Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Το θράσος του σφουγγοκωλάριου Γιώργου Παπαχρήστου

Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Ο αγωνιστής δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης προφανώς δεν έχει καμιά ανάγκη υποστήριξης, ειδικά όταν δέχεται επίθεση από καθεστωτικές γραφίδες. Επειδή όμως σήμερα δέχεται μια επίθεση από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γ. Παπαχρήστου για ένα ποστάρισμα του στο f/b, το οποίο μου έδωσε το έναυσμα να γράψω ένα σχετικό κείμενο, να κάνω μια τοποθέτηση. 

Πριν παραθέσω το κείμενο του γραφιά του Μαρινάκη να κάνω νια διευκρίνηση για τους αναγνώστες/ιες μας που δεν γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί. 

Φτάσαμε ως εδώ γιατί ...

Της Γ. Λ.

Το lidl μηνύει ηλικιωμένη που  πήρε τυρί και κρέας .... 

Ο Ιανός  βρέχει τη στοά για μην κοιμούνται άστεγοι... 

.... και η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, δηλ το lidl, δεν μου κάνει καμιά εντύπωση, το βιβλιοπωλείο με αηδιάζει περισσότερο...

 Λοιπόν όλοι εσείς που κόπτεστε για την πατρίδα:

 Πατρίδα δεν είναι μόνο ο χώρος, πατρίδα είναι και ο λαός που κατοικεί τον χώρο...

Κάθε μέρα  παιδιά σκοτωμένα  και κακοποιημένα... 

Πηγή: Ριζοσπάστης

 Το γεγονός ότι ο «Ραν ταν πλαν» των «Νέων» είναι εμμονικός απέναντι στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων είναι γνωστό. Με το χτεσινό χολερικό του σχόλιο όμως, για τον μαθητή που χαιρέτισε τη μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρυμνα για τη ΛΑΡΚΟ, αποδεικνύει και κάτι ακόμα: Οτι είναι πραγματικά αδίστακτος στη δουλειά που του έχουν αναθέσει. Και επειδή δεν κρύβει την αποστροφή του για την αλληλεγγύη που ξεσήκωσε αυτός ο μεγαλειώδης παλλαϊκός αγώνας, θα του το κάνουμε ακόμα χειρότερο. 

Ο εθνικός ρουφιάνος καρφώνει Γεραπετρίτη

 Image

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Αταίριαστοι | Ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΚΑΪ | 14/02/2022

Ο Σκάι δεν ξέρει ότι κυβερνά η Ν.Δ., ας τους το πει κάποιος...


      Εντάξει παιδιά! Σήμερα το τερματίσαμε! Οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος της εκπομπής «Αταίριαστοι», με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα, αντιμετώπισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σαν να βρισκόταν το κόμμα του στην... εξουσία! Καταιγισμός ερωτήσεων, επιθετικότητα, διακοπές του καλεσμένου και κλίμα αυστηρής κριτικής και «στριμώγματος». Και καλά μέχρι εδώ! Θα μου πείτε, αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου. Όμως όταν ο

Ο «όχλος» του Δοξιάδη, του Καλύβα και του Σάκη...


       «Όχλος ατομικά θλιβερός και συλλογικά φασιστικός» (Στάθης Καλύβας). «Μεταμοντέρνα εκδοχή του νόμου της ζούγκλας» (Απόστολος Δοξιάδης). «Ο όχλος της Αριστεράς» και τα «λαϊκά δικαστήρια» (Σάκης Μουμτζής). Όλα αυτά είναι σχόλια για τη λαϊκή αντίδραση ή για ένα, δικαίως θεωρώ, ερεθισμένο λαϊκό αίσθημα, διαπιστωμένα χωρίς κομματικό πρόσημο, απέναντι στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.

Αστείες στιγμές από εξεταστικές Κασιδιάρη!(o φασίστας εξετάζει και οι άλλοι ούτε ξέρουν τι να πουν,σκεφτειτε για τι καθαρματα μιλάμε)

Λαρισαίος εξηγεί τι είναι οι... followers και σκορπά γέλιο!

Πετυχημένη δολοφονία – αποτυχημένη προβοκάτσια.

Γράφει ο mitsos175

«Νεκροί δύο Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν βαριά. Το επεισόδιο προκλήθηκε για ασήμαντη αφορμή».

Δηλαδή «για ασήμαντη αφορμή» τα έβαλαν άοπλοι ομογενείς με ενόπλους ναζί; Ή μήπως οι Ουκρανοί φασίστες ήθελαν να σκοτώσουν; Γιατί όμως να ήθελαν και να είχαν ακόμα και τέτοιες διαταγές;

Ενδειξη πανικού από την Ν.Δ


Απ' ότι φαίνεται έχουμε μπει σε μια ακήρυχτη μεγάλη προεκλογική περίοδος και θα χρησιμοποιηθούν κάθε είδους αθέμιτα μέσα.
Μια παρόμοια γεύση παίρνουμε από το hashtag #tsipras_xeftilas που έκανε σήμερα την εμφάνισή του στο twitter. Οπως αποκαλύπτεται, είναι κατασκευασμένο και

Αδωνις: Μην γκρινιάζετε ρε καταστρέφετε την Ελλαδάρα μας

Κάποια στιγμή το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπαίνει στα σπίτια μας μόνο η εικονική πραγματικότητα που προσπαθούν να μας εμφανίσουν οι τηλεοπτική δέκτες, αλλά έρχονται και οι λογαριασμοί, ρεύματος, φυσικού αερίου, κλπ. Και φυσικά αναγκαστικά πηγαίνουμε στα σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές αγορές κλπ για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα.

Το ότι δηλαδή το κόστος ζωής έχει εκτοξευτεί στα ύψη και τα λαϊκά στρώματα στενάζουν για να τα φέρνουν βόλτα είναι σε τέτοιο βαθμό εμφανές που αναγκάζονται να το ομολογήσουν και δεξιές ντουντούκες

Προκαλεί δε οργή να παρακολουθείς τον μπλεγμένο σε μια σειρά λογιτούρες, από την αρπαχτή του ΚΕΕΛΠΝΟ