Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Το κράτος ταπεινώθηκε απ’τη Βέλγικη δικαιοσύνη και ξεσπά άνανδρα στην νεολαία. CHAOS AU BOIS


Συρρίκνωση του Ελληνικού πληθυσμού δίχως προηγούμενο καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ.

     Τη μεγαλύτερη μείωσή του υπέστη ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2020, με την πανδημία να επιταχύνει και αυτή με τη σειρά της την υφιστάμενη, από τα τέλη του ΄90 συρρίκνωσης του πληθυσμού στους μεγαλύτερους ρυθμούς που έχει καταγράψει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) από το 1932!

ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ!ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΡΒΑΖΟΥΜΕ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Seaspiracy | Official Trailer | Netflix

The Best SCIENCE-FICTION Movies 2020 & 2021 (Trailers)

Εικόνα

 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Διαβάστε, να δείτε το ποιόν των αστυνομικών στην χώρα!!!

Εικόνα

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Δεν είναι πλέον αδίκημα η εκμετάλλευση πόρνης ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ!!!

By Αγωνίστρια

      Ο Άρειος Πάγος εξέδωσε απόφαση, μέσω τη οποίας, αθωώθηκε αλλοδαπός που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 2 ετών για διάπραξη του συγκεκριμένου αδικήματος.Δεν είναι πλέον αδίκημα με τον νέο ποινικό κώδικα η πράξη της «εκμετάλλευσης πόρνης», όπως έκρινε ο Άρειος Πάγος αθωώνοντας αλλοδαπό ο οποίος

Η Μηχανή του Χρόνου - «Οι εξεγέρσεις εναντίον του Όθωνα και η δίκη του Κολοκοτρώνη

Λιαντίνης - "Θοδωράκης Κολοκοτρώνης"

UTOPIA - Το ζοφερό μας μέλλον! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

   

      Ένας άντρας ζει σε μια κοινωνία όπου οι πολίτες αστυνομεύουν ο ένας τον άλλον με τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Η χώρα της UTOPIA περηφανεύεται πως είναι η πιο ασφαλής χώρα, αλλά οι κάτοικοι της για κάποιον λόγο φαίνονται δυστυχισμένοι. Υγεία ή Ελευθερία;

 Μια προφητική Αυστραλιανή ταινία μικρού μήκους γυρισμένη από τον ομογενή Costa Nikas με τη συμμετοχή αρκετών ομογενών ηθοποιών από το 2019, δηλαδή προτού γνωρίσουμε τους περιορισμούς του lockdown και τις καταδόσεις των συμπολιτών μας "για το καλό μας".

SELF TEST ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Δέκα μικροί Μήτσοι - Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

"Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό. Έκτοτε αναζητά το παιδί της σε βουνά και σε λαγκάδια, χωρίς να το βρίσκει. Δεν θα το βρει ποτέ. " 

είπε κάποτε ο Φρέντυ Γερμανός 

Προμήθειες που ποτέ δεν έφτασαν στους πληγέντες!!!ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Προμήθειες που ποτέ δεν έφτασαν στους πληγέντες
      Γυναίκα αντιδήμαρχος έκρυβε στο πατρικό της σε ορεινό χωριό τόνους τροφίμων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης.
 ● Εφοδος των αστυνομικών έπειτα από εισαγγελική εντολή.
 ● «Γαλάζιος» πόλεμος στον δήμο για απευθείας αναθέσεις για έργα αποκατάστασης εφτά και πλέον μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του «Ιανού».

    Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στον πολύπαθο Δήμο Καρδίτσας, που εξακολουθεί να πληγώνεται ποικιλότροπα από τον «Ιανό» και διοικείται από τον

 Σκίτσο της Εφ.Συν. [Κ.Γρηγοριάδης 31.03.2021]

Απόστολος Βανταράκης Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών

Οι απευθείας αναθέσεις της κ. Νικολάου μέσα σε 5 μέρες:
 143.948€ αντισηπτικά 
166.098€ κρεμοσάπουνα αφρόλουτρα
 144.044,80€ απορρυπαντικά 
171.120€ φόρμες ποδονάρια
 170.624€ σαμπουάν σαπούνια 
146.545€ μάσκες προστασίας 
FFP 146.863€ γάντια λάτεξ 
Σύνολο 1.089.242,8 €

 

Εικόνα

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ!!!ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΔ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

Εικόνα

ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

Και το βραβείο του "διεθνούς ρεζίλη" απονέμεται στον prime Minister Κ. Μητσοτάκη 
Ο Βρετανός Υπ Υγείας ζητάει από τους βουλευτές να μην βγάζουν selfies εμβολιασμού με το πουκάμισο ανοιγμένο λέγοντας τους "μην φωτογραφίζεστε σαν τον Μητσοτάκη"

