Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Viva La Revolution- The Adicts

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΨΕΜΑΤΑ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΥΩ ΘΥΜΑΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ,ΤΟ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!


The Clash - Guns of Brixton

Steely Dan - With a Gun

Ο Πάνος Καμμένος, το Antinews και ο "γάμος" που έγινε...ρέκβιεμ για ένα όνειρο!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Εμείς εδώ στον Λόγιο Ερμή, δεν τα φωνάζαμε απλώς, ουρλιάζαμε! Απλά, κάποιοι ή δεν μας πήραν στα σοβαρά (εννοώ της απο δώ πλευράς, της αντι-μνημονιακής δηλαδή) ή απλώς είχαν το...δικό τους όνειρο! Για την, όχι ακαταλληλότητα, αλλά για την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του Αντώνη Σαμαρά για τον τόπο!

Το άτομο, δεν παλεύεται, που λέει κι ο λαός μας, στη χιουμοριστική αργκό. Οι τρελλάμένοι για εξουσία Νεοδημοκράτες, είχαν που είχαν την ..."κούραση" του χοντρούλη και την πίκρα του 34% στις εκλογές του 2009, τους προέκυψε κι ένας παντελώς ανίκανος, φοβισμένος, συμβιβασμένος, λιγούρης (με την εξουσία) αρχηγός, ένας

Γκύντερ Γκρας:Η Ελλάδα “είναι χώρα χωρίς δικαιώματα, που η δικαιούχα εξουσία της σφίγγει το λουρί όλο και περισσότερο.”

Πριν λίγο η κ. Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ μας είπε ότι, θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη του ευρώ και να μην είμαστε απομονωμένοι...
Ουδείς θέλει κ. Μπακογιάννη να είναι εκτός ευρώ και εκτός Ευρώπης..
Αλλά για ποια Ευρώπη μιλάμε κ. Μπακογιάννη, ποια Ευρώπη θέλουμε ;;;
Διαβάστε τώρα τι γράφει ο Γκύντερ Γκρας, για το πως μας βλέπει η Ευρώπη και πως μας αντιμετωπίζει... Δείτε πως καταντήσατε την Ελλάδα με το μνημόνιο που υπογράψατε  κ. Μπακογιάννη...

Ανεξαρτήτως κινήτρων του Θάνου Τζήμερου η αποτύπωση της εφιαλτικής Ελληνικής Δημόσιας και Κρατικής πραγματικότητος είναι συγκλονιστική. Είναι υπαρκτά προβλήματα που πρέπει να απαντηθούν από την κοινωνία μας, ειδάλως το μέλλον θα είναι χειρότερο του αναμενόμενου. Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό δωσιλογισμού θα υπενθυμίσω ότι "¨Εθνικόν είναι το αληθές" .

Ιδού η δωσίλογη επιστολή του Τζήμερου προς την …εξ...: Πρώτα, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: 'Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτ...

Τ3 Τ10 PROTON BANK TΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ FED ΚΑΖΑΚΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ»


Τη συνέντευξη πήρε ο Μάκης Προβατάς και δημοσιεύτηκε στο ΒΗΜagazino στις 16 Οκτωβρίου

Ο Νόαμ, όπως τον αποκαλούν όλοι στο ΜΙΤ, πηγαίνει κάθε ημέρα στο γραφείο του, στο Τμήμα Γλωσσολογίας και Φιλοσοφίας. Εκεί βρεθήκαμε στις 3.00 το μεσημέρι, 15 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού μας. Η Μπεβ Στολ, η βοηθός του, μας άνοιξε την πόρτα του προθαλάμου του γραφείου του. Είναι αυτή που κανονίζει τα πάντα για εκείνον με κάθε λεπτομέρεια: «Σε πέντε λεπτά θα μπείτε στο γραφείο του, ετοιμαστείτε και ο καθηγητής θα είναι μαζί σας στην ώρα του».
Ένα γραφείο γεμάτο βιβλία παντού. Στην τεράστια βιβλιοθήκη όλα είναι τοποθετημένα σε ράφια με γραμμένη από κάτω την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Μια κατηγορία, όμως, ενώ έχει ετικέτα, είναι εντελώς κενή από βιβλία: «Intelligence». Σε κεντρικό σημείο υπάρχει μια τεράστια φωτογραφία του Μπέρτραντ Ράσελ και από κάτω γραμμένη η φράση με την οποία ξεκινά η αυτοβιογραφία του και προφανώς εκφράζει και τον Τσόμσκι: «Τρία πάθη, απλά, αλλά κατακλυσμιαία, εξουσιάζουν τη ζωή μου: Η λαχτάρα για αγάπη, η αναζήτηση της γνώσης και η ανυπόφορη θλίψη για τα βάσανα του ανθρώπινου είδους». Καθήσαμε σε ένα τραπέζι στο μέσον του γραφείου του, και ο Τσόμσκι κάθησε ακριβώς δίπλα μας.

ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!ΑΚΟΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις… ενός καθολικού ιερέα και εξορκιστή σχετικά με την τύχη ενός 15χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα απαγωγής το 1983.
Ο πάτερ Gabriel Amorth, έσπασε τη σιωπή του σχεδόν 30 χρόνια μετά αποκαλύπτοντας ότι η νεαρή κοπέλα, κόρη εργαζομένου στο Βατικανό, απήχθη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε…σεξουαλικό όργια που διοργανώθηκε από κάποιους ιερωμένους στο ιερό κρατίδιο. Ο Amorth, ο οποίος έχει φέρει σε πέρας περισσότερους από 70.000, μίλησε στην ιταλική La Stampa, κάνοντας τις τρομερές αποκαλύψεις. Συνέχισε, μάλιστα, σύμφωνα με το Business Insider αναφέροντας ότι και άλλα κορίτσια είχαν παρόμοια τύχη. Κατόπιν δολοφονούνταν και τα σώματά τους εξαφανίζονταν μαζί με τα ίχνη των εγκλημάτων.
Την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές άνοιξαν τάφο στο Βατικανό, στην περιοχή που θάβονται Καρδινάλιοι και Πάπες και βρήκαν εκτός από το σώμα του ανθρώπου που ήταν θαμμένος εκεί και κόκκαλα άλλων ανθρώπων που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Τι ανακαλύπτει το ΣΔΟΕ όταν ανοίγει λογαριασμούς


Του Σπύρου Δημητρέλη

Σε ένα ενδιαφέρον αλλά λογικό εύρημα πέφτουν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν ανοίγουν τους λογαριασμούς κάποιου φορολογούμενου που είναι ύποπτος για μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή. Τα κρυφά εισοδήματα τα έτη μετά το ξέσπασμα της κρίσης είναι σημαντικά μειωμένα. Μάλιστα πολλοί από τους ελεγχόμενους δηλώνουν αδυναμία να εξοφλήσουν τα ποσά των φόρων και προστίμων που τους επιβάλλουν για τα μαύρα εισοδήματα από τα έτη της «ευημερίας» καθώς πλέον η κρίση, όπως υποστηρίζουν, τους έχει πτωχεύσει.

