Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χάστε τα κιλά των Χριστουγέννων με ...σεξ!

Προσοχή το κείμενο αυτό διαβάστε το τώρα και θυμηθείτε το μετά τις γιορτές. Βέβεια μπορείτε να το έχετε στο μυαλό σας και κατά τη διάρκεια των εορτών. Το θέμα είναι ότι τα κιλά που θα πάρετε τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά, μπορείτε να τα χάσετε κάνοντας σεξ. Ακόμη και οι επιστήμονες παραδέχονται ότι η σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί μιας πρώτης τάξης άθληση για όσους θέλουν να απολέσουν θερμίδες ιδιαίτερα μάλιστα μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπου όλοι λίγο πολύ αυξήσαμε το βάρος μας. 
Έρευνες έχουν δείξει ότι με μια εξαιρετικά έντονη σεξουαλική δραστηριότητα που μπορεί να διαρκέσει μία ώρα, μπορεί κανείς να χάσει ακόμη και 250 έως και 300 θερμίδες.
Ωστόσο αυτό δε φαίνεται να είναι το σύνηθες καθώς απαιτεί μάλλον ιδιαίτερη αντοχή και ...άσκηση.

Χριστούγεννα, αλκοόλ και hangover. Συμβουλές για την επόμενη μέρα


Επάνω στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν θα είναι μόνο πλήθος από εδέσματα. Θα βρίσκεται και άφθονη ποσότητα αλκοόλ. Μπύρες, κρασιά για αρχή και καθώς περνάει η ώρα ουίσκι και βότκες. Το αλκοόλ στη ρεβεγιόν θα ρέει άφθονο. Και δεν θα βρίσκεται μόνο στο τραπέζι αλλά και στις... φλέβες μας. Τι γίνεται όμως την επόμενη μέρα; πως καταπολεμούμε τον πονοκέφαλο και το hangover; Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα βρείτε τις απαντήσεις.

Οι γιορτές ήρθανε και το φαγοπότι έχει την τιμητική του και πάλι. Φάτε, πιείτε και ξεχάστε τα προβλήματα σας για ένα η περισσότερα βράδια. 
Μαζί με την ευθυμία των διακοπών και τα πολλά κοκτέιλ και το φαγητό που θα καταναλώσετε όμως

Τώρα τα Χριστούγεννα, προσοχή στο φαγητό και στη χολή σας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι αρχίζουν. Τι μπορεί να σημαίνει όμως το να πέσουμε σε μεγάλες ατασθαλίες για τη "χολή" μας;  Ακούμε πολύ συχνά τους ανθρώπους γύρω μας ότι έχουν πέτρες στη χολή  και ότι χρειάστηκε να τις αφαιρέσουν. Τι είναι όμως η χολή; Και πως τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα μπορεί να την επηρεάσουν;
 

Η χολή είναι ένα καφεπράσινο υγρό τό οποίο παράγεται στο συκώτι μας, μεταφέρεται και αποθηκεύεται από το συκώτι σε ένα άλλο όργανο που είναι κολλημένο στο συκώτι και ονομάζεται χοληδόχος κύστη. Για την ακρίβεια όταν ακούμε ότι κάποιος έχει πέτρες στη χολή για την ακρίβεια έχει πέτρες στη χοληδόχο κύστη.
Ποίος είναι ο ρόλος της χολής;
Η χολή χρησιμεύει στην πέψη του λίπους αφού πρώτα περάσει στο λεπτό έντερο μέσω ενός πόρου

Βίντεο-BBC: Η συγκλονιστική ιστορία της ανακωχής -λόγω Χριστουγέννων- στα χαρακώματα!

Μια μοναδική στην παγκόσμια ιστορία αυθόρμητη συμφιλίωση μεταξύ αντιμαχόμενων στρατιωτικών μονάδων καταγράφηκε τα Χριστούγεννα του 1914, τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του Α Παγκοσμίου Πολέμου, στο φοβερό δυτικό μέτωπο. Χιλιάδες Γερμανοί, Βρετανοί και Γάλλοι στρατιώτες άφησαν τα όπλα, βγήκαν από τα χαρακώματα και προχώρησαν σε γιορταστική ανακωχή.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ BBC  ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Στιγμιότυπο από την κινηματογραφική ταινία «Καλά Χριστούγεννα» του σκηνοθέτη Κριστιάν Καριόν, που προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2005. Η ταινία έδειξε γλαφυρά πως οι άνθρωποι μπορούν να συμφιλιωθούν ακόμα κι όταν πολεμούν σε αντίπαλους στρατούς. Ηταν μια παράτολμη, σχεδόν απίστευτη μαζική εκδήλωση, που αιφνιδίασε τις στρατιωτικές διοικήσεις των εμπολέμων. Ξεκίνησε αυθόρμητα από ένα σημείο των γαλλοελβετικών συνόρων και απλώθηκε σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου, μέχρι

Τα γλυκά των Χριστουγέννων και οι κίνδυνοι για την υγεία των παιδιών


Ποια είναι η εικόνα που έρχεται στο νου όταν λέμε τη λέξη Χριστούγεννα; Δώρα, χαρούμενα πρόσωπα, γιορτινό τραπέζι ,γλυκά. Τα παιδιά περισσότερο από τους μεγάλους , χαίρονται τις γιορτές των Χριστουγέννων με δώρα και κατανάλωση πολλών εδεσμάτων κυρίως γλυκών, αφού μέσα στο κλίμα της χαλάρωσης που επικρατεί , επιτρέπεται να δοκιμάσουν μελομακάρονα, δίπλες , κουραμπιέδες και σοκολάτες. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Τα γλυκά των Χριστουγέννων κρύβουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των μικρών παιδιών. Δείτε αναλυτικά τι κάνει κάθε γλυκό...
 

