Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει ΟΧΙ τον Νόμο για την Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ο ΨΕΥΤΗΣ ,Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ ,Ο ΑΛΗΤΗΣ!!!

 

O Γιάννης (και ο Θανάσης) Αντετοκούνμπο είναι πλέον πρωταθλητής NBA και φυσικά οι πολιτικοί αρχηγοί έσπευσαν στα social media να δώσουν τα συγχαρητήριά τους. Φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πολιτικός που το 2015 είχε ψηφίσει όχι στην απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, όπως ο Γιάννης και τα αδέρφια του.

 

9/7/2015: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει ΟΧΙ στο άρθρο 1 για απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Σήμερα μοιράζει συγχαρητήρια....τόση ξεφτίλα.

Αθάνατε Μάνο Χατζηδάκι! Όταν η Ελλάδα πήγε στην Eurovision με κραυγή για τον Αττίλα ΜΑΡΙΖΑ ΚΟΧ - EUROVISION 1976

 

Η Μαρίζα Κωχ, σε συνέντευξη της αποκάλυψε το παρασκήνιο της ανάθεσης από τον Μάνο Χατζιδάκι, που ήταν ο διευθυντής του Τρίτου Προγράμματος τότε. 

 Όλα έγιναν μέσα σε ένα βράδυ, όταν την πήρε τηλέφωνο ο Χατζιδάκις και της είπε ξεκάθαρα να φύγει αμέσως για την Χάγη μαζί με ένα λαούτο μόνο. Ήθελε το τραγούδι μέσα σε ένα βράδυ, για να προλάβουν να κατοχυρώσουν την συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό. Μαζί με τον Μάικ Ροζάκη, έγραψαν μέσα από το τηλέφωνο το τραγούδι «Παναγία μου – Παναγία μου».

Κ Α Λ Ο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι!!!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

 

Ο 18χρονος Διονύσης διαψεύδει τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση στο Kontra24

"Οι κομμένοι τις Πανελλήνιες με 20.000 μόρια να πάνε σε ΙΕΚ" είπε ο Γ.Γ. του Υπουργείου της Κεραμέως

Thestival.gr Νεκρός Dj από ηλεκτροπληξία σε μπαρ της Θεσσαλονίκης(για οσους θυμουνται το μπαρ)!!!