Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Το χρηματιστήριο πετάει(+5,58%)!Εθνική +10%,κατά τα άλλα την Παρασκευή χρεοκοπούσε ηΈλλαδα και οι τράπεζες θα έκλειναν!

Πως λυπάμαι που μας δουλεύουν  ψιλό γαζί!
Είμαστε και εμείς όμως έτοιμα θύματα,όλοι έχουμε κάποιους γνωστούς που είπαν το ένα ή άκουσαν το άλλο ή δουλεύουν εκεί που ο διευθυντής, τους είπε το τάδε!
Σας το λέω για άλλη μια φορά, διαβάστε το μνημόνιο τα λέει όλα και τα έχουν υπογράψει όλα!
Σκοτώστε τον μαλάκα μέσα σας,θέλει προσπάθεια τόσα και τόσα χρόνια, Ελληνική οικογένεια,εκκλησία,παιδεία ,κράτος,πολιτικοί,δημοσιοκάφροι και άλλα πτερόεντα, δούλεψαν στο τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια ,μας έβαλαν στο απόλυτα ενοχικό(τι θα πει ο κόσμος,δεν βλέπεις τον τάδε ή τη δείνα πόσο καλύτερη και πόσο σωστή είναι,πάλι λάθος έκανες ζώον;μη πολυγελάτε μη μας τύχει κάτι κακό ,ο Θεός σε βλέπει τι κάνεις,θα μας κάψει ο Θεός και άλλα) και μας έκαναν τα καλύτερα θύματα!
Μετά εύκολα μας ποδηγέτησαν ,βλέπουμε την αλήθεια ,τη διαβάζουμε, τη ζούμε και έχουμε αμφιβολίες,ακούμε τη μεγαλύτερη μαλακία και τη κάνουμε άποψη και σύνθημα,γιατί ;
Γιατί αγαπητοί μου ,όταν κάποιος θέλει να αντιγράψει στο διαγώνισμα,πάντοτε πιστεύει ότι ο άλλος είναι καλύτερος από αυτόν και τα ξέρει καλύτερα!!
Μας έκαναν ένα λαό χαμηλού επιπέδου,όμως το τράβαγε και ο οργανισμός μας, μετά από τόσα δεινά που είχαμε υποστεί(καταστροφές,πολέμους,εμφύλιο)!
ΉΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
Βέβαια αρκετοί κάτι καταλάβαιναν,όμως δεν είχαμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε το μέγεθος,ούτε τώρα το έχουμε αντιληφθεί νομίζω!
Ειναι τεχνίτες στον αποπροσανατολισμό,ενσπείρουν τρόμο, αμφιβολία, λοιδορούν,περιγελούν είναι τα απόλυτα καθάρματα και μας διοικούν και τους ακούμε και αγωνιζόμαστε να πεισθούμε,με αυτά που μας λένε,άλλωστε λεφτά υπάρχουν!(βλέπεις έχουν καταφέρει να μας ξανακάνουν ραγιάδες!)
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!)
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου