Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από τις τρώγλες που νοίκαζαν σε μετανάστες - ΦΩΤΟ και VIDEO Μαίρη Καλουτσάκη ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΩΝ!


Διαδώστε το:
Σκουπίδια πεταμένα παντού. Ανάμεσά τους και άνθρωποι. Λες και δεν έχουν ψυχή. Το οπτικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μόνο σοκ, θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει.

Οι πρώτοι έλεγχοι σε τρεις πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας, όπου κάποιοι φρόντισαν να εκμεταλλεύονται και να ξεζουμίζουν ανθρώπους που έκαναν το λάθος να φύγουν από το σπίτι και την οικογένειά τους για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή.
Και βρήκαν ακριβώς το αντίθετο.



Αγίου Κωνσταντίνου, Χαλκοκονδύλη, Μενάνδρου. Τρεις πολυκατοικίες όπου μέσα στοιβάζονταν ανθρώπινες ζωές. Σε άθλιες συνθήκες. Σε διαμερίσματα-σκουπιδότοπους. Τα μικτά κλιμάκια Αστυνομίας, ΣΔΟΕ, ΚΕΕΛΠΝΟ, παρουσία εισαγγελέα ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες.



Σε ένα διαμέρισμα, στην πολυκατοικία της Μένανδρου, βρέθηκαν 21 παράνομοι μετανάστες. Έξι από αυτούς δεν είχαν άδεια παραμονής και πρόκειται να απελαθούν.


Ταυτόχρονα, έγινε και η πρώτη σύλληψη ενός Έλληνα. Ήταν ο... εισπράκτορας του ιδιοκτήτη, που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στους μετανάστες. 3-5 ευρώ το κεφάλι ανά μέρα η... ταρίφα. Πόσο στοιχίζει μια τρώγλη...
Η αστυνομία αναζητά και τον ιδιοκτήτη. Αν εντοπιστεί στα όρια του αυτόφωρου, θα συλληφθεί, θα σχηματιστεί δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος με ποινή φυλάκισης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες που διαπιστώνουν την υπεράριθμη στέγαση παράνομων μεταναστών σε διαμερίσματα να επικοινωνούν με την Άμεση Δράση τηλεφωνικά ή και στέλνοντας sms στον αριθμό 100.









ε Αιμίλιε τι έγινε ο Αντώνης δεν μπορούσε να βοηθήσει;;;...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ!

Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα - ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!!!


Δημοσίευσηαπό stavros.z » 
Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα... ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!
Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο "Codex Alimentarius",βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή "τέτοιου τύπου" με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.
Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.!
Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν.Φωκυλίδης (Γνώμαι, 86)
Και να προσθέσω:
Ένας και μοναδικός τρόπος για να σταματήσει αυτή η πρακτική: Σαμποτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους!!!! Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν!!!!
Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε!!! Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια!!!
Το θέμα είναι ίσως από τα σοβαρότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τώρα και στο εξής, πχ
να φανταστείτε ότι τις πατάτες Νάξου τις έχει κατοχυρώσει Ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος
πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους (αγνούς) Ολλανδούς!!! Και τι άλλο θα δούμε..
Τελευταία επεξεργασία από Harris και 09 Απρ 2012, 11:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Αιτία: το 'μάζεψα' γιατι δεν φαινόνταν καλα.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μήνυμα μίσους σε ιστοσελίδα των Antifa π...: Δεν χρειάζεται να πας στο Πακιστάν ή στη Νιγηρία για να δεις χριστιανούς να εκτίθενται σε διώξεις, βία και μίσος. Μπορείς να ...
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΞΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ...: του Νίκου Χειλαδάκη Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ’ Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες...
 Έκλεψαν τα λείψανα της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτρας...: Ξημερώματα της εορτής του Αγίου Γεωργίου Στα χέρια αδίστακτων ληστών βρίσκονται τα ιερά λείψανα της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτρ...
ΣΟΚ! Διαβάστε τι γράφει το νέο βιβλίο «Γεωγραφία τ...: Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ,ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΑΧΤΟΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΛΟΓΟΥΣ....... ,ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ,ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ

1.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ

2.ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ
Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!: Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι ...Μοιραίοι. Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβ...

ΝΤΕΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ -ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ KAI ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΚΡΗΤΗ TV

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΟΛΑ!ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΙΑΟΕΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!

Τεράστια τα κέρδη των φαρμακευτικών
από την κινδυνολογία για τη χοληστερίνη
και τις πωλήσεις των φαρμάκων που την μειώνουν,
τα οποία όμως, παρουσιάζουν σοβαρότατες παρενέργειες...


Έγραψε  ο/η: Δημόπουλος Μάριος

Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να δημιουργήσουν κινδυνολογώντας ένα δήθεν πρόβλημα, τη χοληστερίνη, ενώ παρέχουν μια εσφαλμένη λύση, τα φάρμακα μείωσης της χοληστερίνης, τις στατίνες. Χειραγωγούμενοι γιατροί, συνεχώς κατεβάζουν τα επίπεδα τής «φυσιολογικής/επιτρεπτής» χοληστερίνης. Αυτό σημαίνει, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να πάρουμε στατίνες, για να κατεβάσουμε τα επίπεδα τής χοληστερίνης μας και να προστατευτούμε δήθεν από την καρδιοπάθεια.

Γιατί δεν αρκεί το "ΟΧΙ" στο Μνημόνιο


 Του Γιώργου Ρούση - "Πριν"
 
Από την οπτική γωνία των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων, ο διαχωρισμός των πολιτικών δυνάμεων και κατ' επέκταση των πολιτών σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, είναι όχι μόνον πολιτικά αδόκιμος, όχι μόνον αποπροσανατολιστικός, αλλά και επικίνδυνος.
Αυτό συμβαίνει διότι: Πρώτο, ανάγει τη στάση απέναντι στα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης ως το θεμελιακό κριτήριο διαχωρισμού, ενώ αυτό είναι σαφώς δευτερεύον. Έτσι για παράδειγμα είναι πολύ πιο σημαντικό να είναι κάποιος ρατσιστής, να προπαγανδίζει τα κείμενα του Χίτλερ, να χαιρετά ναζιστικά, να τοποθετείται υπέρ του διαμελισμού συνανθρώπων μας από νάρκες, να πουλά στην κυριολεξία προστασία κ.λπ. όπως η Χρυσή Αυγή, από το να δηλώνει όπως το πράττει η συγκεκριμένη πολιτική δύναμη ότι είναι αντιμνημονιακός. Επίσης είναι πολύ πιο σημαντική παλιότερη δήλωση του Καμμένου περί αναγκαιότητας «να στηθώ στο εκτελεστικό απόσπασμα για τις απόψεις μου», παρά η όποια όψιμη ανιιμνημονιακή του θέση.Αλλά και η αντιμνημονιακή θέση της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη, έχει πολύ μικρότερη σημασία από τη γενικότερη πολιτική του στάση ή μάλλον μη στάση -ως κυρίου ήξεις αφήξεις- στο βαθμό που αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας διάσωσης του συστήματος μέσω αναβίωσης της σοσιαλδημοκρατίας η οποία μας οδήγησε εδώ που βρισκόμαστε. Ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο αποκρύπτονται μαζί με τις αιτίες και οι πραγματικοί υπεύθυνοι της κρίσης.

Τώρα ήρθαν για μένα

Αφιερωμένο στους φασιστολάγνους!

Posted  Απριλίου, 2012  by
27

Πρώτα ήρθαν για τους μετανάστες…. τους χτύπησαν , τους μαχαίρωσαν ,τους εξεφτέλισαν…. είπαν οτι η πατρίδα μας είναι ιερή και οι μετανάστες την μολύνουν . Οτι καταστρέφουν την εικόνα μας, αλειώνουν την παράδοση και την θρησκεία .Είπαν οτι κουβαλούν αρρώστιες, πουλάν ναρκωτικά και καταστρέφουν την οικονομία….. είπαν οτι μας πήραν τις δουλειές…..
….αλλα δεν μίλησα , γιατι δεν ήμουν μετανάστης .Εγώ γεννήθηκα εδώ, αυτοί μπουκάρανε στην πατρίδα μου. Μου είπαν ότι όλα τα προβλήματα ξεκινουν απο τους “ξένους” … και το δέχθηκα…

Μετά ήρθαν για τους αριστερούς και τους αναρχικούς…. Επιτέθηκαν στα στέκια,σε καταλήψεις …. χτύπησαν αλληλέγγυους ,χάραξαν δασκάλους,. Συνεργάστηκαν με τα Ματ σε πορείες εναντίων αναρχικών…..
…αλλα δεν μίλησα. Τα “άκρα” συγκρούονται πάντα και η “βία” των αναρχικών-κουκουλοφόρων επρεπε επιτέλους να σταματήσει .Πρέπει να σταματήσουν να καίνε την χώρα καθε τρείς και λίγο…..

Μετά ήρθαν για τους ομοφυλόφιλους…. τους επιτέθηκαν ,τους πρόσβαλαν….
…ούτε τότε μίλησα. Πως επιτρέπουν αυτα τα καραγκιοζιλίκια στην Αθήνα; Ποιος θα προστατεύσει τα παιδιά μας;;;

Μετα ήρθαν για τους συνδικαλιστές.Και πήραν το μέρος των “επενδυτών”
…αλλα ούτε τότε μίλησα. Είχα ακούσει στην tv για τους συνδικαλιστές. Σέρνουν τον κόσμο στις απεργίες και καταστρέφουν την οικονομία…. κλεινουν το κεντρο καθε τρεις και λίγο,τα μαγαζιά,το μετρό σαν να τους ανήκει η πόλη…..

Μετά ζήτησαν την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και χτύπησαν φοιτητες…
…αλλα δεν μίλησα γιατι δεν ημουν φοιτητής. Δεν χρειαζόμαστε άσυλο να κρύβεται ο καθε αναρχικός και να φτιάχνει μολότωφ……
Τώρα ήρθαν για μένα….. Μου πήραν τα πάντα και δεν έχω που να πάω.Θέλω να φωνάξω,αλλα δεν είναι κανείς εδω να μ’ακούσει. Αλληλεγγύη απο κανέναν…. βγήκα στον δρόμο και με χτυπάν, ζητω βοήθεια και με διώχνουν…. Η πολιτεία με στέλνει σε κεντρο φιλοξενίας “άστεγων- τοξικομανών- ανέργων”….
…και δεν είναι κανείς εδώ να φωνάξει για μένα.!!!!


«Στη Γερμανία οι ναζιστές πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.Μετά ήρθαν για τους Εβραίους, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.Μετά ήρθαν για τους καθολικούς, εγώ ήμουν προτεστάντης και γι’ αυτό δεν μίλησα.Μετά ήρθαν για μένα, αλλά μέχρι τότε δεν είχε μείνει πια κανείς να μιλήσει για μένα..»
Martin Niemoller

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους «δανειστές» της.
Πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου» ήταν το Μνημόνιο.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε μας παρέδωσαν στους Ναζί του Χίτλερ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας παραδίδουν στους Ναζί της Μέρκελ
.

