Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

«Aδέσποτα σκυλιά έγλειφαν το αίμα του παιδιού...»

        Διαστάσεις επιδημίας παίρνει η βία στη Μόρια. Η περικοπή του ισχνού επιδόματος, η διακοπή λειτουργίας υπηρεσιών που κάλυπταν έστω και προσωρινά κάποιες ανάγκες, ο εγκλεισμός των 20.000 ανθρώπων μέσα και έξω από το ΚΥΤ, τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και οι εγγενείς παθολογίες του συστήματος έχουν φέρει τον κόσμο εκεί μπροστά σε

Το πρώτο ευρωπαϊκό ο ΠΑΟ θα το πάρει...

Παρίσι, 11/4/1996.

Για τον Περικλή...

Για τον Περικλή...ΕΦ.ΣΥΝ. / Γιώργος Τσιάρας
      Δεν γεννιούνται κάθε μέρα Κοροβέσηδες. Ούτε πεθαίνουν. Για ανθρώπους σαν κι αυτόν είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν θα πεθάνει ποτέ.

«Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και να περπατήσει» και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον ξυλοκόπησαν!!!΄Καταγγελία για τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού ΑμεΑ από αστυνομικούς στον Πύργο

«Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και να περπατήσει» και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον ξυλοκόπησαν


     Τον άγριο ξυλοδαρμό 22χρονου ΑμεΑ, μαθητή του ΕΕΕΕΚ Πύργου Ηλείας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ καταγγέλλει η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ “ΗΛΙΣ” Νομού Ηλείας.
Όπως αναφέρει η ίδια, ο νεαρός αποτελεί μέλος του νομαρχιακού συλλόγου.
   Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση αναφέρει:Βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ Ηλείας εναντίον μαθητή

ως άλλη Μαρία Αντουανέτα αναρωτιέται «τι να τη κάνει τη ρευστότητα ο πολίτης» & καταλήγει: «Πόσο να φάει ποια; 300 κιλά θα γίνει ο καθένας;» Να υποθέσω ότι ο κ.
συμφωνεί με την άποψη του υπουργού του;
Ο ένας "έσπασε" την καραντίνα μονος του για να πάει στην Βουλή. Ο άλλος "έσπασε" την καραντίνα μαζί με άλλους δύο και μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο 4 ενώ απαγορεύεται. Μάντεψε μαλάκα τι θα σου σερβίρουν τα κανάλια και θα καταπιεις αμάσητο. #καραντινα #μενουμεστοσπιτι #Βαρουφακης

ΕικόναΕικόνα

Έντονη διαμαρτυρία παραγωγών Τρίκαλα

Πόσο εύκολα μεταδίδεται ο κορονοϊός - Το πείραμα της εκπομπής "Μαζί σου"

Γ. Βαρουφάκης - Ομιλία στη Βουλή για την διαχείριση της οικονομίας εν όψ...

Πέθανε ο συγγραφέας και διανοούμενος της Αριστεράς Περικλής Κοροβέσης. ΗΡΩΑΣ!!!ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!!!ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ!!!

 Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας, πολιτικός και αγωνιστής της αριστεράς Περικλής Κοροβέσης. Ήταν ο άνθρωπος που μέσω του βιβλίου του "Ανθρωποφύλακες" έκανε γνωστά τα βασανιστήρια της Χούντας σε όλο τον κόσμο.

Διακοπές στην Αίγινα;;;ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ 25 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!!!

  Amateur Radio interest of SV1CDY: Διακοπές στην Αίγινα …  Το Μέρα25 από την πρώτη στιγμή στήριξε τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης με κοινό σκοπό την υγεία των πολιτών. 
   Ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή, ακόμα και πριν την ένταση του φαινομένου στη χώρα μας, την κανονική μεν αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης δε λειτουργία της Βουλής - αίτημα που, ως τώρα, ο Πρόεδρος της Βουλής δεν έχει αποδεχθεί. 
    Ως εκ τούτου, η παρουσία του Γραμματέα κ. Γιάνη Βαρουφάκη στην Ολομέλεια της Βουλής την 9η Απριλίου κατέστη

