Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......





Όσο θα με φυλακίζεις θα σπάω τις αλυσίδες μου.
Όσο θα με φιμώνεις θα ουρλιάζω.
Όσο θα με κυβερνάς, θα είμαι ανεξάρτητη!!!
Δεν θα με καλουπώσεις.
Δεν θα με συντρίψεις.
Δεν έχεις λόγο πάνω μου.
Γεννήθηκα με το φως και πέρασα τη ζωή μου
σκαλίζοντας τη γη.
Την ανακάτεψα, τη μύρισα, δέθηκα.
Δεν θα με ξεριζώσεις.
Δεν θα σ’ αφήσω να με καταπιείς Καιάδα.
Μεγάλωσα «Σπαρτιάτικα»
για να μην μου κάτσεις στο σβέρκο.
Για να μπορώ να είμαι περήφανη.
Για να μπορώ να κλάψω για όσα χάνω
γιατί έκλαψα και για να τ’ αποκτήσω…
«Μαρία Τζιάτζιου»

http://supercomments.gr/idisi/17-iouniou-2012-den-xechname-erchomaste-dite-to-vinteo-ke-diadoste-to/

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ!

Δείτε τον κόσμο που είχε η συγκέντρωση της ΝΔ!ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ!ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ!ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ!

Σύνταγμα 15.6.2012 - Κεντρική προεκλογική ομιλία του Σαμαρά
Δείτε την περιήγηση μέσα στην συγκέντρωση και πόσος κόσμος ήταν!!!
Σημειώνεται ότι η ομιλία άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση
Δείτε επίσης: Βίντεο ΣΟΚ!!! Βεβήλωση μνημείου Δ. Χριστούλα στην συγκέντρωση της ΝΔ
http://www.youtube.com/watch?v=qY42qc_kQ3E
και ψηφοφόρο της ΝΔ λέει ότι η Ελλάδα χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8RrH19jJA5E

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αυτός δεν φοβήθηκε τις σφαίρες κι εσύ φοβάσαι να ψηφίσεις;


Δεν ξεχνάμε τι υπόγραψαν!


«Βόμβα» Λούλη για την Ν.Δ...

Προεκλογική... ρουκέτα εκτοξεύει στον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης και επικοινωνιολόγος του Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Λούλης. Χαρακτηρίζει... «απαξιωμένο κόμμα» τη Νέα Δημοκρατία, αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά «τον πιο αντιδημοφιλή ηγέτη της Μεταπολίτευσης» και εκτιμά ότι όσοι ψηφίσουν «την πολιτικά ημιθανή Ν.Δ.» θα το κάνουν «κρατώντας τη μύτη τους»!

Ο Γιάννης Λούλης καταθέτει αυτές τις απόψεις σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ημερησία» σε έναν δεκάλογο, όπως τον αποκαλεί, για τις επερχόμενες εκλογές στον οποίο συνοψίζει ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Κατά τη γνώμη του τα δυο «κατεστημένα» κόμματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ παραμένουν απαξιωμένα στη συνείδηση των πολιτών.

«Αυτοί που θα επιλέξουν τη Ν.Δ., η οποία αναμένεται να αυξήσει αρκετά τα ποσοστά της, θα το κάνουν «κρατώντας τη μύτη τους». Με δυο λόγια, ακόμα και αν έρθει πρώτο κόμμα η Ν.Δ., μετεκλογικά θα διαθέτει ένα ιδιαίτερα εύθραυστο ποσοστό και τον πιο αντιδημοφιλή ηγέτη ενός

introimage Προκλητικό δημοσίευμα αναστατώνει την Ελλάδα 48 ώρες πριν τις κάλπες!!!.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!!       «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζει λίγες ώρες πριν τις εκλογές προκλητικό δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times. Είναι γραμμένο στα ελληνικά!! Χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα δημαγωγό και προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ!!!

http://www.briefingnews.gr/politiki/item/27216

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ!

ΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ!
ΟΜΩΣ ΤΟ BLOG ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Οι έλληνες Κροίσοι περνάν καλά (Guardian)…




Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Guardian, απόντες από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα είναι, αρκετοί έλληνες “Κροίσοι”, οι οποίοι συνεχίζουν την πλουσιοπάροχη τους ζωή σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα στη χώρα.  Θυμίζουμε ότι στην Guardian πριν από μερικές εβδομάδες είχε φιλοξενηθεί συνέντευξη της Κ. Λαγκάρντ, η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τις αναφορές στη χώρα μας, ενώ είχε μιλήσει για την εκτεταμένη φοροδιαφυγή η οποία υπάρχει την Ελλάδα.
Αναφορικά με το σημερινό δημοσίευμα της Guardian, τονίζεται ότι η τάξη των πλουσίων της Ελλάδας δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί σχεδόν καθόλου από την κρίση που βιώνει η χώρα, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την καθημερινότητά τους και μοιράζοντας το χρόνο τους μεταξύ των νησιών του Αργοσαρωνικού και του Αιγαίου, όπου διατηρούν εξοχικά σπίτια κι επαύλεις, και του Λονδίνου. Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Έλληνες

Γερμανικό πρωτοσέλιδο: Ψηφίστε Σαμαρά όχι το δημαγωγό Τσίπρα


Προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση κάνει η γερμανική έκδοση των Financial Times με σημερινό της πρωτοσέλιδο στην ηλεκτρονική της έκδοση 2 μέρες πριν τις κρίσιμες ελληνικές εκλογές προτρέποντας τους πολίτες μιας άλλης χώρας να ψηφίσουν Σαμαρά και όχι το «δημαγωγό Τσίπρα».
Το άρθρο έχει τίτλο «Αντισταθείτε στο δημαγωγό» και κεντρική φωτογραφία από προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με τη σκιά του Αλέξη Τσίπρα σε πρώτο πλάνο και είναι μάλιστα δημοσιευμένο τόσο στα γερμανικά όσο και στα ελληνικά για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορεί να διαβαστεί εύκολα από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό.
Η εφημερίδα απευθύνεται στους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο «Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες» και τους καλεί να φροντίσουν «για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις» και να ψηφίσουν «θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης».
Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι η σύσταση γίνεται «κατ’ εξαίρεση», καθώς συνηθίζεται μόνο στην περίπτωση των εκλογών για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γίνεται λόγος για «κοινό συμφέρον των Financial Times Deutschland και της πλειοψηφίας των Ελλήνων: η χώρα σας να παραμείνει στο ευρώ».

Bloomberg: Οι Έλληνες πλοιοκτήτες έβγαλαν 175 δισ. αφορολόγητα σε 10 χρόνια

Nέο δημοσίευμα του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg αναφέρεται στην κρίση στην Ελλάδα και το φορολογικό καθεστώς που ισχύει εδώ και χρόνια για τους εφοπλιστές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου οι Έλληνες πλοιοκτήτες, όχι μόνο έβγαλαν περισσότερα από 175 δισ. δολάρια αφορολόγητα μέσα σε....
10 χρόνια, αλλά λένε ότι θα μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους, εάν η νέα κυβέρνηση καταργήσει τη φορολογική απαλλαγή τους, «διακινδυνεύοντας και 60.000 θέσεις εργασίας».
«Όλα αυτά, σε μία χώρα που βάλλεται ήδη από την ανεργία η οποία καλπάζει», όπως τονίζει ο συντάκτης.
Παράλληλα, οι εκτιμήσεις του Bloomberg κάνουν λόγο για 762 Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι δεν έχουν καταβάλει ούτε 1 ευρώ ως φόρο για τα κέρδη τους, εκμεταλλευόμενοι νόμο που ενσωματώθηκε στο Σύνταγμα από το 1967.
Ο λόγος στους εφοπλιστές
Το δημοσίευμα του αμερικανικού πρακτορείου φιλοξενεί και δηλώσεις των εφοπλιστών στις οποίες δε φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για το βαθμό της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας.

