Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!! James - Getting Away With It (live)

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Maria Eva ΜΑΣ!

James - Senorita


2ο Φεστιβάλ Αποδοχής : "Είμαστε Παιδιά του Κόσμου"

Δείτε το πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Αποδοχής που διοργανώνει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!!Τροπολογία για διαγραφή οφειλών ναυπηγείων σε νόμο για την παιδική πορνογραφία ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Με τη θετική ψήφο πέντε κομμάτων, ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και για την παιδική πορνογραφία. "Πακέτο" πέρασε και η διαγραφή οφειλών των ναυπηγείων
Με ευρύτατη συναίνεση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ) ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας. «Παρών» δήλωσαν η ΧΑ και το ΚΚΕ.
Όπως τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ποινικοποιούνται μορφές σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που διευκολύνονται με τη χρήση της τεχνολογίας πληροφοριών, όπως είναι η άγρα παιδιών για σεξουαλικούς λόγους μέσω κυρίως του Διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων στα οποία οι ανήλικοι έχουν διαρκώς αυξανόμενη πρόσβαση.
Επίσης θεσπίζεται το αξιόποινο των πράξεων που συνδέονται με τις πορνογραφικές παραστάσεις, υπό την έννοια της προορισμένης για ακροατήριο οργανωμένης απευθείας έκθεσης ανηλίκων είτε σε ζωντανή παράσταση είτε με τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.
Ακόμη, επεκτείνονται τα μέτρα προστασίας των θυμάτων κατά τη διερεύνηση των εγκλημάτων και την ποινική διαδικασία και θεσπίζονται διατάξεις για παροχή αρωγής στα θύματα, για χορήγηση άδειας παραμονής και για δυνατότητα λήψης αποζημίωσης.

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Κρήτη: Η φωτογραφία που μάγεψε τους κριτές και κέρδισε πανευρωπαϊκό βραβείο - Δείτε την!

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

"Δεν φοβάμαι τίποτα περισσότερο, απ’ το μυαλό της κότας"

 

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΜΗ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ!

Tο κόμμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής πρώτη δύναμη σε Ροδόπη-Ξάνθη

Το κόμμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής πρώτη δύναμη σε Ροδόπη-Ξάνθη... Και κόπηκε η "γύφτισσα" από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο "μουσουλμάνος" βουλευτής του είχε τονίσει στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι "Οι Τούρκοι δεν ψηφίζουν τη γύφτισσα", για να εκβιάσει την αποπομπή της...


Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα από την Θράκη, με το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), το οποίο υποστηρίζεται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, να είναι πρώτο στις εκλογικές περιφέρειες της Ξάνθης και της Ροδόπης.
Στη Ροδόπη, με καταμετρημένο το 18,73% των ψήφων, το ΚΙΕΦ βρίσκεται μπροστά με 42,58%, ενώ ακολουθεί η Ν.Δ. με 16,59%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,29%, η Χρυσή Αυγή με 5,68%, η ΕΛΙΑ με 5,51%, το Ποτάμι με 3,07%, οι ΑΝ.ΈΛ. με 2,49%, το ΚΚΕ με 1,89% και ο ΛΑ.ΟΣ. με 1,75%.
Στην Ξάνθη, με καταμετρημένο το 25,89% των ψήφων, το μειονοτικό κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 22,20%.Ακολουθούν η ΝΔ με 18,73%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,71%, η Χρυσή Αυγή με 7,29%, η Ελιά με 6,47%, το Ποτάμι με 5,46%, οι ΑΝ.ΕΛ. με 3,80%, το ΚΚΕ με 2,81% και ο ΛΑ.ΟΣ. με 2,31%.
"κουτί της Πανδώρας
Του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΥ k.koufogiorgos@eleftherotypia.net

Κωνσταντίνα Κούνεβα: Η ιστορία της μετανάστριας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και μπήκε στην Ευρωβουλή


Η Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Ευρωβουλή: Η ζωή της μετανάστριας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι!Η Κωνσταντίνα Κούνεβα γεννήθηκε το 1964 στη Βουλγαρία και ήρθε ως μετανάστρια στην Ελλάδα το 2001, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, που είχε ο 4χρονος τότε γιος της. Έχει σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!!!

