Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΡΑΞΊΑ????

Παντελής Καραλευθέρης: Ξεπουλάνε για 1,5 δισ., λιγνίτη αξίας 120 δισ. ευρώ

Παντελής Καραλευθέρης: Ξεπουλάνε για 1,5 δισ., λιγνίτη αξίας 120 δισ. ευρώΑπίστευτη καταγγελία σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πρωϊνό ΑΝΤ'1 του Γιώργου Παπαδάκη..
Αυτά που μόνο εμείς αποκαλύπταμε χθες ... τα επιβεβαίωσε το μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Παντελής Καραλευθέρης...
http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2...
 
Το μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. κ. Παντελής Καραλευθέρης, είπε όσα η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει...
 Αποκάλυψη μεγατόνων έκανε σήμερα το μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. κ. Παντελής Καραλευθέρης.
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο κ. Καραλευθέρης, ανέφερε ότι με το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», ουσιαστικά η κυβέρνηση προχωράει στην πώληση λιγνίτη αξίας 120 δισ. ευρώ για να κερδίσει μόλις 1.5 δισ.
Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους αλλά φαίνεται ότι δεν συγκινούν το Μαξίμου το οποίο βιάζεται να προχωρήσει την αποκρατικοποίηση.  Η καταγγελία του κ. Καραλευθέρη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα μιας και ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ν.Δ στις πρόσφατες εκλογές…

I
Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας!!!

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ!....

αλά!!!

Πως λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα μέσα από ένα εξαιρετικό animation video

Κάποιος να μας προστατέψει από την Google

Καταγγελίες, κόντρες με τους κολοσσούς των Ευρωπαϊκών media και φοροδιαφυγής συνέχεια για την Google που δε λέει να συμμορφωθεί
Η Google παλεύει με κάθε τρόπο για να διευθετήσει την αντιμονοπωλιακή έρευνα που διεξάγεται εις βάρος της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι ώστε να γλιτώσει το τεράστιο πρόστιμο για παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων. Και βέβαια, για να αποτινάξει το στίγμα από πάνω της.
Τώρα, διαφαίνεται ένα συμβιβαστικό τέλος στον ορίζοντα, με Ε.Ε. και Google να φτάνουν κοντά σε συμφωνία.
Τα μονοπωλιακά ζητήματα του διαδικτύου αποτελούν "αγκάθι" για την Κομισιόν, καθώς οι μεγάλοι όμιλοι ΜΜΕ της Γηραιάς Ηπείρου, πιέζουν για απόδοση χρημάτων για πνευματικά δικαιώματα, σε σχέση με τις ειδήσεις τους που αναδημοσιεύονται από την Google. Πρόκειται για μια διαμάχη που έχει λάβει τη μορφή θρίλερ.

        Ο Επίτροπος Ανταγωνισμού, Joaquín Almunia προσπαθεί να έρθει σε συμβιβασμό με την εταιρεία - κολοσσό η οποία κατηγορείται για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην online αναζήτηση και στις online διαφημιστικές καμπάνιες.
Ο ίδιος ο Almunia με επιστολή του διευκρινίζει ότι έχει επιτύχει προφορική συμφωνία.
Η Google δεσμεύεται ότι, στο μέλλον, όταν προωθεί τις δικές της εξειδικευμένες μηχανές αναζήτησης (για παράδειγμα για εστιατόρια,

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ!