Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Η παρορμητική, προκλητικότατη δήλωση βουλεύτριας του κυβερνητικού κόμματος και η αναμενόμενη αντίδραση που γαλάζιου εκλογικού ποίμνιου


Πολύ σπάνια συναντάμε στην ειδησεογραφία κάποια είδηση που έχει επίκεντρο την  βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας  Άννα Καραμανλή. Εντελώς "αθέατη", "άφωνη", δεν δίνει αφορμή ούτε για παραπολιτικά σχόλια.

Εχει πάρα πολύ καιρό από τότε που το νεοδημοκρατικό στέλεχος έγινε βασικό θέμα σε δημοσιογραφικά γραφεία και βουλευτικά "πηγαδάκια". Ηταν τότε έστειλε λεκτικά τον ομοϊδεάτη της τότε υπουργό Οικονομικών να βρεθεί σε σεξουαλική συνουσία. 

Image

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

 

Image

Παππούς τρολάρει LIVE στην ΕΡΤ επειδή ακρίβυνε το ουίσκι!

 Image

Πώς έφτασαν τα αρχαία στην κατοχή των Μητσοτάκηδων;...


H διαβόητη συλλογή του πατέρα και της μητέρας του προέκυψε από λαθρανασκαφές και μπίζνες με αρχαιοκάπηλους. Τη δεκαετία του 1970 ξεκίνησαν... οι παράνομες ανασκαφές στους τάφους της Μονής Οδηγήτριας.

 Image

Αυτοί που έκαναν καριέρα με το δήθεν ανάκτορο του Τσίπρα, δεν βγάζουν άχνα για τον Στάσση της ΔΕΗ…

 Αυτοί που έκαναν καριέρα με το δήθεν ανάκτορο του Τσίπρα, δεν βγάζουν άχνα  για τον Στάσση της ΔΕΗ…

Μπορεί κάτι να είναι νόμιμο -αν και η νομιμότητα πάντοτε πρέπει να αποδεικνύεται-, αλλά να μην είναι ηθικό. Αυτό το αξίωμα έχει επηρεάσει αρκετές φορές τα ελληνικά πολιτικά πράγματα – και είναι σωστό οι πολίτες να αξιώνουν από τους παράγοντες του δημόσιου βίου να συμπεριφέρονται με σεβασμό και στον νόμο, αλλά και στο κοινό περί δικαίου αίσθημα.

τα στοιχεια για την Ελλαδα και τον covid!!

 Image