Εθνικό Έλλειμα




Στίχοι: Ορφέας Περίδης
Μουσική: Ορφέας Περίδης

Στύψε με σαν το λεμόνι, λιώσε με σαν την ελιά!!!

Το βασικό ερώτημα των εκλογών!!!

Κουίζ:
α) Να πάρει το ΠΟΤΆΜΙ την ΕΛΙΆ;

β)Πέφτοντας ο ΣΑΜΑΡΑΣ από τη ΓΈΦΥΡΑ θα πέσει πάνω στους ΒΑΓΓΕΛΆΔΕΣ τους ΜΑΡΙΝΑΚΟΒΕΝΙΖΈΛΟΥΣ και θα σκοτωθούν όλοι μαζί ή θα τους περάσει ο χάρος ΣΎΡΙΖΑ;

γ)Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ είναι ´άνθος της ΑΥΓΉΣ ή ΚΝΙΤΗΣ;

δ)Το ΨΙΝΑΚΗ είναι ζώο,πράγμα ή φυτό;

ε)Το ΚΚΕ στρίβει ή πάει για τον τοίχο;

στ)Ο αυνανισμός,έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την ψήφο ή συμβαίνει μόνο σε όσους ψηφίζουν ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ;

ζ)Ο Έλλην ψηφοφόρος πλένει τα χέρια του,πριν ψηφίσει ή μετά;
 Δεκτές και οι απαντήσεις,κατά τη διάρκεια,συνεχώς,ποτέ και αναλόγως τη βρώμα της ψήφου!!!

η) Ο Βόλος είναι λιμάνι ή μπουρδέλο;

θ)Όσα ξέρει  του Βολιώτη ό κώλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος;
  Η απάντηση:του Πειραιώτη ο κώλος ξέρει τα πάντα,θεωρείται επιπρόσθετη     πληροφορία και απλώς πιστοποιεί το γνωστικό επίπεδο του απαντούντος!!!

ι)Της γιαγιάς σας το μπουγαδοκόφινο,είναι τίτλος βιβλίου του Μιχαλολιάκου ή απάντηση σε ερώτηση του Πρετεντέρη-Ντερμπεντέρη στην εκπομπή του η "Ανατροπή και οι τρύπες της";

ια)Η Όλγα τρέμη όταν η Φωτεινή πιπιλή;

ιβ)Από που κλάνει το μπαρμπούνι;

ιγ)Έχει εκλογές και αυτή την Κυριακή;



 

  

Καλή μετεκλογική εβδομάδα!Μάλλον πολλοί πήγαν να ψηφίσουν μη γνωρίζοντας το γιατ'ι!

Γιατί κάνουμε sex... εκτός από τον προφανή λόγο! Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν...

Γιατί κάνουμε sex... εκτός από τον προφανή λόγο! Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν...Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Τέξας πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη έρευνα των τελευταίων ετών, σε 2.000 άνδρες και γυναίκες, ηλικίας από 17 έως 52 ετών, με μοναδικό ερώτημα «Γιατί κάνετε σεξ;»,