Αντιδράσεις για την καραντίνα στη Λάρισα

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ο παλιός μας γνώριμος, κ. Μαρινάκης και τα δώρα του Βρούτση

Μας στάλθηκε από ΕΤΕΡ

 «Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;»

Πάνω που λέγαμε ότι, ο παλιός μας γνώριμος, κ. Μαρινάκης δεν θα χρησιμοποιήσει τα δώρα του Βρούτση προς τους εργοδότες με πρόσχημα την πανδημία, χθες σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάθαμε ότι η ALTER EGO θα εφαρμόσει το μέτρο της αναστολής συμβάσεων στους εργαζόμενους. 

Νεκρή κοπέλα στις φυλακές Θήβας- Για αποσυμφόρηση των φυλακών, ούτε λόγος, μόνο για τον Γιάννο Παπαντωνίου ισχύει και τους λοιπούς εγκληματίες με τα Λευκά Κολλάρα.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Νεκρή μια κοπέλα, μόλις 35 χρονών, κρατούμενη στις φυλακές Θήβας, η οποία τις τελευταίες ημέρες ήταν άρρωστη με όλα τα συμπτώματα του κορονοιού, όπως καταγγέλλουν οι συγκρατούμενές της.

Υψηλό πυρετό, βήχα, δύσπνοια..

Της έδιναν ντεπόν.. 

Μέσα σε ένα δωμάτιο με άλλες 14 γυναίκες..

Γάτα βλέπει στο κινητό το «αφεντικό» της που έχει πεθάνει. Η αντίδρασή της θα σας κάνει να δακρύσετε (Video)

Πιπέρι! Το... αδερφάκι του αλατιού με τα απίστευτα οφέλη για την υγεία μας!

Να σωπάσουμε λοιπόν;



       Να σωπάσουμε τελικά, εν ονόματι του κορονοϊού; Ή να ψυλλιαστούμε ότι κάποιοι βλέπουν το θανατικό, τον φόβο και την κρίση ως ευκαιρία; Για διαιώνιση της εξουσίας τους, για εκμηδενισμό των πολιτικών αντιπάλων τους, για ανοικοδόμηση της οικονομίας, αφού γκρεμιστεί.


   Με τους αποκάτω μπάζα και τους αποπάνω roof garden. Και για επανίδρυση της δημοκρατίας με κολώνες αυταρχισμού και μπετόν αρμέ φίμωτρο, γιατί οι καιροί απαιτούν συναινέσεις, έστω και με το στανιό.
  Να σωπάσουμε λοιπόν που η Βουλή έχει στην ουσία καταργηθεί και τα
 Αν δεν φωνάζεις τόσο δυνατά, ώστε να ακουστείς, θα σ' τα πάρουν όλα...
Μ.Μπρεχτ

Το πιο συγκινητικό βίντεο της χρονιάς!

Το παρακάτω βίντεο δείχνει ένα σκύλο που με τρομερή στοργή και επιμονή προσπαθεί να προσεγγίσει...
ένα παιδάκι με σύνδρομο down

Πώς η αγάπη μεταμόρφωσε έναν κακοποιημένο σκύλο

Εικόνα

Γ. Τράγκας: Οι νέοι κορονοϊοί που έρχονται οσονούπω θα εξαερώσουν όλο το σκηνικό της υποκρισίας και του ψέματοςΤο ερώτημα που απασχολεί πλέον συνταγματολόγους, νομικούς και πολιτικούς είναι πόσο καιρό μπορεί ο Μητσοτάκης να κυβερνάει με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου

Γ. Τράγκας: Οι νέοι κορονοϊοί που έρχονται οσονούπω θα εξαερώσουν ...        Σήμερα, με τις αυθαίρετες σκέψεις μου, όπως τόσα χρόνια, θα επιχειρήσω να σας αναλύσω την κατάσταση στην φάρμα των ζώων που ζούμε, ακούγοντας καθημερινά το πολεμικό δελτίο του κου Τσιόδρα και του κου Χαρδαλιά.
   Θα ήθελα να παρακαλέσω τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να συστήσει στον κο Χαρδαλιά να μην απειλεί τις εφημερίδες ή τα ηλεκτρονικά

How coronavirus changed the world in three months

Εικόνα

Ακροκόρινθος-Το φρούριο και την Ακρόπολη της Κορίνθου

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Γίνονται “δουλίτσες” όσο εμείς “Μένουμε Σπίτι”: Με 3,37 εκ. ευρώ από τον κρατικό κορβανά ενισχύει το υπουργείο του Άδωνι την κατασκευή 9όροφου ξενοδοχείου που θα “κρύψει” την Ακρόπολη



     Την ώρα της πανδημίας και ενώ οι πολίτες “Μένουν Σπίτι” και ενημερώνονται υπεύθυνα από τηλεοράσεως για σημαντικά θέματα όπως το κούρεμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι “σωστές” δουλειές όπως φαίνεται συνεχίζονται απρόσκοπτα.
   Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, το Υπουργείο Ανάπτυξης του κ.Άδωνι
Εικόνα

Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ!!!ΟΥΣΤ!!!

     Ο Ψαριανός υπάρχει για να διχάζει και διχάζει για να υπάρξει. Εικόνα
   Ο νεοναζισμός δεν είναι θεωρία, σκέψη και αναρχία.
Είναι μια παράσταση.
Εσείς κι εμείς. 
Και πρωταγωνιστεί ο θάνατος......
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ !

Περί ορατών και αοράτων, του Αλέξανδρου Ηλιάδη

Περί ορατών και αοράτων, του Αλέξανδρου Ηλιάδη
     Έχει καταδειχτεί επαρκώς τις τελευταίες μέρες στον «(ψηφιακό) δημόσιο χώρο» ότι το ιδεολόγημα περί «ατομικής ευθύνης», που τόσο εμφατικά προβάλει η κυβέρνηση και τόσο πρόθυμα αναπαράγουν τα -μισθωμένα πλέον από το δημόσιο ταμείο για τον σκοπό αυτό- καθεστωτικά ΜΜΕ, δε στοχεύει παρά στο να αποκρύψει την καταφανή και αδιαμφισβήτητη πολιτική ευθύνη του Κράτους.

#Covid_19 #μενουμεστοσπιτι #ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Εικόνα

Καλώς τα μέτρα γιά τον Κορονοιο!!!Η υψηλότερη ανεργία από τη Μεγάλη Yφεση στις ΗΠΑ: 15 εκατ. άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά

usa--2        Ο αριθμός των Αμερικανών που ζήτησαν επίδομα ανεργίας τις τρεις τελευταίες εβδομάδες εκτιμάται ότι ανήλθε στο συγκλονιστικό επίπεδο των 15 εκατ. καθώς τα αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας παρέλυσαν τη χώρα, γεγονός που αναμένεται να ενισχύσει την άποψη ότι η οικονομία βρίσκεται σε βαθιά ύφεση.

Κα;ι τωρα μεγαλυτερη χαρα κανουν τα ζωακια με τον κωλοκοροναιο!!!Coronavirus Lock down effects on animals (Part-2)

Κοροναιος η χαρα των ζωων κυριολεκτικα!!!!!!Coronavirus Lock down effects on animals (Part-1)

Before and after coronavirus - scenes from the world's biggest cities

Β'ΕΛΜΕ Αθήνας: Φαρισαϊσμός του υπουργείου η επιλεκτική διανομή εξοπλισμού

    Καταγγελία της ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Σε λιγότερο από δύο μέρες ζητήθηκε ...         Η Πολιτεία οφείλει να παρέχει δημόσια εκπαίδευση ποιοτική και ουσιαστική για όλους μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό. 
   Με έγγραφο που στάλθηκε στα  σχολεία μέσω ΠΔΕ και ΔΔΕ, την Τρίτη 7/4 το υπουργείο ζητά από τους Διευθυντές να δώσουν στοιχεία μέχρι την Πέμπτη 9/4 για τις ανάγκες εξοπλισμού φορητών ηλεκτρονικών συσκευών των σχολικών

Βρες ένα παιδί που δεν έχει να φάει... χάρισε του ένα Πάσχα & μην ξανανηστέψεις ποτέ !!!!

