Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ  ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ,ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΥ ΒΟΛΦ ΜΠΙΡΜΑΝ(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ)!ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ Θ.ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ!

ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ!!!ΑΚΡΙΒΩΣ!ΑΦΊΣΑ ΤΟΥ ΕΑΜ!


"Εξαφανίστηκε" για ακόμα μια φορά ο φιλέλληνας ακτιβιστής και αρχαιολόγος Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς

"Εξαφανίστηκε" για ακόμα μια φορά ο φιλέλληνας ακτιβιστής και αρχαιολόγος Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς


Σε πανικό και "νευρικές κινήσεις" η κυβέρνηση Γκρούεφσκι
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς (Γκλιγκόροφ) έχει συλληφθεί και πάλι από την χούντα του Νίκολα Γρούεβσκι.
Από της 7 Ιουλίου 2011 και ώρα 16,21 λάβαμε το τελευταίο μήνυμα από τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς που μας λέει ότι τον ψάχνει η αστυνομία να τον συλλάβει. Σε αυτό το μήνυμα μας λέει ότι θα είναι σε επαφή μαζί μας κάθε 6 ώρες. Από τότε και μέχρι σήμερα , παρ’ όλο που προσπαθήσαμε να ....κάνουμε επαφή, δεν έχουμε κανένα μήνυμα του.

Βλέποντας τι γίνετε στα Σκόπια τον τελευταίο καιρό, ...

πιστεύουμε ότι ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς (Γκλιγκόροφ) έχει συλληφθεί και πάλι από την χούντα του Νίκολα Γρούεβσκι. Φοβόμαστε μέχρι και την δολοφονία του.

Η μάνα του δέχεται αφόρητες πιέσεις στην δουλειά της από το καθεστώς Γρούεβσκι, με κίνδυνο να χάσει τον μόνο πόρο ζωής τους.
Μακάρι να διαψευστούμε…

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ CIA ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ CIA ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK: "Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook…δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα ..."

.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΑΚΕΡ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΑΚΕΡ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην 24η τακτική ανακρίτρια, ο 18χρονος που συνελήφθη για επιθέσεις σε υπολογιστικά συστήματα ξένων διωκτικών αρχών. Στους όρους αποφυλάκισης περιλαμβάνονται η υποχρεωτική...
του εμφάνιση κάθε 1η και 15 στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, η καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για «κατοχή εκρηκτικής βόμβας», «οπλοκατοχή» και «πλαστογραφία». Ο νεαρός κράκερ από το μεσημέρι βρίσκεται και πάλι μαζί με την μητέρα του στο διαμέρισμα, όπου διαμένουν στον Άγιο Δημήτριο και μπορεί πάλι να σερφάρει στο διαδίκτυο από τον προσωπικό του υπολογιστή. Κράκερ είναι ένας χάκερ που εισβάλλει παράνομα σε δίκτυα με στόχο την εγκληματική πράξη.

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι ,η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή, του σκλάβου που του μέλλει να χαθεί


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ!ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ

Το καλοκαίρι του 1973, κι ενώ η αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών ήταν και έδειχνε ακόμα πανίσχυρη , η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος ανεβάζουν στο θέατρο “Αθήναιον” το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη “το μεγάλο μας τσίρκο”. Στο έργο αυτό, μέσα από σατιρικά και δραματικά νούμερα και τραγούδια γινόταν μια αναδρομή στην ιστορία της Ελλάδας από την Τουρκοκρατία, τον Όθωνα και τους υπόλοιπους κυβερνήτες της ανεξάρτητης Ελλάδας ως την Μικρασιατική καταστροφή, τον πόλεμο του ’40 και το –τότε– σήμερα… Η μουσική του έργου ήταν του Σταύρου Ξαρχάκου και τα τραγούδια της παράστασης απέδιδαν ο Νίκος Ξυλούρης και τα μέλη του θιάσου. Τα σκηνικά της παράστασης ήταν του Ευγένιου Σπαθάρη και στο θίασο πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Στέλιος Κωνσταντόπουλος, ο Νίκος Κούρος, ο Τίμος Περλέγκας και ο Χρήστος Καλαβρούζος. Το “μεγάλο μας τσίρκο” είχε μεγάλη απήχηση στο αθηναϊκό κοινό, και λόγω της μεγάλης προσέλευσης των θεατών οι παραστάσεις στο “Αθήναιον” χαρακτηρίστηκαν εκ των υστέρων ως οι ” μαζικότερες – μέχρι το Πολυτεχνείο – πολιτικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας”. Σύντομα οι λογοκριτές της χούντας κατάλαβαν ότι το έργο δεν ήταν μια απλή κωμωδία αλλά περνούσε στον κόσμο αντιδικτατορικά μηνύματα και-αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν- σταμάτησαν τις παραστάσεις. Οι πρωταγωνιστές του έργου συνελήφθησαν και η Τζένη Καρέζη κλείστηκε στη φυλακή για τρεις μήνες.. Το έργο ανεβαίνει ξανά από τον ίδιο θίασο μετά την πτώση της χούντας σε Αθήνα και επαρχία και γνωρίζει και πάλι τεράστια επιτυχία.
Είναι πολύ επίκαιρο στις μέρες μας και θα βάζω λίγα αποσπάσματά του!

H Fitch Αναβάθμισε την Ουγγαρία! Ναι! Αυτούς που έ...

Θυμάστε που, Αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία, λόγω του ότι ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας που απαιτούσαν οι δανειστές της χώρας του, οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ουγγαρία έδιναν κι έπαιρναν;
Οι κατάρες του Υψίστου, οι λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί όλης της Υφηλίου επρόκειτο να επιπέσουν στον άμοιρο τόπο των δύστυχων Μαγιάρων, επειδή – άκουσον, άκουσον – τόλμησε η κυβέρνησή τους να αρνηθεί να υπακούσει...
στις άνωθεν και έξωθεν εντολές.
Θυμάστε τις οιμωγές των εδώ καναλιών, για τον νόμο περί τύπου που πέρασε ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας; Μήπως κάτι ήξερε καλύτερα από έμας, που λουζόμαστε όλη μέρα τα μνημονιακά κανάλια; Απειλές, μονόδρομοι, Ανάν, Ιμια, Ρεπούση, 1821, ΔΝΤ κτλ.
Διαβάζω λοιπόν σήμερα, ότι ο οίκος Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία, τρία χρόνια μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ!
Μα πως τα κατάφεραν; Αφού χωρίς το ΔΝΤ θα έρθει το τέλος του κόσμου, οι Νεφελίμ θα κυριαρχήσουν, θα βγάλει ο σπανός γένια και θα πέσει έξω στις προβλέψεις του ο Καψής!
Για να τελειώνουμε, ο Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία από σκουπίδια σε ΒΒΒ- γιατί προβλέπουν ότι φέτος θα έχουν έλλειμμα κάτω από 3% ενώ το χρέος τους θα μειωθεί από το 80% το 2008 στο 71% το 2013!
Δηλαδή χωρίς το ΔΝΤ μείωσαν το χρέος τους, ενώ εμείς με το ΔΝΤ το 2013 θα το έχουμε διπλασιάσει!

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ,ΤΟ ΝΙΚΟ,ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!!!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Η “χρυσή γενιά” Ελλήνων εφοπλιστών και τα 2 τρισ. ...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Η “χρυσή γενιά” Ελλήνων εφοπλιστών και τα 2 τρισ. ...: "Πως Έλληνες εφοπλιστές διαπρέπουν στο εξωτερικό μεταφέροντας υδρογονάνθρακες για άλλους την ώρα που ορυκτός πλούτος αξίας ενδεχομένως άνω τ..."

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ...: "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!‏ Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011. Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με..."

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Στον δικαστικό αγώνα του Ιωάννη Μεταξά για την Ελλ...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Στον δικαστικό αγώνα του Ιωάννη Μεταξά για την Ελλ...: "Το 1936 το Ελληνικό Κράτος (δηλαδή ο Ιωάννης Μεταξάς), αρνήθηκε να εξυπηρετήσει δάνειο που είχε συνάψει με την Βελγική Τράπεζα Societe Comm..."

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΤΟ " ΚΟΜΜΑΤΟΠΑΡΑΣΙΤΟ "

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΤΟ " ΚΟΜΜΑΤΟΠΑΡΑΣΙΤΟ "

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΟΝΕΊ ΤΗ ΨΥΧΉ!


ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ ΒΟΥΝΆ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΟΎΝ ΚΟΡΥΦΕΣ!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πριν απο 79 χρόνια μια γυναίκα με δυο μικρά παιδιά έφευγε διωγμένη από τη πόλη της που καιγότανε!Πέρασε στη Χίο,πήγε στο Ηράκλειο,έφτασε στο Πειραιά και κατέληξε στους Αμπελόκηπους!
Τώρα μετά από 79 χρόνια εμάς τους απογόνους αυτών των ανθρώπων που τα έχασαν όλα,θέλουν να μας τα αρπάξουν πάλι όλα και να τα δώσουν σε αυτούς που μας άφησαν στη μοίρα μας και στο έλεος των σφαγέων,σε αυτούς που μας αιματοκύλισαν με παγκόσμιους πολέμους και εμφύλιους,σε αυτούς που ποτέ ουσιαστικά δεν ήθελαν να απελευθερωθούμε από τον Τουρκικό ζυγό!Όλα μας μπορεί να είναι στραβά,να είμαστε μπαγαπόντηδες,όμως έχουμε ψυχή και η ψυχή μας είναι αδούλωτη!
Δίνω όρκο σε όλους αυτούς,τους προγόνους μου, πως δεν θα προδώσω τη μνήμη τους!Η Ελλάδα μας θα μείνει Ελληνική!
Ακούστε και Δείτε

Αφιερωμένο στα αδέρφια αυτά που τα χώρισε η καταστροφή!στην Εύα,τη Μαρία,τη Σταματία,την Κατίνα,το Στέλιο και όλους τους άλλους που τους κράτησε η γη της Ιωνίας!


ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!Ο Σ.Ε.Β. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ???



 
Περιγραφή:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCb26mKUL4MP3B48ho_ttJ3jGewwlXKwq0DeXjBeK1MnbJwOCzEjG5mzkgvkSoSNYF6LXeMQLNoN5QEZ7mGjrDgH4R0huH2D71SNG3O-SFJH2h3XI-WbPGaS38BA4upBXYO6-MBhl8-qQG/s1600/hugo-chavez-visit-russia.jpg
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):
 
Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; 
Γιατί κλέψανε!
 Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. 
Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». 
Μα... γιατί έκλεψε!
 
Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. 
Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; 
Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! 
Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. 
Γι' αυτό φυλακίστηκαν. 
Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, 
το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. 
 
Δεν καταντάμε Ελλάδα !

ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ!

ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ ΈΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ !ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ!!
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα.
Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τρόφιμα από τους μαγνήτες είχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.
 
Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλεκτρική οικιακή συσκευή, αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λόγω συσκευής διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.
 
Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή.
Αλλά είναι θανατηφόροι.

Είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρύνετε τον αμέσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.
         Kαθηγητής Vicente TORTOSA  PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA - ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μονάδας επέκτασης Πανεπιστημιου.
Camino del Pozuelo s / ​​n, 16071 - Cuenca - Ισπανία

Ένας φίλος μου έστειλε αυτό! Τα λέει,όμως τι σημαίνει αυτό,τι επιδιώκει με τη συνειδητοποίηση που μας επιβάλλει,άσε που γράφει ότι συμφέρει, την αποψή του!Λίαν επικίνδυνες οι μισές αλήθειες!

Το κρίνω ως μέσο αυτοκριτικής των πολιτών!
Ναι έχει φταίξει ο λαός και χθες το λέγαμε,όμως τώρα αυτό που προέχει, είναι να τα έχουμε αυτά υπόψη μας μεν ,αν και τα ξέρουμε και τα ξέραμε, όλα,και να πράξουμε. δε!!
Δράσε ή σκάσε,γράφει το σύνθημα στο τοίχο!
Προέχει να φύγουν πριν τη ψήφιση του 2ου μνημονίου!

Στα τσακίδια!Με κλωτσιές!
Εδώ το κάθαρμα ο Πάγκαλος είπε τον Τσίπρα ψεύτη που ανέφερε στον Παπανδρέου :ευτυχώς που δεν χαρακτηρίζεται το μνημόνιο και ευτυχία όπως ο κος Πάγκαλος,και του είπε το βοιδοτόμαρο φωνάζοντας, ψεύδεσαι!
Δηλαδή όλοι εμείς που  έχουμε ακούσει τη βοιδοπανηγυρη  να το λέει είμαστε κουφοί ,μαλάκες και όλα τα συμπαρομαρτούντα!
Διαβάστε τι μας λενε οι φιλελεύθερες πένες,καμία αναφορά στις τράπεζες και τις διαφημίσεις δανείων γιά τα πάντα,καμία ανφορά σε όλες τις Κούνεβα της ζωής,καμία ανφορά στα εφοπλιστικά τομάρια,στους νονούς και σε τόσα άλλα,κρίμα!
Δείτε πόσο όμορφα μας τα λέει!

Που ήσουνα  Αγανακτισμένε να διαμαρτυρηθείς:
  • Όταν εσύ (και/ή οι γονείς σου)  κατανάλωνες  12% πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, ενώ το εισόδημά σου ήταν 5% κάτω του μέσου όρου και η  παραγωγικότητα της εργασίας σου  20% χαμηλότερη;
  • Όταν εσύ (και/ή οι γονείς σου) άρχισες να παίρνεις σύνταξη στα 55 σου παίρνοντας το σκανδαλώδες  ποσοστό του 96% των μέσων αποδοχών και επιβαρύνοντας το ΑΕΠ με 13,5% –ενώ αντίστοιχα οι “μη αγανακτισμένοι” μαλάκες στις χώρες του ΟΟΣΑ άρχιζαν να παίρνουν σύνταξη στα 63, έπαιρναν μόλις το 61% των αποδοχών τους και επιβάρυναν το ΑΕΠ με 10%; 
  • Όταν εσύ(και/ή οι γονείς σου) είχατε στήσει την μεγάλη φιέστα των απεργιών την δεκαετία του 80 υπονομεύοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα της χώρας; Σύμφωνα με στοιχεία  του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας  κατά την περίοδο 1976-1988 χάθηκαν, εξαιτίας νομίμων απεργιών και μόνο 0,36 εργάσιμες μέρες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκων στην Ελλάδα έναντι 0,06 στις ΗΠΑ και 0,14 στην Ιταλία και την Ισπανία.

ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ

Ο Νικολό Μακιαβέλι στον ηγεμόνα γράφει
ο
ΗΓΕΜΌΝΑΣ
44
Συνοψίζοντας τις συμβουλές σε έναν
ηγέτη για τους συνεργάτες του
Το αν οι συνεργάτες σου βγουν καλοί ή κακοί εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική σου προνοητικό­ τητα.
Κρίνεις το μέλλον ενός Ηγέτη παρατηρώντας τους συ­
νεργάτες που τον περιστοιχίζουν.
Πρέπει να ξέρεις να ξεχωρίζεις τους ικανούς συνεργάτες και από τους ικανούς να διατηρείς κοντά σου όσους σου είναι πιστοί.
Ηγέτης που έχει επιλέξει λάθος συνεργάτες έχει κάνει το πρώτο και το μεγαλύτερο από τα λάθη που θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή.
Υπάρχουν τριών ειδών μυαλά:
- Το πρώτο είναι ικανό να κρίνει μόνο του.
- Το δεύτερο είναι ικανό να κρίνει την κρίση των άλ­
λων.
- Το τρίτο δεν μπορεί να κρίνει ούτε από μόνο του,
ούτε αυτά που οι άλλοι κρίνουν.
Το πρώτο είναι εξαιρετικό, το δεύτερο καλό και το τρίτο
άχρηστο.
Το ιδανικό για έναν Ηγέτη είναι να διαθέτει το πρώτο είδος μυαλού. Αλλά και με το δεύτερο κάνει τη δουλειά του, αφού όταν μπορεί να αναγνωρίζει το σωστό ή το λάθος των επιλογών των συνεργατών του και, αναλόγως, να επαινεί ή να διορθώνει, κανείς από αυτούς δεν θα μπορεί να ελπίζει πως μπορεί να τον κοροϊδέψει, οπότε αναγκαστικά θα είναι καλός και χρήσιμος.
Υπάρχει ένας αλάνθαστος τρόπος για να κρίνεις τον συ­νεργάτη σου. Αν βλέπεις το συνεργάτη να σκέφτεται πε­ρισσότερο τον εαυτό του από τα δικά σου συμφέροντα να ξέρεις πως δεν μπορείς να τον εμπιστεύεσαι και ότι τελικά θα στη φέρει.
Ο καλός συνεργάτης σκέφτεται και επιδιώκει μόνο το συμφέρον σου και ποτέ δε φορτώνει το μυαλό του με πράγματα που αφορούν το δικό του, το προσωπικό συμ­φέρον.
Να φροντίζεις τον πιστό συνεργάτη και να τον κρατάς πιστό με τιμές και αξιώματα, ευεργεσίες και πλούτη. Οι τιμές και τα αξιώματα πρέπει να είναι τέτοια που να μην φοβάται τις εσωτερικές αλλαγές, οι ευεργεσίες τέτοιου είδους που να μην μπορεί να σταθεί κοινωνικά χωρίς αυτές και τα πλούτη τόσα που να του ικανοποιούν κάθε του ανάγκη.
Όταν Ηγέτης και συνεργάτης δεν συνδέονται με απόλυ­της και αμοιβαία εμπιστοσύνη στο τέλος η σχέση τους αποβαίνει οδυνηρή είτε για τον έναν, είτε για τον άλ­λον

Ετσι με ανάγκασαν να κάνω τα χέρια μου,Ελλαδα μου!


Ιστορικά στοιχεία γιά τους δωσίλογους!

