Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Για μένα!!!Στην τρέλα μου!!!

Γιώργος Μαργαρίτης - Δεν κόβω εγώ τις τρέλες μου

Χαμογελαστε δωστε και ξεδωστε!!!Θα φυγουν οι καλικαντζαροι!!!

Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer In C (Robin Schulz Remi...

I'm Your Man!!!

Θράσος ή Αλήθεια;

Ντράγκι: Δεν πρόκειται να γίνει διάσπαση της Ευρωζώνης

«Δεν υπάρχει σχέδιο β΄»

«Διάσπαση της ευρωζώνης; Αυτό δεν θα γίνει. Γι' αυτό και δεν υπάρχει σχέδιο β΄», δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι αποκλειστικά στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
«Οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα καλούνται να αποφασίσουν τώρα για τη σύνθεση του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης», είναι η μόνη απάντηση που δίνει ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι στην ερώτηση των δημοσιογράφων της

J. Galbraith: Οι εκλογές στην Ελλάδα αποτελούν έμπνευση και κάθαρση


Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμούν πως η οικονομική πολιτική της Ε.Ε. δεν απαιτεί μεταρρύθμιση των ευρωπαϊκών συνθηκών αλλά μια ριζική αλλαγή στον τρόπο σκέψης των ηγετών της. Άνθρωπος πολύπειρος σε θέματα οικονομίας αλλά και πολιτικής, τονίζει πως η διαπραγμάτευση θα πρέπει να είναι μια συζήτηση μεταξύ ίσων, ιδίως σε ό,τι αφορά την Ευρώπη των 28.
Τις τελευταίες ημέρες με την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα,  εξέφραζε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο και τις ικανότητές του. Ο ακαδημαϊκός και καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Ώστιν στο Τέξας, James Galbraith, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Tvxs.gr, στην οποία μιλά για τα πολιτικά και οικονομικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα, τον ρόλο της Αριστεράς και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για την

Ένα θέμα που πάει να ξεχαστεί με βοήθεια του κουκουλοδικείου!Διαβάστε και δείτε εδώ ότι μπόρεσα να αλιεύσω από το διαδίκτυο,'εως τώρα!!!


Τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν για να φτάσουμε στο τραγικό δυστύχημα του Norman Atlantic, περιγράφει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera η οποία αποδίδει ευθύνες στο πλήρωμα του πλοίο κάνοντας λόγο για αμέλεια.

Η συντάκτρια του άρθρου βασιζόμενη τόσο στην εντολή δέσμευσης του πλοίου από τους δικαστές του Μπάρι, οι οποίοι έδωσαν εντολή να μεταφερθεί το κουφάρι του πλοίου στο λιμάνι του Μπρίντιζι, αλλά και στις μαρτυρίες του επιβατών πως το πλήρωμα ήταν άφαντο και δεν τους βοήθησε την ώρα που οι φλόγες κατέκαιγαν το πλοίο.

Συγκεκριμένα μιλάει για αστείες δικαιολογίες του πλοιάρχου, ο οποίος στην κατάθεση του στις αρχές είπε «έδωσα εσωτερικό συναγερμό για να μην προκληθεί πανικός», αλλά και στις ελλείψεις που παρουσιάστηκαν την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν το Norman Atlantic εξέπνευσε σήμα κινδύνου και από την ώρα που έπρεπε να ξεκινήσει η διαδικασία διάσωσης των επιβαινόντων. Ένα από τα βασικότερα σημεία που πρέπει να ερευνηθεί είναι τα αίτια για τα οποία ο συναγερμός δεν σήμανε την ώρα της πυρκαγιάς, όπως τουλάχιστον καταγγέλλουν οι επιβαίνοντες του πλοίου.

Η ιταλική εφημερίδα μάλιστα αναφέρει πως η τραγωδία θα μπορούσε να μην είχε συμβεί ποτέ και καταγράφει τα λάθη του πληρώματος:

-Ο συναγερμός δεν σήμανε την ώρα της πυρκαγιάς, όπως τουλάχιστον καταγγέλλουν οι επιβαίνοντες του πλοίου.