Το Κολέγιο Αθηνών δεν είναι ένα ακόμα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα από τα πολλά, που έχει πλέον η πατρίδα μας. Απλά παριστάνει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, γιατί θα έπρεπε να έχει και ένα επίσημο αντικείμενο ενασχόλησης, για να δικαιολογεί την ύπαρξή του. Στην πραγματικότητα αυτό το "σχολείο" ιδρύθηκε από το κύκλωμα του "εθνάρχη" Βενιζέλου ως ένα ασφαλές και κλειστό "εκκολαπτήριο" γόνων διαδοχής ...Ιδρύθηκε, προκειμένου εκείνο το κύκλωμα —το οποίο εκείνη τη εποχή λυμαινόταν την εξουσία— να παρακάμψει τη δημοκρατική λειτουργία και σταδιακά να "μεταλλαχθεί" σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ...Ένα καθεστώς ακλόνητο, το οποίο —ακόμα και ενάντια στη λαϊκή βούληση— θα διατηρούσε μόνιμη επαφή με την εξουσία. Στόχος αυτού του καθεστώτος ήταν πάντα η εξουσία της χώρας, ανεξάρτητα από το ποιος εξωτερικός ιμπεριαλιστικός παράγοντας την κηδεμόνευε.
Η εξουσία στη Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι ο μόνιμος στόχος του Κολεγίου ...Η εξουσία, που εξασφαλίζει στα μέλη του μόνιμη επαφή με βολέματα και πλούτο. Για την εξουσία αυτήν μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε υποχώρηση ή παραχώρηση απέναντι στον οποιονδήποτε ξένο ή ντόπιο παράγοντα μπορεί να τους την εξασφαλίσει. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κολέγιο ενός "μεγαλοϊδεατικού" καθεστώτος σχετικά πρόσφατα "αφαίρεσε" από το τίτλο του τον επιθετικό προσδιορισμό "Αμερικανικό". Προφανώς μέχρι τώρα δεν ενοχλούσε κανέναν από τους "πατριώτες" του Κολεγίου αυτός ο τίτλος. Όπως δεν τους ενοχλούσε και εξακολουθεί να μην τους ενοχλεί η αστερόεσσα, που κυματίζει στην αυλή του.
Αυτό λοιπόν το "ευαγές" εκπαιδευτικό ίδρυμα είχε πάντα έναν και μοναδικό στόχο ...Να μονοπωλεί την εξουσία και βέβαια την οικονομία στην Ελλάδα. Είχε μάθει να εκμεταλλεύεται την έννοια της "κρατικής εξουσίας" και να τη μετατρέπει σε μια πολυτελή και άνετη καθημερινότητα για τα μέλη του. Μιλάμε για κανονική Ανώνυμη Εταιρεία, η οποία θα μπορούσε αντί για "Κολέγιο Αθηνών" να ονομάζεται "Κολλητοί Βενιζέλου, Μπενάκη και Σια". Γι' αυτόν τον λόγο η λειτουργία του έλαβε στο τέλος τα χαρακτηριστικά του κοινοβίου. Τα μέλη του περιορίζονται εντός μιας κοινοβιακής ζωής

ΈΛΕΟΣ!ΤΌΣΟΙ ΚΑΙ ΤΌΣΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΚΡΟΊ!ΓΙΑΤΙ;ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!ΜΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΣΕΤΕ ΟΎΤΕ ΕΣΕΊΣ ΟΎΤΕ ΚΑΝΈΝΑΣ ΓΝΩΣΤΌΣ ΣΑΣ!ΠΑΛΈΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΏΞΟΥΜΕ!

Αλλη μια δολοφονία του συστήματος: ΩΣ ΕΔΩ!

Η καπιταλιστική οικονομική κρίση δημιουργεί εκατόμβες θυμάτων καθημερινά. Το νέο του θύμα που έπεσε σήμερα νεκρός από τις σφαίρες της αβεβαιότητας, της ανέχεια και της μιζέριας είναι ο δρ. γεωλογίας, εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Παλυβός.

 Ο Ν. Παλυβός 38 χρονών, περιμένοντας δυο χρόνια των διορισμό του και ενώ οι καθημερινές ανάγκες τον έπνιγαν καθημερινά, έθεσε σήμερα τέλος στην ζωή του. Δεν αρκεί η θλίψη, το σφίξιμο στην καρδιά από τον καθημερινό χαμό των συνανθρώπων μας. Πρέπει να γίνει οργή. Απόφαση για πάλη με επιδίωξη να δολοφονήσουμε εμείς το καθεστώς που καθημερινά μας σκοτώνει και αν δεν μας οδηγεί πάντα σε φυσικό χαμό σκοτώνει τα όνειρά μας.

 Δεν χωρούν αυταπάτες. Μόνο με συλλογικό δυναμικό αγώνα θα βάλουμε ταφόπλακα στο καπιταλιστικό σύστημα που μας δολοφονεί και μας εξαθλιώνει

Οι Έλληνες δεν έχουν όρια!


Κάπου στις Τρεις Γέφυρες. (Ευχαριστώ τον φίλο αναγνώστη για τη φωτογραφία.)

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ!ΔΑΚΡΥΣΤΕ!ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ!ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

 
'Εχει και υπότιτλους,πατήστε το cc <<κουμπί>>στο κάτω δεξιά κομμάτι της οθόνης προβολής του βίντεο απο το youtube

Αποχή, Λευκό, Άκυρο και ψήφος στα μικρά κόμματα: μύθοι και εκβιασμοί του πολιτικού μας συστήματος


Της Νέλλης Ψαρρού,

Άρθρο δημοσιευμένο στη Χανιώτική καθημερινή εφημερίδα Ο Αγώνας της Κρήτης (21/4/2012).

Πολλά χρόνια τώρα κυκλοφορούν διάφορες φήμες που, ανακατεμένες με ψήγματα πραγματικότητας, συνθέτουν τους σύγχρονους πολιτικούς μας μύθους. Στον διαρκή μύθο που ήθελε το λευκό, για παράδειγμα, να «πηγαίνει στο πρώτο κόμμα» έχει προστεθεί προσφάτως και αυτός που θέλει το 51% των λευκών να ακυρώνει ουσιαστικά την εκλογή ή να στέλνει τους βουλευτές σπίτι τους. Αυτόν τον τελευταίον δεν θα τον πούμε καν μύθο καθώς στερείται και τα όποια ψήγματα αλήθειας μπορεί να επικαλούνταν προς διαστρέβλωση: πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το Σύνταγμα ή τον εκλογικό νόμο, ούτε καν με «τραβηγμένη» ερμηνεία. Άλλωστε, ο εκλογικός νόμος, όπως θα αναλύσουμε στη συνέχεια, προνοεί ακριβώς για το πώς θα αποδυναμώσει την πολιτική διαμαρτυρία. Προφανώς πρόκειται για προπαγάνδα εκπορευόμενη από τα μεγάλα κόμματα που θέλουν να οδηγήσουν τις «ψήφους διαμαρτυρίας» εκτός εκλογικού μέτρου μέσω του λευκού. Αντίστοιχα, ορισμένα μικρά κόμματα εδώ και δύο δεκαετίες προωθούν την μυθοπλασία του «πρώτου κόμματος» ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι οι ψήφοι διαμαρτυρίας στο λευκό είναι χαμένες ψήφοι για τα ίδια.
Αλλά, ας αφήσουμε τις μεθοδεύσεις του καθενός και ας δούμε τι ισχύει στην πραγματικότητα.