Οι αναπάντεχες απαντήσεις των εθελοντών της έρευνας εξέπληξαν τους επιστήμονες, φέρνοντας τα πάνω – κάτω σε όσα «υποθέταμε» μέχρι σήμερα!
Συγκεκριμένα, προέκυψαν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά για 237 διαφορετικοί λόγοι!
Οι βασικές απαντήσεις
Σύμφωνα με τις απαντήσεις που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behavior», κοινό σημείο αναφοράς για την πλειονότητα ήταν η αγάπη και η έλξη.
Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που απάντησαν ότι ήθελαν να χαλαρώσουν, να εκδικηθούν τον/την πρώην, να τους φύγει ο πονοκέφαλος, να βρεθούν πιο κοντά στο Θεό ή απλώς για να ζεσταθούν.
Επίσης, φάνηκε πως ήταν πιο σύνηθες για μια γυναίκα να απαντήσει «γιατί συνειδητοποίησα πως ήμουν ερωτευμένη», όπως και για έναν άνδρα να απαντήσει «γιατί ήθελα να αυξήσω τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων μου».
Σε γενικές γραμμές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες περιπλέκονται σε στενές επαφές για σωματικούς, οργανικούς και πρακτικούς λόγους, ενώ οι γυναίκες καθοδηγούνται περισσότερο από το συναίσθημα.
Βέβαια, δεν έλειψαν και οι «πιπεράτες» απαντήσεις, αφού πολλοί δεν δίστασαν να ομολογήσουν πως χρησιμοποιούν το σεξ αντί για γυμναστική.
Μάλιστα, το 25% των γυναικών ισχυρίστηκε πως κάνουν σεξ γιατί θέλουν να μικροδείχνουν, αφού το σεξ «σβήνει» τις ρυτίδες.
Άλλοι πάλι, δήλωσαν ότι, μετά τις ερωτικές περιπτύξεις, κοιμούνται καλύτερα, ενώ το σώμα και το μυαλό τους χαλαρώνει.
Και άλλοι πάλι δήλωσαν:μπας και ξελαμπικάρω και καθαρίσει το μυαλό μου,καταλάβω τι μου γίνεται και πάω να ψηφίσω στις εκλογές!!!
Υπήρξαν βέβαια και κρυπτομοφυλοφιλικές απαντήσεις του στυλ,για να "γλεντήσω"τους Βενιζελοσαμαράδες!!!
Οι επιστήμονες δηλώνουν κατηγορηματικά ότι τα κίνητρα για σεξ δεν διαφέρουν πολύ από τα αντίστοιχα των περισσότερων ανθρώπινων δραστηριοτήτων, αφού η πλειονότητά τους έχει να κάνει κυρίως με την έλξη, την ηδονή, τη στοργή, τον έρωτα, την υπερβολή, το συναισθηματικό δέσιμο, τη διέγερση, την επιθυμία να ευχαριστείς, την περιπέτεια και την ωφελιμότητα.

Τσίπρας: Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές το συντομότερο δυνατόν


Τσίπρας: Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές το συντομότερο δυνατόν
-Για ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. -«Κερδίσαμε μια μάχη και συνεχίζουμε για να κερδίσουμε και τον πόλεμο» τόνισε.
Το εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου επισκέφθηκε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο σημείο τον περίμεναν πολλοί υποστηρικτές του κόμματος με σημαίες φωνάζοντας συνθήματα.
Όπως όλα δείχνουν η περιφέρεια Αττικής βάφεται στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας ακόμα ένα μήνυμα νίκης για την Κουμουνδούρου.
Για ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Αναλαμβάνουμε ιστορική ευθύνη να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας», είπε καταχειροκροτούμενος ο κ. Τσίπρας.
«Αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, με λιγότερη αξιοπρέπεια. Απαιτεί περισσότερη δικαιοσύνη, περισσότερη προκοπή», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα για την Ελλάδα».

Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/450955/tsipras-istoriki-niki-toy-syriza-–-ekloges-to-syntomotero-dynaton#ixzz32mj3DMKE

Η Ρένα Δούρου στα Προπύλαια



Η μάχη που κερδήθηκε είναι μόνο η αρχή, αύριο ξεκινά ένας πόλεμος με τα συμφέροντα, τόνισε η Ρένα Δούρου, σε δηλώσεις της από το εκλογικό της κέντρο, μετά το ντέρμπι στην Περιφέρεια Αττικής.
Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα, είπε, διαβεβαιώνοντας πως «εμείς δίνουμε τα εχέγγυα ότι στην Περιφέρεια Αττικής δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας ούτε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας».
Θα πορευτουμε όλοι μαζί, αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα, συμπλήρωσε, έχοντας στο πλευρό της τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/450955/tsipras-istoriki-niki-toy-syriza-–-ekloges-to-syntomotero-dynaton#ixzz32mik5rIu

Καλημέρα!Ένα άρθρο αφιερωμένο στους κουραδόμαγκες,λογάδες και αιώνιους κλαψιάρηδες,συμπολίτες(;)μας!

