Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011


Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση :

Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
27 Ιουνίου 2011
E-006139/2011
Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
προς την Επιτροπή
Άρθρο 117 του Κανονισμού
Andreas Mölzer (NI)


 Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση. Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης. Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή. Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.
1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;
2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;
3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;
4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;
Πρωτότυπη γλώσσα της ερώτησης: DE

Υ.Γ
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει απάντηση ο ερωτών ευρωβουλευτής, γεγονός ασυνήθιστο για το Ευρωκοινοβούλιο...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ Η ΛΑΓΟΣ,ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΙΔΕΟΧΩΡΟΣ!


Ο Κλεισθένης γράφει.


Δεν χρειάζεται να ‘σαι ιδιοφυΐα για να αντιληφθείς ότι κάτι συμβαίνει με το κόμμα του Καρατζαφέρη, διαδραματίζει ένα περίεργο ρόλο στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα.
Με μια απλή αλλά προσεκτική παρατήρηση των όσων κατά καιρούς λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης σαν Πυθία καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
Τα τελευταία δύο χρόνια και ιδιαίτερα μετά την υπογραφή του μνημονίου οι προτάσεις του Καρατζαφέρη πέφτουν σαν κεραυνοί εν αιθρία προκαλώντας έκπληξη στους πολίτες αλλά μετά λίγο καιρό οι προτάσεις αυτές γίνονται δεκτές και υλοποιούνται απ’ την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και επιπλέον στηρίζονται απ’ τη ΝΔ και το νεοσυσταθέν ΔΗ.ΣΥ.
Το όλο σκηνικό μας δίνει την εντύπωση ότι τους σέρνει απ’ τη «μύτη».
Το πολιτικό σύστημα λειτουργεί σαν εντολολήπτης του Καρατζαφέρη και φυσικά θα οδηγηθούν οι κομματικές δυνάμεις σε συγκυβέρνηση όπως «προστάζει» ο Καρατζαφέρης.
Αυτό θα είχε ήδη γίνει αλλά η ΝΔ το θέλει μετά τις εκλογές γιατί πιστεύει ότι θα είναι πρώτο κόμμα και θα έχει το πάνω χέρι.
Η εφαρμογή του καταστροφικού μνημονίου και του ξεπουλήματος της χώρας μέσω του μεσοπρόθεσμου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, πρωτεύει η εξουσιαστική «καρέκλα».
Το να εξουσιάζεις έχει σημασία έστω και αν πρόκειται για κατεστραμμένη χώρα.
 Εδώ μπαίνει και το ερώτημα.
Οι πολιτικές προτάσεις που σαν πυροτεχνήματα παρουσιάζονται είναι προϊόντα πολιτικής επεξεργασίας του κόμματος ΛΑΟΣ και των στελεχών του ή είναι δοτές προτάσεις του συστήματος και ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του απλώς τις παρουσιάζουν;
Μήπως αυτά που δεν τολμούν να πουν τα κόμματα εξουσίας φοβούμενα το λεγόμενο πολιτικό κόστος τα λέει ο Καρατζαφέρης σαν εκφωνητής;
Μήπως οι προτάσεις Καρατζαφέρη έχουν χαλκευτεί στα χαλκεία του συστήματος και το ΛΑΟΣ χρησιμοποιείται σαν «λαγός» που προλειαίνει το κλίμα για να υλοποιηθούν αργότερα σαν ύστατες λύσεις;
Φυσικά αποδεικτικά στοιχεία του τι ακριβώς συμβαίνει δεν υπάρχουν και ούτε θα μπορούσαν ποτέ να υπάρξουν, αυτές οι δουλειές γίνονται πάντα κάτω απ’ το τραπέζι, αν φυσικά γίνονται.
Όμως ο περίεργος «έρωτας» ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ είναι δυσεξήγητος.
Αποκορύφωμα των όσων περιγράφω αποτελεί η παλαιότερη πρόταση του Καρατζαφέρη για επαναπατρισμό των καταθέσεων των Ελλήνων στην Ελβετία και αλλού χωρίς προϋποθέσεις και φορολόγηση.
Η πρόταση αυτή όταν έγινε δημιούργησε οξύτατες αντιδράσεις με σκεπτικά ότι τα χρήματα ήταν «μαύρα», ή προϊόντα φοροδιαφυγής ή προϊόντα εγκληματικών πράξεων και φυσικά δεν μπορούσε το Ελληνικό κράτος να τα νομιμοποιήσει.
Τελικά πληροφορηθήκαμε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται με τις προτάσεις Καρατζαφέρη για τον επαναπατρισμό των κεφαλαίων νομιμοποιώντας τα και μάλιστα αφορολόγητα (ή για τους τύπους με μηδαμινή φορολόγηση) αν χρησιμοποιηθούν σε κάποιους τομείς της οικονομίας.
Οι ενστάσεις για νομιμοποίηση παράνομου χρήματος πάνε περίπατο.
Δεν είναι περίεργο αυτή την πρόταση Καρατζαφέρη που τόσο πολύ επικρίθηκε σήμερα να σκέφτονται να την πραγματοποιήσουν;
Απλά ρωτάω δεν είναι περίεργο;
Αν αναρωτηθεί κανείς ποιοι έχουν αυτές τις καταθέσεις μπορεί να οδηγηθεί το συμπέρασμα ότι ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ λειτούργησαν σαν «λαγοί» δίνοντας την ευκαιρία στο οικονομικοπολιτικό σύστημα να νομιμοποιήσει τα όσα παράνομα και κλεμμένα έχει σε καταθέσεις στην Ελβετία και αλλού.
Εγώ απλά ρωτάω, δεν είναι περίεργο;;;;;


Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

Την φωτιά στον Έβρο την έβαλε το ίδιο πρόσωπο που… απειλούσε στο Δέρειο την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου;;;

Αποκαλύψεις από την έγκριτη εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ
Ας σταματήσει το παραμύθι, ότι η πυρκαγιά που κατέστρεψε 70.000 στρέμματα στον Έβρο, ήταν δήθεν τυχαίο γεγονός και προκλήθηκε από τους σπινθήρες εξάτμισης τρακτέρ
Κάντε πραγματογνωμοσύνη στο “τρακτέρ της φωτιάς”


Στα 66 χρόνια εκδοτικής της ζωής η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της. Και ειλικρινά σήμερα είμαστε τουλάχιστον εξοργισμένοι ακούγοντας τα διάφορα ΜΜΕ να μιλούν για τον καημένο, τον ΑΓΝΩΣΤΟ αγρότη, που αγόρασε ένα παλιό τρακτέρ, από κάποιον άλλο ηλικιωμένο αγρότη, και ύστερα το πήγε βόλτα στο δάσος (;) το τρακτέρ, αλλά εκείνο έβγαζε σπίθες και γι' αυτό δημιουργήθηκαν δέκα εστίες πυρός που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν περιουσίες και να καούν 70.000 στρέμματα στον Έβρο...»

Αυτή είναι η ιστορία που σερβίρεται σε μια προσπάθεια συσκότισης (γιατί άραγε;) των γεγονότων και να φανεί ότι η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαυσε την περιοχή μας, ήταν τυχαίο συμβάν και όχι μελετημένος εμπρησμός.

Γιατί όπως είναι γνωστό, από την φωτιά απειλήθηκαν και εγκαταστάσεις ΡΑΝΤΑΡ της Πολεμικής Αεροπορίας και χρειάσθηκε μάλιστα η εκκένωση τους για να μην εγκλωβιστούν στις φλόγες το προσωπικό 24 ατόμων που υπηρετεί σ' αυτές, και στρατόπεδο στην περιοχή Φερών.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν φθάσει στην εφημερίδα, έλεγαν πως από τα Παρατηρητήρια των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, είχε επισημανθεί ένα αυτοκίνητο που έβαζε φωτιές σε τέσσερα σημεία. Δεν γνωρίζουμε εάν ο λόγος γινόταν για Ι.Χ. αυτοκίνητο ή για τρακτέρ.

