Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πώς έκλεισαν το στόμα των Τούρκων κομάντος Σήμερα το δεύτερο μέρος της έρευνας για τα Ίμια

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Πώς έκλεισαν το στόμα των Τούρκων κομάντος
Δεν είναι τυχαίος καθόλου ο αφανισμός σε δύο φάσεις των 12 τούρκων κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα που Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Κι έπρεπε να περάσουν 16 χρόνια από τότε για να υπάρξουν τώρα τα πρώτα στοιχεία για τον σκοτεινό θάνατο των 12 κομάντος.
Είχαν δει και ζήσει πολλά τη νύχτα των Ιμίων πάνω στη βραχονησίδα. Κι έπρεπε να τους κλείσουν τα στόματα γιατί σ' αυτά που είδαν και έζησαν εμπλέκονται στρατιωτικές και διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Τουρκίας, Ελλάδας, δηλαδή των τριών στενών συνεταίρων στο ΝΑΤΟ στην Ανατολική μεσόγειο.
Σήμερα ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της έρευνάς του για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.
16 Φεβρουαρίου 1996: Έχουν περάσει μόλις 17 ημέρες από το επεισόδιο στα Ίμια και οι Τούρκοι ετοιμάζονται για εκπαιδευτική άσκηση του Σώματος Καταδρομών. Η επιχείρηση ονομάζεται Ynus και θα πραγματοποιηθεί στον κόλπο της Μαρμαρίδας.
Ένα ελικόπτερο τύπου S-70A Black Hawk απογειώνεται από το ναύσταθμο του Ακσάζ και μεταφέρει 9 τούρκους κομάντος για την άσκηση.
Είναι οι ίδιοι της ομάδας «Καρντάκ» που έκανε την απόβαση στα Ίμια. Ο επικεφαλής της ομάδας Ζέκι Σεν απουσιάζει με άδεια.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική αεραπόβαση. Λίγα όμως λεπτά πριν την ολοκλήρωση της άσκησης, αρχίζει να χάνει ύψος με αποτέλεσμα τη σφοδρή πρόσκρουσή του στη θάλασσα. Αμέσως απογειώνεται ένα δεύτερο τουρκικό ελικόπτερο τύπου cougar με στόχο τη διάσωση των επιζώντων και την περισυλλογή των θυμάτων του ελικοπτέρου.
Οι πρώτες πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Άλλοι μιλούν για έκρηξη του ελικοπτέρου στον αέρα, άλλοι για ήχους από πυροβόλο όπλο. Κανείς από τους 9 κομάντος δεν σώζεται. Σκοτώνονται όλοι.
Η μεγάλη όμως αυτή είδηση «θάβεται» από όλα τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ούτε καν ανακοίνωση βγαίνει από το τουρκικό επιτελείο και γενικό και γενικά ένας πέπλος συσκότισης πέφτει στο γεγονός αυτό.
Απρίλιος 1996: Έχουμε περάσει

Εξωγήινη πραγματικότητα και ανθρώπινη υβριδοποίηση...

 Εξωγήινη πραγματικότητα και ανθρώπινη υβριδοποίηση...: Παρακαλώ όποιος το κάνει copy paste, να κρατήσει ως έχει το άρθρο με τους συνδέσμους και την πηγή σε κοινή θέα, αλλιώς δεν του δ...

Noam Chomski : Δέκα τεχνικές για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης

Noam Chomski : Δέκα τεχνικές για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης 

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά απόρρητα έγγραφα για τη νύχτα των Ιμίων

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια
Το πιο σκοτεινό γεγονός της κρίσης στα Ίμια που έφερε Ελλάδα και Τουρκία ένα βήμα πριν τον πόλεμο στο Αιγαίο το Γενάρη του 1996, είναι ο ομαδικός θάνατος των 12 τούρκων κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα εκείνη.
Δεκαεπτά ημέρες μετά τη νύχτα των Ιμίων οι 12 τούρκοι κομάντος ξεκινώντας από το ναύσταθμο του Ακσάζ κοντά στη Σμύρνη μ' ένα ελικόπτερο τύπου S-70A Black Ηawk, θα βρουν όλοι οικτρό θάνατο καθώς το ελικόπτερό τους συνετρίβη στο έδαφος μετά από μία ξαφνική έκρηξη.
Για πρώτη φορά σήμερα αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό για το θάνατο των τούρκων κομάντος, που είχαν ανέβει στα Ίμια, ήξεραν πολλά για την ιστορική εκείνη νύχτα και έπρεπε Τούρκοι και Αμερικανοί να τους κλείσουν τα στόματα για να μη μιλήσουν ποτέ για το άγνωστο, σκοτεινό παρασκήνιο εκείνης της νύχτας που έζησαν στα Ίμια.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μετά από μία μεγάλη έρευνα σε Ελλάδα και Τουρκία αρχίζει από σήμερα τις μεγάλες αποκαλύψεις για το θέμα αυτό με συγκλονιστικά ντοκουμέντα που θα προκαλέσουν σάλο.
Σήμερα στο newsbomb.gr παρουσιάζεται το πρώτο μέρος της έρευνας αυτής.
Επιστρέφουμε 16 χρόνια πριν. 30 Ιανουαρίου 1996. Για μια βραχονησίδα στο Αιγαίο, Ελλάδα και Τουρκία είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη λίγο πριν ξεσπάσει ο Αρμαγεδδών του πολέμου για τις δύο χώρες.
Ξαφνικά,

Μη φεύγεις Άννα! - Θρήνος και σπαραγμός σε όλη την Ελλάδα!


Η Άννα Διαμαντοπούλου σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα! Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο!


Η Άννα Διαμαντοπούλου σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα! Η μεγάλη, η παμμέγιστη πολιτικός δηλώνει αποφασισμένη να εγκαταλείψει τη χώρα μας και να ταξιδέψει στην Αγγλία, εκεί όπου είναι φοιτητής ο γιος της. Σκέφτεται μάλιστα να μείνει για... μόνιμες διακοπές.


Αν δείτε σημαίες μαύρες...
σε μπαλκόνια φοιτητών, αν δείτε μαθητές να σκίζουν τις αγαπημένες τους φωτοτυπίες, αν δείτε θρήνο και σπαραγμό είναι η Άννα η αιτία!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δακρύζουν ακόμα και εικονίσματα...

Και όμως... η ΝΔ δεν βγήκε πρώτο κόμμα στις εκλογές! Δείτε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελέσματα

Σχεδόν καμμία αναφορά δεν έγινε από τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ΜΜ'Ε' για το πραγματικά πρώτο "κόμμα" των τελευταίων εκλογών, που δεν είναι άλλο απο...
την ΑΠΟΧΗ με ποσοστό 37,53% !!!

Ο Ελληνικός λαός σε αναλογία σχεδόν 4/10 γύρισε την πλάτη, στις Εθνικές εκλογές κάτι που δυστυχώς οι πολιτικοί (ο Θεός να τους κάνει) το αγνοούν επιδεικτικά. Επί 9.951.970 εγγεγραμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν μόνο 6.216.856 (62,47 %).

Δείτε τα καθαρά ποσοστά επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων:
(εντός της παρένθεσης το ποσοστό επί των εγκύρων ψηφοδελτίων)

1. ΑΠΟΧΗ: 3.735.134  37,53%
2. ΝΔ: 1.825.609 (29,66%) 18,34%
3. ΣΥΡΙΖΑ: 1.655.053 (26,89%) 16,63%
4. ΠΑΣΟΚ: 755.832 (13,18%) 7,59%
5. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 462.456 (7,51%) 4,65%
6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 425.980 (6,92%) 4,28%
7. ΔΗΜΑΡ: 385.079 (6,26%) 3,87%
8. ΚΚΕ: 277.179 (4,50%) 2,78%


Το πιο εξοργιστικό όμως είναι το γεγονός οτι η Νέα Δημοκρατία αν και πήρε πραγματικό ποσοστό στις εκλογές 18,34% αυτό γίνετε 29,66% επι των εγκυρών αφού όλα τα υπόλοιπα τα αγνοούν, το οποίο όμως τελικώς καταλήγει 42,66% χάρη στον άθλιο εκλογικό νόμο που δίνει 50 έδρες bonus στο πρώτο κόμμα.

Ενώ λοιπόν μόλις το 18% των Ελλήνων έχει ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, χάρη στη "Δημοκρατία" τους αυτοί κυβερνούν σαν 43% !!!

