Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ!!!ΘΡΗΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!\

ΛΥΠΑΜΑΙ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΌ ΣΑΣ!!!ΝΟΥΜΕΡΑ,ΚΟΤΕΣ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΘΗΚΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!!!

  Δημαράς (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας),ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ!!!: Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Θρηνώ για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους...

ΚΡΆΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΌΤΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ!!!

ΤΟ ΔΕ ΚΚΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και φυσικα αύριο το ΚΚΕ συγκέντρωση μόνο του στην Ομόνοια,τόσα χρόνια τα ´ιδια,εάν ήταν στην κεφαλή της Αριστερας όταν είχε τις ευκαιρίες,ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα συνέβαινε,γιατι εκανε την πάπια Πεκίνου!!!

Στη Μόσχα είναι ο πουτιν τωρα και δεν τους καλοαρεσει,να ρωτήσουν και οι Ρώσοι τον Κουτσουμπα,εχει θεωρια φαρμακο,δια πασαν νόσο!!!

ΑΠΟ ΘΕΩΡΊΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ,ΕΦΑΓΑ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ,ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΩ ΡΑΓΙΑΣ;;;

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΎ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ,Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ME LEASING!ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΥΦΤΑ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ,ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!! 

ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Θρηνώ για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους»
...και τα ψηφίζει!Ε Να πας να γαμη...ς ΧΤΕΣ!!!
Αλήτη,που μας δουλευες όταν ησουν και καλα αριστερος και μαζί μας,στις πλατειες,παλιοκαθηκια,βρωμίσατε την έννοια Αριστερα και τις Αριστερες συνειδησεις!!!
Γαμω το κράτος και τα κομματά σας!!!
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  ΡΕ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  ΠΑΝΤΟΥ!!!
Τώρα ποιος θα φταίει αν τις αρπάξει στο δρόμο;

ΠΡΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ σε όλα τα μέσα μεταφοράς!

Spyros Revithis στην τοποθεσία Σεπόλια αμαξοστάσιο μετρό.
Μια φωτογραφία απο τα παλαιά !!!
Επίκαιρη όσο ποτέ.
Ετοιμάζουν ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και διάλυση και για το ΜΕΤΡΟ - ΗΣΑΠ -ΤΡΑΜ
(εταιρία ΣΤΑ.ΣΥ)
- Στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΛΜΑ θα γίνει πρόταση (εισήγηση) για δράσεις, κινητοποιήσεις και εαν κριθεί αναγκαίο και απεργία "ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ" μέχρι να ακυρωθούν οι νόμοι του ξεπουλήματος .
Η λαιμητόμος της ενοποίησης δομών που έχει στα άμεσα σχέδια της να υλοποιήσει η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , εχει ως στόχο την πλήρη απαξίωση και διαμελισμό της εταιρίας που θα επιφέρει τελικώς το ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέρωντα προς εξυπηρέτηση των κερδών συγκεκριμένων εταιρειών που ήδη ολοι γνωρίζουμε τα ονόματα τους .

- Πάρτε πίσω τους νόμους του ξεπουλήματος ΤΩΡΑ οι αστικές συγκοινωνίες ανήκουν στον λαό δεν είναι εμπόρευμα είναι αγαθό.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ!!!ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

Θεοπεφτάτου: Οι φόροι θα επιβαρύνουν μόνο όσους... πίνουν, καπνίζουν και βγαίνουν για καφέ!


Η απίστευτη δήλωση της Αφρ. Θεοπεφτάτου (ΣΥΡΙΖΑ),

ΤΣΟΚΑΡΟ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!

: «Μόνο όσοι πίνουν, καπνίζουν και βγαίνουν για καφέ θα επιβαρυνθούν από τους φόρους»!

Από το "PRESS-GR"
Άλλη μια απίστευτη επιχειρηματολογία ακούσαμε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το σκληρό πακέτο της φοροεπιδρομής που έφερε η κυβέρνησης προς ψήφιση στη Βουλή!.
Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο... ραδιόφωνο του Alpha υποστήριξε ότι η αύξηση των έμμεσων φόρων δεν επηρεάζει σημαντικά τα νοικοκυριά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες. Δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό. Και γι’ αυτό μοιράστηκε έτσι (το πακέτο)»!
Με μία μπάρα 50 μέτρων ξεκινά την Πέμπτη το 1ο φεστιβάλ μπίρας στον Βύρωνα

Ανατολή και Δύση στο Εβερεστ!!!

Λαμαρίνες - The "Low Batsos" Project

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΓΟΝΕΙΚΗ ΠΊΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!

 Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του μαθητή που σκότωσε τη μητέρα του μια μέρα πριν δώσει πανελλήνιες

Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του μαθητή που σκότωσε τη μητέρα του μια μέρα πριν δώσει πανελλήνιες 

Πέρασαν τρία χρόνια από το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ένας 17χρονος από το Αγρίνιο σκότωσε τη μητέρα του γιατί του έκανε παρατήρηση να κλείσει την τηλεόραση με την δικαιολογία ότι την επόμενη μέρα έδινε πανελλαδικές.

Ο πατέρας του μαθητή που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τη μητέρα του γιατί του

Έξι τροφές που απαγορεύεται να φάτε μετά την ημερομηνία λήξης

 

ημερομηνία λήξης




rt

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν, ότι μόνο και μόνο επειδή κάτι στο ψυγείο σας έχει περάσει την ημερομηνία λήξης του αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το πετάξετε επιτόπου στα σκουπίδια. Η βιομηχανία τροφίμων έχει κάνει αρκετές έρευνες για να προσδιορίσει ακριβώς ποιες τροφές παράγουν επικίνδυνα βακτήρια και πότε.


