Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Αστυνομική καταστολή / Τι άφησαν πίσω τους τα ΕΚΑΜ στη φοιτητική εστία Ζωγράφου

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΗΜΙΕΣ

    «Ξυπνήσαμε από τον θόρυβο. Αμέτρητοι αστυνομικοί από διαφορετικές ομάδες κοπανούσαν πόρτες, τοίχους… Μας έλεγαν να μπούμε στα δωμάτια μας. Απ’ όπου περνούσαν έσπαγαν. Ήταν αμέτρητα άτομα». 

Εικόνα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Εικόνα

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S07E12: 13+1 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Πολιτική αλητεία: Εμβολιάζονται στα κρυφά κυβερνητικά στελέχη


Την τακτική του "εθνάρχη" και ιδρυτή της Ν.Δ, που εστιαζόταν στην πρόταση "υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται" εφαρμόζουν και οι σημερινοί πολιτικοί απόγονοι του. Μέσα από την αφέλεια του όμως τώρα, -ή μήπως του ξέφυγε;- ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., "κάρφωσε" ένα συγκεκριμένο σκηνικό που  διαδραματίζεται στην διαδικασία των εμβολιασμών. (Το αν σταμάτησε "κατόπιν εντολής Μητσοτάκη", όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας μένει να το δούμε).

Ο Μωυσής την πάτησε

Ο Μωυσής την πάτησε | ΑΠΟΚΑΥΚΟΣ Ο ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΕκεί που ο πρωθυπουργός φιλοτεχνούσε φιλολαϊκό προφίλ με ακτιβισμό στο Κερατσίνι και παρεμβάσεις υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων, βρέθηκε απέναντι στην κοινωνική οργή για τον κατ' εξαίρεση εμβολιασμό μιας στρατιάς χαρούμενων κυβερνητικών αξιωματούχων που έβγαζαν selfies με το μανίκι σηκωμένο, παίρνοντας τη σειρά υγειονομικών και ευάλωτων ανθρώπων.

Parov Stelar - Live at Sziget 2018 (Full Show)Καλύτερη χρονιά απο όλες!!!ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΟΛΜΕ 30-12-20: Όχι στο δανεισμό των αρχαίων μνημείων για μισό αιώνα!

 ΨΗΦΙΣΜΑ

Όχι στο δανεισμό των αρχαίων μνημείων για μισό αιώνα!

Ως ΔΣ της ΟΛΜΕ απαιτούμε την άμεση απόσυρση τής πρόσφατα ψηφισμένης διάταξης του νομοσχεδίου του ΥΠΠΟΑ για την αναδιοργάνωση του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα μακροχρόνιου δανεισμού (συνολικά 50 έτη) ελληνικών αρχαιοτήτων, σε μουσεία εκτός χώρας.

Θέμα στον διεθνή Τύπο οι εμβολιασμοί των Ελλήνων κυβερνώντων πριν από τους γιατρούς

Ο Μητσοτάκης εμβολιάζεται

     Θέμα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης έγινε η επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να εμβολιαστούν στελέχη της πριν τους υγειονομικούς.

   Η προτεραιοποίηση των εμβολιασμών σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό σόου έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και πλήθος αρνητικών σχολίων. Αρχικά

Εικόνα

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Parov Stelar - Megamix

Γ.Τράγκας ~ έλεγχος των μαζών & του πλούτου, από 27 ΔΕΚ!!!

RND: Ο κορωνοϊός πάει την Ελλάδα πολύ πίσω – Βαθύτερη πτώση και από τη χειρότερη χρονιά της κρίσης Ανάλυση του RND εστιάζει στις καταρχάς δυσοίωνες προοπτικές για την ελληνική οικονομία!

Κορονοϊός: Σχεδόν όλη η Ευρώπη στο κόκκινο - Πράσινη η Ελλάδα        Σε κίνδυνο βλέπει την οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα εκτενής ανάλυση που δημοσίευσε τις μέρες των γιορτών το Δημοσιογραφικό Δίκτυο Γερμανίας (Redaktionsnetzwerk Deutschland-RND). Σε άρθρο με τίτλο «Ο κορωνοϊός πάει την Ελλάδα πολύ πίσω» ο αρθρογράφος απαντά και στο ερώτημα «αν η Ελλάδα χρειάζεται απομείωση του χρέους».

   Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία είναι καταρχήν δυσοίωνες, αναφέρει το RND.

Βίντεο – ντοκουμέντο παράνομης επαναπροώθησης από το ελληνικό Λιμενικό Greece’s ‘pushback’ of asylum seekers caught on video!!!ΑΥΤΟΊ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

Σοφοκλής Σχορτσανίτης | Η εξομολόγηση

Ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το 2020: Η αρχή του τέλους!

Τα «Άλτερ Ίγκο» και οι λατινικές ευαισθησίες της κ. Υπουργού

     Με προβλημάτιζε έντονα η εμμονή της κυρίας Υπουργού Παιδείας στην επαναφορά των Λατινικών (αντί της Κοινωνιολογίας) στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών σε όλες  τις Σχολές Ανθρωπιστικών Σπουδών (και όχι, ίσως, μόνο στις αυστηρά Φιλολογικές).

   Η απορία μου λύθηκε παρακολουθώντας τυχαία  ερώτηση αυστηρού παρουσιαστή και σχετική απάντηση παίκτη επιτυχημένου

Ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το 2020: Η αρχή του τέλους!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

Ο Μητσοτάκης σε νέες στιγμές ανεμελιάς χωρίς μέτρα προστασίας και αποστάσεις!!!

Parov Stelar - Megamix

La Vida Tombola (feat. Diego Maradona) - Manu Chao (Official Music Video)ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ!!!