Εικόνα

ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...τώρα πια δεν περνάει .. Ότι ήταν να εκμεταλλευτούν από τ πυρόπληκτους σ #ματι το εκμεταλλεύτηκαν.Πάτησαν πάνω σ νεκρούς,δεν σεβάστηκαν τις οικογένειες τους..τώρα τους λένε περάστε έξω..κάναμε την δουλειά μας!
 Εικόνα

 

ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ"ΠΡΟΣΩΠΑ!!!ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!Η Ελλάδα του Μητσοτάκη σε 30 δευτερόλεπτα

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Και η Νέα Σμύρνη, κάτι μας θυμίζει

https://www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/full_promo/public/kratos.jpg?itok=Wb7sVSZZαπό Αναρχική ομάδα Iterimpia 

        Τις τελευταίες εβδομάδες οι δρόμοι των πόλεων γεμίζαν σχεδόν καθημερινά από ένα ποτάμι κόσμου που διαδήλωνε ενάντια στην εκδικητικότητα του κράτους απέναντι στον αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα, στην αστυνομική βία αλλά και ενάντια στην έμφυλη βία και την συγκάλυψή της με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες παρενοχλήσεων και βιασμών. Οι συγκεντρώσεις της Παρασκευής 05/03 και του Σαββάτου 06/03 χτυπήθηκαν με σφοδρότητα από τις αστυνομικές δυνάμεις πριν καν ξεκινήσουν, όπως και τόσες ακόμα

Ελιζέ Ρεκλύ: η δημιουργία ενός Κομμουνάριου

Η εμπειρία της Παρισινής Κομμούνας είχε βαθύτατο αντίκτυπο στην σκέψη του Ελιζέ Ρεκλύ, καθόρισε το όραμά του και ενέπνευσε την φιλοσοφία του. Ένα άρθρο για τα 150 χρόνια της Κομμούνας του Παρισιού.     

Του Τζων Π. Κλαρκ*

      O Ελιζέ Ρεκλύ (Élisée Reclus, 1830-1905) είναι πιο γνωστός ως ο σημαντικότερος Γάλλος γεωγράφος της εποχής του αλλά και ως κεντρική προσωπικότητα στο παγκόσμιο αναρχικό κίνημα. Σήμερα όμως, ιδιαίτερα τώρα που γιορτάζουμε τα 150 χρόνια της Κομμούνας, οφείλουμε να τον αναγνωρίσουμε και ως αξιοσημείωτο μέλος της Κομμούνας του Παρισιού αλλά και ως μία από τις πιο σημαντικές ερμηνευτικές φωνές επί αυτού του παγκόσμιας εμβέλειας ιστορικού γεγονότος.


200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟΙ

The Incredible "Views of Greece"

Προς απώλειες δισεκατομμυρίων ευρώ τα δημόσια ταμεία από την Τράπεζα Πειραιώς!!! ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!

      Εξηγήσεις για τις μεθοδεύσεις με τις οποίες το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και οι μικροεπενδυτές πετιόνται βίαια εκτός τραπέζης στην υπόθεση της Τράπεζας Πειραιώς θα κληθεί να δώσει την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, λίγους μήνες μετά τις απώλειες δισεκατομμυρίων με τα Coco's και ημέρες πριν την αύξηση μετοχική κεφαλαίου που θα φέρει τα πάνω κάτω.
Alexandros Michailidis / SOOC
      «Σχέδιο εξυγίανσης» της Τράπεζας Πειραιώς βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα έπειτα από μία επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η συμμετοχή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να πάει από το

1η η Ελλάδα σε αριθμό θανάτων/ εκατομμύριο στην Ευρώπη τον Μάρτιο – Θάνατοι στις ΜΕΘ

Αρχική

Εκπαιδεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ: Το παράδειγμα του Ελληνικού

Η κυβέρνηση αποτυγχάνει στη διαχείριση της πανδημίας αλλά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα δεν παίρνει κεφάλι και αρνείται να δει κατάματα τα προβλήματά του.

Μπακογιάννη: Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη το ΠΑΣΧΑ!!!ΦΑΕ ΛΑΕ ΑΛΗ ΜΙΑ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ,ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ;;;ΠΑΛΙΟΠΡΟΒΑΤΑ!!!