Η ουσία είναι ότι πέραν των καταστροφών που προκλήθηκαν σε δασικές εκτάσεις και στο αγροτικό κεφάλαιο, η αμυντική διάταξη της πατρίδας μας, “τυφλώθηκε” από το ξέσπασμα αυτής της πυρκαγιάς.

Ο 50χρονος αγρότης καταδικάσθηκε από το αυτόφωρο Δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, για εμπρησμό εξ’ αμελείας. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο των ανακρίσεων και ερευνών των αρμόδιων Υπηρεσιών, το όνομα του δράστη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού όπως έχουμε ξαναγράψει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, απαγορεύει την δημοσιοποίηση ονομάτων, αδιαφορώντας για την προστασία του Κοινωνικού Συνόλου. Και φορά “φερετζέ” στους κάθε λογής παράνομους για να συνεχίζουν ανενόχλητοι το… “θεάρεστο” έργο τους.

Σήμερα λοιπόν, με την προτροπή των αναγνωστών μας, ζητούμε να δοθεί στην δημοσιότητα το όνομα του δράστη με το “τρακτέρ της φωτιάς”. Γιατί ανάμεσα στα άλλα που μας πληροφόρησαν, είναι ότι πρόκειται για μουσουλμάνο που κατάγεται από το Μ. Δέρειο και είναι μάλιστα αυτός που απειλούσε την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου!!!

Για να μην δημιουργούνται τυχόν πεπλανημένες εντυπώσεις, πρέπει να δοθούν όλα τα στοιχεία αυτής της υπόθεσης στην δημοσιότητα. Και αν έχουμε να κάνουμε με τους “Γκρίζους Λύκους” και τα πλοκάμια της “Εργκενεκόν” πρέπει κι αυτό να λεχθεί.

Ο Λαός του Έβρου πρέπει επί τέλους, να μάθει την Αλήθεια.

Όσον αφορά δε το “τρακτέρ της φωτιάς” να παραχθεί πάραυτα πραγματογνωμοσύνη τεχνικών για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έβγαλε σπινθήρες από την εξάτμισή του, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος (πίσω από την μηχανή) και όχι πίσω από το τρακτέρ.


ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟI ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ; ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011


Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ή ... Γιώργος Αναγνώστου ή ποιός ξέρει με πόσα ακόμα ονόματα κυκλοφορεί....

Ο σύγχρονος Εφιάλτης, ο άνθρωπος που με δόλιο τρόπο και ψέματα (το κλασικό πια ''λεφτά υπάρχουν'') κέρδισε τις εκλογές με τεράστια άνεση και με το λαό να βασίζεται στο λόγο  και στα σηκωμένα μανίκια του ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, μας  προσέφερε μόνο προδοσία, χάος και συμφορά.

Μαζί με τα ξένα αφεντικά του, με τα οποία αποδείχθηκε πως στα μουλωχτά είχανε συμφωνήσει τα πάντα και μαζί με την οικογένειά του (όπως αποκάλυψε ο Π.Καμμένος και ο …Στρως Καν!), ξεπούλησε χωρίς οίκτο και χωρίς συναίσθημα ολόκληρη την Ελλάδα στα διεθνή αρπακτικά. Διέλυσε τις ζωές μας,  τίναξε στον αέρα κάθε μετριοπαθή προγραμματισμό που είχαμε ως νοικοκυριά, μας έκλεψε την ελπίδα και το χαμόγελο. Οδήγησε και
...

οδηγεί καθημερινά νέους ανθρώπους στην αυτοκτονία. Πάνω απ' όλα όμως, στερεί το αύριο από τα παιδιά μας, τα οποία καθιστά δούλους των  αφεντικών του.

