Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Κίμωλος Παραλία Ελληνικών Βυθισμένη Πολιτεία Τάφοι !!!

Συνέντευξη φοιτητών ΑΠΘ - Ράδιο #Θεσσαλονίκη 94,5

Στην υγεία των κορόϊδων

Του Γιώργου Λιανού

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ αναστήθηκε. Όχι μόνο του. Το ανέστησαν αυτοί, οι οποίο αποπειράθηκαν να το κρύψουν πίσω από μετονομασίες και ενώσεις. «Ελιά», «Δημοκρατική Συμπαράταξη», «Κίνημα Αλλαγής» ήταν τα ονόματα πίσω από τα οποία τα ίδια πρόσωπα καμουφλαρίστηκαν για επτά χρόνια, επιδιώκοντας ένα ρόλο απάθειας και αδυναμίας. Η έλευση του Νίκου Ανδρουλάκη, στελέχους με θητείες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δίνει έναν πιο σκληρό και αυταρχικό νεοφιλελεύθερο τόνο. Η ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος ήταν αναμενόμενη καθώς οι ίδιοι ήθελαν να μπει το όνομα ΠΑ.ΣΟ.Κ και το έμβλημά του, μπροστά, με στόχο, να θυμίσει την παλαιά αίγλη των εποχών που βρισκόταν σε θέσεις εξουσίας ή αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό δεν είναι χώρα, είναι ο Πύργος των Βρικολάκων

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου - f/b

Ο κύκλος του αίματος, χώρεσε 6000 αυτοκτονημένους από μια σκηνοθετημένη χρεοκοπία και μαζί, οικογένειες που δεν ξύπνησαν ποτέ, ναρκωμένες μακάβρια από το μονοξείδιο του μαγκαλιού, παιδιά που σπρώχτηκαν απ’ το λεωφορείο, για ένα γαμημένο εισιτήριο και άφησαν την τελευταία τους πνοή στο πεζοδρόμιο.

Ο κύκλος του αίματος χώρεσε 29000 νεκρούς από τη θανατηφόρα διαχείριση μιας επιδημίας, έναν άγνωστο αριθμό ανθρώπων με καρδιοπάθειες και καρκίνους, που αφέθηκαν να πεθάνουν δίχως περίθαλψη και πολλές δολοφονημένες γυναίκες στα ψυχότροπα lockdown

Κάτω τα χέρια από την ελευθεροτυπία - Όχι στις δικαστικές διώξεις!

Από την ΠΕΝΕΝ λάβαμε και παραθέτουμε:

Ψήφισμα

 Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ με αφορμή την επιχειρούμενη δίωξη (αγωγή) του μεγαλοεφοπλιστή Β. Μαρινάκη κατά της αυτοδιαχειριζόμενης «Εφημερίδας των Συντακτών» και της απαίτησής του να διεκδικήσει το τερατώδες ποσό των 300.000 ευρώ, θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί μια τεράστια απειλή κατά της ελεύθερης ενημέρωσης!

Η υπόθεση εκδικάζεται την Παρασκευή 27 Μάη.

Θέλουν να είσαι υπάκουος σκλάβος.

Γράφει ο mitsos175

Ένα από τα βασανιστήρια των αιχμαλώτων των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης ήταν η υπακοή σε εντελώς παράλογες διαταγές. Δεν είχε καμία σημασία πχ η μεταφορά πέτρας από το ένα σημείο του στρατοπέδου σε κάποιο άλλο και πάλι στην αρχική θέση. Ήταν όχι μόνο για να ταλαιπωρούνται οι Εβραίοι, οι μειονότητες κα, αλλά για να μάθουν να υπακούν.

Το ίδιο κάνουν οι ναζί της γαλάζιας συμμορίας. Το είδαμε στην πανδημία με τα παράλογα και αντιφατικά μέτρα. Οι ΑΡΔ είπαν για την Κίνα, ενώ παλιότερα έδειχναν με καμάρι τους μπάτσους να φυλάνε τα παγκάκια! Ο ιός μάθαμε πως έχει προτίμηση στη μουσική και στους όρθιους. Οι σαχλαμάρες που έλεγαν φυσικά δεν προστάτευσαν κανένα και οι 30.000 νεκροί μας το αποδεικνύουν. Το έκαναν για να συνηθίσουμε να υπακούμε σε διαταγές, ακόμα κι αν αυτές είναι παράλογες.

Χάρης Τζωρτζάκης: Ο Ευαγγελάτος βραβείο... ο Βαξεβάνης στα δικαστήρια

«Βρες το λάθος»

Κάπου υπάρχει όντως λάθος, κάτι δεν πάει πολύ καλά στη χώρα που ζούμε. Με ένα αιχμηρό post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης καταγράφει μια σειρά από λόγους που δείχνουν πως κάτι «βρομάει» στην Ελλάδα.

ΟΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Χιλιάδες φοιτητές στον δρόμο μετά την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Μετά την επίθεση αστυνομικού σε φοιτητή και τον σοβαρό τραυματισμό του δεύτερου, φοιτητές/-τριες, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς πραγματοποιούν πορεία - Χιλιάδες φοιτητές κατέκλυσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Αριστοτέλειο με αποκορύφωμα τον τραυματισμό φοιτητή

Στον δρόμο βρίσκονται χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες για να διαμαρτυρηθούν για τις άγριες επιθέσεις των ΜΑΤ στο ΑΠΘ. Αποκορύφωμα του «σχεδίου Βιβλιοθήκη» της ΕΛΑΣ αποτέλεσε σήμερα 26/5

Κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά...


Στο #ΑΠΘ τα ΜΑΤ χτυπάνε στο κεφάλι έναν φοιτητή που πέφτει αιμόφυρτος. Το παιδί είπαν οι γιατροί έχασε... την ακοή του
Φωτό @motionteam photo press agency

 


Του Β

Τι απίστευτα "καθάρματα" είναι ορισμένοι χρήστες του twitter και το αντιπολιτευτικό μένος τους στο πρόσωπο του λαοπρόβλητου και αξιαγάπητου πρωθυπουργού μας. τους οδηγεί σε συνειρμούς που μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συλλάβει!!!

Ετσι, λοιπόν, ξανακυκλοφορεί πλατιά σε νέα version, αυτή την φορά κύρια με φωτοσυνθέσεις, το πανθομολογούμενο "χάρισμα" του πρωθυπουργού, αυτό που προηγουμένως είχε εμπνεύσει λαϊκούς καλλιτέχνες. για να του αφιερώσουν έμμετρους ύμνους,