άρθρο του ΤάκηΚαμπύλη 
 4-11-2007 στην Καθημερινή 
Οι «άνθρωποι-σκιές» του δωσιλογισμού
Στο φως οι συνεργάτες των στρατευμάτων κατοχής που διέφυγαν στο εξωτερικό ακολουθώντας τα γερμανικά στρατεύματα


Στις 25 Μαΐου 1945, δύο μεσήλικες παρουσιάστηκαν σε άθλια κατάσταση στην είσοδο της ελληνικής πρεσβείας στη Βέρνη. Ο φύλακας τούς λυπήθηκε και πώς να γινόταν διαφορετικά. Του είπαν ότι ήταν αντιστασιακοί, ότι είχαν συλληφθεί από τους Γερμανούς και ότι είχαν μεταφερθεί ως όμηροι στη Γερμανία. Δεν ζητούσαν παρά τα απαραίτητα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα και στις οικογένειές τους. Έδωσαν τα ονόματά τους: Γρηγόριος Παζιώνης και Διονύσιος Αγάθος. Ήταν τα μοναδικά αληθινά στοιχεία.
Ο Γρηγόριος Παζιώνης ήταν από τους γνωστότερους Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, στενός συνεργάτης του Γεώργιου Σπυρίδη, αρχηγού του «Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Μακεδονίας Θράκης» και βέβαια στενός συνεργάτης των κατακτητών, οι οποίοι τίμησαν τον Παζιώνη με κυβερνητικές θέσεις στη Θεσσαλονίκη. Ο Παζιώνης είχε αναλάβει και προκατοχικά κυβερνητικές θέσεις και μάλιστα είχε παρασημοφορηθεί από τον βασιλέα Γεώργιο. Ωστόσο, όταν οι Σπυρίδης και Παζιώνης έστειλαν συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Χίτλερ, παραμονές της γερμανικής εισβολής, η μεταξική κυβέρνηση αποφάσισε να απομακρύνει τους εθνικοσοσιαλιστές από κυβερνητικές θέσεις (ο Παζιώνης ήταν τότε νομάρχης Χαλκιδικής).
Ο Διονύσιος Αγάθος, πάλι, είχε επιδείξει και κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου την πίστη του στους ναζί. Γεννημένος στην Κέρκυρα, μόνιμος κάτοικος της Θεσσαλονίκης, ήταν αξιωματικός και όπως και ο –ίσως– γνωστότερος Έλληνας δωσίλογος Πούλος έφθασε μέχρι τον βαθμό του συνταγματάρχη. Ωστόσο, στη διάρκεια του πολέμου καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία ως κατάσκοπος του εχθρού, αλλά η είσοδος των Γερμανών στάθηκε σωτήρια για τον Αγάθο.
Όταν ο Έλληνας πρέσβης στην Ελβετία ενημερώθηκε για τους δύο «αντιστασιακούς» φρόντισε να ρωτήσει την Αθήνα και έτσι, λίγους μήνες μετά, οι Παζιώνης και Αγάθος έφθασαν φρουρούμενοι στην Ελλάδα.
Οι δυο τους είχαν καταφύγει στη Γερμανία αμέσως μετά την απελευθέρωση. Από εκεί, με τη βοήθεια Γάλλων εργατών πέρασαν στην Ελβετία. Ο Έλληνας πρέσβης ήταν υποψιασμένος επειδή εκατοντάδες δωσίλογοι είχαν ακολουθήσει τον γερμανικό στρατό πολεμώντας μάλιστα στο πλευρό της Βέρμαχτ, κυρίως στην Αυστρία και τη Γερμανία.

Μια μέρα θα δαγκάσεις μες στο νέο λεμόνι
και θα αποδεσμεύσεις
τεράστιες ποσότητες ήλιου από μέσα του.

Ελύτης

Για τον ΟΤΕ!

Χθες σε συζητήσεις με φίλους όλοι έλεγαν ναι μεν, αλλά, υπάρχει κάποια πρόταση για να βγούμε από το βάραθρο;
Σήμερα λοιπόν, θέλησα να ασχοληθώ ,λόγω και οικογενειακού παρελθόντος με τον ΟΤΕ,κάποιος άλλος, πολύ καλός μου φίλος, επέμενε ότι η τιμή που πουλάμε το 10% του ΟΤΕ ειναι προκαθορισμένη απο παλαιά,φευ αγαπητοί μου η τιμή που αγοραζει η DEUCHE TELECOM  είναι η εξευτελιστική τιμή που βρίσκεται σήμερα στο χρηματιστήριο η μετοχή(6.08ε χτες η τιμή της)! 
Γράφω λοιπόν ,σαν απάντηση στο που μπορούμε να βρούμε τα λεφτά,ας έλεγαν ότι πωλούν τον ΟΤΕ στον Ελληνικό λαό γιά 10% με 6ε τη μετοχή μέσω δημόσιας εγγραφής και όχι να τον χαρίζουν στους κωλογερμαναράδες που μεσω των δοσίλογων των κομμάτων ξεπουλάνε τα παντα!Τα ίδια λεφτά θα έπαιρναν και θα ήταν οι μετοχές στα χέρια Ελλήνων πολιτών!
Ναι ρε σεις, αν είναι έτσι, καλύτερα να χρεοκοπήσουμε  και να κρατήσουμε την ανεξαρτησία μας,την πατρίδα μας και όχι να ξεπουλάμε τα πάντα!
Εγώ εξάλλου έχω και γονίδιο σε αυτά, όπως και πολλοί άλλοι ΣυνΕλληνες που έχουν ρίζες από τις χαμένες πατρίδες!
Μας έφυγαν από τη Σμύρνη και ήρθαν οι προγονοί μου, μόνο με τα ρούχα τους στην Αθήνα,έζησαν τα κατάφεραν,πολέμησαν το Φασισμό,άντεξαν πείνες και μεγάλες φτώχειες ,πέρασαν εμφύλιο,εξορίες κατατρεγμό.
Άντεξαν,θα αντέξω και εγώ ,ας τα χάσω όλα όσα ,υλικά, έκανα στη μέχρι τώρα ζωή μου,τη πατρίδα μου δεν την ξεπουλώ.
Και μη μου πείτε ,θα τρίβουν τα χέρια τους όλα τα λαμόγια που μας τα έφαγαν όλα και έτσι θα πάρουν άφεση αμαρτιών,αυτοί θα πάρουν όλο το σετ που δεν πήραν οι δωσίλογοι  οι πρόγονοι τους,τσεκούρι και φωτιά!
ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!!

Για δείτε εδώ και θα καταλάβετε πως μια υγιέστατη κρατική επιχείριση ξεπουλήθηκε!

ΤΟ 20%ΤΟ 2008, με τα κόλπα του αρχιδωσίλογου του Βγενοπουλου, το αγόρασε η DT ME 2,5 δις,άρα το 10% 1,25 δις,σήμερα αγοράζει το υπόλοιπο 10% με 0,39 δις(το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει μιά χωρα τη πατρίδα μας!!)παραθετω και λιγα οικονομικα στοιχεια για τον ΟΤΕ

Συρρίκνωση της τάξεως του 90,4% σημείωσαν το 2010 τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ, υποχωρώντας στα 39,6 εκατ. ευρώ από 410,9 εκατ. που ήταν το 2009.
Δηλαδή μόνο με τα κέρδη του 2009 αγοραζεται το 10%!!!ΕΛΕΟΣ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    

Oργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας
Το χρονικό των μετοχοποιήσεων
Απρίλιος 1996
Πρώτη μετοχοποίηση του OTE, με διάθεση ποσοστού 7,6%. H συμμετοχή του Δημοσίου περιορίζεται στο 92,4%.
Ιούνιος 1997
Δεύτερη μετοχοποίηση του OTE, με διάθεση ποσοστού 11,1%. H συμμετοχή του Δημοσίου περιορίζεται στο 81,3%.
Ιανουάριος 1998
Το Δημόσιο εκχωρεί ποσοστό 6,3% του OTE στη ΔEKA. H άμεση συμμετοχή του Δημοσίου περιορίζεται στο 75,1%.
Νοέμβριος 1998
Τρίτη διάθεση ποσοστού 10% μετοχών του OTE στο X.A. Tο ποσοστό του Δημοσίου περιορίζεται στο 65,1%.
Ιούνιος 1999
Τέταρτη διάθεση μετοχών στο X.A., σε ποσοστό 14%. H συμμετοχή του Δημοσίου περιορίζεται στο 51,1%.
Απρίλιος 2000
Το Δημόσιο επαναγοράζει 6,5 εκατ. μετοχές (ποσοστό 1,3%) και το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 52,4%.
Απρίλιος 2001
Εκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές (ποσοστό 10,7%). Tο ποσοστό του Δημοσίου περιορίζεται στο 41,7%.
Ιούνιος 2002
Διάθεση ποσοστού 8% του OTE με τη μέθοδο του book - building. Το ποσοστό του Δημοσίου υποχωρεί στο 33,7%.
Ιούνιος 2004
Ακύρωση μετοχών (0,96%) από τη γενική συνέλευση του OTE. Tο ποσοστό του Δημοσίου διαμορφώνεται στο 34,64%.
Αύγουστος 2004
Με τη λήξη του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου το ποσοστό του Δημοσίου διαμορφώνεται στο 48,6%.
Σεπτέμβριος 2005
Διάθεση ποσοστού 10% του OTE σε θεσμικούς επενδυτές. Το ποσοστό του Δημοσίου διαμορφώνεται σε 38,6%.
Αρχές 2008
Η MIG, αγοράζοντας από τη διασπορά, αποκτά ποσοστό 19,99% του ΟΤΕ.
Ιούνιος 2008
Η MIG πουλά στην DT το 19,99% των μετοχών της έναντι 26 ευρώ ανά μετοχή, καταβάλλοντας 2,5 δισ. ευρώ.
Οκτώβριος 2008
Η DT αγοράζει από τη διασπορά το 2% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, ενώ στο τέλος του μήνα αγοράζει και το 3% από τη συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου, καταβάλλοντας 440,3 εκατ. ευρώ.
5 Νοεμβρίου 2008
Μετά από συμφωνία, DT και ελληνικό δημόσιο κατέχουν ο καθένας από 25% συν μία μετοχή του ΟΤΕ.
31 Ιουλίου 2009
Η DT αγοράζει από το ελληνικό δημόσιο επιπλέον ποσοστό 5%, καταβάλλοντας 674 εκατ. ευρώ. Πλέον η DT έχει στην κατοχή της 30% και το ελληνικό δημόσιο 20% (με το 4% να ανήκει στο ΙΚΑ).
Ιούνιος 2011
Η DT, καταβάλλοντας περίπου 390 εκατ. ευρώ, θα αποκτήσει επιπλέον 10% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, αφήνοντας το ελληνικό δημόσιο με 6%. Το ποσοστό της γερμανικής εταιρείας διαμορφώνεται στο 40%. ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

Καλημέρα!Είδε τα φέιγ βολάν ο Πάγκαλος και είπε να μην πάει στο Δίστομο!

Έτσι να μην μπορούν να πάνε πουθενά!!Κανείς τους! Με χαρά σας παρουσιάζουμε το φέιγ βολάν για την επίσκεψη του Πάγκαλου!!



- ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 2


υπογραφες για μνημονιο ΙΙ


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Εμείς οι έλληνες πολίτες που υπογράφουμε την παρούσα, προειδοποιούμε / καλούμε εσάς τους βουλευτές της ελληνικής βουλής να μην προχωρήσετε στην ψήφιση του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος (ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 2 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ) που έχουν συμφωνήσει οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι με τους ξένους δυνάστες – εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων δανειστών, που αφού σας εκβίασαν εν ονόματι της λήψης επαχθούς και απεχθούς ενυπόθηκου δανείου για την εξόφληση προηγουμένων δανειακών υποχρεώσεων του κράτους, να ψηφίσετε με συνοπτικές διαδικασίες τις κατάπτυστες συμβάσεις τους, υποθήκευσαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, απαγόρευσαν τις εναλλακτικές πηγές δανεισμού, υπονομεύουν το μέλλον του ελληνικού λαού, με τις εξοντωτικές περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, θέσεων εργασίας και λοιπών κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών, οδηγώντας παράλληλα την οικονομία σε μια άνευ προηγουμένου εξωτερική εξάρτηση, ύφεση και αποσύνθεση. Τα ψεύτικα λόγια δεν μπορούν να κρύψουν τη ζοφερή αυτή πραγματικότητα

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ!

ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ!ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

http://www.wow.gr/projects/thessaloniki/index.htm

Άρης Βελουχιώτης και ΔΝΤ

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΡΕΘΕΜΝΟΣ  Λουλούδης Ηλίας

πηγή ιστολόγιο ΚΑΡΟΤΣΕΡΗΣ http://carot-cherries.blogspot.com
 
Από το «Λεφτά Υπάρχουν», φτάσαμε σήμερα στο σημείο μια κυβέρνηση να νομοθετεί και να αποφασίζει με βάση το Μνημόνιο, η τήρηση του οποίου είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί ομαλά η δανειοδότηση της χώρας. Επειδή το κεφάλαιο  δανειστές (τοκογλύφοι) για την Ελλάδα είναι παλιά ιστορία , θα αναφέρω ένα σχετικό περιστατικό , το οποίο μου φέρνει στο νου το γνωμικό «Όποιος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι»

Αμέσως μετά την ανατίναξη της γέφυρας στον Γοργοπόταμο όταν συγκεντρώθηκαν οι άντρες του Ζέρβα και του Βελουχιώτη μαζί με τους Άγγλους αξιωματικούς στο χωριό Μαυρολιθάρι στις 27-11-1942 με σκοπό την άλλη μέρα να φύγουν οι άντρες του Ζέρβα για τον Βάλτο και οι Άγγλοι για τις ακτές του Ιονίου όπου θα τους παραλάμβανε συμμαχικό υποβρύχιο, έγινε ένα  περιστατικό μεταξύ του Άρη και του Εγγλέζου Ταξίαρχου Έντι. Μέσα στο σχολείο του Μαυρολιθαρίου ο Έντι έβγαλε ένα σακουλάκι με 250 λίρες και τις έδωσε στον Άρη ο οποίος τις αρνήθηκε , εμβρόντητος ο Εγγλέζος ρώτησε τον λόγο άρνησης και μετά από ώρα διαπραγματεύσεων ο Άρης πήρε το σακουλάκι με τις λίρες λέγοντας :
«Τις παίρνουμε. Με μια συμφωνία όμως .Ότι είναι δώρο. Όχι φεύγοντας από δω να βγάλετε τα δεφτέρια σας και να τις γράψετε κι αυτές σε κάποιο λογαριασμό μας, κι αύριο να μας τις γυρεύετε διπλές και τριπλές με αποκλεισμούς και με επεμβάσεις , όπως κάματε με κάτι παλιότερα δάνεια, που αν και σας τα έχουμε ξεπληρώσει έξι φορές ως τα σήμερα , σας τα χρωστάμε ακέρια ακόμα.»     Από το βιβλίο «Αντάρτης στα βουνά της Ρούμελης Τόμος Β» του Δημήτρη Δημητρίου (Νικηφόρου)
Επειδή το αρχικό σύνθημα μεταλλάχτηκε στο  «Λεφτά Υπάρχουν στο ΔΝΤ», ένας θεός ξέρει πόσο και πόσες φορές θα πληρώσουμε αυτή τη «Σωτηρία της Χώρας» εμείς και κυρίως οι επόμενες γενιές

Καλησπέρα σας!Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ όπου αφορά και την Ελλάδα.
Ερμηνεύει πώς οι είκοσι περίπου Αμερικάνικες και Γερμανικές Επενδυτικές Τράπεζες, τύπου Goldman Sachs, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν την Αμερικανική Κρίση και πώς επεκτείνουν την ίδια Πολιτική και σε άλλη Κράτη, προκειμένου να κερδίζουν εύκολα τεράστια Κέρδη ενισχύοντας τη Δύναμή τους. Φροντίζουν μέσω των διεφθαρμένων Πολιτικών του καθε κράτους να υποδουλώνουν Οικονομικά τις Κυβερνήσεις τους και να εμφανίζονται στη συνέχεια μέσω του ΔΝΤ, ως σωτήρες, σφίγγοντας τον Οικονομικό κλοιό και φορτώνοντας τους Πολίτες με διυσβάστακτους τοκογλυφικούς φόρους. Πρόκειται για μια άλλη αποκαλυπτική ερμηνεία των παγκόσμιων Οικονομικών Εγκλημάτων που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εν λόγω Επενδυτικές Τράπεζες.
Το μεγάλο τους πρόβλημα που τους αποκάλυψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, είναι η διάδοση του Διαδικτύου γιατί δεν μπορούν να το ελέγξουν, όπως ελέγχουν όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Έτσι τα σχέδιά τους έχουν αποκαλυφτεί και αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ της Ισλανδίας! Για αυτούς τους λόγους προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαγοράσουν τη Google, τη Microsoft και άλλες παρόμοιες Εταιρείες για να μπορούν να διαβρώσουν και αυτό το τελευταίο προπύργιο της Ελευθερίας της Δημοκρατίας.
Το μήνυμά τους είναι: «Έλληνες: Πείτε ΟΧΙ!»
Με αυτό τον τίτλο και προτροπή, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η συγκλονιστική συνέντευξη της οποίας αναδημοσιεύουμε τα πιο σημαντικά αποσπασματα, λόγω χώρου. Είναι του Δημοσιογράφου-Ερευνητή Alex Jones της Infowars.com στην Helen Skopis, με θέμα «Την άλωση της Οικονομίας της Ελλάδος»:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 8-6-11 ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΑΪΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ κ’ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αποφασίζουμε να οργανώσουμε το συντομότερο δυνατό, ιδανικά την ερχόμενη εβδομάδα μια ημέρα λαϊκής διαβούλευσης και ενημέρωσης σχετικά με το Σύνταγμα και την Άμεση Δημοκρατία κατά τα πρότυπα της 1ης «Ημέρας Χρέους». Θα καλεστούν 5 περίπου ομιλητές, που έχουν σχετικό έργο και μελέτες. Θα πρέπει να μπορούν να προσφέρουν και να αναλύσουν ιστορικά παραδείγματα, που πλησίασαν την άμεση δημοκρατία όπως π.χ. αυτά της Αρχαίας Αθήνας, των Ζαπατίστας κλπ. ή/και γνωρίζουν (ως συνταγματολόγοι) και μπορούν να προτείνουν τις αναγκαίες αλλαγές στο σημερινό ελληνικό σύνταγμα προς μια αμεσοδημοκρατική κατεύθυνση.
Αν η ημέρα λαϊκής διαβούλευσης και ενημέρωσης σχετικά με το