Εικόνα

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΟΛΜΕ:08-04-2020: Για τις πιέσεις του Υπουργείου Παιδείας

Αθήνα, 08/04//2020
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Τις τελευταίες ημέρες, το Υπουργείο μέσω των Διευθύνσεων «βομβαρδίζει» καθημερινά τα σχολεία με εγκυκλίους,  αναζητώντας στοιχεία για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
   Μετά από την απαίτηση να καταγραφούν άμεσα τα τμήματα της ασύγχρονης εκπαίδευσης – στοιχείο που το Υπουργείο διέθετε έτσι κι αλλιώς-,  ακολούθησε η απαίτηση να καταγραφούν   οι υπολογιστές των σχολικών μονάδων (αυτοί που μπορούν να εξυπηρετήσουν ανάγκες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης), στοιχείο που επίσης διέθετε το Υπουργείο και ακολούθησε η απαίτηση  καταγραφής και αποστολής στοιχείων  για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία.
   Σήμερα το «ευφάνταστο» Υπουργείο Παιδείας με εγκυκλίους που στέλνουν οι ΔΙΔΕ στα σχολεία, ζητά να καταγραφούν οι ανάγκες εκπαιδευτικών και μαθητών! σε βασικό εξοπλισμό «προκειμένου να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία από όλους αφού πολλοί εκπαιδευτικοί και μαθητές (σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης) είτε σε περιοχές με χαμηλό κατά κεφαλήν ΑΕΠ, είτε σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας μας δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση λόγω έλλειψης βασικού εξοπλισμού».
   Αλήθεια με ποιον τρόπο η ηγεσία του Υπουργείου σκέφτεται ότι μπορούν να αναζητήσουν τέτοιου είδους στοιχεία οι Διευθυντές των σχολείων και μάλιστα άμεσα μέσα σε λίγες ώρες;
   Το επικοινωνιακό παιχνίδι του Υπουργείου που επιχειρεί με ασυνάρτητες, ασαφείς και αόριστες οδηγίες να κρύψει την ανοργανωσιά, την παντελή έλλειψη προετοιμασίας και την άγνοια των στελεχών του, πρέπει να σταματήσει.
   Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να δείξει στοιχειώδη σοβαρότητα και να τιμήσει με ένα οργανωμένο και σοβαρό σχεδιασμό την τεράστια προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί χωρίς υποστήριξη, για να συνεχίσουν την παιδαγωγική και διδακτική σχέση  με τους μαθητές τους.
   Καλούμε τους Διευθυντές των σχολείων να  μην προβούν σε ενέργειες που  υπερβαίνουν τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους, όπως έχει παρατηρηθεί σε ελάχιστες ευτυχώς περιπτώσεις .
  Συγχαίρουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που χάρη στο δικό τους αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης γίνεται  μέχρι σήμερα δυνατή η συνέχιση της  εκπαιδευτικής διαδικασίας.
   Για το αρχείο σε pdf … εδώ

Racing Extinction 2015 720p FULL DOCUMENTARY

Εξετάσεις πανεπιστημίου στη Ν.Κορέα...

   Λέτε να δούμε κάτι ανάλογο κι εδώ, να δίνουν οι φοιτητές μας π.χ στους Ζωσιμάδες ,στο Γεντί Κουλέ και στα Νταμάρια του Βύρωνα ? Εικόνα

Οδηγίες για τους υπερ-εκπαιδευμενους, από τον Όσκαρ Ουάιλντ.