«Περιμένουν να τελειώσει η πανδημία για να ιδιωτικοποιήσουν το ΕΣΥ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ,ΦΑΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους

Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τουςΑρτεμις Σπηλιώτη
       Η ακτινογραφία μιας δεκαετίας ανακεφαλαιοποιήσεων και «εξυγίανσης» του χρηματοπιστωτικού συστήματος υπό την πίεση των δανειστών αναδεικνύει έναν αδιαμφισβήτητο χαμένο: το ελληνικό Δημόσιο – και τελικά τους Ελληνες φορολογούμενους ● Η κυβερνητική υπεράσπιση της αμφιλεγόμενης αύξησης κεφαλαίου στη μεγαλύτερη συστημική τράπεζα και η αναγκαία υπενθύμιση για το τι (μας) έχει συμβεί από το 2012 μέχρι σήμερα.

«Στη βόλτα σας, σήμερα, αγοράστε και μία εφημερίδα. Ενισχύστε τον έντυπο Τύπο, μόνο κέρδος για την ενημέρωση θα είναι».

Οι εφημερίδες δεν είναι για να τυλίγουμε ψάρια

Οι εφημερίδες δεν είναι για να τυλίγουμε ψάρια 
      Αυτό γράφαμε χθες στο Twitter, το πρωί, έχοντας το «σώμα» των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου και προτρέποντας τον κόσμο να αγοράσει οι εφημερίδες. Πιστεύουμε ακόμα πως με τις εφημερίδες ένας αναγνώστης λαμβάνει πιο εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

«Πάρτε τις εφημερίδες στα χέρια σας. Δείτε πως ζωντανεύουν οι λέξεις....

Τα φρούτα και τα λαχανικά σύμμαχοι στην πρόληψη του διαβήτη και της νόσου Alzheimer

Η διατροφή του διαβητικού είναι και η θεραπεία του - Εναλλακτική Δράση      Μία έρευνα αποκαλύπτει πώς ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση του οργανισμού όπως ο διαβήτης, Alzheimer και το Parkinson μπορούν να αποφευχθούν μέσω μίας διατροφής πλούσια σε αυτά τα θρεπτικά τρόφιμα.

   Σύμφωνα με μία έρευνα από το πανεπιστήμιο του Liverpool, η λειτουργία των πολυφαινόλων στα κόκκινα, τα μωβ και τα μαύρα φρούτα και λαχανικά μπορεί

Νέα Σμύρνη: Μαθητές έβαλαν χειροπέδες για να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη συμμαθητή τους (pics)

Μια πολύ όμορφη και σημαντική κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίηση η Ομάδα Τέχνης και Εθελοντισμού του 7ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης τους.

Διαμαρτυρόμενοι/ες για την άδικη σύλληψη και κράτηση του συμμαθητή τους για τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων στη Νέα Σμύρνη έστησαν μαθητικές καρέκλες και θρανία και δέθηκαν με χειροπέδες, μοιράζοντας το τροποποιημένο πρόγραμμα του κρατούμενου συμμαθητή τους.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το κύμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Νέας Σμύρνης αλλά η πρωτοβουλία των συμμαθητών των ανήλικων συλληφθέντων είναι δυο φορές σημαντικότερη.

Μπράβο στα παιδιά για την κίνησή τους!

Να πιέσουμε όλοι/ες όπως μπορούμε για να αφεθούν ελεύθεροι και να απαλλαγούν από τις κατηγορίες τους οι αδίκως συλληφθέντες και συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης!

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow

Βίντεο-ΣΟΚ: Αστυνομικοί περνούν χειροπέδες και απειλούν 5χρονο στις ΗΠΑ

Τα χρονικά των τοίχων

Τα χρονικά των τοίχωνΚΙΜΠΙ

     Τα παρατηρώ εδώ και τουλάχιστον οκτώ χρόνια. Κι έχω μείνει με την απορία για το τι είναι και τι δηλώνουν. Είναι γραμμένα σε όλη την Αθήνα, στις γειτονιές και στο κέντρο, σε τοίχους, μάντρες, πλατείες και σχολεία. Τα βλέπεις γραμμένα χαμηλά ή ψηλά, αλλά πάντα τραβάνε το βλέμμα, χωρίς να το απορροφούν. Είναι τέσσερις χαρακτήρες όλοι κι όλοι, γραμμένοι συνήθως με μαύρη μπογιά, σπανιότερα με κόκκινη. «ΥΟ13!», «ΥΟ14!» «ΥΟ15»… Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη

Carmichael: Ο άνθρωπος που έκλεψε εκατομμύρια στα φρουτάκια!

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ ΤΟΥ SPECTATOR ,ΚATANTIA!!!NA TON ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

 Εικόνα

Εικόνα