Σοφία Σακοράφα: Ο Παπανδρέου υπηρετεί συγκεκριμένο σχέδιο

Συνέντευξη της Σακοράφα στην Αυγή!Διαβάστε τι απαντά !
Η προσφυγή στο ΔΝΤ με μαθηματική ακρίβεια θα μας έφτανε εδώ που φτάσαμε, όπως και πολλές άλλες χώρες στον κόσμο. Για τον λόγο αυτό δεν κατηγορώ απλώς την κυβέρνηση για λάθος πρόβλεψη, για ατυχή επιλογή, αλλά για σχεδιασμένη επιλογή με γνωστές τις συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής σημειώνει η ανεξάρτητη εδώ και καιρό βουλευτής Σοφία Σακοράφα. Εκτιμά μάλιστα το ιστορικό, κοινωνικό, πολιτικό πλαίσιο που γέννησε το ΕΑΜ είναι αυτό που ζούμε τώρα. Απώλεια ανεξαρτησίας. Οικονομική κατοχή. Πολιτική εκτροπή.
Δεν κατηγορώ απλώς την κυβέρνηση για λάθος πρόβλεψη, για ατυχή επιλογή, αλλά για σχεδιασμένη επιλογή με γνωστές τις συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής.
Εθνικό λοιπόν, απελευθερωτικό λοιπόν και ισχυρό, δηλαδή μέτωπο.

* Όταν πήρες την απόφαση να καταψηφίσεις το Μνημόνιο, είχες φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε ή τα γεγονότα ξεπέρασαν και τη δική σου φαντασία;
Η προσέγγισή μου στα αποτελέσματα που θα παρήγαγε το Μνημόνιο δεν κινήθηκε στο πεδίο της πρόβλεψης, αλλά της γνώσης. Η προσφυγή στο ΔΝΤ με μαθηματική ακρίβεια θα μας έφτανε εδώ που φτάσαμε, όπως και πολλές άλλες χώρες στον κόσμο. Για τον λόγο αυτό δεν κατηγορώ απλώς την κυβέρνηση για λάθος πρόβλεψη, για ατυχή επιλογή, αλλά για σχεδιασμένη επιλογή με γνωστές τις συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής.
Σήμερα πλέον πωλείται η πατρίδα μας, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, με μεσάζοντα την κυβέρνηση και με συμβούλους πωλήσεων τους αγοραστές.
Αυτή η κατάντια δεν αντιστοιχεί στον λαό μας και στην ιστορία μας.

68 Πανεπιστημιακοί συνιστούν: Στάση πληρωμών και καταγγελία του Μνημονίου

Προς την Α. Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Κάρολο Παπούλια
Κοινοποίηση προς:
- Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κύριο Γεώργιο Παπανδρέου
- Τον Αρχηγό της Αξιωμ/ικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της ΝΔ, Κύριο Αντώνιο Σαμαρά
- Τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, Κυρία Αλέκα Παππαρήγα
- Τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Κύριο Γεώργιο Καρατζαφέρη,
- Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Κύριο Αλέξη Τσίπρα,
- Τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου
- Τα Μέλη της Βουλής των Ελλήνων
Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Με περισσή αγωνία για την τύχη της πατρίδας μας, αλλά και με αίσθημα εθνικής ευθύνης, σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή, με συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες, με τον κατάλληλο χειρισμό και εφαρμογή θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση.
Η αδυναμία του Μνημονίου να επιτύχει τους στόχους του είναι πλέον δεδομένη. Συνέχιση της ίδιας πολιτικής, με την οικονομική ύφεση και την περαιτέρω αύξηση του δημοσίου χρέους που προκαλεί, θα οδηγήσει στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (ίδε Αποκρατικοποιήσεις και Αξιοποίηση Δημόσιας Περιουσίας στο προταθέν Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο), μεγαλύτερη εξαθλίωση του λαού λόγω περαιτέρω αύξησης του ποσοστού ανεργίας, ενώ οι Ελληνικές πόλεις θα καταστούν αβίωτες εξ αιτίας της αναπότρεπτης κοινωνικής έκρηξης. Αν καταλήξουμε σε αναδιαπραγμάτευση/αναδιάρθρωση του χρέους μας υπό παρόμοιες συνθήκες, θα πρόκειται για ελεγχόμενη πτώχευση υπό δυσμενέστατους όρους, υπαγορευμένους από άλλους. Για να προληφθούν αυτές οι δυσμενείς εξελίξεις, η Κυβέρνηση πρέπει χωρίς καθυστέρηση να πάρει την πρωτοβουλία και με αποφασιστικότητα να χαράξει ένα νέο δρόμο για την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, Κύριε Πρόεδρε, προτείνουμε:
• Να καταγγελθεί πάραυτα το Μνημόνιο, προβάλλοντας νομικούς όρους και ατέλειες κατά την υπογραφή του, την αντισυνταγματικότητα όρων του, και την απουσία αλληλεγγύης των πλουσίων/ανεπτυγμένων χωρών της ΕΕ προς την Ελλάδα.

Για τα μάτια του 18χρονου χάκερ - Απόβαση του FBI στην Αθήνα

Στον 18χρονο δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες μόνο από τις ελληνικές δικαστικές αρχές αλλά και από τις αμερικανικές.

O Αλέξανδρος θα περάσει εντός της ημέρας το κατώφλι της 24ης τακτικής ανακρίτριας για να μάθει το κατηγορητήριο που τον βαρύνει.

Αργότερα θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κλιμάκιο του FBI από την Ουάσινγκτον το οποίο αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας στην Αθήνα για να τον ανακρίνει.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι η µητέρα του είχε σταµατήσει να δουλεύει και τη συντηρούσε ο 18χρονος, ο οποίος δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ από το σπίτι.

«Τα έκανα γιατί γούσταρα την πληροφορική και μου άρεσε να σπάω τα συστήματα ασφαλείας. Κοιμόμουν ελάχιστα. Περίπου 2-3 ώρες την ημέρα. Οι υπόλοιπες ώρες ήταν πάνω σε έναν υπολογιστή. Εγκατέλειψα το σχολείο όταν ήμουν 16 χρονών. Δεν ήμουν ιδιαίτερα καλός, μόνο τα μαθηματικά μου άρεσαν».

Από την Τετάρτη σε διεθνή συνεργασία, διεξάγεται έρευνα για τη συµµετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις που αφορούν σε διαδικτυακές επιθέσεις (τύπου DDoS), όπως παραβιάσεις τραπεζικών λογαριασµών µέσω του e-banking, λογαριασµών Paypal, λογαριασµών twitter, facebook και λοιπών µέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από τους αμερικανούς την έκδοσή του αναμένεται να ζητήσουν και οι γάλλοι. Ποιός λέτε να κερδίσει;

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο πρωτος αναγνωρισμενος Τρολ!!Ειναι Ελληνας!

Για δείτε τη συνέντευξη σε Ελληνικά κανάλια!Με μεγάλη προσοχή !

Μίζες τότε και τώρα!Ενα αρθρο για την τηλεφωνια στην Ελλαδα,με αφορμη το ξεπουλημα του ΟΤΕ!

  Μίζες τότε και τώρα Περίπου έναν αιώνα «γνωρίζονται» τα ελληνικά κόμματα με τη γερμανική εταιρεία
Επιμέλεια: ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΜΕΛΙΔΗΣ 
Η Siemens και τα ελληνικά πολιτικά κόμματα γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’20 του περασμένου αιώνα. Ποσοστό 10% επί του τζίρου έδινε η γερμανική εταιρεία τα τελευταία χρόνια σε Έλληνες πολιτικούς και κρατικούς παράγοντες. Ποσοστό 3%-5% έδινε προπολεμικά.
Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος λάδωνε για λογαριασμό της Siemens στη δεκαετία του 1990.
Ο Ιωάννης Βουλπιώτης λάδωνε πριν και μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο πατέρας Χριστοφοράκος, Νικόλαος, κάθισε στο ίδιο εδώλιο με την κατηγορία του δωσίλογου επί Kατοχής, με τον Ι. Βουλπιώτη. Και οι δύο αθωώθηκαν. Όπως άλλωστε και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μετά τη συμφωνία με την εταιρεία του και το γερμανικό κράτος.
Η Siemens έχει μεγάλη ιστορία σ’ αυτή τη χώρα. Δεν πούλησε μόνο τηλέφωνα και τεχνολογία. Διέλυσε κόμματα, οδήγησε πολιτικούς σε παραίτηση, στήθηκαν Εξεταστικές Επιτροπές. Η Siemens κέρδισε, η χώρα έχασε. Κάποιοι πολιτικοί και κρατικοί παράγοντες πλούτισαν. Η σημερινή κυβέρνηση δηλώνει ότι θα προσφύγει κατά της γερμανικής εταιρείας για αποζημιώσεις.
Σ’ αυτή τη σχέση δεκαετιών παίχτηκαν πολύ περισσότερα πράγματα εκτός από τα λεφτά. Πριν απ’ όλα όμως αποδεικνύεται ότι οι πρωταγωνιστές ήταν πάντα Έλληνες.