Για να είναι πάντα σίγουροι, ότι κανείς μας δεν θα πάθει τίποτα, βάζουν την ημερομηνία λήξης στην συσκευασία λίγες ημέρες, μερικές φορές, ακόμη και λίγες εβδομάδες, πιο νωρίς από την πραγματική στιγμή που η τροφή αυτή “χαλάει”.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η κατανάλωση κάποιων τροφών μετά την ημερομηνία λήξης τους δεν είναι επικίνδυνη. Αυτή είναι η λίστα των top 6 τροφών που δεν πρέπει

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

«ΤΡΩΜΕ…ΚΑΡΚΙΝΟ!




Ποιά τρόφιμα να αποφεύγετε» 

από τον π. Πρόεδρο του ΕΦΕΤ Dr. Νίκο Κατσαρό, και το omorfamystika.gr!


Σε πολλά κείμενα μας(στο site αλλά και στα βιβλία μου) σας έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις καρκινογόνες τροφές ή τις καρκινογόνες…συνήθειες (πχ η πολύωρη ομιλία στο κινητό). Έρχεται τώρα και η παρακάτω ανακοίνωση του  Dr.Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!
Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας παραθέσω αυτό:
Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!

greek quotes about life...: Hellenic Quotes, Quotes Inspiration, Quotes Love Life Friendship, Quotes Wise Funny, Phrases Quotes, Greek Quotes Vol1, Quotes Truths, Quotes About Life, Just Greek Quotes
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/08/7b/f4/087bf4258402091d22259224d5f24d26.jpg

Σοφία και σοφά λόγια!!!Διαβάστε,συνειδητοποιηστε και πράξτε το καλύτερο!!!!Αρκει να ειναι ΘΕΛΩ μας το ΚΑΛΟ και η ΑΓΑΠΗ!!!

  • Αμφιβολία: αρχή της σοφίας Αριστοτέλης

    • Αν πραγματικά γνωρίζαμε τον εαυτό μας, δε θα είχαμε ανάγκη τους σοφούς [Ριοκάν]
    • Αν είπες: "είμαι ευτυχής", είσαι ευτυχής στ' αλήθεια. Αν είπες: "έγινα σοφός", άσοφος είσαι ακόμα [Μάλαμας Λ.]
    • Αν ζεις σύμφωνα με τις επιταγές της φύσης, ποτέ δε θα είσαι φτωχός. Αν ζεις σύμφωνα με τις επιταγές των ανθρώπων, ποτέ δε θα γίνεις πλούσιος Σενέκας
    • Αν σε οδηγεί το πάθος, δώσε τα χαλινάρια στη λογική Βενιαμίν Φραγκλίνος
    • Αν το νερό παίρνει διαύγεια από την ηρεμία, το μυαλό ακόμη πιο πολύ! Το πνεύμα του σοφού, γαληνεμένο, γίνεται ο καθρέφτης του σύμπαντος, είδωλο ολόκληρης της πλάσης [Ζουαγκτσι]
    • Αν ψάχνεις την αλήθεια, απαρνήσου τις δοξασίες σου Βούδας
    • Ανακάτεψε και λίγη ανοησία με τη σοφία σου. Το να ξεχνάς τη σοφία

    «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ» ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ δειτε!!!

    Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

    ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!

    Το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε, είναι κάπως έτσι... 😊👏
    (photo: Action Images)
    Υπέροχο στιγμιότυπο με τον Τσόρι Ντομίγκεζ(παικτη του Ολυμιακού)να υποκλίνεται στην κορούλα του Μπουονανότε(παίκτη της ΑΕΚ)
    AdTech Ad

    Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

    Ζούμε όπως παίξαμε


    11.04.2016 - Eirini Kokorou
    Ζούμε όπως παίξαμε
    Hai Nguyen, Vietnam. 2ο βραβείο/αργυρό μετάλλιο FIAP στο διεθνή διαγωνισμό "Ειρήνη είναι..." 2013.
    «Πόσο φοβόμαστε τελικά το παιχνίδι; Πόσο τρέμουμε την ελευθερία της αταξίας που δημιουργεί, των αναπόφευκτων αμφισβητήσεων που προκύπτουν από αυτό, ώστε να αισθανόμαστε την ανάγκη να το υποτάξουμε στους νόμους της αγοράς και της ζήτησης, να το καθηλώσουμε σε ένα ακόμη προϊόν ή και παρεχόμενη υπηρεσία μέσω των εργαστηρίων παιχνιδιού για παιδιά και γονείς που εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια.»
    Σύμφωνα με τον ανθρωπολόγο Μαρσέλ Μάους, μέσω του παιχνιδιού καθίσταται δυνατή η ανάγνωση μιας κοινωνίας. Η θέση μας σήμερα ως ενήλικες απέναντι στο παιχνίδι των παιδιών, καθρεφτίζει την κοινωνίας μας, η οποία μοιάζει να το αντιστρατεύεται. Κατά τον Φρόιντ, «Το αντίθετο του παιχνιδιού δεν είναι η σοβαρότητα , αλλά η πραγματικότητα», με τον σημερινό άνθρωπο να προσαρμόζεται εύκολα, πεπεισμένος ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να την αλλάξει.