Ευρωεκλογές 2014 - Αν δεν πας... μη μιλάς!

Ευρωεκλογές 2014 - Αν δεν πας... μη μιλάς!«Αν δεν πας... μη μιλάς». Αυτή είναι η πεμπτουσία αυτών των εκλογών και το συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κάθε έλληνας πολίτης που σέβεται τον εαυτό του, την οικογένειά του, την πατρίδα του και το μέλλον των παιδιών του. Καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας το Newsbomb κατέγραψε αναλυτικά για ποιο λόγο και με ποια κριτήρια πρέπει όλοι οι Έλληνες να βρεθούν την Κυριακή πίσω από το παραβάν.




Είναι καιρός, τούτος ο λαός επιτέλους να αποφασίσει για την τύχη του και να έχει συμμετοχή και πλήρη ευθύνη για την επόμενη μέρα. Η αποχή από τις εκλογές, η αποχή από την συμμετοχή στην επιλογή εκπροσώπησης της χώρας μας στην Ευρώπη, η γενικότερη αδιαφορία δίνει το δικαίωμα στους άλλους να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς.
Και τούτο για δύο βασικούς λόγους;
1ον.  Διότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αυτή τη φορά δεν έχει κανείς, απολύτως καμία δικαιολογία, ούτε καν οι λεγόμενοι «κοψοχέρηδες». Όλοι όσοι τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν και στη συνέχεια όταν έβλεπαν τα δυσμενή αποτελέσματα έλεγαν «δεν έκοβα το χέρι μου καλύτερα που πήγα και τους ψήφισα».
2ον.  Διότι όπως πολύ εύστοχα λέει μια ρήση που αποδίδεται στον Τζωρτζ Όργουελ: «Ένας Λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους!». Κοινώς θα κυβερνηθείς από αυτόν που ψηφίζεις με ότι αυτό συνεπάγεται!
Αν ψηφίζεις απατεώνες, ψεύτες και κλέφτες, θα κυβερνιέσαι από απατεώνες, ψεύτες και κλέφτες.
Στις προηγούμενες εκλογές, η πλειοψηφία των πολιτών ψήφισαν για να γίνουν μεταρρυθμίσεις, μείωση της φορολογίας, απελευθέρωση της οικονομίας, και νοικοκύρεμα του κράτους. Ψήφισαν δηλαδή μείωση της κρατικής σπατάλης και απολύσεις όσων προσελήφθησαν με πλαστά πτυχία, πλαστές συντάξεις, πλαστές αναπηρίες, πλαστά επιδόματα τοκετού σε άνδρες, πλαστά δικαιολογητικά, πλαστούς οργανισμούς χωρίς αντικείμενο.
Δυστυχώς μετά την ψήφο προέκυψαν άλλα: Οι ψηφοφόροι υπέστησαν υπερφορολόγηση, ποινικοποίηση της φτώχειας, διατήρηση της κλειστής αγοράς, αγχόνη ρευστότητας, φοροδοτικό γκρεμό, καταδίωξη από τη δικαιοσύνη και τις αστυνομικές αρχές, περικοπές στην περίθαλψη και στη φαρμακευτικής δαπάνη, διάλυση του κράτους πρόνοιας, ισοπεδωτικές μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Πριν ψηφίσετε λοιπόν μην ξεχάσετε:
- Από το 2008 μέχρι και το 2013 απολύθηκαν από τις δουλειές τους πάνω από 988.000 συμπολίτες μας.
-Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από ΕΛΣΤΑΤ και ΙΝΕ - ΓΣΕΕ κάθε εβδομάδα έβλεπαν την πόρτα της εξόδου 3.800 συνάνθρωποί μας. Για να ακριβολογούμε, έμεναν στο δρόμο από την μια στιγμή στην άλλη χιλιάδες πολίτες, οικογενειάρχες με παιδιά.
-Την ίδια ώρα το ποσοστό των νέων που μένουν εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης αυξήθηκε από 15% το 2008 σε 28,9% το 2013. Αύξηση της τάξης του 92,6%!
-Ακόμα και οι εργαζόμενοι νέοι που απειλούνται από το όριο της απόλυτης φτώχειας -αυξήθηκαν κατά 26,3%. Από 11,4% που ήταν το 2008 έφτασαν το ποσοστό του 14,4% το 2013.
-Είναι ενδεικτικό ότι το ποσοστό των νέων που δεν αντέχουν το κόστος κατοικίας σκαρφάλωσαν στο 80% με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό να φιλοξενείται στα σπίτια των γονέων του.
-Η μαύρη σελίδα του success story καταγράφεται πλήρως στα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας που σκαρφάλωσαν κατά 42,8% μέσα σε μια οκταετία, ενώ ακόμα πιο τραγικό για ευρωπαϊκή χώρα – ή για χώρα που θέλει να αποκαλείται ευρωπαϊκή – αποτελεί το γεγονός ότι το 20% του πληθυσμού των παιδιών δεν εμβολιάζεται.