Αξέχαστο θα μείνει το φετινό Αντάμωμα στον Γάβρο Καλαμπάκας, καθώς πέρα από τους απανταχού Χασιώτες, στο Αντάμωμα ήρθε και κλιμάκιο του …ΣΔΟΕ.

Έπεσαν πρόστιμα στα Τρίκαλα για τα κολλημένα 20ευρα στα …κούτελα

Το κλιμάκιο, «στοχοποίησε» με το… καλημέρα τους κλαριντζήδες που πλήρωσαν «αλμυρά» τα κολλημένα στο …κούτελο και χωρίς ... δελτίο παροχής υπηρεσιών, 20ευρα…

Οι κλαριντζήδες, υπέστησαν σοκ με τα … μπιλιετάκια του προστίμου όπως και το συγκεντρωμένο πλήθος που μετά την εξέλιξη αυτή, στερήθηκε τους ήχους του κλαρίνου, αφού η ορχήστρα αποχώρησε της εκδήλωσης…

Ήταν που ήταν λιτές φέτος οι εκδηλώσεις στο Αντάμωμα των Χασιωτών λόγω… Μνημονίου , τις …αποτελείωσε και το ΣΔΟΕ….


πηγή: trikalanews.gr

We dont need no water let the motherfucker burn!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ AYTOYΣ,ΠΟΥ  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ
We dont need no water let the motherfucker burn!BURN!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ!


Τετάρτη, Ιούνιος 08, 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.400 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕ ΧΑΜΑΡΜΠΕΡΓΚ.

Περισσότεροι από 1.400 μετανάστες και αιτούντες άσυλο από χώρες της Βορείου Αφρικής που κατευθύνονταν προς τις ακτές της Νότιας Ευρώπης έχουν πνιγεί από την αρχή του έτους στην Μεσόγειο, αναφέρει ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Τόμας Χάμαρμπεργκ και καλεί τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να σεβασθούν την θεμελιώδη αρχή με βάση την οποία απαιτείται η διάσωση των ανθρώπων στη θάλασσα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΕΙ...ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

Είμαι σίγουρος ότι οι καθηγητάδες του θα τον είχαν του κλότσου και του μπάτσου!Διαβάστε!


Τετάρτη, Ιούνιος 08, 2011


ΕΠΙΑΣΑΝ 18 ΧΡΟΝΟ ΧΑΚΕΡ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ!!

Το είχε... χτυπήσει εις διπλούν. Μία στα κινεζικά και μία στα εβραϊκά. Στο αριστερό και το δεξί του μπράτσο. «Ο καπιταλισμός είναι ευκαιρία και η ευκαιρία ελευθερία», έγραφαν τα τατουάζ του. Και δεν ήταν απλά μια φράση, αλλά μια ρήση ζωής, την οποία έκανε πραγματικότητα από τα 16 του κιόλας χρόνια. Ο «διασπαστής» (n-spliter ήταν το διαδικτυακό του ψευδώνυμο), που τον Φεβρουάριο του 2008 «χτύπησε» την επίσημη ιστοσελίδα της Ιντερπόλ και ένα χρόνο αργότερα κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ, τρελαίνοντας τους πάντες, ήταν -όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.- δυόμισι χρόνια αργότερα, ένας 18χρονος από το Μπραχάμι.


Ο... ασύλληπτος πιτσιρικάς -για τις ηλεκτρονικές γνώσεις του οποίου ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον «άπαντες», εκτός συνόρων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- μπορεί να έκανε κοπάνες από το σχολείο, αλλά μόνο τεμπέλης δεν ήταν. Καθισμένος πίσω από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή... δούλευε 15 ώρες το 24ωρο και μέσω του ειδικού λογισμικού που κατασκεύαζε για να πραγματοποιεί τις ηλεκτρονικές του επιθέσεις και να παραβιάζει υπολογιστικά συστήματα εκ του ασφαλούς, μετέτρεπε τους υπολογιστές άλλων χρηστών σε «ζόμπι».

Παράλληλα μέσω των toolbars που κατασκεύαζε και «κατέβαζαν» οι ανυποψίαστοι χρήστες του Διαδικτύου στους υπολογιστές τους, αποκτούσε πρόσβαση σε όλα τους τα στοιχεία (όπως κωδικούς ασφαλείας, στοιχεία πιστωτικών καρτών κ.ά.).

Επένδυε και σε μετοχές

Στο Βόλο Κατάργησαν το Euro!

Οι Συναλλαγές Γίνονται με ΤΕΜ (Τοπική Εναλλακτική Μονάδα)




Στο Βόλο Κατάργησαν το Euro! Οι Συναλλαγές Γίνονται με ΤΕΜ (Τοπική Εναλλακτική Μονάδα)Ο Χρήστος Παπαϊωάννου παρακολουθεί τις συναλλαγές του µε ΤΕΜ στον φορητό του υπολογιστή. Είναι ένα από τα 200 µέλη του Δικτύου ανταλλαγής στη Μαγνησία που χρησιµοποιούν µια εναλλακτική µονάδα αντί του ευρώ.

Δεν αλλάζει χέρια. Δεν τυπώνεται σε χάρτινη µορφή ούτε κόβεται σε νόµισµα. Οι κάτοχοί της όµως τη.... χρησιµοποιούν ως µέσο για να αγοράσουν και να πουλήσουν. Από το περασµένο καλοκαίρι, στις γειτονιές του Βόλου, οι συναλλαγές δεν γίνονται αποκλειστικά µε ευρώ.

Η οικονοµική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας γέννησαν ένα δίκτυο ανταλλαγών και µια νέα µονάδα: την ΤΕΜ.
Ονοµάζεται Τοπική Εναλλακτική Μονάδα και, σύµφωνα µε τους δηµιουργούς της,
έχει θεωρητικά ίση αξία µε το ευρώ, αλλά όχι την ίδια δύναµη κατανάλωσης έξω από το Δίκτυο. «Δεν είναι νόµισµα ούτε υπάρχει ανταγωνιστικά στο ευρώ. Είναι µια µονάδα που αντιπροσωπεύει την αξία των ανταλλαγών που κάνουµε µεταξύ µας», λέει ο κοινωνιολόγος Γιάννης Γρηγορίου, ένα από τα πρώτα µέλη του Δικτύου.

Η ΤΕΜ χρησιµοποιείται στη Μαγνησία, στο Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης που ξεκίνησε τον περασµένο Ιούνιο.
Από µια παρέα φίλων το Δίκτυο µεγάλωσε και έφτασε τα 50 µέλη µέσα σε έναν µήνα και σήµερα φτάνει τα 200. Για να συµµετάσχει κάποιος, απαιτείται φωτοτυπία της αστυνοµικής ταυτότητας. Με την εγγραφή, το Δίκτυο του δίνει πίστωση 300 ΤΕΜ (χωρίς την επιβάρυνση τόκου), τις οποίες µπορεί να ξοδέψει στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουν τα υπόλοιπα µέλη. Ο λογαριασµός του καθενός και οι συναλλαγές καταγράφονται σε ηλεκτρονική βάση δεδοµένων. Στην ίδια ιστοσελίδα τα µέλη καταχωρίζουν αγγελίες για προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων. Όποιος δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο εξυπηρετείται µε κουπόνια (εντολές πληρωµής).

Μεταξύ των µελών υπάρχουν αγρότες, υδραυλικοί, δικηγόροι, λογιστές, ηλεκτρολόγοι, ένας καρδιολόγος, µια οµοιοπαθητικός και ένας ιδιοκτήτης καταστήµατος οπτικών. Όπως εξηγεί ο κ. Γρηγορίου, τα καταστήµατα ή οι επιχειρηµατίες ζητούν από µέλη του Δικτύου ένα µέρος της τιµής σε ευρώ και το υπόλοιπο σε ΤΕΜ, καθώς έχουν να καλύψουν το κόστος παραγωγής, τον ΦΠΑ και την προµήθεια σε ευρώ. «Για παράδειγµα, στο µαγαζί µε τα οπτικά, για έναν σκελετό γυαλιών αξίας 100 ευρώ ο ιδιοκτήτης θα ζητήσει από τον πελάτη 70 ευρώ και 30 ΤΕΜ. Σαν να του κάνει έκπτωση. Έπειτα θα κόψει απόδειξη για 70 ευρώ», λέει ο κ. Γρηγορίου.