Αποχή, Λευκό, Άκυρο και ψήφος στα μικρά κόμματα:
μύθοι και εκβιασμοί του πολιτικού μας συστήματος


Αποχή, Λευκό, Άκυρο και ψήφος στα μικρά κόμματα:
μύθοι και εκβιασμοί του πολιτικού μας συστήματος


Η Αποχή, το Λευκό και το Άκυρο
...ως επιλογές πολιτικής διαμαρτυρίας έχουν διαφορετική βάση για τον καθένα που τις επιλέγει και ως τέτοιες έχουν αναλυθεί ήδη πολλαπλώς. Εδώ θα τις εξετάσουμε ως προς το αποτέλεσμα που φέρουν, στην πράξη δηλαδή, και γι’ αυτό θα τις θεωρήσουμε μια ενιαία θεματική καθώς προκαλούν το ίδιο αποτέλεσμα: και οι τρεις επιλογές βγαίνουν εκτός εκλογικού μέτρου. Για το άκυρο και την αποχή πολύ λογικά δεν υπολογίζονται στο τελικό αποτέλεσμα αφού αυτός είναι και ο σκοπός τους (δηλώνουν επιθυμία αποχής ή ακυρότητα του ψηφοδελτίου, σκοπούμενη ή μη), ενώ το λευκό το χαρακτήριζε πάντα μια ασάφεια, μέχρι πρόσφατα, μιας και η χρήση του ήταν συγκεχυμένη από το νόμο: ενώ η επίσημη χρήση του είναι να χρησιμεύσει ως αναπληρωματικό ψηφοδέλτιο (σε περίπτωση απουσίας ψηφοδελτίων ενός κόμματος, ο υποψήφιος γράφει την επιλογή του πάνω σε αυτό και, αφού σφραγιστεί από τον δικαστικό επιμελητή, λογίζεται ως έγκυρη επιλογή), δίνεται σε όλους τους ψηφοφόρους μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Να επισημανθεί ότι, ως το 2006 και ο ίδιος ο νόμος ήταν ασαφής, αφού δεν θεωρούσε την λευκή ψήφο άκυρη αλλά ούτε έγκυρη(!), γεγονός που άφηνε περιθώρια για ερμηνείες. Μάλιστα, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) είχε κρίνει το 2005 με πλειοψηφία 6 προς 5 ότι η λευκή ψήφος διακρίνεται από την άκυρη και αποτελεί ενάσκηση του εκλογικού δικαιώματος, γι' αυτό και θα πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψιν (απόφαση 12/2005). Βέβαια, και αυτή η απόφαση ερχόταν σε αντίθεση με προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις και, επιπρόσθετα, είχε σχολιαστεί αρνητικά ως προς την πολιτική της μεθόδευση: ενέκρινε την προσμέτρηση των λευκών ύστερα από ένσταση του Αχιλλέα Καραμανλή, θείου του πρώην πρωθυπουργού, και μόνο στη δική του περιφέρεια, δίνοντάς του έτσι την βουλευτική έδρα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τα λευκά δεν προσμετρούνταν!
Έτσι, το 2006 η κυβέρνηση, με υπουργό εσωτερικών τον Προκόπη

Αποχή, Λευκό, Άκυρο και ψήφος στα μικρά κόμματα:
μύθοι και εκβιασμοί του πολιτικού μας συστήματος

Παυλόπουλο, αποφάσισε να διευθετήσει το θέμα ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο φαινόμενο (όπως αναφέρει η ίδια η αιτιολογική έκθεση του νόμου) ψηφίζοντας τον νόμο 3434/2006, που προβλέπει ότι: «…κατά την κατανομή των εδρών, καθώς και για τον καθορισμό του εκλογικού μέτρου, τα λευκά ψη
Αποχή, Λευκό, Άκυρο και ψήφος στα μικρά κόμματα:
μύθοι και εκβιασμοί του πολιτικού μας συστήματος

φοδέλτια δεν προσμετρώνται στα έγκυρα» (αρ. 1). Ορισμένοι πολίτες (μεταξύ αυτών και η υπογράφουσα το άρθρο αυτό) συνέχισαν ως και τις εκλογές του 2007 να διεκδικούν την αναγνώριση του λευκού, μέχρι που κατέστη σαφές ότι κανένα δικαστήριο δεν θα έθετε τις εγκυκλίους σε ερμηνεία υπέρ των πολιτών. Ενδεικτικό είναι ότι δεν αναγνωριζόταν καν το έννομο συμφέρον των πολιτών σε καθολική προσφυγή.

Έτσι, λοιπόν, είναι πλέον σαφές πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το λευκό, όπως και η αποχή και τα άκυρα, θεωρείται μη έγκυρη ψήφος και τίθενται εκτός εκλογικού μέτρου. Είναι επίσης σαφές ότι το λευκό δεν «πηγαίνει στο πρώτο κόμμα» αφού θεωρείται άκυρη ψήφος.

Echelon - Μυστικό Κατασκοπευτικό Σύστημα (Ντοκιμαντέρ)

Το Echelon είναι μια κατασκοπευτική συμμαχία χωρών όπως Μ Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Ν Ζηλανδία & Η.Π.Α υπό την καθοδήγηση της εθνικής υπηρεσίας ασφαλείας των ΗΠΑ, N.S.A.

 Όλοι μαζί παρακολουθούν σε κάθε γωνιά του κόσμου τηλεφωνήματα, φάξ, email ακόμη και τραπεζικούς λογαριασμούς, έχοντας πρόσβαση σε δορυφόρους, δημόσια τηλεφωνικά δίκτυα και χρησιμοποιώντας το ποιο σύγχρονα μέσα που υπάρχουν γι αυτόν τον σκοπό.

Ακολουθεί Ντοκιμαντέρ από το History Channel

http://vimeo.com/40644827

Κωδικός " documentarygr.blogspot " 

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Η κρίση στρέφει τους Έλληνες στο Θεό: Τον υψηλότερο δείκτη θρησκευτικότητας μεταξύ των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμφανίζουν οι Έλληνες οι οποίοι …χαρακτηρίζονται ως ο πιο ...
Τσάμηδες, Μπερίσα και ΣΙΑ «βασανίζουν» τα παιδιά της Χειμάρας(φωτογραφίες σοκ)..: Οι μπουλντόζες δεν άφησαν μόνο χαλάσματα στο διάβα τους... Μανώλης Ζώτος Μιχάλης Μπρίγκος Την Τετάρτη 18 Απριλίου, ο Μανώλης Ζ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ!ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΩ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!


Γυναίκα αποκαλύπτει τα αίσχη της αίρεσης των Μορμό...