Επειδή και η σημερινή κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό μπαράζ εντυπώσεων προκειμένου να μας πείσει ότι ζούμε στη χώρα της ανάπτυξης και των ευκαιριών, δυστυχώς οι αριθμοί τους διαψεύδουν πανηγυρικά:
-Ο όγκος παραγωγής εν μέσω κρίσης έκανε βουτιά -23,50% από το 2009 μέχρι και το 2013.
-Η παραγωγικότητα έπεσε κατά -8,80% μέσα σε μια δεκαετία (2003 – 2013).
-Η εσωτερική ζήτηση έπεσε -31% από το 2000 μέχρι το 2013 αφού η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών κατακρημνίστηκε κατά -37,20% . Ταυτόχρονα το εισόδημα των νοικοκυριών έπεσε κατά 30%.
-Ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής από το 2009 μέχρι και το 2013 έπεσε κατά -30,4%.
-Το 30% των ελληνικών επιχειρήσεων έβαλαν λουκέτο μέσα σε τρία χρόνια, από το 2010 μέχρι το 2013!
-Η επιβατική κίνηση στην ακτοπλοΐα έπεσε από το 2009 μέχρι το 2013 κατά -22,50%.
-Ο συνολικός όγκος της οικοδομικής δραστηριότητας από το 2007 μέχρι και το 2013 έπεσε κατά 84,30%.
Η «μεγάλη επιτυχία» των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταγράφεται, συν τις άλλοις, και στα επίπεδα γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού. Συνεπώς ο ψηφοφόρος θα πάει στην κάλπη κουβαλώντας μαζί του την κακή ψυχολογία που απλώνεται σαν βραχνάς στην πραγματική οικονομία:
-3.124 αυτοκτονίες μέσα σε μία τριετία, από το 2009 μέχρι το 2012
-Από το 2007 μέχρι το 2011 έχουμε έκρηξη αυτοκτονιών που αγγίζει το 44%!
-272,7% αυξήθηκε το ποσοστό γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού από 3,3% το 2008 σε 12,3 % το 2013!
Πριν φτάσετε στο παραβάν, θυμηθείτε ότι κατά την περίοδο της κρίσης – όλο αυτό το διάστημα που μας «έσωζαν» οι κύριοι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπαδήμος, Στουρνάρας και λοιποί - οι απώλειες των μισθών ξεπέρασαν το -38% και οι απώλειες των συντάξεων το -45%:
-Το ποσοστό της φτώχειας έφτασε το 32,3% μόνο για το 2012 και το ποσοστό της ανεργίας εκτοξεύτηκε από το 9,5% το 2009 στο 27,6% το 2012, ενώ ξεπέρασε το 28% μέσα στο 2013.
-Αύξηση της ανεργίας κατά 190,5%!
-Ακόμα πιο σκληρό είναι το γεγονός ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις «κατάφεραν» να μειώσουν δραματικά και το ποσοστό των επιδοτούμενων ανέργων. Ενώ λοιπόν το 2010 το 40,3% των ανέργων έπαιρνε έστω ένα πενιχρό επίδομα, σήμερα εν έτη 2014 βοήθημα λαμβάνει μόνο το 15% των ανέργων. Μείωση που αγγίζει το -63,7%.
-Όταν το ποσοστό της φτώχειας στην Ελλάδα σκαρφάλωσε και παρουσίασε αύξηση κατά 98,2% μέσα σε δύο χρόνια – από το 2010 μέχρι το 2012 – πόσο περήφανος μπορεί να νιώθει ένας Πρωθυπουργός ή ένας υπουργός Οικονομικών;
Αυτή την Ελλάδα τη ζήσαμε και τη ζούμε ακόμη... χωρίς κάποιος να μπορεί να μας διαβεβαιώσει για πόσα ακόμα χρόνια θα τη ζούμε.
Πόσες γενιές έχει σκοπό να θυσιάσει ακόμα το πολιτικό προσωπικό της χώρας για αν μεταφέρει στο μέλλον ένα χρέος που δεν είναι ούτε βιώσιμο, ούτε διαχειρίσιμο;
Για τέσσερα και πλέον χρόνια που η χώρα σέρνεται έρμαιο των κερδοσκόπων της αγοράς και των γυρολόγων της πολιτικής, ο λαός κρατά σφιχτά μέσα στην σκέψη του αυτούς τους αριθμούς.
Τους ζει κάθε μέρα στο πετσί του, όταν ψάχνει να βρει ένα μεροκάματο για να πληρώσει τη δόση της εφορίας, όταν ψάχνει να βρει δανεικά για να μπορέσει να σιτίσει την οικογένεια του. Κοιμάται και ξυπνάει με αυτούς τους αριθμούς και δεν χρειάζεται να βλέπει εφιάλτες στον ύπνο του γιατί τους βλέπει στον... ξύπνιο του.
Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Καλή ψήφο...

Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/449337/eyroekloges-2014---an-den-pas-mi-milas#ixzz32meiza35

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΏΝ ΕΚΛΟΓΏΝ!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΊΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΊΦΗΜΑ EXIT POLL!!!

06-11-2012 10:48

Γραμμένοι9.947.876
Ενσωμάτωση100,00 %
Ψήφισαν62,49 %
Ακυρα/Λευκά0,99 %

Εκτός Βουλής5,98 %

129   29,66 %
7126,89 %
3312,28 %
207,51 %
186,92 %
176,25 %
124,50 %

1,59 %

1,58 %

0,88 %

0,39 %

0,33 %

0,29 %

0,28 %
Νέα Δημοκρατία
ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο
ΠΑ.ΣΟ.Κ
Ανεξάρτητοι Ελληνες - Πάνος Καμμένος
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Δημοκρατική Αριστερά
Κ.Κ.Ε.
Λοιπά

ΑΥΤΆ ΉΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΏΝ!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!




12/6 2009 17:17

Εγγεγραμμένοι10,014,795
Ενσωμάτωση100.00 %
Ψήφισαν52.54 %
Ακυρα/Λευκά2.54 %

8 36.65 %
8 32.30 %
2 8.35 %
2 7.15 %
1 4.70 %
1 3.49 %