Το ΣΔΟΕ έχει αποστείλει προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών αίτημα για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών περίπου 5.000 φυσικών προσώπων. Ο έλεγχος συνήθως αφορά στα τελευταία πέντε έτη δηλαδή από το 2005 έως και το 2010. Οι τράπεζες ανταποκρίνονται, όπως τονίζουν στελέχη του Σώματος, με μεγάλη καθυστέρηση στα σχετικά αιτήματα. Όταν όμως αποστέλλουν τα στοιχεία με τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των πελατών τους, τότε οι ελεγκτές πέφτουν σε πολλές περιπτώσεις πάνω στο εξής εύρημα. Κατά τα έτη της φούσκας και της επίπλαστης ευημερίας στην οικονομία, δηλαδή την τριετία 2006-2008 τα μαύρα εισοδήματα που συσσωρεύονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι πολύ μεγάλα. Με βάση αυτά τα ευρήματα προχωρούν στην επιβολή προστίμων και πρόσθετων φόρων οι οποίοι φθάνουν ακόμη και στο 50% ως 60% των ποσών που ανακαλύπτονται να μην έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί. Τα επόμενα χρόνια, ωστόσο, κυρίως το 2009 και το 2010 διαπιστώνουν μεγάλη μείωση της εισροής μαύρων κεφαλαίων στους λογαριασμούς των ελεγχόμενων. Επίσης, διαπιστώνουν και μεγάλες εκροές ποσών.

Αρκετοί επιχειρηματίες που ελέγχονται δηλώνουν κατά τον έλεγχο ότι σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους έχουν χρησιμοποιήσει τα μαύρα ποσά που συσσώρευσαν τα τελευταία χρόνια, με ορισμένους να δηλώνουν μάλιστα ότι δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πτώχευση. Ωστόσο, δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που ελεγχόμενοι έχουν μετά το 2009 μεταφέρει τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό ή έχουν προχωρήσει στην αγορά ακινήτων προκειμένου να διαφυλάξουν τον αφορολόγητο πλούτο που συσσώρευσαν.

Σε κάθε περίπτωση, τα χρόνια της ταχείας ανάπτυξης της οικονομίας το μαύρο εισόδημα που συσσωρευόταν στους τραπεζικούς λογαριασμούς ήταν πολύ μεγάλο. Και όπως λένε στελέχη του ΣΔΟΕ, «αν τότε υπήρχε η πολιτική βούληση να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή ίσως να μην είχαμε φθάσει στο σημερινό σημείο».

spiros.dimitrelis@capital.gr

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!


AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα


Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με ... το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! 
 Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!

Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής μαζί με τα ΜΑΤ στα επεισόδια της Πάτρας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής μαζί με τα ΜΑΤ στα επεισόδια της Πάτρας
Η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της «καρφώνει» υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Πάτρα και αναφέρθηκε στον τοπικό Τύπο ως «αστυνομικός χρυσαυγίτης».

Ταυτοχρόνως, προκαλούνται ερωτήματα για το πώς και γιατί ο εν λόγω χρυσαυγίτης βρίσκεται σε σειρά φωτογραφιών μαζί με τους αστυνομικούς οι οποίοι δεν δείχνουν να ενοχλούνται, αν και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συναδελφός τους μοτοσυκλετιστής δέχτηκε επίθεση με καδρόνια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ. :

«Το πρόσωπο αυτό ουδεμία σχέση έχει με την Αστυνομία. Όπως προέκυψε, από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, μετέβη στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον επικεφαλής των

Το μήνυμα του αυτόχειρα:«Ισχυροί της γης για την οικονομική κρίση θέλετε κρέμασμα, εγώ αυτοκτονώ»

Συγκλονίζουν οι στίχοι του αυτόχειρα της σημερινής διπλής αυτοκτονίας στην πλατεία Βάθης:"Δίχως έλεος και δίχως οίκτο, κτύπα τους πριν αφανιστείς, γιατί αλλιώς μεσ´ στη μιζέρια και μεσ´ στο άδικο θα ζεις"

Τελειωμό δεν έχει η μάστιγα των αυτοκτονιών στη χώρα μας Αλλη μία διπλή μάλιστα αυτοκτονία συγκλονίζει  σήμερα το πανελλήνιο.Τα γομάρια που παριστάνουν τους ηγέτες δεν ακούνε και δεν βλέπουν τίποτα!

Ήταν λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν η μικρή γειτονιά στο Μεταξουργείο πάγωσε. Ενας δυνατός θόρυβος και μετά σιγή.
Μια 90χρονη γυναίκα με τον 60χρονο γιο της ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους και βούτηξαν στο κενό!

Οι γείτονες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! O θάνατός τους ήταν ακαριαίος.
Σύμφωνα με τους γείτονες, μητέρα και γιος έμεναν μαζί εδώ και πολλά χρόνια στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Τους χαρακτηρίζουν μια αξιοπρεπή οικογένεια και ο γιός ήταν πολύ αφοσιωμένος στην μητέρα του. Ήταν πολυ τρυφερός μαζί της και κάθε ημέρα την έβγαζε βόλτα.
  Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε τον γιο να σπρώχνει την μητέρα στο κενό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να πέφτει κι εκείνος. Λένε επίσης, ότι πιθανότατα να αντιμετώπιζαν οικονομικά

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΨΕΜΑΤΑ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!

 3

Καλύτερα να μασάς Βελόπουλε... (vid)!ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

PAΔΙΟ ΑΡBYΛA - "Κρατήστε αυτό το video για να με κάνετε ρόμπα"Έλεγε το νούμερο και αρχιλαμόγιο Βελόπουλος!Τώρα σαν ρόμπα θα πολιτευτεί με τη ΝΔ!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Εφημερίδα Pravda: ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!


Του Timothy Bancroft-Hinchey
Eμπρός, Ελλάδα! Δείξε μας εσύ τον δρόμο... Κάποτε μας χάρισες την πολιτική δημοκρατία. Σήμερα ήρθε η ώρα να μας δείξεις τι σημαίνει οικονομική δημοκρατία. Η επιλογή που καλείσαι να κάνεις είναι καίριας σημασίας. Είναι η επιλογή μεταξύ δραχμής ("αφθονίας") και ευρώ ("εξαθλίωσης"). Είδαμε τι μας έδωσε και πού μας οδηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα ωρίμασε ο καιρός για μια ριζική, θαρραλέα αλλαγή πολιτικής. Δεν υπάρχει κανείς λογικός πολίτης που θα είχε αντίρρηση. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό στην πράξη.

Η επιλογή είναι κρίσιμη: δραχμή ("αφθονία") ή ευρώ ("εξαθλίωση"); Πριν φθάσουμε στην επιλογή, ας συμφωνήσουμε όλοι στο εξής σημείο:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει τις συνέπειες της υπερβολής της, της βεβιασμένης, αλαζονικής, αυταρχικής προσέγγισής της, της εφαρμογής μέτρων τα οποία δεν έγιναν πλήρως κατανοητά από έναν υπέρ του δέοντος πρόθυμο ιδιότυπο στρατό ευρωκρατών: πολιτικών, οι οποίοι, αφού απέτυχαν ως καριερίστες πολιτικοί στις ίδιες τις χώρες τους, πήραν στα χέρια τους ένα ριψοκίνδυνο και παράλογο εγχείρημα και βλέπουμε να το εφαρμόζουν σήμερα με πείσμα εκτός της χώρας τους. Σήμερα η Ένωση βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι ως συνέπεια αυτών των αποτυχημένων πολιτικών. Τι μέλλει γενέσθαι;

Mήπως θα μπορούσε να μας βοηθήσει αυτός ο φανταστικός διάλογος;

Ερώτηση: Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα;

Απάντηση: Όχι ακριβώς. Το θέμα είναι τι θα κάνει πρώτα η Ελλάδα, και στη συνέχεια οι υπόλοιπες χώρες της Νότιας Ευρώπης. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ο πρωτεργάτης και να δείξει στις υπόλοιπες

Συνταρακτικά στοιχεία απο τις σημειώσεις του Άκη με αρκετές εφημερίδες και blogs αναμεμιγμένα!!

"Νίκος": Ο image maker του Άκη

http://www.enikos.gr/politics/47053,Nikos:_O_image_maker_toy_Akh.html 

Ρεπορτάζ: Στεφανία Κασίμη

Οι σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που ήταν κλειδωμένες στα συρτάρια του γραφείου του και κατασχέθηκαν από τις αρχές αποκαλύπτουν την επικοινωνιακή τακτική που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων, προκειμένου να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες για το ποιος είναι ο «Νίκος», ο οποίος σε επιστολή του προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο του προτείνει πρόταση συνεργασίας για την επικοινωνιακή του υποστήριξη με διάρκεια 18 μήνες και μηνιαία αμοιβή 15.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή 270.000 ευρώ!
Ο «Νίκος» μάλιστα απευθύνεται στον κ.Τσοχατζόπουλο, με το μικρό του όνομα, αφού η επιστολή ξεκινάει λέγοντας «Αγαπητέ Άκη».

Οι κρετίνοι του κράτους, περνούν από κόσκινο την πρόταση Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που οι μεγαλοτραπεζίτες ξημεροβραδιάζονταν με τον Τσοχατζόπουλο!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου  2012
20120524-135724.jpg Αυτή είναι η γελοιότητα των ελληνόφωνων κρετίνων, σε ένα κράτος που χαρίζει στους επίορκους τραπεζίτες δισεκατομμύρια για να καλύψουν τα δισεκατομμύρια του Ελληνικού λαού που σκόρπισαν σε Θαλασσοδάνεια υμετέρων.
Ο Μέγας πατριώτης Ιβάν Σαββίδης, πρώτα έκανε κατάθεση ψυχής για την Πατρίδα και τον ΠΑΟΚ και μετά προχώρησε στην επένδυση. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα σκαρφιστούν οι αρλεκίνοι για να βάλουν εμπόδια. Μήπως “πράσινους” λόγους όπως έκαναν και με τον αγωγό;
Δεν τους παρεξηγούμε. Λογικό είναι να τρέμουν την έλευση του Ιβάν στην Μακεδονία. Θα
πρέπει να τρέμουν όμως και την αντίδραση του λαού του Δικεφάλου, της προσφυγιάς, των πατρίδων του παγκόσμιου Ελληνισμού που κρύβονται πίσω από το έμβλημα του Αετού του Βορά. 


http://olympia.gr/2012/05/24/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CF%8C/ 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Τσάκας, Τζούλια και Όζζι Όσμπορν στη Ν.Δ.!



sametagrafes thumb anattiki Τσάκας, Τζούλια και Όζζι Όσμπορν στη Ν.Δ.!Άλλα τρία στελέχη καλωσόρησε ο Αντώνης Σαμαράς, αργά χθες τα μεσάνυχτα, στη «μεγάλη πανστρατιά της ευρωπαϊκοπατριωτικής κεντρο-ακροδεξιάς» παράταξης που θα δώσει τη μάχη «υπερκατά» του μνημονίου!.Τρία νέα διακεκριμένα πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που αν και εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις της ελληνικής κοινωνίας, τους συνδέει η ανάγκη να σώσουν την πάρτη τους και να βγουν βουλευτές, υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια της νέας προεκλογικής στρατηγικής «Οι απεγνωσμένοι παντού χωράνε».
Συγκεκριμένα ο Βλάσης Τσάκας που εκπροσωπεί το Αραβο-ευρωπαϊκό μέτωπο, η Τζούλια Αλεξανδράτου εκ μέρους της Ύπτιας πτέρυγας των Ευρωπαϊστών και ο Όζζι Όσμπορν...
που προέρχεται από τα σπλάχνα της «ευρωχεβιμεταλλάδικης» τάσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε εκλόγιμη θέση, προκειμένου – όπως είπε ο πρόεδρος – «να βοηθήσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και κατά συνέπεια την Ελλάδα να σταθεί και πάλι όρθια».
Μαζί με τους τρεις, ο κ. Σαμαράς, καλωσόρησε στην «παναστρατιά» και τον Γιάννη, τον διανομέα πίτσας, εκπρόσωπο του ευρωπαϊκού μετώπου οδηγών παπακίων χωρίς ποδιά, που βρέθηκε τυχαία στα γραφεία της Συγγρού για να κάνει διανομή και πείστηκε να συστρατευθεί κι αυτός αφού σύμφωνα με πληροφορίες μετά είχε διανομή στα γραφεία του ΛΑΟΣ, όπου υπήρχε περίπτωση να τον υφαρπάξουν και να τον βάλουν υποψήφιο εκεί.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Σοκάρει η σιωπή των ΜΜΕ για την δολοφονία του Έλληνα από τους τρείς Αφγανούς.

Ούτε κίχ δεν έβγαλαν τα μεγαλύτερα από τα μεγάλα μήντια, για το απεχθές γεγονός της δολοφονίας ενός 30χρονου Έλληνα στην Πάτρα, από τρείς Αφγανούς γειτονές του.
Με σχεδόν ... τελετουργικό τρόπο οι τρείς Αφγανοί, των οποίων τα ονόματα έδωσε ξεψυχώντας ο άτυχος Έλληνας, τον κατακρεούργησαν με μαχαίρι, για...
ασήμαντο λόγο.
Και όμως. Για τα ελληνικά ΜΜΕ – πέραν του διαδικτύου- η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτέλεσε αιτία σχολιασμού. Μία περίπτωση που θυμίζει πολύ την υπόθεση Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας. Και ίσως αυτός ήταν ο λόγος του "θαψίματος" της είδησης.
Να θυμήθηκαν τα ΜΜΕ τις αντιδράσεις των κατοίκων του κέντρου. Να θυμήθηκαν ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι ... αργοί στο να πάρουν εμπρός, αλλά όταν συμβεί αυτό, αντιδρούν με τρόπους που καθόλου δεν αρέσουν στο σύστημα.
Είναι όμως ακριβώς αυτή η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ, που κάνει τους Έλληνες να καταλαβαίνουν τον ρόλο τους.
Με τέτοιες μεθοδεύσεις "καίγεται" το κεφάλαιο της δήθεν αντικειμενικότητας και όλο περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν τον πραγματικό τους ρόλο.

Το βράδυ της 22ας Μαΐου 1963 ο Λαμπράκης μίλησε σε...

Το βράδυ της 22ας Μαΐου 1963 ο Λαμπράκης μίλησε σε...: Πριν ακόμα η......εκδήλωση ξεκινήσει, πλήθος παρακρατικών και αστυνομικών με πολιτικά είχαν καταλάβει τα γειτονικά πεζοδρόμια, κραυγάζοντας...

ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΔΗΜΑΡ που εγκαλούν το ΣΥΡΙΖΑ να αποσαφηνίσει τι ακριβώς θα κάνει, αν η Τρόικα πει όχι στην επαναδιαπραγμάτευση, δεν διανοούνται καν να απαντήσουν στο ίδιο ερώτημα. Δεν τους νοιάζει;

Εκπομπή: Μπαγκλαντές, οδοιπορικό στη γη των κολασμένων

ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
ΑΡΑΓΕ ΕΣΕΙΣ ΑΜΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΕΚΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΥΤΙΚΑ;

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ!

 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ!:
 ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!"

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πάρτυ χρεών από τον Μυτιληναίο προς την ΔΕΗ και περίεργες πρωτοβουλίες της ΡΑΕ

Ατελείωτες είναι οι αποκαλύψεις που αφορούν τα χρέη του επιχειρηματία Ευ. Μυτιληναίου προς την ΔΕΗ και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του Newsbomb.gr, για την απόφαση που έλαβε η ΡΑΕ, η οποία όρισε στα 42 ευρώ ανά μεγαβατώρα την προσωρινή τιμή πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας προς την εταιρεία «Αλουμίνιον Α.Ε.» του Ομίλου Μυτιληναίου, αμέσως η ΔΕΗ αντέδρασε και με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για απόφαση που ζημιώνει τη δημόσια επιχείρηση και την υποχρεώνει να πωλεί κάτω του κόστους. Η ΔΕΗ επιφυλάσσεται μάλιστα «να ασκήσει όλα τα προβλεπόμενα νόμιμα μέσα κατά της εν λόγω Απόφασης της ΡΑΕ ενώπιον κάθε Αρχής, Εθνικής ή Ευρωπαϊκής».
Στελέχη της ΔΕΗ σημειώνουν ότι πρόκειται για παρέμβαση της ανεξάρτητης Αρχής που δημιουργεί οφέλη στον επιχειρηματία, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρα από την ευρωστία που παρουσιάζει η επιχείρηση και δεν δικαιολογεί τέτοια μεταχείριση, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Μυτιληναίος έχει πετύχει απαλλαγή από το χαράτσι της ΔΕΗ για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας του, αλλά και για 1.100 σπίτια και καταστήματα που φέρονται ως ιδιοκτησία της, με συνολικό εμβαδόν 120.000 τ.μ. στην Παραλία του Διστόμου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2012 - ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ...ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ #greekrevolution -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το κινημα των πλατειων,αποτελεσε τον προπομπο για ολα αυτα που ζουμε σημερα.
Αποτελεσε τον προπομπο,του τελους της μεταπολιτευσης και τον ερχομο της νεοπολιτευσης,ενος πολιτευματος που ακομη διαμορφωνεται και ελπιζουμε να αγγιξει αυτο που λεγαμε περισυ "Πραγματικη Δημοκρατια".
Τη Παρασκευη,25 Μαϊου,συμπληρωνεται ενας χρονος απο τοτε που βγηκαμε ομαδικα στους δρομους και στις πλατειες,χωρις κομματα και λοιπους νταβαδες και διαδηλωσαμε μαζικα και ειρηνικα,εναντια σε ολα αυτα που μας ετοιμαζαν και εξακολουθουν να μας ετοιμαζουν.
Αυτη τη Παρασκευη λοιπον,επιστρεφουμε ξανα στους δρομους και διαδηλωνουμε ,κατα του μνημονιου και της δανειακης συμβασης,τα οποια μας επιβαλλουν μονιμη φτωχεια και εξαθλιωση και φυσικα προεξοφλουν το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας.
Διαδηλωνουμε εναντια στη προπαγανδα και εναντια σε ολους αυτους που υποτιμουν τη νοημοσυνη μας,θελοντας να ευνουχισουν την κριτικη μας σκεψη...διοτι η ανεργια...δεν εχει "νομισμα".
Παρασκευη 25 Μαϊου,στις 6μμ,ραντεβου στις πλατειες σε ολη την Ελλαδα.
---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---
ΠΡΕΖΑ TV

Δεκάδες χιλιάδες διαδήλωσαν και χθες στο Μόντρεαλ


http://www.thepressproject.gr/details.php?id=20770
Δεκάδες χιλιάδες άτομα πλημμύρισαν τους δρόμους του Μόντρεαλ, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από την έναρξη των διαδηλώσεων που ξεκίνησαν ως αντίδραση στην αύξηση των διδάκτρων στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα του Κεμπέκ


Οι διαδηλωτές φώναζαν «Οι δρόμοι είναι δικοί μας», κρατώντας πανό. 
 
Η αστυνομία του Μόντρεαλ χρησιμοποιώντας μπαστούνια και βομβίδες κρότου λάμψης διέλυσε τη συγκέντρωση φοιτητών, η οποία κηρύχθηκε παράνομη. 
 
Δεκάδες φοιτητές -περίπου 50 τον αριθμό- συνελήφθησαν, οι περισσότεροι για συμμετοχή

O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Eurobank για παράνομη παρέμβαση στις εκλογές!

Ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ακραία, πρωτοφανή και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ».
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.
Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.
Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοδοτεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών.
Καλεί επίσης, τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.
Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες, που όλη την προηγούμενη περίοδο κερδοσκόπησαν εις βάρος τους, αξιοποιώντας τα δικά τους χρήματα, να κερδοσκοπήσουν και τώρα πολιτικά, για να διασφαλίσουν τα προνόμιά τους».

RENZO NOVATORE ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 1917-1922

«Αν κοιτάξω γύρω μού ’ρχεται να ξεράσω. Από τη μια ο επιστήμονας τον οποίο πρέπει να πιστεύω για να μην μείνω αδαής. Από την άλλη ο ηθικολόγος και ο φιλόσοφος των οποίων τις εντολές επίσης πρέπει να δεχτώ για να μην μείνω ένα κτήνος. Ύστερα έρχεται η Σοφία που πρέπει να δοξάζω και ο ήρωας μπροστά στον οποίο πρέπει να γονατίσω συγκινημένος.
Έπειτα έρχεται ο σύντροφος και ο φίλος, ο ιδεαλιστής και ο υλιστής, ο άθεος και ο πιστός και όλη η απεραντοσύνη από πιθήκους, γνωστούς και άγνωστους που θέλουν να μου δώσουν τις καλές τους συμβουλές και να με βάλουν τελικά στον καλό δρόμο. Γιατί εκείνος που έχω διαλέξει εγώ είναι ένας λάθος δρόμος – όπως είναι και οι ιδέες μου, η σκέψη μου, όλα πάνω μου. Εγώ είμαι ένας λάθος άνθρωπος. Αυτοί –φτωχοί τρελοί– είναι όλοι εμποτισμένοι με την ιδέα ότι η ζωή τούς έχει αναθέσει να ’ναι επίσημοι ιερείς στο βωμό των πιο σπουδαίων αποστολών, αφού η ανθρωπότητα κινείται γύρω από σπουδαία πεπρωμένα… Αυτά τα φτωχά και συμπονετικά ζώα, βεβηλωμένα από ψεύτικα ιδανικά και μεταμορφωμένα από την τρέλα, δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν το τραγικό και ευχάριστο θαύμα της ζωής, όπως δεν κατάφεραν να αντιληφθούν ότι η ανθρωπότητα σε καμία περίπτωση δεν κινείται γύρω από ένα σπουδαίο πεπρωμένο. Αν είχαν καταλάβει κάτι από όλα αυτά, θα ’χαν τουλάχιστον μάθει ότι οι όμοιοί τους δεν έχουν καμία όρεξη να τσακίσουν τη σπονδυλική τους στήλη για να περάσουν την άβυσσο που τους χωρίζει. Μα εγώ είμαι αυτός που είμαι, δεν έχει σημασία. Και ο κοασμός εκείνων των ποικιλόχρωμων κουρούνων δεν χρησιμεύει σε τίποτε άλλο απ’ το να διασκεδάσει την ευγενική και προσωπική μου σοφία. Δεν ακούτε, ω αποστολικοί πίθηκοι της ανθρωπότητας και του κοινωνικού μέλλοντος, κάτι που βουίζει πέρα απ’ τα φαντάσματά σας; Ακούστε, ακούστε! Είναι ο κεραυνοβόλος κρότος των οργισμένων μου γέλιων, που πάνω στα ψηλά αντιλαλούν.»