Ευρώ ή δραχμή; Τα μυαλά τους και μια λίρα

“Το δίλημμα της δραχμής είναι προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου”. Δεν το λέω εγώ. Το είπε ο Αντώνης Σαμαράς πέρυσι το καλοκαίρι στη Βουλή, στη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο. Ήταν τότε που οι ίδιοι μηχανισμοί, με τον ίδιο τρόπο, δημιουργούσαν τα ίδια διλήμματα για να οδηγήσουν στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Το διακύβευμα σήμερα είναι μεγαλύτερο. Αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν καταφέρει να πάρει την εξουσία, οι οικονομικές και πολιτικές ελίτ στην Ευρώπη δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την κοινωνική πίεση. Η Ελλάδα δεν θα είναι πια ένα μαύρο πρόβατο, αλλά ένα “κακό” παράδειγμα για την Ισπανία και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Υπήρχε το δίλημμα δραχμή ή ευρώ πριν το μνημόνιο; Προφανώς και όχι. Οι επιλογές του μνημονίου, η κατάρρευση της πραγματικής οικονομίας ανοίγει μπροστά στη χώρα την άβυσσσο της κατάρρευσης. Άρα, και την αποχώρηση από την Ευρώπη και προφανώς τη δραχμή.

400 εκατομμύρια ευρώ έστειλαν οι Έλληνες στις τουρκικές τράπεζες!Χρήμα εναντίον πατριωτισμού

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ακόμη και στην Τουρκία φαίνεται πως έχουν βγάλει τα χρήματα του εκατοντάδες Έλληνες που φοβούνται πως μετά της εκλογές ενδέχεται να επικρατήσουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα STAR η οποία έχει τίτλο «Ο Γιώργος μετέφερε τα χρήματα του στην Τουρκία» , τις τελευταίες ημέρες 400 εκατομμύρια Ευρώ καταθέσεων μεταφέρθηκαν απο την Ελλάδα στην Τουρκία.

Πληροφορίες  τις εφημερίδας αναφέρουν πως τα χρήματα από την Ελλάδα στην Τουρκία έχουν μεταφερθεί και μέσω ελληνικών τραπεζών αλλά και μέσω ξένων τραπεζών. Πολλοί Έλληνες θεωρούν ασφαλές καταφύγιο της τουρκικές τράπεζες λόγω της οικονομικής ανάπτυξης αλλά και επειδή οι τουρκικές τράπεζες δεν έχουν «πόθεν έσχες» ούτε ρωτούν την πηγή των χρημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ροή των χρημάτων προς την Τουρκία αυξάνεται καθημερινά.

«Σ’ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ STAGE Η Ν∆; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Ν∆!»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Μετάφραση: Σου δώσαµε ένα κοκαλάκι να γλύψεις σκύλε; Τώρα βγες και γάβγιζε υπέρ του αφεντικού σου γιατί µας το χρωστάς
Αυτή είναι η νοοτροπία τους. Της αναξιοκρατίας, του «ημέτερου», του δικού μου ψηφοφόρου. Αυτή που κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτή που έχουν ακόμη και σήμερα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει μέσα στο κεφάλι τους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα. Το εκλογικό αποτέλεσμα. Να βγουν να κυβερνήσουν. Και για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να «πιέσουν» ή να «υπενθυμίσουν φωναχτά» σ’ όσους βρήκαν δουλειά επί ΝΔ, ότι θα πρέπει να αγωνιστούν τώρα για το κόμμα. Οχι μόνο να ψηφίσουν αυτοί. Να φέρουν και τους γονείς τους. Εφόσον έχουν ακόμη αυτά τα μυαλά, φανταστείτε τι θα κάνουν από εδώ και πέρα...

"Το ΚΚΕ δεν προτείνει επιστροφή στη δραχμή"

Το ΚΚΕ είναι υποχρεωμένο να παρέμβει στα άμεσα καθημερινά ζητήματα, όπως η άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΠΥ, η στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων και η προστασία των ανέργων, συμβάλλοντας στην οργάνωση της λαϊκής πάλης, θέτοντας παράλληλα και το....
θέμα της λαϊκής εξουσίας, ανέφερε η γγ της ΚΕ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωϊνή Ενημέρωση» της ΝΕΤ.