Γυναίκα αποκαλύπτει τα αίσχη της αίρεσης των Μορμόνων

Σε ηλικία 19 ετών, η Ρεμπέκα Μούσερ, αναγκάστηκε, με πρωτοβουλία του πατέρα της, να παντρευτεί τον Ρουλόν Τζεφς, τον 85χρονο ηγέτη της εξτρεμιστικής πολυγαμικής αίρεσης των Μορμόνων, την οποία στη συνέχεια ανέλαβε ο γιός του, Γουόρεν.
Για επτά χρόνια, κακοποιούταν ...
σεξουαλικά από τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν παντρεμένος με άλλες 64 γυναίκες!
Όταν πέθανε το 2002, στην ηλικία των 92, η Μούσερ δραπέτευσε από την «Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των τελευταίων ημερών» και άρχισε να διώκει τα μέλη της αίρεσης. Είχε καταθέσει 20 φορές και βοήθησε τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να κερδίσουν 11 καταδίκες.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΒΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ! ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ! video

ΘΥΜΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΩ!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!

Σήμερα θυμάμαι τις χούντες (της 21ης Απριλίου 1967 και της 23ης Απριλίου 2010)…


Όταν η φάρσα επαναλαμβάνεται ως Ιστορία, η κοινωνία που ζει στην περίοδο της φάρσας έχει ακέραια την ευθύνη. Διότι εξαιτίας τής δικής της αδράνειας δεν απετράπη τούτη η κατάντια.

Αν αναλογιστεί ο κάθε απλός άνθρωπος την ιστορικότητά του. Ότι κάποτε στο μέλλον θα γίνει κι αυτός, εμμέσως ως μέλος του κοινωνικού συνόλου της εποχής του, σημείο αναφοράς και μελέτης του ιστορικού του μέλλοντος, σίγουρα θα λειτουργήσει πιο υπεύθυνα.

Αρκεί μια ερώτηση εμπρός στον καθρέπτη: Σκέφτηκες ποτέ, τι θα λένε για εσένα τα δισέγγονά σου  όταν θα διαβάζουν τα βιβλία της Ιστορίας; Όταν θα σε συγκρίνουν με τους προπάτορές σου; Σκέφτηκες ποτέ, ότι η χούντα δεν τελείωσε το '73; Σκέφτεσαι;…

ΝΑ ΤΙ ΑΛΙΕΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ Ή ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια.
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

«Χρυσή Αυγή»: Το μοχθηρό γρανάζι της καθεστωτικής προβοκάτσιας

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6430
Έχουμε αναλύσει διεξοδικά ότι η Χρυσή Αυγή υπάγεται στους μηχανισμούς της καθεστωτικής προβοκάτσιας και ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για το νέο κύκλο του αίματος που ανοίγει το καταρρέον καθεστώς.

Γράφαμε το Μάιο του 2011:

Η Χρυσή Αυγή παίζει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το παιχνίδι των καθεστωτικών δυνάμεων, σαν το αναγκαίο και σταθερά διατηρούμενο και πολιτικά επιδοτούμενο σκιάχτρο, έτσι ώστε να παρέχεται το άλλοθι και το τεκμήριο στο καθεστώς, στα «αριστερά» κόμματα και τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» εστίες, να προωθούν τα σχέδια και τα παιχνίδια των μαφιών του χρήματος και των μυστικών υπηρεσιών…

Η Χρυσή Αυγή είναι το διαλεκτικό συμπλήρωμα των «αντιρατσιστών» τρομοκρατών: Οι δύο όψεις του ίδιο νομίσματος, όψεις αλληλοτροφοδοτούμενες και αλληλοσυμπληρούμενες, ένα δόλιο πιγκ-μπογκ βίαιης σύγκρουσης τυφλού μίσους…"

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5652
Διαβάστε επίσης και σχετικά παλιότερα κείμενά μας:

α). «Το να «κολυμπάς» μέσα στα βαλτονέρια του αντικομουνισμού είσαι καταδικασμένος» (Μάρτιος 2010)
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23655#23655
β). «Εθνικοσοσιαλισμός» (Μάρτιος 2008)
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2245

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Φάκελος «Χρυσή Αυγή»

Μια εκτενής παρουσίαση παλαιών ντοκουμέντων που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση.
Πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα, με ντοκουμέντα που ξεκινούν χρονολογικά από το 1982 και φτάνουν μέχρι το πρόσφατο παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_8312.html

Θα συνιστούσαμε, κυρίως για τα αποκαλυπτικά του στοιχεία και το άρθρο:

Η Χρυσή Αυγή μακρύ χέρι του συστήματος

http://seisaxthia.wordpress.com/2012/04/22/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)

Τι παίζεται με τη «Χρυσή Αυγή»;




Αυτή η υστερία εναντίον της «Χρυσής Αυγής» γεννά πολλά ερωτηματικά.

Με πρωτοπόρο το Πασοκικό κράτος και παρακράτος έχουν μπει στο χορό όλα τα κόμματα με πιο αιχμηρές αιχμές τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΛΑ.Ο.Σ(!!!).

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τα ιερατεία του καθεστώτος και τα επιτελεία των κομμάτων ότι μια τέτοια καμπάνια ουρλιαχτών και αναθεμάτων εναντίον της «Χρυσής Αυγής» αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης και προβολής της.

Όταν οι πολιτικοί «μπράβοι» ενός σάπιου και καταρρέοντος καθεστώτος (κόμματα, ΜΜΕ κ.λ.π), «μπράβοι» κατάπτυστοι και καταγέλαστοι που προκαλούν κύματα οργής και αηδίας στον ελληνικό λαό, επιτίθενται, εν χωρώ, εναντίον μιας πολιτικής οργάνωσης, τότε όχι απλώς την ανάγουν σε κεντρικό πολιτικό παράγοντα, αλλά την ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ και αχαλίνωτα, εκλογικά…

Όταν επιτίθεται άγρια ο Βενιζέλος, το πιο μοχθηρό και μισητό πρόσωπο των ανδρεικέλων, εναντίον της «Χρυσής Αυγής», αυτό αποτελεί την πιο αποτελεσματική εκλογική επιδότηση της «Χρυσής Αυγής».

Εδραιώνουν και πολλαπλασιάζουν αυτήν την πολιτική επιδότηση τα στημένα παιχνίδια του Ευθυμίου, οι δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά περί «αυγού του φιδιού», οι κραυγές του Τσίπρα και οι αφροί του Καρατζαφέρη εναντίον της «Χρυσής Αυγής».