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΨΕΜΑΤΑ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2!


Οι τέσσερις υπεύθυνοι για την ελληνική τραγωδία

Δημοσιεύθηκε:  23/05/12 
http://www.euro2day.gr/specials/opinions/132/articles/700684/Article.aspx
Αναμφίβολα η άποψη του Mohamed A. El-Erian(*), CEO και Chief Investment Officer της PIMCO, του κολοσσιαίου επενδυτικού οργανισμού που διαχειρίζεται 1,4 τρισ. δολάρια(!), έχει βαρύνουσα σημασία διεθνώς, κι όχι μόνο για τις αγορές. Το τελευταίο του άρθρο, από το οποίο παραθέτουμε αποσπάσματα, είναι πραγματικός καταπέλτης όχι μόνο για τους "συναδέλφους" του ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές αλλά και για τους "θεσμούς" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, όπως επίσης και για τις ελληνικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με τον Mohamed El- Erian, η Ελλάδα παρουσιάζει εντυπωσιακές ομοιότητες με την Αργεντινή πριν από τη χρεοκοπία της, ο οποίος σημειώνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει εντονότατη διαμάχη αναφορικά με το ποιος φταίει για την όλο και πιο βαθιά μιζέρια που αντιμετωπίζουν πλέον εκατομμύρια Έλληνες.

Πολλοί θα βιαστούν να κατηγορήσουν τις ελληνικές κυβερνήσεις των οποίων ηγήθηκαν τα πάλαι

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ!

Γιωργάκη, εμείς δεν σε ξεχνάμε!

ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ!

 

Συμμορία!

http://pitsirikos.net/2012/05/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/#more-19742 

Επιστρέφει εντός της ημέρας και η Ντόρα Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία δεν θυμίζει πια κόμμα αλλά συμμορία, όπου όλοι ενώνονται με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν το πλιάτσικο.
Πάντως, κακώς κατηγορούν την κυρία Μπακογιάννη ότι δεν κράτησε τον λόγο της ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική αν η Δημοκρατική Συμμαχία δεν έμπαινε στη Βουλή. Με την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία, η κυρία Μπακογιάννη αποχωρεί ουσιαστικά από την πολιτική.
Βέβαια, εμένα με ανησυχεί κάτι άλλο. Βλέπω πως τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι γεμάτα μικρόβια και αποτελούν υγειονομική βόμβα και τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Τουλάχιστον, ας προφυλάξουν εμάς που δεν θα ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία και ας μας επιτρέψουν να ψηφίσουμε σε ξεχωριστά εκλογικά τμήματα, όπου δεν θα υπάρχουν ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Μην κολλήσουμε και καμιά αρρώστια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ !ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΨΕΜΑΤΑ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΝΤΟΜΑ!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΕΙ! !Πολιόρκησαν Σούπερ Μάρκετ για τρόφιμα!

Άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα κρούσματα, ανθρώπων που κινητοποιούνται δυναμικά για λίγα τρόφιμα. Αυτό που συνέβη στη Νέα Ιωνία του Βόλου είναι ενδεικτικό του τι πρόκειται να ακολουθήσει αν η χώρα δεν βρει σημείο ισορροπίας.
Κάτοικοι της περιοχής Ξυροκάμπου στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, πολιόρκησαν το σούπερ Μάρκετ LIDL με μοναδικό αίτημα τη δωρεάν παροχή τροφίμων σε φτωχούς πολίτες της συνοικίας του Αγίου Νεκταρίου!
Ο ξεσηκωμός των κατοίκων προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ύστερα από αίτημα της διεύθυνσης του καταστήματος. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει με ανακοίνωσή της η οργάνωση «Ανοιχτή Συνέλευση Μαγνησίας», «κατά τη διαμαρτυρία έξω από τη γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL στον Ξηρόκαμπο, με την απαίτηση να παραδοθούν δωρεάν τρόφιμα στη Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς του Αγ. Νεκταρίου για φτωχούς πολίτες, που δεν μπορούν να περιμένουν τις εκλογές, την ακύρωση των μνημονίων και βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης, ολόκληρη η αστυνομική δύναμη Μαγνησίας και οι υπηρεσίες ασφάλειας του νομού βρέθηκαν έξω από τον χώρο διαμαρτυρίας για να εκφοβίσουν όσους διαμαρτύρονται.

Με υπερδιπλάσιες δυνάμεις από τους διαμαρτυρόμενους, με περικύκλωσή τους, με «φωτογράφιση» προσώπων και ανθρώπων αποδεικνύεται ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του συστήματος είναι οι πεινασμένοι κι όχι όσοι χρεοκόπησαν τη χώρα ή σε αντίθεση με τον πεινασμένο λαό έχουν τα ράφια τους γεμάτα ενώ εμείς τα σπίτια μας άδεια. Ακόμα και μετά τη λήξη της διαμαρτυρίας, τα συμβατικά οχήματα της ασφάλειας «συνόδευσαν» τους κατοίκους του Αγ. Νεκταρίου μέχρι τα σπίτια τους!».
Ακόμη και μετά το περιστατικό, τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με σύνθημα «τρόφιμα δωρεάν για όλο τον λαό». «Είναι αδιανόητο τα μάρκετ να είναι γεμάτα με τρόφιμα και ο λαός να πεινάει, να ψάχνει στους κάδους για τροφή και τα παιδιά μας στα σχολεία να λιποθυμούν λόγω υποσιτισμού! Απαιτούμε είδη βασικής ανάγκης, διατροφής και καθαριότητας, για να καλύψουμε τις ανάγκες των εξαθλιωμένων συμπολιτών μας στη πόλη μας, που πλήττονται από τα συνεχιζόμενα «πακέτα σωτηρίας» που επιβάλλονται στις πλάτες μας χωρίς τη θέλησή μας, και μας καταδικάζουν σε ακραία ένδεια και φτώχεια», καταλήγει η ανακοίνωση...