Η ΤΕΜ µπορεί, σύµφωνα µε τους κατόχους της, να αναστήσει την τοπική αγορά. Όπως λένε, εξοικονοµούν ευρώ που έπειτα τα διαθέτουν εκτός Δικτύου. Παράλληλα δίνουν αγοραστική δύναµη σε ανέργους. Ο Θοδωρής Μαυρίδης είναι ένας από αυτούς. Πενήντα τριών ετών, ηλεκτρολόγος, χωρίς δουλειά εδώ και οκτώ µήνες. Έλαβε τις πρώτες του ΤΕΜ κάνοντας µια ηλεκτρολογική εργασία και σχεδιάζει να τις ξοδέψει στην αγορά αγροτικών προϊόντων. «Αισθάνομαι ελεύθερος. Δεν µε δεσμεύει το ευρώ», λέει.

Για τον βελονιστή Ευριπίδη Σιούρα η ΤΕΜ είναι µια µονάδα ανταλλαγής, «όχι µέσο δύναµης όπως τα κλασικά νοµίσµατα». Στόχος της Μαιρίτας Χούπη, µέλους του Δικτύου, είναι να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές µε ΤΕΜ. Με το µεγαλύτερο µέρος της σύνταξής της καλύπτει σήµερα παλιότερά της δάνεια. Συγκέντρωσε τις δικές της ΤΕΜ βοηθώντας µια γυναίκα µε αναπηρία. «Φτωχός δεν είναι όποιος δεν έχει χρήµατα, αλλά όποιος δεν έχει να προσφέρει κάτι. Αυτή είναι η φιλοσοφία µας», λέει.

Η ΤΕΜ χρησιµοποιείται µόνο στο Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης. Καλύπτει ανάγκες, όχι την επιβίωση
Ακόµα κι αν φτάνει σήµερα τα 200 µέλη, το Δίκτυο βρίσκεται σε εµβρυϊκό στάδιο. Μπορεί να καλύψει κάποιες ανάγκες, αλλά όχι και να εξασφαλίσει την επιβίωση. Το ενοίκιο, οι λογαριασµοί, η τροφή και η βενζίνη αγοράζονται και πωλούνται σε ευρώ, όχι σε εναλλακτικές µονάδες. Κάποια µέλη του Δικτύου δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν ΤΕΜ, αφού τα δικά τους επαγγέλµατα δεν έχουν µεγάλη ζήτηση. ο κ. Γρηγορίου, ως κοινωνιολόγος, αντιµετωπίζει αυτό το πρόβληµα. Γι' αυτό ενισχύει τον ηλεκτρονικό λογαριασµό του σε ΤΕΜ συµµετέχοντας σε χειρωνακτικές εργασίες, επισκευές ή βαψίµατα.

πηγή : aggeloiellas.blogspot.com

καλο ξημερωμα στην Ελλαδα μας!!

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΡΑΣΟΥΛΗΣ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΕΓΓΟΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ
ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΔΩΝΗ
ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΟΣ!!ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!

|

Σκάνδαλο με τα φρούτα και τα λαχανικά που μοιράστηκαν και μοιράζονται στους μαθητές του δημοτικού






Με το που ήρθε ο γιος μου με τα ΔΥΟ κουτιά φρούτα από το σχολείο ήθελα να τους ξεμπροστιάσω αλλά δεν βρήκα τον χρόνο. Τώρα όμως που είδα το δημοσίευμα της Καθημερινής που ακολουθεί,    ε.. δεν αντέχεται πλέον ο εμπαιγμός βρε αδελφέ!
Ο γιος μου δεν τα έφαγε (ευτυχώς) αυτό που με χτύπησε στο νευρικό και ήθελα σ' αυτό να αναφερθώ είναι, το πού σκατά βρήκαν τα λεφτά;;;; Με κάνουν φτωχή για να μην μπορώ να προσφέρω εγώ φρούτα στο παιδί μου για να του τα δίνει (πάλι με δικά μου λεφτά) η κυβέρνηση ως καλή πράξη;;;;
Και τι προτεραιότητες πια είναι αυτές; Δεν έχουν να πληρώσουν τους άμοιρους τους συνταξιούχους και τους κόφτει η υγιεινή μας διατροφή; Ποιον κοροϊδεύουν τα άτομα; Στα τσακίδια θα πάνε.

Στεφανία Λυγερού
Σταφίδες με φυτοφάρμακο στα σχολεία
 Η «Κ» πραγματοποίησε δειγματοληψία στα φρούτα και λαχανικά που μοιράζονται στους μαθητές του δημοτικού
Της Τανιας Γεωργιοπουλου
Υπολείμματα απαγορευμένου φυτοφαρμάκου εντοπίστηκαν σε αποξηραμένη σταφίδα που μοιράστηκε στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος που χρηματοδοτείται με 2.221.083 ευρώ (τα μισά κονδύλια προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό) για την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων από μαθητές. Αν και οι ποσότητες που ανιχνεύθηκαν δεν είναι άμεσα τοξικές για τους μικρούς μαθητές, σοβαρά ερωτήματα εγείρονται όσον αφορά τους ελέγχους που θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά και την προέλευση του προϊόντος.

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ MOOFAS ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ !ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ  Η ΖΩΗ ΤΗΣ!

Το νόημα της ζωής σε πέντε φράσεις

Φιλόσοφος της ζωής , μια ξεχωριστή γυναίκα που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο η Bronnie Ware. Μέσα από τις συζητήσεις της με ηλικιωμένους σε οίκους ευγηρίας μας λέει για ποια πράγματα κυρίως μετάνιωσαν αυτοί οι άνθρωποι ένα βήμα πριν το θάνατο
H Bronnie Ware είχε μια δίψα για τη ζωή από τη στιγμή που γεννήθηκε. Σαν παιδί, ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας καθώς είχε αποκτήσει μια διαφορετική αντίληψη για τη ζωή.
Η επαγγελματική της ζωή ανάστατη, νομαδική, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Από καλλιεργητής λαχανικών στη Μέση Ανατολή, μπαργούμαν σε τροπικά νησιά...διευθύντρια τράπεζας.
Η Bronnie δεν φοβήθηκε ποτέ τις αλλαγές, βρήκε το δρόμο της αυτόν της φιλοσοφίας όπου κάθε άνθρωπος εάν κάνει ευχάριστα πράγματα τότε βρίσκει την πραγματική γαλήνη μέσα του, όπως λέει η ίδια.

 Παραμένει ευγενής χωρίς να χάνει την πίστη της προς τον συνάνθρωπο μοιράζοντας τις εμπειρίες της μαζί μας.
Για αρκετά χρόνια εργάστηκε σε οίκους ευγηρίας. Ήταν ο τελευταίος σταθμός των ανθρώπων λίγο πριν το θάνατο. Όπως λέει μοιραζόταν πολλά μαζί τους τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους.
Η Bronnie θεωρεί ότι οι άνθρωποι ωριμάζουν όταν έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο. Αρνητικά συναισθήματα κυριεύουν το περισσότερο κόσμο φόβος, θυμός, τύψεις ωστόσο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να βρει τη γαλήνη λίγο πριν φύγει από τη ζωή.
Συνομιλώντας μαζί τους πέντε είναι τα κύρια πράγματα για τα οποία λυπόντουσαν και μας τα παρουσιάζει.
1. Μακάρι να είχα το θάρρος να ζήσω τη ζωή μου όπως ήθελα και όχι όπως μου επέβαλαν
Αυτό το λένε οι περισσότεροι άνθρωποι όταν συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει και κοιτούν στο παρελθόν είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα έμειναν ανεκπλήρωτα Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκπλήρωσαν ούτε τα μισά από όσο είχαν ονειρευτεί.
Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσπαθήσετε να εκπληρώσετε μερικά από τα όνειρά σας στην πορεία. Από τη στιγμή που αρρωστήσεις είναι πολύ αργά. Η υγεία φέρνει μια ελευθερία που πολύ λίγοι συνειδητοποιούν, έως ότου έρθει ο καιρός και δεν την χάνουν.
2. Μακάρι να μην εργαζόμουν τόσο σκληρά
Αυτό το λένε κυρίως άνδρες ασθενείς. Είναι όλοι αυτοί που δεν πρόλαβαν να χαρούν τα παιδιά τους, δεν κατάφεραν να τα πάρουν μια αγκαλιά, να τα μεγαλώσουν, να χαρούν την εφηβεία τους. Είναι όλοι αυτοί που δεν έψαξαν αγάπη από το σύντροφό τους.
Η Bronnie από την πλευρά της μας συμβουλεύει να απλοποιήσουμε τον τρόπο ζωής μας κάνοντας συνειδητές επιλογές στην πορεία. Δημιουργώντας περισσότερο χώρο στη ζωή σας, γίνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες.
3. Μακάρι να είχα το θάρρος να εκφράσω τα συναισθήματά μου
Πολλοί άνθρωποι δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, προκειμένου να διατηρήσουν ισορροπίες με τους άλλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε μέτριοι ως οντότητες. Υπάρχουν πολλές ασθένειες που σχετίζονται με την πικρία και τη δυσαρέσκεια.
Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις των άλλων. Ωστόσο όταν αλλάζετε τον τρόπο επικοινωνίας μιλώντας ειλικρινά, θα θέσετε τις σχέσεις σε ένα εντελώς νέο και υγιές επίπεδο.
4. Μακάρι να είχα διατηρήσει επαφή με τους φίλους μου
Συχνά δεν συνειδητοποιούμε τα πραγματικά οφέλη της φιλίας. Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής φθείρει τη φιλία. Αυτό όμως που μένει στο τέλος είναι αυτό γι' αυτό διαφυλάξετε την ως κόρη οφθαλμού.
5. Μακάρι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να είναι πιο ευτυχισμένος
Πολλοί δεν είχαν αντιληφθεί μέχρι το τέλος της ζωής τους ότι η ευτυχία είναι μια επιλογή. Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλιά πρότυπα και συνήθειες. Ο φόβος της αλλαγής τους έκανε να προσποιούνται ακόμα και στον ίδιο τους το εαυτό.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 500.000 ΑΓΑΝΑΚ...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 500.000 ΑΓΑΝΑΚ...: "Είναι από τις ειδήσεις που η πηγή σου είναι αξιόπιστη- περισσότερο δεν γίνεται- αλλά δεν μπορείς να τις πιστέψεις. Η πηγή μας λοιπόν, χθες Κ..."

