Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Εκθετη η Κεραμέως για την τηλεκπαίδευση - Τρεις μήνες διορία για συμμόρφωση

Σχολική τάξη
Σχολική τάξη EUROKINISSI
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εντόπισε ουκ ολίγες σοβαρές παραλείψεις στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης στη γνωμοδότησή της. Καλεί το Υπουργείο να συμμορφωθεί εντός τριμήνου.

      Απολύτως έκθετη για την πολιτική που ακολούθησε στο ζήτημα των προσωπικών δεδομένων κατά την τηλεκπαίδευση είναι πλέον η Νίκη Κεραμέως.

   Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα όχι μόνο εντόπισε πολλές "τρύπες" στην εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας αλλά κάλεσε, μετά από εκτενή γνωμοδότηση, το Υπουργείο να συμμορφωθεί εντός τριμήνου έτσι ώστε η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης να γίνει σύννομα, σύμφωνα δηλαδή με όσα ορίζει ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων.

Η Πειραιώς χαρίζει 138 εκατ. ευρώ στον Πηλαδάκη

       Ενα προκλητικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές έναν στρατηγικό κακοπληρωτή, τον γνωστό επιχειρηματία του τζόγου Κώστα Πηλαδάκη, και την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία συμφώνησε να του διαγράψει περίπου 138 εκατ. ευρώ από δάνειο μεγαλύτερο των 149 εκατ., βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκαλώντας το κοινό αίσθημα. 

Αποκάλυψη: Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον κακοπληρωτή Πηλαδάκη

      Ένα προκλητικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές έναν στρατηγικό κακοπληρωτή που δεν είναι άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία του τζόγου Κώστα Πηλαδάκη, και την τράπεζα Πειραιώς η οποία συμφώνησε να του διαγράψει οφειλές 138 εκατ. ευρώ, «κουρεύοντας» του δάνεια, σε ποσοστό που ξεπερνά το