Μεντβεντεφ προς Ελληνες Πολίτες

Επειδή κάποιοι βιάστηκαν να ερμηνεύσουν τις δηλώσεις Μεντβεντεφ.
Κατ'αρχάς απευθύνθηκε προς τους Ελληνες Πολίτες παρακάμπτοντας τελείως τους δήθεν ελληνες πολιτικούς. Και ο λόγος είναι οτι οι προσβολές και οι γυριστές των πολιτικών εναντίον όποιας καλής και συμφέρουσας για την Ελλάδα Ρωσσικης προσέγγισης έτυχε της προκλητικής και.....
προσβλητικής συμπεριφοράς και αδιαφορίας.
Να θυμίσω την Μπακογιαννη που ενέταξε την Ελλάδα στην αμερικανικη αντιπυραυλική ασπίδα;
Την πρόσφατη Ελληνική άρνηση στους Ρώσσους παρατηρητές για τις εκλογές ενω ο Π.Ευθυμίου ως παρατηρητής των Ρωσσικων εκλογών διατύπωσε παρατυπίες;
Τους ενεργιακούς διαύλους οι οποίοι καταργήθηκαν μονομερώς έναντι της πράσινης μπούρδας
του Γ.Παπανδρέου;
Και άλλες τόσες αρνήσεις ειδικά για τα Ρωσσικα οπλικά συστήματα.



Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η λεηλασία της Ελλάδας από τους Γερμανούς στην κατοχή - Έρευνα στα πρακτικά της δίκης των δοσιλόγων για τις γερμανικές οφειλές


Μέσα από τη μελετη και τη γνωση ιστορικών γεγονίτων,έχουμε τη δυνατότη βελτίωσης της δυνατότητας μας να κρίνουμε καταστάσεις!

Του Αλέκου Α. Ανδρικάκη, andrikakis@patris.gr - ΠΑΤΡΙΣ (ΚΡΗΤΗ)

Τελικά ποιoς χρωστάει σε ποιον; Απίστευτα ποσά, που φτάνουν μέχρι τα 13,3 εκατομμύρια χρυσές λίρες, άρπαξαν από τα δημόσια ταμεία οι δυνάμεις του Χίτλερ.
Ακόμη μεγαλύτερης ίσως αξίας οι αρπαγές προϊόντων και εθνικού πλούτου.
Πρωταγωνιστές στο λαθρεμπόριο και τη μαύρη αγορά
Έρευνα της «Π» στα πρακτικά της δίκης των δοσιλόγων πρωθυπουργών και υπουργών για τις γερμανικές οφειλές στη χώρα μας, που ουδέποτε πληρώθηκαν

Η χώρα στην κυριολεξία μπήκε στο γύψο και οι άνθρωποί της σε μια κρεατομηχανή, οδηγούμενοι στην απελπισία ή ακόμη και στο θάνατο, στο όνομα των οφειλών της Ελλάδας,

Η υπόθεση Μέρτεν Β' ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Η υπόθεση Μέρτεν, Ένας μυστικός πόλεμος ή μια προδοσία; Β' ΜΕΡΟΣ
Η υπόθεση Μέρτεν είναι από τις πιο συγκλονιστικές και πιο άγνωστες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Ένας ναζί εγκληματίας συλλαμβάνεται στην Αθήνα, δικάζεται αλλά δεν εκτίει την ποινή του. Απελευθερώνεται στην Γερμανία.

Η ελληνική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δέχεται τα πυρά όλων των κομμάτων. Μια μεγάλη πολιτική κρίση ξεσπάει στην Ελλάδα. Φόντο της η μυστική διπλωματία, ο Ψυχρός Πόλεμος, και το γεγονός πως πολλοί από τους στυλοβάτες του κρατικού μηχανισμού είναι πρώην συνεργάτες των Γερμανών.

Ίσως η υπόθεση Μέρτεν να είχε τελειώσει εκεί, σε κάποια πολιτικά συμπεράσματα, αν ο Μαξ Μέρτεν, δεν κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και μέλη της κυβέρνησής του ως συνεργάτες του. Η Ελλάδα από το 1957-1963 θα πέσει σε μια πολιτική θύελλα, όπου αλήθειες και σκοπιμότητες αλληλοπλέκονται. Η ταραγμένη δεκαετία του 60, η Χούντα αργότερα δεν θα βοηθήσουν στο να πέσει φως στην υπόθεση.

Ήταν η υπόθεση Μέρτεν, ένας εκβιασμός που άσκησαν οι Γερμανοί στον Καραμανλή ώστε να οδηγηθούμε στην μη διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου;

Στο «Κουτί της Πανδώρας»

.

Ξέρετε ότι υπάρχουν σήμερα, αρχαίοι Σπαρτιάτες στη Χιλή;: Οι Αραουκανοί είναι μία μυστηριώδης φυλή της Νοτίου Αμερικής. Έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό για τις αρετές της και ιδίως για την α...

ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ,ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ!

ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ
Α! ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ
Τελευταία έχει γενικευτεί η χρησιμοποίηση των λέξεων "ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ" και "ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ", είναι σημεία του καιρού μας, είναι πολιτικά και κοινωνικά φαινόμενα με αρνητικές επιπτώσεις και όχι θετικές, εποικοδομητικές, δημιουργικές.
Ο όρος νομενκλατούρα είναι μια λατινογενής λέξις(nomenklatura)που σημαίνει "κατάλογος

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΙ ΓΡΆΦΕΙ;ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Η ΕΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!


ΚΑΛΉ ΕΒΔΟΜΆΔΑ!ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΈΝΑ ΆΡΘΡΟ ΠΟΛΎ ΧΡΗΣΤΙΚΌ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ LINK ,ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ! !

Ανεξάρτητα εάν συμφωνώ η όχι με τις απόψεις του αρθογράφου,αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο κατάλογος των ενεργών link που παρατίθενται στο τέλος του άρθρου και είναι η προσέγγιση σε οτιδήποτε το εναλλακτικό.
ΤΟ  UNFOLLOW http://www.unfollow.gr.com/ 
 ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΑΠΌ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΆΦΟΥΣ!ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ
ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΗ,ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΆΣΕΤΕ!

Το κείμενο αυτό του Θωμά Θ. Σιώμου δημοσιεύτηκε στο UNFOLLOW#5. Το αναδημοσιεύουμε διαδικτυακά ολόκληρο, διότι συν τοις άλλοις περιλαμβάνει πλούσιο κατάλογο των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης, τοπικών ανταλλακτικών συστημάτων, τραπεζών χρόνου και δικτύων παραγωγών- καταναλωτών, σε όλη την Ελλάδα, και πιστεύουμε ότι αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για όλους.
Λαέ της Φρουτοπίας, έχω καλά νέα! Το κίνημα της Πατάτας εξαπλώνεται σιγά σιγά και καταλαμβάνει μια χώρα που λέγεται Ελλάδα. Οι Πατάτες φθηνές, ζουμερές και θρεπτικές επιτίθενται στους μεσάζοντες, χειραφετούνται από τους παραγωγούς, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και γεμίζουν τις αποθήκες και τα πορτ-μπαγκάζ των κατοίκων της χώρας αυτής. Με συντονισμένα βήματα, διαφώτιση αλλά και ικανοποιητική κάλυψη της προέλασής τους από τα ελληνικά ΜΜΕ έδωσαν το παράδειγμα στα φασόλια, στο ρύζι, στις ελιές, στο ελαιόλαδο ακόμη και στους οβελίες, άνοιξαν το δρόμο για την πλήρη αδιαμεσολάβητη οικονομία, την οικονομία ενάντια στους μεσάζοντες.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Quo vadis Domine; Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;


Φωτογραφία για Quo vadis Domine; Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;
Τι έδειξαν οι εκλογές και ποια είναι η προπαγάνδα των καθεστωτικών δημοσιογράφων έναντι του μηνύματος της κάλπης!