Όταν σήμερα σε βρίζουν όλοι αυτοί, σου δίνουν πολλά παράσημα…

Δεν μπορούν, συνεπώς, να μην τα γνωρίζουν όλα αυτά (αλφάβητο της πολιτικής) τα καθεστωτικά και κομματικά επιτελεία που στήνουν κινδυνολογικές φιέστες εναντίον της «Χρυσής Αυγής», με την
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΣΤΑ.ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ..: Στο αποκαλυπτικό έγγραφο που παρουσιάζουμε, το "θύμα" της...φασιστικής επίθεσης Πέτρος Ευθυμίου καταθέτει ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ...
Τι έγραψε για τον αγώνα ο Σ. Μετοικίδης. Τί έγραψαν οι φίλοι του για το χαμό του

   

Στο διαδίκτυο αρκετοί φίλοι του μίλησαν για τη συνέπεια, το ήθος, την αγωνιστικότητα και την αλληλεγγύη του που ήταν γνωστή σε όλους. Μίλησαν για τις "μάχες" του πάντα στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων και τα πολλά δακρυγόνα που τον είχαν πλήξει, για τις παρουσίες του σε δικαστήρια για να υπερασπιστεί συντρόφους του και χαρακτηρίζεται Αριστερός με καρδιά λιονταριού.

(Τα σχόλια που ακολούθησαν την αυτοκτονία του με ένα κλικ εδώ:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1394018)

(Η είδηση σε αγγλικό blog:http://www.occupiedlondon.org/blog/tag/savas-metoikidis/)

Τέλος, σε σχέση με την πολυσυζητημένη επιστολή του, αυτή απευθύνεται προσωπικά στους ανθρώπους που θα επιλέξουν το χρόνο, κατά τον οποίο θα γίνει γνωστό το περιεχόμενο του σημειώματος

Έγραψε για το Δεκέμβρη του ΄08

Τη δική του εκδοχή για το τί είναι πραγματικά βία, τις δικές του σκέψεις για την οργή και την αγανάκτηση που του γέννησε η εξέγερση του 2008 είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο τότε ο Σάββας Μετοικίδης, σε ένα κείμενό του για το ντοκιμαντέρ που ανέλυε την εξέγερση και παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2009 στη Θεσσαλονίκη. Ένα κείμενο σκληρό για μια Ελλάδα που οι εξελίξεις την ξεπέρασαν και όπου η πραγματικότητα έγινε ακόμη πιο ζοφερή, οδηγώντας τον αγωνιστή εκπαιδευτικό στην πολιτική αυτοκτονία.

"Βία είναι..

ΒΙΑ είναι να δουλεύεις 40 χρόνια για ψίχουλα και να αναρωτιέσαι αν ποτέ θα βγεις στη σύνταξη.

ΒΙΑ είναι τα ομόλογα, τα κλεμμένα ασφαλιστικά ταμεία, η χρηματιστηριακή απάτη.

ΒΙΑ είναι να αναγκάζεσαι να παίρνεις ένα στεγαστικό δάνειο που τελικά το πληρώνεις χρυσό.

ΒΙΑ είναι το διευθυντικό δικαίωμα του εργοδότη να σε απολύει όποια στιγμή θέλει.

ΒΙΑ είναι η ανεργία, η προσωρινότητα, τα 700 ευρώ με ή χωρίς ένσημα.

ΒΙΑ είναι τα εργατικά «ατυχήματα», επειδή τα αφεντικά περιορίζουν τα εξόδά τους εις βάρος της ασφάλειας των εργαζομένων.

ΒΙΑ είναι να παίρνεις ψυχοφάρμακα και βιταμίνες για να ανταπεξέλθεις στα εξαντλητικά ωράρια.

ΒΙΑ είναι να είσαι μετανάστρια, να ζεις με το φόβο ότι θα σε πετάξουν ανά πάσα στιγμή έξω από τη χώρα και να βιώνεις μια διαρκή ανασφάλεια.

ΒΙΑ είναι να είσαι ταυτόχρονα μισθωτή, νοικοκυρά και μάνα.

ΒΙΑ είναι να σου πιάνουν το **** στη δουλειά και να σου λένε «Χαμογέλα ρε τι σου ζητάμε;»

Αυτό που ζήσαμε εγώ το ονομάζω εξέγερση. Κι όπως κάθε εξέγερση μοιάζει με πρόβα εμφυλίου, μυρίζει καπνιά, δακρυγόνα και αίμα. Δεν τιθασεύεται εύκολα και δεν καπελώνεται. Πυρπολεί συνειδήσεις, αναδεικνύει και πολώνει αντιθέσεις, υπόσχεται στιγμές, έστω, συντροφικότητας και αλληλεγγύης. Ιχνηλατεί ατραπούς για την κοινωνική απελευθέρωση.

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στις μητροπόλεις του χάους! Βάλτε πόρτες ασφαλείας και συστήματα συναγερμού στα σπίτια σας, ανοίξτε την tv και απολαύστε το θέαμα. Η επόμενη εξέγερση θα είναι σίγουρα σφοδρότερη, όσο θα προχωράει η σαπίλα αυτής της κοινωνίας… Ή βγείτε στους δρόμους δίπλα στα παιδιά σας, απεργήστε, τολμήστε να διεκδικήσετε τη ζωή που σας κλέβουν, να θυμηθείτε ότι κάποτε υπήρξατε νέοι που θελήσατε ν’ αλλάξετε τον κόσμο».
Σάββας Μετοικίδης,
για τον Δεκέμβρη του ’08.


ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ!ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ!ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ!

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ!
Για τον Σάββα Μετοικίδη
από Θανάσης Αντωνίου 2:45, Κυριακή 22 Απριλίου 2012


    Μια φωτογραφία κι ένα κείμενο αποχαιρετισμού για το φίλο μου.
Με λένε Θανάση Αντωνίου και υπήρξα φίλος και σύντροφος του Σάββα. Και συγχωριανός.
Αυτή είναι μια φωτογραφία του, τραβηγμένη από μένα, τον Αύγουστο του 2010, στο πέρας των καλοκαιρινών διακοπών μου. Είμαστε στο σταθμό του τρένου, στη Σταυρούπολη Ξάνθης που τόσο αγαπούσε και εγώ μόλις είχα ανεβεί στο τρένο για να φύγω για Αθήνα- αυτός θα κατέβαινε μερικές μέρες αργότερα.