Κοινωνική ελευθερία και τυραννία της πλειοψηφίας

   Ο Μιλ πίστευε ότι «η διαμάχη μεταξύ Ελευθερίας και Εξουσίας είναι το πιο εμφανές χαρακτηριστικό σε όλα τα μέρη της ιστορίας». Stuart Mill G F Watts.jpg
    Για εκείνον, η ελευθερία στην αρχαιότητα ήταν ένας «διαγωνισμός... μεταξύ υποκειμένων, ή ορισμένων κατηγοριών υποκειμένων και της κυβέρνησης». Ο Μιλ όριζε την «κοινωνική ελευθερία» ως την προστασία από «την τυραννία των πολιτικών αρχόντων». Εισήγαγε μια σειρά από διαφορετικές έννοιες της

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (BERTRAND RUSSELL)

       Ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι, αν γενικά ο τρόπος της ζωής τους κι οι αντιλήψεις τους για τον κόσμο δεν εγκρίνονται απ’ αυτούς, με τους οποίους βρίσκονται σε κοινωνικές σχέσεις και, ειδικότερα, από
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Κατάντησε βαρετό η #απαγορευσηκυκλοφοριας!!!

Εικόνα

The Rock and Roll Piano Police!!!ΔΩΣΕΕΕΕ!!!

Improvisation at the train station in paris!

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ,Οι ήρωες γιατροί του ΕΣΥ δείχνουν το δρόμο του αγώνα. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!

Γράφει ο mitsos175

Το πιο βρώμικο κόλπο της γαλάζιας συμμορίας είναι η εκμετάλλευση της επιδημίας. Ο κορονοϊός είναι τόσο μεταδοτικός όσο η γρίπη, αλλά πιο θανατηφόρος ιδιαίτερα σε ηλικιωμένα άτομα που νοσούν από διάφορες ασθένειες.

Η Νέα Δικτατορία, αφού ξεχαρβάλωσε το ΕΣΥ με τις περικοπές, τις απολύσεις κλπ, κι αφού δεν έκανε τα απαραίτητα για να σταματήσει την είσοδο του ιού στη χώρα, μας έκλεισε στα σπίτια μας.
Χωρίς χρήματα, χωρίς τα απαραίτητα φάρμακα, χωρίς καν εξετάσεις ή μέσα προστασίας, οι άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι.

CHE

Η σαπίλα του συστήματος ενάντια στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς

Η σαπίλα του συστήματος ενάντια στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, 7/4/20

        Η Τρίτη 7 Απρίλη πανελλαδική μέρα δράσης για την περίθαλψη σημαδεύτηκε από τις παραστάσεις διαμαρτυρίας υγειονομικών στις εισόδους δημόσιων νοσοκομείων και ΚΥ σε όλη την χώρα στις οποίες συγκινητική ήταν η συμπαράσταση εκπροσώπων σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων. Αμαυρώθηκε όμως από την απαράδεκτη αστυνομοκρατία που εξαπολύθηκε

Σαν σήμερα το 1973 πεθαίνει ο Ισπανός κομμουνιστής ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο

Σαν σήμερα στις 8/4/1973 πεθαίνει ο Ισπανός κομμουνιστής ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο, δημιουργός της περίφημης «Γκουέρνικα», (εμβληματικός πίνακας καταγγελίας για τα εγκλήματα κατά του λαού του στον ισπανικό εμφύλιο),.αλλά και πολλών άλλων πινάκων ζωγραφικής ανάμεσα στους οποίους το περιστέρι της ειρήνης και το σκίτσο του Νίκου Μπελογιάννη.

Επίσης ο Πικάσο εκτός από ζωγράφος,υπήρξε χαράκτης, γλύπτης και δραματουργός. Υπολογίζεται  ότι σε όλη την καλλιτεχνική του πορεία δημιούργησε περίπου 20.000 έργα κάθε μορφής.

Στις 16 Φλεβάρη του 1948 ο "Ριζοσπάστης" αναδημοσιεύει στην πρώτη του σελίδα την συνέντευξη που έδωσε ο Π. Πικάσσο, σε αμερικανική Επιθεώρηση όπου και διαβάζουμε:

Κινητοποίηση Υγειονομικών στον Ευαγγελισμό: «Έξω η αστυνομία απ' τα νοσο...