Μια πανστρατιά δημοσιογράφων, δημοσκόπων, αναλυτών και καθηγητών , έχει εξαπολύσει «νυν υπέρ πάντων αγών», για τη Σωτηρία της Πατρίδας!

Ποιοι είναι αυτοί;

Μα ποιοι άλλοι;

Ολοι δαύτοι που έσωζαν την Πατρίδα τα τελευταία 30 χρόνια!

Ανεπάγγελτοι κομματάνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, που δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους και χωρίς κανένα ένσημο, προσπάθησαν να λύσουν ακόμη και το … Ασφαλιστικό!

Δημοσιογράφοι που έμαθαν «γράμματα», στα υπόγεια των κομμάτων, γιατί ως αγράμματοι, έπρεπε να … διαχειριστούν τις τύχες μας με τον καλύτερο τρόπο!

ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!(ΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!)

Με τη δύναμη της Ελλάδας, Νίκος Κακλαμανάκης

Όταν νομίζεις ότι τίποτα δεν πάει καλά, ότι όλα είναι εναντίον σου, ότι έχεις πολύ δύσκολη καθημερινότητα να αντιμετωπίσεις να ξέρεις ότι είναι το πρώτο βήμα στην νέα σου ζωή, το πρώτο μικρό βήμα σε μια νέα πραγματικότητα αρκεί να ονειρεύσαι να στοχεύεις, να προσπαθείς... Έτσι θα πετύχεις...

Αυτή τη φορά μη φοβάστε!

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008


H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.
από τον Jean d'Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.

Όσο μιλούσατε για τον Χίτλερ, ξεπρόβαλε ο Κεμάλ...


Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η καθεστηκυία τάξη της Ελλάδας θυμήθηκε τον Χίτλερ και το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων απ' το Ναζισμό. Πόσο παράδοξο, στ' αλήθεια..! Οι ίδιοι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, χωρίς να αξιωθούν να κάνουν ένα αξιοπρεπές νεκροταφείο για τους πεσόντες του ελληνοϊταλικού πολέμου, των οποίων τα οστά παραμένουν διασκορπισμένα στην ύπαιθρο της Β. Ηπείρου, εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και στις ιερόσυλες διαθέσεις των Αλβανών εθνικιστών, οι ίδιοι άνθρωποι που απαξίωσαν να διεκδικήσουν υλική και ηθική αποζημίωση για τους Έλληνες που έπεσαν θύματα του Ναζισμού, αφήνοντας αβοήθητους τους Έλληνες πολίτες που τόλμησαν να τις διεκδικήσουν, τώρα ξαφνικά έγιναν υπερευαίσθητοι για τις Ναζιστικές θηριωδίες.

Καθώς εξακολουθούσαν οι πολύωρες συζητήσεις για το πόσο ολέθριος υπήρξε ο Ναζισμός

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί απουσίασε η ρεπούση από τη σιγή για τη Γενοκτονία


Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της "συμμαχίας των πρόθυμων", αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του..
Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των "ιδρυμάτων" του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια. Καμιά φορά και ερωτικοί ή σεξουαλικοί λόγοι.
Σε ένα μήνα λοιπόν, η ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (http://www.historyeducation.org/ishe-2012-committees.html). Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ.και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος κατέχει την έδρα Fatih (πορθητής) στο Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας; 

Η Υπόθεση Πασίφικο

Ο Δαυίδ Πατσίφικο (γνωστός και ως Δον Πασίφικο) εγεννήθη στο Γιβραλτάρ το 1784 το οποίο, αν και Πορτογαλικό έδαφος ευρίσκετο υπό Αγγλική κατοχή. Έτσι ο Πασίφικο, αν και από πολιτογραφημένους Πορτογάλους Εβραίους γονείς, λόγω Αγγλικής κατοχής του Γιβραλτάρ, έλαβε αυτομάτως και Αγγλική υπηκοότητα.

Υπηρέτησε ως πρόξενος της Πορτογαλίας στο Μαρόκο τα έτη 1835–1836 και ακολούθως εγκατεστάθη στην Ελλάδα ως Πρόξενος της Πορτογαλίας στην Αθήνα από το 1836 ως το 1842 οπότε και εξεδιώχθη από την θέσι του συνεπεία καταχρήσεων. Μετά την καθαίρεσί του δεν απεχώρησε από την Ελλάδα αλλά προσεκολλήθη στον κύκλο της Δουκίσσης της Πλακεντίας κα έζησε για κάποιο διάστημα με βοηθήματά της. Στη συνέχεια επεδώθη στο εμπόριο και κυρίως την τοκογλυφία. Είχε εγκατασταθή τότε επί της οδού Καραϊσκάκη, της συνοικίας Ψυρρή.

Η τύχη ήθελε την περιφορά του επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίου Φιλίππου να διέρχεται έξω από την οικία του εβραίου Πασίφικο. Αυτό από μόνο του δεν θα είχε δημιουργήση κανένα πρόβλημα αν δεν είχαν συμβή το 1849 κάποια γεγονότα. Συγκεκριμένα, η κυβέρνησις είχε εκτάκτως

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!!!!


Ο Μουσταφά Κεμάλ έδωσε το σύνθημα: «σκοτώστε τους γκιαούρηδες!..» κι άρχισαν οι θηριωδίες των Τούρκων και οι στρατολογήσεις στα « Αμελέ Ταμπουρού»

Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Ιδού τα εγκλήματα των Τσετών του Τοπάλ Οσμάν και του Κεμάλ. Έξω από την καμένη εκκλησιά, κείτονται τα θύματα τους, με παπάδες από διπλανά χωριά να κλαίνε  πριν τους θάψουν κι ένας τραυματίας πάνω στην Αγία Τράπεζα…  
Του Τάσου κ. Κοντογιαννίδη
akontogiannidis@yahoo.gr
Ο ποντιακός ελληνισμός,  θυμάται σήμερα και πενθεί τους 353.000 νεκρούς της τουρκικής
ΕΡΕΥΝΑ MAKELEIO: 100.000… «ΝΟΜΙΜΟΙ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!...: Μια από τις μεγαλύτερες πληγές στο πρόβλημα - βόμβα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα, το οποίο παραδόξως δεν προβάλλεται συχνά , είνα...

ΣΟΚ από την συμφωνία Ντόρας-Σαμαρά: η Ντόρα πρωθυπουργός. Όλο το παιχνίδι πίσω από τις πλάτες μας.



Τα ανταλλάγματα που ζητάει η Ντόρα Μπακογιάννη ώστε να επιστρέψει στην Ν.Δ. ούτε τυχαία είναι ούτε αμελητέα. Το παιχνίδι που παίζεται αυτές τις ώρες είναι ανεπανάληπτο.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, σήμερα επήλθε η οριστική συμφωνία Μπακογιάννη-Σαμαρά και τώρα δεν απομένουν παρά μόνο λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν εσωκομματικά θέματα και των δυο, δηλ. το πως θα σερβιριστεί η συμφωνία αυτή.

Η γενοκτονία των Σέρβων, οργανώθηκε από τους Γερμανούς για λόγους αντεκδίκησης! Τρομερές αποκαλύψεις από τον Γάλλο στρατηγό Γκαλουά!


