Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Αντί σχολίου ... Κινδυνεύει το καθεστώς (Φωνάζει ο κλέφτης)


Της Τ.Γ

Η πρόταση δυσπιστίας στο παρακράτος του Λουδοβικάκη έγινε, και μάλλον δεν έχει νόημα να παρακολουθήσει κάποιος τον θλιβερό κυβερνητικό θίασο να παρελαύνει στο ναό της γελοιότητας, αφού γνωρίζει εκ των προτέρων τι θα ειπωθεί.

Ίσως όμως να είχε κάποια αξία να ξαναδεί την καταπληκτική ελληνική ταινία "Φωνάζει ο κλέφτης", και στη θέση του καταχραστή να τοποθετήσει τα ξεδιάντροπα εξουσιομανη ανθρωπάκια, που υπερασπίζονται με απύθμενο θράσος την κατάλυση κάθε έννοιας της αστικής τους δημοκρατίας.

Αντί σχολίου λοιπόν παραθέτουμε μια σκηνή από τη συγκεκριμένη ταινία.

ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!

2022: Η χρονιά που φάνηκε πιο καθαρά ότι αλλάζει ο κόσμος

    Στη χρονιά που πέρασε έγινε ένα μεγάλο βήμα προς τη νέα παγκόσμια πραγματικότητα όπως αυτή έχει αρχίσει να διαμορφώνεται εδώ και μερικές δεκαετίες, αφανώς και αθορύβως αρχικά και με ορατή επίσπευση τα λίγα τελευταία χρόνια. 

 Και το κύριο στοιχείο αυτής της νέας πραγματικότητας, που επιβεβαιώνει μερικά ενώ κυρίως ανατρέπει πολλά δεδομένα, είναι η εμφανής και αναπόφευκτη πια τάση αναδιάταξης του κόσμου σε δύο αντίθετα μεταξύ τους μπλοκ.

 Ένα παλιό, για ένα διάστημα κυρίαρχο, αλλά με την πάροδο του χρόνου

Αλέκα Παπαρήγα: Δική της ιδιαίτερη τακτική ξεπλύματος της δεξιάς.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Όπως φαίνεται, η σημερινή τακτική της Παπαρήγα μάλλον ξεπερνάει ακόμη και τα όρια της γραμμής που κράτησε ως τώρα δημοσίως στο θέμα των υποκλοπών ο ίδιος ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Γιατί, ναι μεν ο Κουτσούμπας δεν ξέχασε, και δικαίως- ότι κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν ευθύνες για όσα γίνονταν από τους ΚΥΠατζίδικους κοριούς εις βάρος του ΚΚΕ, όταν ήταν στην κυβέρνηση ο Τσίπρας (παρόλο που οι ροζ ρεφορμιστές ως κυβερνώντες διαχειριστές του συστήματος δεν είχαν σε καμία περίπτωση τον πραγματικό

Η ομιλία του Π. Πολάκη στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής. ΔΥΝΑΤΟΣ!!!