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ: αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές γλυκό ,περιέχει αλεύρι. ελαιόλαδο, χυμό πορτοκάλι , ζάχαρη , μέλι, μπαχαρικά, καρύδια .Είναι μια καλή πηγή ενέργειας ,περιέχει καλά λιπαρά (αφού περιέχει ελαιόλαδο) ,αλλά ποτέ μη δώσετε μελομακάρονα σε βρέφη κάτω του έτους ,αφού το μέλι που περιέχουν μπορεί να προκαλέσει μόλυνση με το κλωστηρίδιο του τετάνου (αλλαντίαση ή τέτανο ).Επίσης μπορεί να είναι αιτία αλλεργικής αντίδρασης στα καρύδια ή σε κάποιο από τα

All I Want For Christmas Is You


ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!!!

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΈΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ ΜΟΥ!


Η αθλιότητα της φιλανθρωπίας

Αρθρογράφος: 
ΚΙΜΠΙ
Στη λέξη φιλανθρωπία υπάρχει μια βαθιά αντίφαση, στα όρια του οξύμωρου. Ο άνθρωπος είναι απλώς άνθρωπος, δεν μπορεί να είναι φιλάνθρωπος. Όπως ο λύκος δεν μπορεί να είναι φιλόλυκος, ούτε η κότα φιλόκοτα και ο σκύλος φιλόσκυλος. Ο σκύλος, ναι, μπορεί να είναι φιλάνθρωπος, ως το κατεξοχήν κατοικίδιο που έχει μια σχεδόν αυτοκαταστροφική προσκόλληση στο είδος μας. Η κότα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ φιλάνθρωπη, αν είχε μια ελάχιστη επίγνωση του προορισμού της ως σούπας ή κοκκινιστής. Η γάτα, αν και εξίσου προσκολλημένη στον άνθρωπο και τα ενδιαιτήματά του, δεν είναι φιλάνθρωπη. Είναι απλώς φίλαυτη. Κι επειδή αγαπάει τον εαυτό της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο- αν μπορεί να αποκληθεί αγάπη το ένστικτο αυτοσυντήρησης που έχει κάθε ον-, συμβιβάζεται με την αναγκαστική συνύπαρξή της με τον άνθρωπο. Είναι μια κατεξοχήν φιλόγατα που συνδέεται με μνημόνιο κατανόησης με τον άνθρωπο, αν υποθέσουμε ότι η βάση της συνύπαρξής της μ’ αυτόν είναι να πιάνει ποντίκια ή να προσφέρει το σώμα της στην ανθρώπινη ανάγκη για τρυφερότητα και χάδι.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι φιλάνθρωπος. Μπορεί να είναι φιλόζωος ή

Tεχνητό κλίμα ευφορίας για να συγκαλυφθεί το τοπίο-κόλαση

Αρθρογράφος: 
Δημήτρης Κοντοφάκας

Eνώ ο λαός μας βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα, με την ανεργία να χτυπάει το 30%, με τα περισσότερα σπίτια κρύα και παγωμένα στην καρδιά του χειμώνα, με συσσίτια σε σχολεία και εκκλησίες, με λουκέτα και αυτοκτονίες, με αφορμή την περιβόητη δόση και την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standards & Poors, καλλιεργείται από την κυβέρνηση, αλλά και από τα MME, ένα κλίμα ανάταξης, δήθεν, της οικονομίας της χώρας και δημιουργίας φρούδων ελπίδων ανάπτυξης.
Mε πρωθιερέα αυτής της πλύσης εγκεφάλου τον πρωθυπουργό, η κυβέρνηση επιχειρεί να δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα για να πείσει τον λαό, ότι οι θυσίες του πιάνουν τόπο: «Tα δύσκολα πέρασαν. Eίμαστε στην αφετηρία της ανάκαμψης - ανάπτυξης που θα 'ρθει μέσα στο 2013. Mε τη δόση των 52,4 δισ. μπαίνει χρήμα στην αγορά και παίρνει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, ξεκινούν οι επενδύσεις και

ΜΠΡΕΧΤ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!


Αλληλεγγύη στη VILLA AMALIAS

Αυθόρμητη πορεία αλληλεγγύης στη Βίλλα Αμαλίας - 20.12


Καλημέρα!Κράξιμο υπέρσωστό!Μόνο με αντίδραση παντού θα έχουμε καλύτερη καινούργια χρονιά και χρόνια!