Ποιοί θυμούνται άραγε την γενοκτονία; Ποιοί θυμούνται τους πύρινους λόγους του Τσοχατζόπουλου κατά του σφαγέα Μιλόσεβιτς; Πόσοι θυμούνται τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου να παρέχουν “κάθε δυνατή βοήθεια” στο Ράιχ; Εμείς πάντως θυμόμαστε. Και η ιστορία δεν συγχωρεί, ούτε εμάς τους ίδιους που τώρα είμαστε στο στόχαστρο. Εάν δεν αντισταθούμε, μας περιμένει ακριβώς η ίδια τύχη. Παραθέτουμε παρακάτω την ομιλία του, σε δύο βίντεο, στα γαλλικά με αγγλικούς υπότιτλους και την ελληνική μετάφραση ώστε να μη στερηθεί κανείς του αποκαλυπτικού κειμένου.

Ο Στρατηγός Γκαλουά έζησε τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας από μέσα, ως Γάλλος αποσταλμένος της γαλλικής κυβέρνησης, και για αυτό το λόγο αποτελεί ο ίδιος μια εγκυρότατη πηγή πληροφοριών.

Η παρέμβαση του Στρατηγού Γκαλουά
Στόχοι και συνέπειες της επίθεσης της Σερβίας από το ΝΑΤΟ, 10 χρόνια μετά. Βελιγράδι, στις 23 και 24 Μαρτίου 2009.


Λοιπόν, συναντιόμαστε σήμερα για να γιορτάσουμε, η λέξη δεν είναι η καταλληλότερη, μια

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των Τούρκων


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;;;
Του Νάσου Θεοδωρίδη (από την ΑΥΓΗ, 20/05/12)
Οι επετειακές κραυγές που συνήθως ακούγονται και γράφονται κάθε άνοιξη για το ζήτημα της όντως απεχθούς και μαζικής εξόντωσης των Ποντίων επιτάσσουν μια ψύχραιμη προσέγγιση και αποτίμηση του ιστορικού αυτού ζητήματος. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς ειδήμων ασχολήθηκε αντικειμενικά με την ιστορική ανάλυση της άλλης πλευράς της αλήθειας στο θέμα του ελληνισμού του Πόντου.
Η επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων, σε σχέση με αυτά που υπέφερε ο ποντιακός λαός από το 1915 έως το 1924, αναφέρεται πράγματι σε πολλές αλήθειες, ταυτόχρονα όμως δεν διστάζει να χρησιμοποιεί μισές αλήθειες, να αποκρύπτει άλλες αλήθειες και να διαδίδει πολλά ψεύδη.
Από κοινωνικής και πολιτικής σκοπιάς το πιο αναληθές κατασκεύασμα είναι η…

Αναρχικός Τραπεζίτης: απο τον τσολακογλου στον παπακωνσταντινου


Οικογένεια Παπακωνσταντίνου: Από τον Τσολάκογλου, στο πειθήνιο όργανο του Μνημονίου!

Ο κατοχικός πρωθυπουργός
Γεώργιος Τσολάκογλου, με την υπογραφή του
οποίου, παραχωρήθηκε στην οικογένεια

του Παπακωνσταντίνου, το προνόμιο 
παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας 
στην Πτολεμαΐδα το 1941.
Επί επτά συναπτές δεκαετίες γίνεται πολύς και εκτενής λόγος για το ζήτημα των κατοχικών δανείων. Έχει αναλωθεί πολύ μελάνι και πολύς θυμός γύρω απ’ αυτό. 


Έχουν λεχθεί πολλά και ποικίλα, άλλοτε εγγύτερα προς την πραγματικότητα και άλλοτε χωρίς να έχουν καμιά επαφή μ’ αυτήν. 


Το ζήτημα είναι απολύτως υπαρκτό και εκείνο που είναι μοιραίο να προκαλεί πολυγνωμίες είναι το ύψος των δανείων.


Πρόκειται για χρηματικές προκαταβολές που εξαναγκάστηκε το ελληνικό κατοχικό κράτος να δίνει στους κατακτητές, ακριβώς ως δάνεια που επρόκειτο να εξοφληθούν μετά το τέλος του πολέμου. 


Η αξίωση αυτή δεν…


είναι ούτε επανορθώσεις ούτε αποζημιώσεις για θύματα και πάσης φύσεως απώλειες ή ζημίες. 

Το βιογραφικό του Σαμαρά

ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!

Κουτί της Πανδώρας Η Γερμανία σήμερα δεν έχει τίποτα που να θυμίζει τον Β Παγκόσμιο πόλεμο. Οι Γερμανοί πολύ πιο γρήγορα από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έγιναν φίλοι μας. Η φιλία όμως αυτή δεν συνοδεύτηκε με τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές που προξένησαν στην Ελλάδα. Το ιστορικό και όχι μόνο δημοσιογραφικό ερώτημα είναι, αν για αυτό φταίει η Γερμανία ή η Ελλάδα.Οι Γερμανοί αποδέχονται ότι πήραν το κατοχικό δάνειο. Περιέργως η ελληνική διπλωματία, δεν διεκδίκησε ούτε αυτό το αναγνωρισμένο από τους Γερμανούς, χρέος.Η Γερμανία αρνείται να μιλήσει για τις αποζημιώσεις και το δάνειο. Στο πρόσφατο μάλιστα μνημόνιο απαίτησε να υπάρξει όρος ότι δεν πρόκειται να συμψηφιστεί το δάνειο που παίρνει η Ελλάδα με άλλες οφειλές.Μπορεί σήμερα το ελληνικό κράτος να έχει αποτελέσματα στην διεκδίκηση του δανείου ή των

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


τάδε έφη SPY

Την Χρυσή Αυγή που σήμερα όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε, την συνοψίσαμε όσο πιο περιληπτικά γίνεται στο βίντεο που ακολουθεί:


ευχαριστούμε τον Μ.Α. για την αφήγηση


Στο άρθρο αυτό όμως, γίνεται μια εκτενής παρουσίαση παλαιών ντοκουμέντων που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση.
Πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα, με ντοκουμέντα που ξεκινούν χρονολογικά από το 1982 και φτάνουν μέχρι το πρόσφατο παρόν.
Τα περισσότερα από αυτά είναι γνωστά μόνο στο παλιό κοινό της Χρυσής Αυγής, δηλαδή στα πολύ λίγα άτομα που είχαν προμηθευτεί τα περιοδικά και τις εφημερίδες της, όταν είχαν εκδοθεί προ τριακονταετίας.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για αρχειακό υλικό που δεν έχει βγει στο φως του διαδικτύου και που βοηθάει να κατανοηθεί ποιό ακριβώς είναι το ιδεολογικό και θρησκευτικό υπόβαθρο της οργάνωσης αυτής.

Στα επίμαχα αποσπάσματα των άρθρων που δημοσιεύουμε, για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι αλλοιώνουμε το νόημα, λόγω αποσπασματικής παρουσίασης κ.λπ., από κάτω ακριβώς θα παρατίθεται ένας σύνδεσμος που θα οδηγεί σε ολόκληρο το (σαρωμένο) άρθρο ή σελίδα, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η εγκυρότητα των όσων παρουσιάζουμε.