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Η Ιστορία διδάσκει πολιτική, διά χειρός Κίσινγκερ

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Η Ιστορία διδάσκει πολιτική, διά χειρός Κίσινγκερ: ">Η άνοδος της Κίνας οφείλεται στα μαθήματα που πήραν οι ηγέτες της γράφει στο βιβλίο του ο πρώην Αμερικανός υπ. Εξωτερικών Ο Μάο Τσετούνγκ ..."

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Το ΙΝΚΑ, από κοινού με άλλες Ενώσεις Καταναλωτών, ...

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Το ΙΝΚΑ, από κοινού με άλλες Ενώσεις Καταναλωτών, ...: "Ελεύθεροι δρόμοι για τους φορολογημένους πολίτες. Τέρμα οι χαριστικές συμβάσεις καταθέσαμε την συλλογική αγωγή. Το ΙΝΚΑ, από κοινού με ά..."

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

HeLLeNiCReVeNgE: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ANARXIKWN ΠΟΥ ΚΑ...

HeLLeNiCReVeNgE: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ANARXIKWN ΠΟΥ ΚΑ...: "Ο λόγος που θέλουν να καπελώσουν τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων αριστερά κόμματα είναι γιατί πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο θα εκτροχ..."

HeLLeNiCReVeNgE: Αφγανοί μαχαίρωσαν εθνικιστές σε καφετέρια στον Άγ...

HeLLeNiCReVeNgE: Αφγανοί μαχαίρωσαν εθνικιστές σε καφετέρια στον Άγ...: "Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, δεκαμελής ομάδα Αφγανών κρατώντας μαχαίρια και άλλα δολοφονικά σύνεργα εισέβαλλε σε καφετέρια του Αγίου..."

HeLLeNiCReVeNgE: ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Ο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ «ΙΕΡΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ...

HeLLeNiCReVeNgE: ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Ο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ «ΙΕΡΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ...: "Ο σιωπηλά χειραγωγούμενος «πνευματικός ηγέτης» που αντί να προσκυνηθεί (όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν σχήμα με το μεγαλείο αυτού που εκπρ..."

Φώτης Δήμος: Γράμμα από τη φυλακή

Στις φυλακές του Κορυδαλλού παραμένει ο Φώτης Δήμος, ο 21χρονος φοιτητής που γνώρισε από πρώτο χέρι τη «γενναιοδωρία» της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία του έκανε «δώρο» μία τσάντα με μολότοφ, επιρρίπτοντας του μια σειρά από αβάσιστες κατηγορίες. Στο κελί οπού κρατείται, ο Φώτης Δήμος έγραψε το ακόλουθο γράμμα, απευθύνοντας έκκληση για δικαιοσύνη και ζητώντας από τον κόσμο να μη σταματήσει να διεκδικεί.

Ονομάζομαι Φώτης Δήμος, είμαι 21 ετών και σπουδάζω στο ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού εξαιτίας των ψευδών κατηγοριών που μου προσάπτουν δύο άντρες των ΜΑΤ.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 11 Μαίου. Εγώ με τρεις φίλους μου αποφασίσαμε να κατέβουμε στην πορεία να διαδηλώσουμε. Ξεκινήσαμε από το Γαλάτσι όπου διαμένουμε και κατεβήκαμε στο κέντρο. Ξεκινήσαμε την πορεία διασχίζοντας την Πατησίων, ανεβαίνοντας τη Σταδίου και τέλος φτάσαμε στο Σύνταγμα.

Κατεβαίνοντας την οδό Πανεπιστημίου τελειώνοντας την πορεία, ξαφνικά ακούγονται κρότοι και φασαρία από πίσω μας και μέσα σε δευτερόλεπτα επικρατεί πανικός. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένες αριστερά και δεξιά της Πανεπιστημίου, επιτίθενται στους διαδηλωτές και γίνεται τεράστια χρήση χημικών. Όλοι τρέχαμε πανικόβλητοι.

Κάποια στιγμή σκοντάφτω και με το που σηκώνομαι κάνω δυο βήματα και άντρες των ΜΑΤ αρχίζουν να με ξυλοκοπούν με κλοτσιές στο κεφάλι και όλο μου το σώμα, ψεκάζοντας με ταυτόχρονα με χημικά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια με τραβάν στο πεζοδρόμιο και μου φοράν χειροπέδες.

Τότε ένας άνδρας των ΜΑΤ μου φέρνει ένα σακίδιο λέγοντας μου «τι είναι αυτό ρε;». Εγώ του απαντώ πως δεν είναι δικό μου, εγώ δεν είχα τσάντα. Ανοίγει το φερμουάρ μπροστά μου και βλέπω ότι το σακίδιο είχε μέσα μπουκάλια. Με παίρνουν από κει και αρχίζουμε να κατεβαίνουμε την Πανεπιστημίου.

Καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι το περιπολικό φώναζα πως η τσάντα δεν είναι δική μου και η μόνη απάντηση που πήρα ήταν«Δεν πειράζει, δωράκι από μας». Κάθε φορά που έβλεπαν κάμερες έλεγαν «Παιδιά μην τον χτυπάτε μας βλέπουν οι κάμερες».

Κάπως έτσι τελειώνει ο ένας εφιάλτης και αρχίζει ένας άλλος,κλεισμένος μέσα σ'ένα κελί στις φυλακές Κορυδαλλού χωρίς να έχω κάνει απολύτως το παραμικρό. Χωρίς να έφταναν όλα αυτά με κατηγορούν ότι τους πετούσα πέτρες, ότι φορούσα αντιασφυξιογόνο μάσκα και ότι αντιστάθηκα κατά τη σύλληψη μου με κλοτσιές, ενώ το μόνο που είχα μαζί μου ήταν μια ιατρική μάσκα που την είχα πάρει από το σπίτι μου από φόβο μην ρίξουν χημικά όπως είχαν και άλλοι πολλοί διαδηλωτές. Και παρόλο που βγήκαν τα αποτελέσματα από τη δακτυλοσκόπηση στα μπουκάλια και δεν βρέθηκαν αποτυπώματα,εγώ είμαι ακόμα σ' ένα κελί...

Όταν διάβαζα τις καταθέσεις των αστυνομικών δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Μέσα μου υπήρχε ένα μεγάλο γιατί. Γιατί να με μισούσαν τόσο ενώ δεν τους είχα κάνει τίποτα; Γιατί όλα αυτά;

Στο περιστατικό στο Ρέντη στις 3 Μαρτίου που σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί είχα πάει εθελοντικά να δώσω αίμα. Πώς με κατηγορούν πως κατέβηκα στην πορεία για να τους επιτεθώ; Είμαι κατά της βίας. Κατέβηκα στην πορεία για να διαδηλώσω ειρηνικά. Είμαι αθώος και δεν θα σταματήσω να το φωνάζω.

Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι έχω και το χρέος να μάθει ο κόσμος τι είναι ικανοί να κάνουν προκειμένου να σταματήσει ο κόσμος να διεκδικεί. Αυτό που συνέβη σε μένα μπορεί να συμβεί στον καθένα. Στη ζωή δυστυχώς ή ευτυχώς συμβαίνουν τα πιο απίστευτα πράγματα.

Δεν πρέπει να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον όσο και αν προσπαθούν να πνίξουν τις φωνές μας και να μας τρομάξουν. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν έγινε. Γιατί αν δεν προσπαθήσουμε εμείς οι ίδιοι τότε ποιος θα το κάνει;

Με εκτίμηση,

Φώτης Δήμος

πηγή : tvxs