Grup Yorum - Bella Ciao (Live in Istanbul-12 June 2010 ) with lyrics

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Coronavirus Map Updates, Live Counter, Breaking News, Time Series

Parov Stelar - Megamix

Δακρυγόνα, χρήση αντλιών νερού και δεκάδες συλλήψεις σημειώθηκαν στην κηδεία της 28χρονης απεργού πείνας, Helin Bolek.

Η πιο κωλόχωρα του κόσμου ,έτυχε να είναι γειτόνας μας!!!#HelinBölek'i uğurlama töreninde polis saldırısı

Και λίγο μουσική για να δώσουμε ρυθμό στην καραντίνα μας!!!Gramatik - Just Jammin' [One Hour Version]

Το γράμμα σε ενα σκύλο που εζησε μαζί του!!!Good Boy

"Good Boy" - By Jenny Jinya (Loving Reaper Dubbed)

Δυνατό καινούργιο βίντεο"Royal" - By Jenny Jinya (Loving Reaper Dubbed)

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020


Δυνατό τραγούδι της αρχής του Νοτη,μετά την είδε ακροδεξιος!!!Notis Sfakianakis-Ντροπή σε όλους μας (Official video clip 1997)

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!!

H 2η ανάθεση του Υπ. Παιδείας (72.168€) για επικοινωνία δόθηκε στην εταιρεία INTERWΕAVE στην όπου CEO είναι πρώην μετακλητή στη βουλή και στο ΔΣ του ΕΟΤ με Γερουλάνο. Όλα τα έγγραφα υπάρχουν δημόσια, ψάξτε τα ΦΕΚ.
 Εικόνα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΟΝΙΜΑ!!!ΟΥΣΤ!!!

Το Υπ Παιδείας έδωσε ανάθεση 35.563€ για σχεδιασμό social σε μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν 1,5 μήνα και εδρεύει στο σπίτι μιας εκ των εταίρων. Οι δυο εταίροι έχουν το ίδιο e-mail που αντιστοιχεί σε άσχετη τεχνική εταιρεία. Πόσο τυχερός αυτός ο επιχειρηματίας..;
 Εικόνα

Προφητικό !!!Xαρις Αλεξιου -Σαν βγω απο αυτην τη φυλακή

Εικόνα       Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν έχουν την τύχη να είναι Μαρινάκηδες, Τανιμανίδηδες, Πρετεντέρηδες και Παπαχελάδες. Ειναι οι αναλώσιμοι της πρώτης γραμμής.

«Δαιμονοποιώντας» τον Μπέρνι Σάντερς και τις… παλαβές ιδέες του για δημόσια υγεία για όλους

«Δαιμονοποιώντας» τον Μπέρνι Σάντερς και τις… παλαβές ιδέες του για δημόσια υγεία για όλους
Το «σύστημα» δείχνει ξανά το χειρότερο πρόσωπό του.
       «Λέμε στις ιδιωτικές εταιρείες υγείας: είτε σας αρέσει είτε όχι, οι ΗΠΑ θα ακολουθήσουν όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου και θα εξασφαλίσουν το δικαίωμα πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για όλους. Κάθε Αμερικανός θα

Αγαπημένες Στιγμές από την Ελληνική Τηλεόραση (part 2)

Η πανδημία λαβή για την επανεμφάνιση του οικοφασισμού

Η πανδημία λαβή για την επανεμφάνιση του οικοφασισμού © korrakot sittivash | Dreamstime.com                                        
efsyn.gr
      Ο ευτελισμός ή ακόμα και η ενθάρρυνση του ανθρώπινου θανάτου και των κακουχιών, εφόσον βοηθά στη σωτηρία του περιβάλλοντος, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας σκοτεινής ιδεολογίας, ενός οικοφασισμού που

[LIVE] Coronavirus Pandemic: Real Time Counter, World Map, News

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!!!Άλλα σκέφτονται οι γυναίκες άλλα άντρες - Αλ Τσαντίρι Ν

Με επίσημα στατιστικά στοιχεία ξεσκεπάζουμε την άθλια προπαγάνδα της Ν.Δ και των αργυρώνητων ΜΜΕ. Η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς στον Μέσο όρο των χωρών του πλανήτη σε θανάτους και κρούσματα από τον κορωνοϊδό - Να απαντήσουμε στην ταξική επίθεση που μας κάνει το κεφάλαιο με πρόσχημα την επιδημία.