Κύριοι να την χαίρεστε τέτοια Δημοκρατία...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ


Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και έχουν δίκιο. Τα ΜΜΕ έχουν την ευχέρεια να παρουσιάζουν την πραγματικότητα όπως... ακριβώς επιθυμούν, διαστρεβλώνοντας……ως εκ τούτου την αλήθεια και χειραγωγώντας τον λαό προς την κατεύθυνση που τους συμφέρει! Δείτε με μια απλή φωτογραφία πως σας παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο απλώς κάνοντάς σας να εστιάσετε σε συγκεκριμένα σημεία μιας είδησης και έτσι αγνοώντας την υπόλοιπη εικόνα.

Σχεδιάζοντας μια γυναίκα "από μέσα προς τα έξω"


Ένα φοβερό βίντεο για το σώμα της γυναίκας... Κάντε "κλικ" και απολαύστε...

http://fcmx.net/vec/get.swf?i=003702
Σχεδιάζοντας μια γυναίκα "από μέσα προς τα έξω"

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Siemens ξανά; Ρώτα τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris
1
Χορηγία Siemens Hellas
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί δεν είναι προεκλογικός επίλογος αλλά δημοσιογραφικός πρόλογος γι αυτά που έρχονται κι όχι γι 'αυτά που φεύγουν. Φίλοι μας βοήθησαν για την συρραφή στιγμιοτύπων για μια από τις πιο μαύρες περιόδους της πολιτικής ζωής του τόπου που υποδούλωσε τη χώρα στους οικονομικούς ναζί και ουσιαστικά αποκάλυψε το δυσώδες παρασκήνιο του πολιτικού ενταφιασμού ενός ολόκληρου λαού στα χέρια των θυτών του.
Στην δεύτερη κατοχή της χώρας που προηγήθηκε του μνημονίου και των εμπνευστών του, πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν πολιτικά πρόσωπα που σήμερα διεκδικούν πάλι την ψήφο του πολίτη που κατακρεούργησαν με τις προδοτικές τους επιλογές. Εν ονόματι της αλήθειας και εν ονόματι της δημιουργίας αυτού του site, όλοι θα αποκαθηλωθούν και θα έχουν την δημοσιογραφική "μεταχείριση" που τους αναλογεί. Ήδη το διαπιστώνετε καθημερινά...







1

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΛΜΑ: ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


salmas-trompoukis

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris
Η υπόθεση Σαλμά και ο φάκελος που ανοίξαμε με τον "χαιδεμένο" φίλο του φυλακισμένου για συμμετοχή στο κύκλωμα της απαγωγής Παναγόπουλου, υπεργολάβο του Μπόμπολα Γ.Τρομπούκη(αυτά θα τα συζητήσουμε άλλη στιγμή), αποτελεί γραφίδα απόδειξης για το βρώμικο σύστημα πολιτικής διαπλοκής που κατέστρεψε την Ελλάδα, μείωσε την εθνική προκοπή, τελμάτωσε τη χώρα και την ξαναπήγε στην επώδυνη σκλαβιά μιας νέας Ευρωπαικής "Τουρκοκρατίας".
Ένας γιατρός ορθοπεδικός που δηλώνει και αθλητίατρος(και αυτό είναι ένα θέμα προς επίκαιρη συζήτηση για το πως πήρε την ειδικότητα αθλητιάτρου ο κύριος υπουργός), γίνεται ψευτοκαθηγητής, σύμφωνα με απόφαση που αποκαλύψαμε. Και έρχεται μετά από μήνες η εκπρόσωπος στην Ελλάδα της λέσχης Μπίλντεμπέργκ, ένα από τα πιο αντιπαθή σκύβαλα της πολιτικής, να τον ξανακάνει...καθηγητή.
Με τον κ.Σαλμά σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Η υπόθεση του όμως αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα ακριβού βουλευτικού κουστουμιού που σέρνεται στα απόνερα της διακομματικής διαπλοκής. Οι Πασόκοι εξυπηρετούν τους δεξιούς και οι δεξιοί τους Πασόκους. Πολιτικές αλλαξοκωλιές με μόνο χαμένο το λαό. Ο λαός όμως τους ξανάφερε. Οπότε ας τους φάει στη μάπα, ας γονατίσει, ας λιώσει στη φτώχεια και ας σκάσει να παραπονιέται. Ραγιάς γεννήθηκε και ραγιάς θα πεθάνει.

