Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;ΝΤΡΟΠΗ!!!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ,ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΦΑΓΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ,ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Novartis όπως Siemens;..

Πράκτορες του FBI στην Αθήνα…

Τέσσερις χιλιάδες γιατροί στο μικροσκόπιο της δικαστικής έρευνας…

Εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα;..

Σκάνδαλο με δωροδοκίες, εμπλοκή γιατρών, με συνταγογραφήσεις φαρμάκων, που κάποιοι υπάλληλοι υπέγραφαν ελαφρά τη καρδία, όπως είπε η Έρρικα Βαλλιάνου, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, φάρμακα που εδίδοντο χωρίς να έχουν εξεταστεί

Καλησπέρα!!!Διαβάστε σκεφτειτε και συνεχίστε να τρωτε Ζαχαρη!!!Και καλά σαράντα!!!

Η ζάχαρη συνδέεται με δύο τύπους καρκίνου – Ποιοι είναι αυτοί

καρκίνος

Το να μειώσουμε την ποσότητα της ζάχαρης που καταναλώνουμε πρέπει να γίνει βασικός στόχος για το 2017, αλλά όχι μόνο για λόγους αδυνατίσματος, όπως, ίσως, νομίζετε.

Σύμφωνα με έρευνα για την ζάχαρη από το Κέντρο Καρκίνου Anderson του πανεπιστημίου του Τέξας, τα υψηλά επίπεδα διαιτητικής ζάχαρης (δηλαδή εκείνης που προσλαμβάνεται μέσω της διατροφής) στην τυπική “δυτική διατροφή” αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκινικών όγκων στον μαστό, οι οποίοι τείνουν στην συνέχεια να κάνουν μετάσταση στους πνεύμονες.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ειδικά η φρουκτόζη, που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές επεξεργασμένες τροφές, “ενθαρρύνει” την αύξηση των όγκων και συμβάλλει στην εξάπλωσή τους.
Προηγούμενη έρευνα έχει συνδέσει την διαιτητική ζάχαρη με διάφορους τύπους καρκίνου, σύμφωνα με το Κέντρο Καρκίνου Dana Farber, ενώ και άλλες