Γράφει ο mitsos175

Ο COVID-19 δεν είναι βιολογικό όπλο. Εκτός αν η Φύση μας κήρυξε τον πόλεμο, αφού βαρέθηκε την καταστροφή του Πλανήτη. Ο Κορονοϊός αυτός είναι όπλο που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες οι οποίοι κυβερνάνε.

Τα επίσημα νούμερα δεν έχουν σημασία, αφού γίνονται ελάχιστα τεστ. Ο Τσιόρδας, (κάποια δεξιά σάιτ του έδωσαν το "χρίσμα" να διεκδικήσει την αρχηγία της μετά την ήττα στις εκλογές χωρίς να είναι καν μέλος του κόμματος!) στην ουσία εγκληματεί γιατί λέει απίστευτα κι επικίνδυνα ψέματα.
Όπως αυτό με τις μάσκες πχ. Επειδή δεν υπάρχουν μάσκες μας, λέει πως δεν χρειάζονται! 
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια δηλαδή.

Τα λουκέτα επιχειρήσεων συνεχίζονται και συνεχώς μεγεθύνονται οι στρατιές ανέργων

Μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε να τους σταματήσουμε!  

Μετά το λουκέτο που έβαλε η εργοδοσία της ΒΙΟΧΑΛΚΟ για έναν μήνα στα εργοστάσια των θυγατρικών του που παράγουν χάλυβα και βρίσκονται στην Ελλάδα (Σιδενόρ, Sovel, Έρλικον, Πράκσυς και Ετήλ) πετώντας τους εργαζόμενους σε καθεστώς διαθεσιμότητας ή μερικής απασχόλησης, συνεχώς προστίθενται κι άλλα.

Πανδημικός ολοκληρωτισμός και πείνα

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου - f/b

Πριν από ένα μόλις μήνα, κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί την επιβολή ολοκληρωτικής σχεδόν απαγόρευσης κυκλοφορίας,  γενικό εγκλεισμό και  κατέβασμα όλων των μοχλών στις μηχανές της οικονομίας, έστω και σε καιρό ψευτοδημοκρατίας.

Να όμως που για μια ακόμη φορά, και μάλιστα με ακραίο τρόπο, η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία.

Το lockdown έβαλε λουκέτο σε μια οικονομία, εδώ και χρόνια ρημαγμένη και μένει να αποδειχτεί αν είναι μόνο λουκέτο ή ταφόπλακα.

Η μεγάλη καραντίνα δικαιωμάτων και ελευθεριών

Η μεγάλη καραντίνα δικαιωμάτων και ελευθεριώνΣτρατός, drones, GPS, προσωπικά δεδομένα, υπεραστυνόμευση, πολιτειακές εκτροπές, τα βαριά όπλα στο κυνήγι των «απείθαρχων»AP Photo/Alvaro Barrientos 
Ντίνα Δασκαλοπούλου, Κώστας Ζαφειρόπουλος, Αφροδίτη Τζιαντζή
      Καθώς ο φονικός κορονοϊός απλώνει έναν παγκόσμιο ιστό φόβου, ο κρατικός αυταρχισμός και η καταστολή παίρνουν εξαιρετικά επικίνδυνες

Ωραία πράγματα ,ενταξει και καλά, πίστη!!!Ουστ!!!Αγία Βαρβάρα Ρόμα και άλλοι, ορθόδοξοι χριστιανοί


Μαρτυρία Ελληνα ναυτικού με κορονοΪό στο "Έλ. Βενιζέλος"

Τα αξέχαστα σαρδάμ και fails της ελληνικής τηλεόρασης - 2019

ΣΕΙΡΙΟΣ. Ο θλιμμένος γίγαντας της Εθνικής Οδού UP'ο ψηλά. Up Stories