Ποιες ειναι οι κατηγοριες που βαρυνουν το σαπιο - προδοτικο πολιτικο συστημα των τελευταιων δεκαετιων... -ποιες κατηγοριες θα απεδιδε ενας εντιμος εισαγγελεας Νίκη Σύριζα – υποχώρηση αντιμνημονιακού μετώπου

Του Νίκου Κοτζιά
Η ιστορία παίζει παιχνίδια. Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα δίκτυα της διαλεκτικής της. Στο συντηρητικό στρατόπεδο η ΝΔ κατάφερε να αυξήσει τους ψήφους της κατά 11%. Η δημοκρατική συμμαχία εξαφανίστηκε. Το ΛΑΟΣ δεν μπορεί να πάει πιο κάτω. Τα δύο φιλελεύθερα κόμματα άθροισαν τις απώλειές τους, παρά τις προοπτικές τους. Η εξάντληση των αποθεμάτων της συντηρητικής παράταξης είναι φανερή. Η νίκη της ΝΔ εύκολα μπορεί να αποδειχτεί πύρρειος. Πολιτικά, η νέα κυβέρνηση είναι πιθανότατο να επιδείξει σύντομα αυταρχισμό και θα δούμε την Χρυσή Αυγή στο ρόλο της «ακραίας γροθιάς» του συστήματος.Το ΠΑΣΟΚ διαβάζει τα αποτελέσματα από μία οπτική εκβιαζόμενης αισιοδοξίας, αφού δεν έχασε εκ νέου πολλά, «μόλις» 1%, σε αντίθεση με ότι συνέβη στις 6 Μαΐου. Υπάρχει, όμως, και μια πιο ορθολογική ανάγνωση του αποτελέσματος, ότι έδειξε, δηλαδή, ότι η βαριά ήττα του ΠΑΣΟΚ του Μαΐου δεν ήταν συγκυριακή, αλλά έχει στρατηγικό χαρακτήρα, αφού επαναλήφθηκε σε δύο συνεχόμενες εκλογές.Ο Σύριζα ήταν ο παράλληλος νικητής των εκλογών της Κυριακής, μαζί με την ΝΔ. Η συνεχιζόμενη μεγάλη αύξηση των ποσοστών του δείχνει ότι έπιασε την φλέβα μεγάλου τμήματος των λαϊκών στρωμάτων που υποφέρουν από την κρίση και την πολιτική μονόπλευρης λιτότητας. Δεν μπόρεσε, όμως, να κερδίσει την πρώτη θέση για μια σειρά από λόγους. Ο κύριος, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι είχε μείνει από συμμαχίες, ενώ δεχόταν συνεχείς επιθέσεις. Ενώ, ταυτόχρονα, γίνονταν ασκήσεις εκφοβισμού και εκβιασμού σε εν δυνάμει ψηφοφόρους του. Οι ασκήσεις αυτές είχαν μια σχετική επιτυχία χάρη στο γεγονός ότι ΔημΑρ και ΚΚΕ συντάχθηκαν με το δικό τους τρόπο σε αυτή την ατμόσφαιρα. Ρόλο έπαιξαν, βέβαια οι πολιτικές-οργανωτικές αδυναμίες του. Η εν μέρει Βαβέλ απόψεων

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ!


Moutsopoulos-kathigitis


apopseis-xaralabos-moutsopoulos

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΑΡ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΓΗΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ" ΤΙΤΛΟΥΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris 
Από γεννεές δεκατέσερεις περνάει τον υφυπουργο Μάριο Σαλμά ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, σύζυγος της νέας υφυπουργού, συναδέρφου και...συγκατοίκου του κυρίου Σαλμά στο Υπουργείο Υγείας, Φωτεινής Σκοπούλη.
Ο κ.Μουτσόπουλος στο βιβλίο του Απόψεις(στο οποίο βλέπετε τα επίμαχα αποσπάσματα)χωρίς να κατονομάζει προφανώς από ευγένεια τον ψευτοκαθηγητή(κατά τις αποδείξεις που υπάρχουν), του τα χώνει και του τα ρίχνει ένα χεράκι γελοιοποιώντας τουν αλλά και καυτηριάζοντας τον νεποτισμό και την διαπλοκή.
"Βουλευτής και μετέπειτα υπουργός του(τότε κυβερνώντος κόμματος)της ΝΔ, λέκτορας σε εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αδυνατεί να προαχθεί......"(διαβάστε το αληλούια στα έγγραφα).