-Ο τρόπος διαχείρισης της κρίσης από το πλήρωμα

-Τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφαλείας δεν δούλευαν

-Δεν κατέστη δυνατό να πέσουν στη θάλασσα κάποιες από τις σωστικές λέμβους

-Το πλοίο ήταν υπερφορτωμένο

Υπερφορτωμένο το γκαράζ - Η οροφή φορτηγών άγγιζε στο πάτωμα του αμπαριού

Ο αριθμός των οχημάτων που είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο. Σύμφωνα με την επίσημη λίστα βρίσκονταν 128 φορτηγά, εκ των οποίων τουλάχιστον τέσσερα μετέφεραν λάδι, 90 ιδιωτικά οχήματα, δύο λεωφορεία και μία μοτοσικλέτα, αλλά ενδέχεται τα οχήματα να ήταν πολλά περισσότερα, με αποτέλεσμα το βάρος που είχε το πλοίο να είναι πολύ μεγαλύτερο από το επιτρεπτό. Η οροφή μερικών από τα φορτηγά άγγιζε στο πάτωμα του αμπαριού και εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας ενδέχεται αυτές οι δύο επιφάνειες να άγγιζαν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα η τριβή να προκάλεσε σπινθήρες που μπορεί να οδήγησε στην πυρκαγιά.

Οι ιταλικές αρχές δέσμευσαν τα κινητά των επιβαινόντων

Κλειδί για τις έρευνες θα αποτελέσουν τα βίντεο των επιβατών τα οποία έχουν κατασχέσει οι ιταλικές αρχές. Συγκεκριμένα έπειτα από την καταγγελία επιβατών ότι οι άνδρες του ιταλικού Ναυτικού τους κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα, καθώς το υλικό που ενδέχεται να έχει καταγραφεί στις συσκευές πιθανόν να δώσει απαντήσεις γύρω από το περιστατικό. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα η ώρα που γυρίστηκαν τα βίντεο και τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες μπορεί να αποτελέσει κλειδί για τις έρευνες καθώς και για την ακριβή στιγμή που εξέπεμψε το σήμα κινδύνου.

Τέλος υποστηρίζει πως οι επιθεωρήσεις που γίνονται στα πλοία είναι μία παρωδία, ακόμα και μπροστά από ξεκάθαρες παραβιάσεις τα πλοία δεν σταματούν.




Η έκκληση των συγγενών: Αγωνιούμε για τους ανθρώπους μας. Μην αφήσετε να σβήσει το θέμα των αγνοουμένων του Norman Atlantic 02/01/2015 - 11:59

Anarchist Riot Greetings from Athens for the New Year [Jingle Bells vers...

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πάει ο παλιός ο χρόνος!!!

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά!!!

ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ!ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

Προεκλογική προπαγάνδα: τα «παπαγαλάκια» γίνονται κοράκια

   «Κάποιοι μας απείλησαν τελευταία και με διλήμματα του τύπου, «Μεσοπρόθεσμο ή Τανκς». Κάποιοι άλλοι πριν ένα μήνα είχαν απειλήσει «Μεσοπρόθεσμο ή Δραχμή» σας θυμίζω. Πρόκειται για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου, η οποία δεν πείθει κανέναν, απλώς δημιουργεί πανικό στην αγορά κι αποσταθεροποιεί την οικονομία. Κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες ανοησίες, το μόνο δυστυχώς που γίνεται, είναι να υπάρχει φυγή κεφαλαίων απ' τις τράπεζες κι είναι τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης».


Αντώνης Σαμαράς, 28 Ιουνίου 2011, Βουλή των Ελλήνων

  Εάν η καθεστωτική προπαγάνδα στις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου ’12, αλλά και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου ’14, μπορούσε να συγκριθεί μόνο με αυτή του αστικού Τύπου κατά την περίοδο του Εμφυλίου, αυτό που θα ακολουθήσει από σήμερα μέχρι και την ημέρα των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, είναι δύσκολο να το προβλέψει, και κυρίως να το συλλάβει, ο έντιμος ανθρώπινος νους…

  Ακολουθούν 31+3 πρωτοσέλιδοι τίτλοι εφημερίδων, από την επομένη της ανακοίνωσης για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας [9.12.14], μέχρι και χθες, ημέρα τελευταίας σχετικής ψηφοφορίας στη Βουλή.
9 Δεκεμβρίου 2014
Ελεύθερος Τύπος
10 Δεκεμβρίου 2014
Η Καθημερινή - Ημερησία - Ναυτεμπορική

2014: What Brought Us Together

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜ'ΙΣΟΥΜΕ!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑΠΟΔΑ!

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Θυροκολλήθηκε το διάταγμα διάλυσης της Βουλής!!!

Θυροκολλήθηκε έξω από τη Βουλή, στις 09.00 το πρωί, το διάταγμα διάλυσης του Κοινοβουλίου και προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Να έχουμε μιά καινούργια χρονιά χωρίς άλλα ναυάγια,πουθενά!!!

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις λίστες του "Norman Atlantic" 

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ!!!

 


Απίστευτες καταγγελίες για το πώς ουσιαστικά εξαναγκάστηκαν να κοιμηθούν μέσα στα φορτηγά τους στο γκαράζ του φλεγόμενου πλοίου