Αυτός ο άνθρωπος, που υποτίθεται ότι είναι ο πρωθυπουργός, γύριζε παντού και μιλούσε για διεφθαρμένους πολίτες οδηγώντας -συνειδητά- ένα ιστορικό έθνος, στην παγκόσμια απαξίωση και χλεύη. Έδινε συνεντεύξεις στα Ευρωπαϊκά Mέσα παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Πολωνό, Σουηδό, Αμερικανό αλλά ποτέ Έλληνα. Αν τον ρωτούσαν για την εκπαίδευση, το μόνο που είχε να θυμηθεί από την ελληνική παιδεία ήταν ένας δάσκαλος που του έσπασε το δόντι....Παράλληλα με όλη την καμπάνια δυσφήμισης , συνέχιζε να κανονίζει την μπίζνα του φθηνού ξεπουλήματος της χώρας, σαν καλός  υπάλληλος του διεθνούς μεσιτικού που τον διόρισε εδώ.
Όσο για τις ενδεχόμενες αντιδράσεις μας, το σοφό σχέδιό τους είχε προβλέψει και αυτή την παράμετρο. Με την σημαντική βοήθεια των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στους οποίους  παρέχεται καθεστώς πλήρους ασυδοσίας επιτρέποντάς τους να  κυκλοφορούν  ελεύθερα όπου θέλουν, να βιάζουν, να ληστεύουν και να δολοφονούν καθημερινά τους τρομοκρατημένους πια Έλληνες , αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις που ρημάζουν στο ξύλο και στα χημικά κάθε πολίτη που θα τολμήσει να αντιδράσει, δεν έχει να φοβάται και πολλά πράγματα...
Φυσικά, η δική του ζωή είναι η ζωή που αρμόζει σε έναν Μονάρχη, ή σε έναν δικτάτορα. Καλοπέραση και πολυτελείς διακοπές κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών. Με τη συνοδεία των δεκάδων (ακόμα και εκατοντάδων ή χιλιάδων) αστυνομικών, μπορεί να αράζει από νησί σε νησί, να κολυμπάει αμέριμνος στα γαλάζια νερά σαν τουρίστας, να βάζει την κολάν βράκα και την μπαντάνα στη φαλάκρα  και να καμώνεται τον ποδηλάτη και τον κωπηλάτη. Πέρσι έκανε  διακοπές για 40 μέρες και σε 3 διαφορετικά μέρη, φέτος το ξεφτίλισε ακόμη περισσότερο  σε διάρκεια ενώ ο κόσμος χανότανε και τώρα που η Ελλάδα καίγεται απ' άκρη σ' άκρη, αυτός συνεχίζει τις διακοπές του.
Προς τι λοιπόν η πλαστοπροσωπία και τα ψεύτικα ονόματα; Για ποιό λόγο η γυναίκα του Παπακωνσταντίνου, η Ολλανδέζα (άλλο φρούτο αυτή....που απατεώνες μας ανέβαζε και ανέντιμους μας κατέβαζε σε συνεντεύξεις της, αντί να κοιτάξει να μαζέψει τις πισίνες που τις δήλωνε γούρνες ο άντρας της και τα αυθαίρετα της πεθεράς της) συμμετείχε ή οργάνωσε το ταξίδι με τα ψεύτικα ονόματα; Εμείς οι απλοί και έντιμοι άνθρωποι, ξέρουμε, πως όταν κάποιος κυκλοφορεί με ψεύτικο όνομα, είτε είναι απατεώνας, είτε κάτι κρύβει. Όταν όμως αυτός που κυκλοφορεί με μαϊμού ονόματα είναι ο ίδιος ο  Πρωθυπουργός της χώρας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εξηγήσεις!!Ποιόν φοβάται, γιατί δίνει ψεύτικα ονόματα, με πόσα ονόματα κυκλοφορεί  και πάνω απ' όλα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και μετά, αυτοί οι απατεώνες, τολμάνε να μιλάνε για τα μπλογκς, να ισχυρίζονται ότι τους ενοχλεί η ανωνυμία του διαδικτύου και να απειλούν τους συντάκτες των ιστολογίων......
agiovasilema