Κι όταν όλα περάσουν... - (Θερινό Ηλιοστάσιο 2012)

 «Θα περάσουν αποπάνω μας όλοι οι τροχοὶ
 στο τέλος τα ιδια τα όνειρά μας θα μας σώσουν.» 
 (Τάσος Λειβαδίτης)
 Θερινό Ηλιοστάσιο , ο ήλιος στο Ζενίθ του πυρώνει την πέτρα που λαμπερή στολίζει το άφθονο μπλε που σκόρπισαν οι Θεοί στο Αιγαίο. Τον καλύπτει ο Καρκίνος, το προσωπείο της Σελήνης, ανοίγοντας την Πύλη που οδηγεί τις ψυχές πίσω στη Γη, κερνώντας όλες ένα γύρο σφηνάκια από το κύπελο της Λήθης. 
 Και έτσι ξεχασμένες σαν απολολώτα παιδιά, έχοντας λησμονήσει τη θεία τους φύση και τη μαγεία της αιωνιότητας , θα γίνουν φως, χώμα, νερό και αέρας , θα γίνουν η Μαρία, ο Κώστας, η Έλενα και ο Δημήτρης που θα τους πάρει από το χέρι ο Άη Γιάννης να τους περάσει μέσα από τις φωτιές του και να τους αποδώσει μικρούς και αθώους πίσω στην ύλη. 
 Αυτή την εποχή οι ιδρυτές της Ενωμένης Ευρώπης, που γνώριζαν πολλά περισσότερα από τους ελαχιστότατους των υπαλλήλων που την ηγεμονεύουν στις μέρες μας, αυτή λοιπόν την εποχή του Θερινού Ηλιοστασίου επέλεξαν να την αφιερώσουν στους Νέους , στη Μουσική, στην Ποίηση και στην Τέχνη. 
Να την αφιερώσουν στους απλοικούς και ανώριμους που δεν γνωρίζουν τις νόρμες των ενηλίκων ούτε τους δρόμους που έχουν οριστεί από νόμους και διατάξεις . Στους αφελείς και απαίδευτους που ακομπλεξάριστα μπορούν να ρωτήσουν τον Κύριο, «Μα πώς περπατάς επί των κυμάτων;» και που μόνο αυτοί θα τον κατανοήσουν απόλυτα όταν τους απαντήσει , «Έχασα το δρόμο»! 
 Αυτοί μόνο μπορούν να περπατήσουν επί των κυμάτων και να κολυμπήσουν στα σύννεφα χτίζοντας το αύριο που τους ανήκει. Αυτοί μόνο «βίωνουν τη δύναμη της αποκάλυψης, ευαίσθητοι στην αλχημεία του ήχου και της αίσθησης, έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν την αρνητική πραγματικότητα της ζωής σε ουσιώδεις και σημαίνουσες σκιαγραφίες της τέχνης».* 
 Το Αιγαίο μας, η Πέτρα και η Θάλασσα κάτω από το βλέμμα του αδυσώπητου Ήλιου που χαϊδεύει με τις πύρινες ανάσες του, έχει δει ανθρώπους τόσους όσα τα βότσαλα του γυαλού να ερωτεύονται, να μάχονται, να φιλοσοφούν, να δημιουργούν, να καταστρέφουν. Όλα εδώ! Εδώ που όλα χαρίστηκαν απλόχερα και ο νοήμων πίθηκος μπόρεσε να γίνει άνθρωπος. Έμαθε να δημιουργεί, έμαθε να σκέφτεται, έμαθε να καταστρέφει και να επιβάλει. Έμαθε ότι μάχεται αενάως ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο, το δισυπόστατο της φύσης του που πρέπει να δαμάσει εναρμονίζοντας πριν τον συντρίψει και τον κάνει πάλι αγρίμι ή ένα τερατώδες Τοτέμ, κέλυφος και φύλακα ανελέητων νόμων και κανονισμών του Μεγάλου Τίποτα. 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.- H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα

Aνάρτηση , σχετικά με την αντικαρκινική δράση των κουκουτσιών από βερίκοκα... Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα.