Η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στα της ΕΕ, είπε ότι το ΚΚΕ δεν κινδυνολογεί για να φοβηθεί ο λαός, αλλά τον προειδοποιεί για είναι έτοιμος, έθεσε το θέμα της εμβάθυνσης της ευρωενωσιακής ενοποίησης που τίθεται με επικεφαλής τη Γερμανία και έκανε λόγο για επιχείρηση ευθυγράμμισης οικονομιών με διαφορετικό επίπεδο ανάπτυξης, προσθέτοντας ότι θα «είναι μια διαιρεμένη ΕΕ με πολλές ταχύτητες».

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Έχω μνήμη, δεν είμαι χρυσόψαρο! Δεν θα με δουλεύει η ΝΔ!


ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ... ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΜΕΤΑ ΓΑΠ) ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!
Είναι κομμάτι από το βίντεο γιά το δεκάλεπτο των ανεξάρτητων Ελλήνων!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ(;)
ΑΙΣΧΡΟΣ!

Αυτα τα λαμογια οφειλουμε να τσακισουμε,ενα μας εχει μεινει η ψηφοσ μασ!

Bild: «Παρά την κρίση οι πλούσιοι Έλληνες απολαμβάνουν την πολυτέλεια»...



Οι γερμανικές προκλήσεις συνεχίζονται με την Την άλλη πλευρά της Ελλάδας παρουσιάζει σήμερα η Bild σε δημοσιεύμά της για τους εύπορους της κρίσης με τίτλο Bild να έχει πάλι τα... σκήπτρα...

Η εφημερίδα «συνάντησε» πάμπλουτους Έλληνες που λιάζονται σε ονειρικές παραλίες, πληρώνουν τη μπύρα τους 8 ευρώ και κάνουν πάρτι με πλούσιο μπουφέ.

Ο Γερμανός ρεπόρτερ φωτογραφίζεται μάλιστα στο γιοτ εύπορου Έλληνα που κομπάζει για την πολυτελή βίλα του, ωστε να βγάλει τον τίτλο «Παρά την κρίση οι πλούσιοι Έλληνες απολαμβάνουν την πολυτέλεια»...

Το ρεπορτάζ της Bild αναφέρει ότι «Σε μια εβδομάδα μετά τις βουλευτικές εκλογές η χώρα απειλείται με έξοδο από το ευρώ. Την ώρα που η ανεργία καλπάζει με 22%, την ώρα που όλο και περισσότερο άνθρωποι απειλούνται από την πείνα, η ελίτ της χώρας περιχαρακώνεται. Δεν πληρώνει φόρους και θωρακίζει τα λεφτά της στο εξωτερικό».

Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας επιλέγει να συναντήσει την ελληνική... κρίση σε γνωστή παραλία

ΕΣΥ έχεις τις απαντήσεις…

Γράφει και… ρωτά ο Παύλος Γ. Σφέτσας


Δημοσιογράφος, Εκπρόσωπος Τύπου Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας

● Πριν ένα χρόνο σε έβλεπαν σαν κατσαρίδα και σε «ψέκαζαν»! Τώρα πιστεύεις τα γλυκόλογά τους;

● Μιλάνε για....
φασισμό όσοι σε ξυλοφόρτωσαν στις κινητοποιήσεις των πλατειών! Θα νομιμοποιήσεις με την ψήφο σου τις αντιδημοκρατικές ενέργειές τους;

● Τους φώναζες «κλέφτες» στις κινητοποιήσεις του Συντάγματος και τους μούντζωνες… Θα τους βάλεις και στη βουλή;

● Συγκυβερνούσαν για 6 μήνες και δεν επαναδιαπραγματεύτηκαν… Μετά το χαστούκι του λαού στις 6 Μαΐου μιλάνε για επαναδιαπραγμάτευση! Θα τους αφήσεις να συνεχίσουν να σε κοροϊδεύουν;

● Μιλάνε για πατρίδα! Πόσοι απ’ αυτούς την υπηρέτησαν;

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ (ΞΑΝΑ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ: ΤΑ WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ


20120610-174653.jpg…Όχι πως δεν το περιμέναμε δηλαδή, αφού υπάρχει οικογενειακή παράδοση. Το θέμα είναι πως παρότι ο Πάγκαλος έχει ήδη υπερασπιστεί κακουργηματική πράξη δημοσίως, παρότι έχει εξυβρίσει τους Έλληνες, τους ήρωες, τους αγωνιζόμενους, παρότι παραδέχτηκε ότι έφαγε λεφτά, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος με την περιουσία του αλώβητη. Θαυμάστε τον Πάγκαλο να υπερασπίζεται τις θέσεις του Μουσολίνι για τα Σκόπια:
Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος
Σχετικώς με τον κ. Θόδωρο Πάγκαλο, στα αμερικανικά έγγραφα παρουσιάζεται «ως επηρεασμένος από τα διδάγματα του Μαοϊκού (μη χέσω, μακάρι να τον είχε γνωρίσει ο Μάο… ή έστω τον παπού του, πάλι θα γλιτώναμε) κινήματος», ενώ ξεχωρίζει «για την καυστική του γλώσσα, εκθέτοντας φίλους και εχθρούς».
Στις 15 Φεβρουαρίου 2008 ο Θεόδωρος Πάγκαλος συναντά τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα. Ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλά «αιχμηρά» και ανοιχτά στον πρέσβη κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, για το θέμα των Σκοπίων, λέγοντας ότι οι αυτοαποκαλούμενοι “Μακεδόνες”, θα έπρεπε να χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν και ότι το θέμα της
ονομασίας είναι γελοίο και καταστροφή από την αρχή. Ο κ. Πάγκαλος ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να θεωρεί τιμή το ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα Μακεδονία. Λέει ακόμα ότι, είναι επίσης γελοίος ο ελληνικός φόβος του “αλυτρωτισμού”, ο οποίος, βγαίνει από τις φοβίες των δεξιών, οι οποίες προέρχονται από τον εμφύλιο και από το φόβο, μήπως έρθουν στην Ελλάδα κομμουνιστές από σλαβικές χώρες.
Σ’ αυτήν την αναφορά, ο τότε πρέσβυς των ΗΠΑ κ. Σπέχαρντ επαναλαμβάνει ότι ο κ. Πάγκαλος είναι γνωστός για τον αιχμηρό του λόγο και τις μη διπλωματικές προσεγγίσεις. Σύμφωνα μάλιστα με το έγγραφο, ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υοστηρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν θα έπρεπε να ανησυχούν μήπως η Ελλάδα θα τις κατηγορήσει ότι δεν έλυσαν το πρόβλημα της ονομασίας, χαρακτηρίζει λογική προσέγγιση την πρόταση Νίμιτς.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στο ekloges12 και τον Δ. Καμπουράκη

Οι μετανάστες, ο Κάρλ Μάρξ και η Αριστερά


Posted by
 
του Θόδωρου Κατσανέβα (καθηγητή στο ΠΑ.ΠΕΙ.)
πηγή: filologos10.wordpress.com
Η ιδιωτική φιλανθρωπία σημαία των πολυπολιτισμικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών
«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη  για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»

ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΥΠΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη να φύγει η Ελλάδα απ το Ευρώ!


Οι...δούλοι του Ευρώ...
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Υποδουλώνουν τη μια χώρα της ΕΕ μετά την άλλη οι Γερμανοί, με όπλο το ευρώ. Η Ελλάδα έπεσε πρώτη. Ακολούθησαν Ιρλανδία και Πορτογαλία. Έρχεται από στιγμή σε στιγμή η ώρα της Ισπανίας. Μέχρι τέλος του μήνα σχεδιάζουν να έχουν βάλει σε καθεστώς υποτέλειας και την Κύπρο.

Με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Παπανδρέου, το πιο αδίστακτο πολιτικό κάθαρμα που έχει κυβερνήσει αυτή τη χώρα, ο οποίος οδήγησε οικειοθελώς και περιχαρής την Ελλάδα σε καθεστώς Μνημονίου, όλες οι άλλες κυβερνήσεις των υπόδουλων χωρών αντιστάθηκαν ή αντιστέκονται όσο αντέχουν για να αποτρέψουν τη μνημονιακή κατοχή των κρατών τους από το Τέταρτο Γερμανικό Ράιχ.

Ανεξάρτητοι Έλληνες - Δεκάλεπτο Spot (HD)

Ο pnevmatikos pateras tou Tsipra.mov