Λίγα λεπτά πριν μου είχε πει οτι προσπαθούσε να πείσει τον πατέρα του να βάλει στο (υπέροχο κατά τα άλλα) μποστάνι του αυθεντικές ελληνικές ντομάτες από την κοινότητα του Πελίτι κι όχι "τα γαμημένα τα υβρίδια που πουλάνε οι εταιρείες των μεταλλαγμένων".

Έκτοτε τα είπαμε αρκετές φορές στις πορείες και τις κινητοποιήσεις ενάντια στην καταραμένη κυβέρνηση των δωσιλόγων που μας καταστρέφει καθημερινά για να πλουτίσουν οι τραπεζίτες και οι καπιταλίστές εντός κι εκτός επικράτειας. Ήταν ένας συνεπής, τίμιος αγωνιστής της ριζοσπαστικής αντικαπιταλιστικής αριστεράς- αυτής που φωνάζει και μάχεται...

Θα τον θυμάμαι πάντα έτσι όπως τον βλέπετε: άγριο γένι και χαμόγελο. Και μια βραχνιά φωνή.

Σάββα, εγώ θα μείνω λίγο εδώ κάτω για να τους γαμήσω πρώτα και μετά θα τα πούμε από κοντά...

Θανάσης Αντωνίου,

Απρίλιος 2012, Νέα Σμύρνη

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Έκτακτη αποστολή γερμανικών στρατευμάτων στο Κοσσυφοπέδιο...:
Απρίλιος 21, 2012. Η Γερμανία αποστέλλει στρατεύματα- πάνω από πεντακοσίους-  στο Κοσσυφοπέδιο προκειμένου να αναπτυχθούν  σε δ...

Πως η Monsanto και άλλοι κολοσσοί ελέγχουν την παραγωγή


Στις αρχές Φεβρουαρίου κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αίτηση για την εκδίκαση μιας υπόθεσης που ελάχιστα έγινε γνωστή στην Ελλάδα.
http://alithinapsemata.gr
Η οργάνωση No patents on Seeds, που υποστηρίζεται από το γερμανικό τμήμα της Greenpeace αλλά και από πολλά κινήματα πολιτών για την οικολογία και την δίκαιη γεωργία, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Ευρωπαϊκής Πατέντας EP1962578. Σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Αρχής πνευματικών δικαιωμάτων το ινδικό πεπόνι, ένα είδος ......

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΚΑΙ BODYGUARD!


ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Φοβερό ρεπορτάζ για τη νεοπλουτίστικη αντίληψη του Νίκου Παπανδρέου δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής με την υπογραφή του Μανώλη Γαλάνη. Η εφημερίδα έχει φωτογραφίσει το Νίκο Παπανδρέου στην αίθουσα αναχωρήσεων...
του Ελ. Βενιζέλο παρέα με την Φιλιππινέζα και τον bodyguard του!  Πως περιγράφει την εικόνα η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της; Διαβάστε και θα καταλάβετε :
"Μεγάλη Παρασκευή, ώρα 12 το μεσημέρι, λίγο πριν από την Αποκαθήλωση του

: Τετράλεπτο βίντεο από την επίθεση στον Π. Ευθυμίου...


Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του Σαμαρά στα Γιάννενα!...





Χιλιάδες υποστηρικτές...
περιμένανε οι διοργανωτές αλλά κατά εναν περίεργο λόγο τελικά ήρθαν μόλις 50-60 γεροντάκια...

1. Σε λίγο θα μαζεύονται σε κουτούκια...
2. Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις!

Το σχόλιο του Einstein για τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ


                                                                                                                                                           

Οι
Ελληνικές Κυβερνήσεις από το 1974 έως Σήμερα:

1974 Νέα Δημοκρατία
1977 Νέα Δημοκρατία
1981 ΠΑ.ΣΟ.Κ
1985 ΠΑ.ΣΟ.Κ
1990 Νέα Δημοκρατία
1993 ΠΑ.ΣΟ.Κ
1996 ΠΑ.ΣΟ.Κ
2000 ΠΑ.ΣΟ.Κ
2004 Νέα Δημοκρατία
2007 Νέα Δημοκρατία
2009 ΠΑ.ΣΟ.Κ …….
                     Ο Εinstein είχε κάποτε πει :   " Είναι Ηλίθιο να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.... "
Οι μετανάστες, ο Κάρλ Μάρξ και η Αριστερά: Η ιδιωτική φιλανθρωπία σημαία των πολυπολιτισμικών νεοφιλελεύθερων πολτικών «Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς….....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ 24/01/2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ"ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΚΑΤΑ Τ...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ"ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!


Share 52

http://www.koinwnia.com/index.php

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο

καλεί και προκαλεί

κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας

να δηλώσει εγγράφως

ότι αποκηρύσσει την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό και να

ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ---------------------------------GREECE THE LAND OF NOTHING: Ο Φασισμος που τους βολευει:

Περιμενοντας ματαια αυτη την χωρα να γινει μια χωρα που αγαπαει και σεβεται τους πολιτες της.----------------------- Live your myth in Greece,we live this nightmare for decades.......... Waiting in vain for this country to become a country who loves and respects its citizens...... H κωμωδια που εχει κοψει χιλιαδες εισητηρια,τωρα και στο σπιτι σας-------- "We need Global Governance,and we need it fast."

Ο Φασισμος που τους βολευει

Κυριε Ευθυμιου μηπως οι φασιστες που σας επιτεθηκαν εμοιαζαν με αυτον με το κρανος?
Δεν ακουσα να διαμαρτυρεστε τοτε,και ποτε δεν διαμαρτυρηθηκατε για την φασιστικη βια των Ματ εναντιον αοπλων πολιτων.
Και πολυ περισσοτερο δεν κανατε κατι σαν.... ταχα...εκπροσωπος του λαου.

Φαινεται ο φασισμος σας βολευει οταν σας εξυπηρετει.

Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html#ixzz1sn7UZY1U

ΣΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ!
 ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΑΣ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!


Δεκέμβρης 2008

"ΒΙΑ είναι να δουλεύεις 40 χρόνια για ψίχουλα και να αναρωτιέσαι αν ποτέ θα βγεις στη σύνταξη.

ΒΙΑ είναι τα ομόλογα, τα κλεμμένα ασφαλιστικά ταμεία, η χρηματιστηριακή απάτη.