Tο παρακάτω μήνυμα  αναλύει ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό και εξηγεί τις δυνατότητες της βιταμίνης Β17 ή αλλιώς αμυγδαλίνης. Διαβάζουμε:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία.
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.

Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό,. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία. Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με ην ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης: 
«Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.

HAARP: οι ΜΑΣΤΕΡΣ του Χρόνου, της βαρύτητας και του καιρού

Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το Χρόνο! Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά νέα που μαθαίνουμε από έρευνα φυσικού που ξεπερνά τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις δυνατότητες της ιονοσφαιρικής θερμάστρας στην Αλάσκα. 



Όπως ενημερώνει ο βραζιλιάνος φυσικός Dr. Fran De Aquino, που δημοσίευσε μια επαναστατική έρευνα που λαμβάνει υπόψη της 30 άλλες επιστημονικές μελέτες, οι δυνατότητες του HAARP ξεπερνούν κατά πολύ όσα οι μέχρι σήμερα ερευνητές του έχουν αποκαλύψει σχετικά με τις τεχνολογίες υψηλής συχνότητας. Όπως λέει ένα πλήρως λειτουργικό και ενεργοποιημένο παγκοσμίως δίκτυο HAARP, μπορεί όχι μόνο να επηρεάζει τον καιρό και τα γεωφυσικά φαινόμενα  (π.χ. σεισμούς), αλλά και τη βαρύτητα, το διάστημα, ακόμη και τον ίδιο το χρόνο! Καθώς το δίκτυο είναι πλέον σχεδόν έτοιμο, με τις νέες εγκαταστάσεις στο νότιο πόλο του πλανήτη, την απομονωμένη Ανταρκτική, μένει να δούμε αν οι "masters του HAARP" επιδιώξουν να γίνουν και "masters του χρόνου"...



Για τους ιδιοκτήτες και τους προωθητές του προγράμματος HAARP ο επιστήμονας αυτός που αποκαλύπτει τους απωτέρους στόχους τους, ίσως να είναι και ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος του κόσμου, όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο στο beforeitsnews.

Μάτιασμα και πολιτισμός


μάτιασμα - βασκανία

Το μάτιασμα -το μάτι που λέμε, ή αλλιώς η βασκανία από πότε υπάρχει; Τί πίστευε κατά καιρούς ο κόσμος για αυτή την αρνητική ενέργεια; Ας δούμε!!


 Ένα παιδάκι μετά από μια διασκεδαστική μέρα στο πάρκο, όταν γυρίζει στο σπίτι του πέφτει κομμάτια από την κούραση. Λογικό!

Αλλά μέσα σε όλα αυτά είναι και δύστροπο, γκρινιάζει χωρίς λόγο και γενικά είναι πολύ δύσκολη η αντιμετώπισή του. Δεν ηρεμεί με τίποτε το σκασμένο!! Και αυτή είναι η λέξη κλειδί! Όπως λέμε, έχει «σκάσει» στο μάτι!!

Σε μία άλλη περίπτωση, εκεί που καθόμαστε ωραία και καλά, αρχίζει ένας δυνατός πονοκέφαλος που μας τρυπάει τα μυαλά...
Παίρνουμε το depon μας αλλά καμία σωτηρία! Ματιαστήκαμε!

το μάτιασμαΔεν θα αναφέρουμε εδώ τι είναι το μάτιασμα - η βασκανία, αλλά θα ξετυλίξουμε το κουβάρι του ματιάσματος στον πολιτισμό...

Ξεκινώντας να πούμε πως το μάτιασμα είναι ένα οικουμενικό φαινόμενο, το συναντάμε δηλαδή σε ολόκληρο τον κόσμο και σε όλους τους λαούς της γης!

Τα συμπτώματα λίγο πολύ μας είναι γνωστά. Μετωπιαίος πονοκέφαλος, ναυτία, αίσθημα κούρασης και αδυναμίας, καθώς και μια… τάση προς ατυχήματα είναι μερικά από αυτά!!