Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Αστυνομικοί βιαιοπραγούν τα όργανα συγκαλύπτουν

 Αστυνομικοί βιαιοπραγούν τα όργανα συγκαλύπτουνEUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Ιωάννα Σωτήρχου
       Η ασυλία των αστυνομικών πότε θα καταργηθεί; Από τις 73 υποθέσεις που εξέτασε ο Μηχανισμός Διερεύνησης το 2019, δέκα είχαν προταθεί για... αμελητέες κυρώσεις και μόνο τρεις για πιο σοβαρή τιμωρία - οι υπόλοιπες

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

svg%3E

svg%3E

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Euronews live Ελληνικά

Διαμαρτυρία Υγειονομικών - Γεννηματάς (12-11-2020)

Δείτε τι λέει η Κατερίνα Στεφανίδη στο Face 2 face με τον Βασίλη Βέργη

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Η Κεραμέως στον δρόμο της Διαμαντοπούλου

ΚΕΡΑΜΕΩΣ
EUROKINISSI

Για τους εκλεκτούς του συστήματος η αποτυχία είναι διαβατήριο για την προσωπική τους επιτυχία. Δείτε την  Άννα Διαμαντοπούλου. Ο άνθρωπος που δημιούργησε την εκπαίδευση της φωτοτυπίας προτείνεται (από τον Κυριάκο Μητσοτάκη) για να ηγηθεί σε έναν παγκόσμιο οργανισμό όπως ο ΟΟΣΑ. Κανείς δεν πάει χαμένος επειδή είναι αποτυχημένος.

 Ημερολόγιο 9ης Νοεμβρίου 2020

Πλημμύρισαν περιοχές στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

AMAN ΒΙΑΓΚΡΑ

Τα δάκρυα του σχολιαστή του CNN “σημάδεψαν” τη νίκη Μπάιντεν (video)

Ο "πρόεδρος", ο "Σωτήρης", και οι ειδικοί και το Lockdown

Πηγή: Παναγιώτης Φρούντζος - Documento

Δεν φταίμε εμείς, φταίει η πανδημία που ξεσάλωσε, φταίει η νεολαία που δεν υπάκουσε, φταίει ακόμη, όπως προς έκπληξή του ανακάλυψε ο πρωθυπουργός, το γεγονός ότι υπάρχουν και αυτοί που είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους.
Φταίμε όλοι εκτός από τον «πρόεδρο»
Φταίμε όλοι εκτός από τον «Σωτήρη»,
το πρόσωπο της επιστήμης της υποταγμένης στα κελεύσματα της εξουσίας, φταίμε όλοι εκτός από το «επιτελικό κράτος» που άλλα ανακοινώνει το πρωί και άλλα αποφασίζει το βράδυ.

Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και στα "μουλωχτά" η κυβέρνηση πραγματοποίησε ένα τεράστιο σκάνδαλο υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, για το οποίο δεν μιλάει κανένας!

Εύστοχη η δράση που πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς. Την παρέμβαση τους την αιτιολογούν αναλυτικά σε κείμενο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους.

Εμείς αυτό που θέλουμε να επαναλάβουμε και να τονίσουμε είναι η εκκωφαντική σιωπή που ακολούθησε -και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν προέρχεται μόνο από τα "Πέτσινα" ΜΜΕ- όταν πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση της Ν.Δ., εν μέσω έξαρσης της θανατηφόρας πανδημίας και στα "μουλωχτά" πραγματοποίησε ένα τεράστιο σκάνδαλο με ευνοούμενους του μετόχους της Τράπεζας Πειραιώς. 

Πρωτοφανές προσωπικό φιάσκο της Κεραμέως.

Απίστευτο προσωπικό φιάσκο της Νίκης Κεραμέως, αποτέλεσε η συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που εξάγγειλε αιρετών εκπροσώπων εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Η υπουργός Παιδείας προχώρησε σε μια μεθόδευση αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις σύσσωμου του εκπαιδευτικού κόσμου. 

Η ποσοστό άρνησης συμμετοχής, σ' αυτές τις εκλογές -φιάσκο ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη,  Αναμένεται να κινηθεί πανελλαδικά γύρω στο 90%, ενώ υπήρξαν περιοχές όπου δεν ξεπέρασε το 95%!  

Θα ανέμενε κάποιος ότι αν είχε το παραμικρό αίσθημα ευθιξίας η υπουργός Παιδείας θα ανακοίνωνε την παραίτησή της μετά την καθολική απόρριψη που είχαν οι επιλογές της από όλο τον εκπαιδευτικό κλάδο.

Προφανώς όμως από τέτοια εξουσιαστικά παχύδερμα που αποτελείται η κυβέρνηση των "αρίστων" δεν έχουμε τέτοια απαίτηση. 

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ότι μετά τα αποτελέσματα των εκλογών δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει την παραμικρή τοποθέτηση στην διαδικτυακή της παρουσία.

 

Σκότωσε τον Τραμπ που κρύβεις μέσα σου

Σκότωσε τον Τραμπ που κρύβεις μέσα σου    AP Photo / Matt York

      Εντάξει, δεν θα ανακαλύψω την... Αμερική επαναλαμβάνοντας το προφανές: ότι δηλαδή, χάσει-κερδίσει ο Τραμπ και ο «τραμπισμός» του, αυτό το συνονθύλευμα όλων των αρνητικών και μισαλλόδοξων «-ισμών» που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος, είναι οι νικητές και αυτών των αμερικανικών εκλογών.

Κορονοϊός: Ποιοι έχουν φυσική ανοσία – Τι λέει η έρευνα Ελλήνων επιστημόνων στο Λονδίνο

      Σε εξειδικευμένο περιοδικό δημοσιεύθηκε έρευνα που έγινε στο Λονδίνο, με επικεφαλής δυο Έλληνες επιστήμονες, στην οποία αποδεικνύεται η φυσική ανοσία κάποιων στον κορονοϊό.

Κορονοϊός: Ποιοι έχουν φυσική ανοσία – Τι λέει η έρευνα Ελλήνων επιστημόνων στο Λονδίνο
AP Images 
  Ο Γιώργος Κασσιώτης, του Ινστιτούτου Φράνσις Κρικ Λονδίνου και η Ελένη Ναστούλη, του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL) ήταν επικεφαλής της έρευνας που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό science.

Η κυβέρνηση ανακοινώνει την πρόσληψη 300 γιατρών και 2.000 μπάτσων. Εξοχα!


Μην το προσπεράσετε. Επρεπε να μπούμε σε δεύτερο καθολικό lockdown, το ΕΣΥ να βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση με την θανατηφόρα πανδημία να συνεχίζει ακάθεκτη την εξάπλωση της -γράφοντας χτες μαύρο ρεκόρ με 34 νέους θανάτους 2556 νέα κρούσματα  και 207 διασωληνωμένους- για να αναγκαστεί η κυβέρνηση να αναγγείλει την πρόσληψη 300 γιατρών.

Δείτε τώρα και μια άλλη "ειδησούλα" που δημοσιεύεται στον Κυριακάτικο Τύπο. Αυτή μας λέει ότι στις αρχές του χρόνου, θα ξεκινήσει να ξεδιπλώνεται το project µε την πρόσληψη περίπου

Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις;

Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις;

        Ο τίτλος του δημοσιεύματος τα λέει όλα. Από την στιγμή που η Εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα ολοκλήρωσε την έρευνα της και άσκησε διώξεις για την υπόθεση Noor1 και τη μεταφορά στην Ευρώπη της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε ποτέ στη Γηραιά Ήπειρο, το ανακριτικό έργο το