ΒΙΑ είναι να αναγκάζεσαι να παίρνεις ένα στεγαστικό δάνειο που τελικά το πληρώνεις χρυσό.

ΒΙΑ είναι το διευθυντικό δικαίωμα του εργοδότη να σε απολύει όποια στιγμή θέλει.

ΒΙΑ είναι η ανεργία, η προσωρινότητα, τα 700 ευρώ με ή χωρίς ένσημα.

ΒΙΑ είναι τα εργατικά «ατυχήματα», επειδή τα αφεντικά περιορίζουν τα εξόδά τους εις βάρος της ασφάλειας των εργαζομένων.

ΒΙΑ είναι να παίρνεις ψυχοφάρμακα και βιταμίνες για να ανταπεξέλθεις στα εξαντλητικά ωράρια.

ΒΙΑ είναι να είσαι μετανάστρια, να ζεις με το φόβο ότι θα σε πετάξουν ανά πάσα στιγμή έξω από τη χώρα και να βιώνεις μια διαρκή ανασφάλεια.

ΒΙΑ είναι να είσαι ταυτόχρονα μισθωτή, νοικοκυρά και μάνα.

ΒΙΑ είναι να σου πιάνουν το κώλο στη δουλειά και να σου λένε «Χαμογέλα ρε τι σου ζητάμε;»

Αυτό που ζήσαμε εγώ το ονομάζω εξέγερση. Κι όπως κάθε εξέγερση μοιάζει με πρόβα εμφυλίου, μυρίζει καπνιά, δακρυγόνα και αίμα. Δεν τιθασεύεται εύκολα και δεν καπελώνεται. Πυρπολεί συνειδήσεις, αναδεικνύει και πολώνει αντιθέσεις, υπόσχεται στιγμές, έστω, συντροφικότητας και αλληλεγγύης. Ιχνηλατεί ατραπούς για την κοινωνική απελευθέρωση.

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στις μητροπόλεις του χάους! Βάλτε πόρτες ασφαλείας και συστήματα συναγερμού στα σπίτια σας, ανοίξτε την tv και απολαύστε το θέαμα. Η επόμενη εξέγερση θα είναι σίγουρα σφοδρότερη, όσο θα προχωράει η σαπίλα αυτής της κοινωνίας… Ή βγείτε στους δρόμους δίπλα στα παιδιά σας, απεργήστε, τολμήστε να διεκδικήσετε τη ζωή που σας κλέβουν, να θυμηθείτε ότι κάποτε υπήρξατε νέοι που θελήσατε ν’ αλλάξετε τον κόσμο."

Σάββας Μετοικίδης

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ!ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ!

ΕΝΑΣ ΥΣΤΑΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΒΒΑ!
ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ!
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ,ΦΙΛΕ,ΣΥΝΤΡΟΦΕ,ΑΓΩΝΙΣΤΗ,ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ!
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΒΒΑ!

ΣΑΝ ΨΕΜΑ... Αυτοκτόνησε ο Δάσκαλος Σάββας Μετοικίδης!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: alfavita.gr



Αυτοκτόνησε το απόγευμα του Σαββάτου ο 44χρονος δάσκαλος Σάββας Μετοικίδης. Ο αυτόχειρας Μ.Σ., παντρεμένος με παιδιά, απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα (Σάββατο 21/4/2012) σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη. Ο Σάββας ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες, στις απεργίες, στις μικρές και μεγάλες καθημερινές μάχες μέσα και έξω από το σχολείο, για το δικαίωμα στη μόρφωση των παιδιών μας, για τη δημόσια δωρεάν παιδεία, για το δάσκαλο, τον εργαζόμενο, τον άνεργο, το μετανάστη, για ένα άλλο αύριο. Ευαίσθητος, κοινωνικά ανήσυχος, ανοιχτός στους ανθρώπους, δίπλα σε όποιον/α είχε ανάγκη, δεν λογάριασε ποτέ προσωπικό κόστος, κούραση, κίνδυνο. Με το δίκιο και την αλήθεια, ταξιδιώτης του ανοιχτού ορίζοντα, πάντα με το γέλιο στα χείλη, άνθρωπος των πράξεων κυρίως, και όχι των λόγων. Αλλά ο λόγος του ήταν πάντοτε «σπαθί».


Παρακάτω δημοσιεύουμε τις ανακοινώσεις της Εκπαιδευτικής Παρέμβασης του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Π.Ε. και των Παρεμβάσεων -Συσπειρώσεων Π.Ε. Μαζί και ένα κείμενο του Σάββα από το περιοδικό Εκπαιδευτικός Αντίλογος.


    Εκπαιδευτική Παρέμβαση
Α΄ Συλλόγου Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος ξαναχτυπά. Χαρακτήρισε τον χουντικό Ντερτιλή πρότυπο ζωής, πολιτικό κρατούμενο, γενναίο Έλληνα.

Στην φωτό απεικονίζεται ο χουντικό με το όπλο του να «καθαρίζει» το Πολυτεχνείο.
Και για να θυμηθούμε ποιος ήταν ο Ντερτιλής, αντιγράφω από την μαρτυρία για την δολοφονία του Μιχάλη Μυρογιάννη


Το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου 1973, ο ταγματάρχης Ντερτιλής βρισκόταν με το υπηρεσιακό τζιπ έξω από την κατεστραμμένη πύλη του Πολυτεχνείου. Απέναντι, Πατησίων και Στουρνάρα, οι αστυφύλακες χτυπούσαν έναν νεαρό, που προς στιγμήν φάνηκε να τους ξεφεύγει. Ο Ντερτιλής έβγαλε τότε από το μπουφάν το περίστροφο και πυροβόλησε.

«Ο νεαρός έπεσε σαν κοτόπουλο», περιέγραφε στην κατάθεσή του ένα χρόνο αργότερα ο οδηγός του Ντερτιλή -ο 21 ετών τότε Αντώνης Αγριτέλης, και συνέχισε: «Μετά τον φόνο ο Ντερτιλής, σαν να μη συνέβαινε τίποτα, μπήκε στο τζιπ και χτυπώντας με στην πλάτη μού είπε: «Με παραδέχεσαι ρε; 45 χρονών άνθρωπος και με τη μία στο κεφάλι!»...


και το βίντεο των ειδήσεων
http://www.youtube.com/watch?v=mdUUaWQRbBk&feature=feedu