Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Βαγγέλη πολύ ωραίο....Η υπέρτατη ξεφτίλα και το τέλος του ΠΑΣΟΚ.Χαρτζηλίκωσαν Πακιστανούς με σημαίες για να καλύψουν το ρεζιλίκι τους.

Ο Πάνος Καμμένος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο 4-5-2012

ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Ή ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 6η ΜΑΙΟΥ 2012! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!


ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ!!Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!



ΚΟΙΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ !!!ΔΩΣΕ!

Ψήφος διαχείρισης ή επιλογή για το αύριο;


Της Ματίνας Παπαχριστούδη*

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βάζει το δρόμο του αγώνα στη βουλή

Δυο μόλις μέρες πριν από την κάλπη είναι ανάγκη να απαντήσουμε στο ερώτημα. Γιατί έγιναν εκλογές; Ποιο είναι το κεντρικό ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι πολίτες; Μήπως καλούνται να εκλέξουν μόνο μια κυβέρνηση; Να αλλάξουν μήπως μόνο πρόσωπα; Ή μόνο να τιμωρήσουν και μετά ας πάει και το παλιάμπελο, ας πάει και η ζωή μας;

Τα ερωτήματα, πολλά αλήθεια, ίσως και κουραστικά. Σκέφτομαι όμως, μια μέρα πριν βαδίσουμε στο δρόμο προς την κάλπη, έναν δρόμο δημοκρατικό που άνοιξε γιατί το επέβαλε ο λαός. Το επέβαλε η μαζική, εκατοντάδων χιλιάδων φωνών στο Σύνταγμα της αγανάκτησης και της αντίστασης, αντίδραση του λαού. Έστω και χωρίς συγκεκριμένη πολιτική πρόταση, χωρίς όραμα για το αύριο.

Ποιο είναι λοιπόν το κεντρικό ερώτημα για αύριο; Εντός Μαΐου όλες οι πολιτικές δυνάμεις, όπως κι αν πλασάρονται στην «αγορά των επιλογών»,

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ!ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ,ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙΑΛΛΟ!


Η θεωρία της «χαμένης ψήφου» …


Η θεωρία της «χαμένης ψήφου» … είναι η συνέχεια των αποπροσανατολιστικών αιτημάτων, για πτώση της κυβέρνησης και εκλογές, την ώρα της κάλπης

Είναι λυπηρό και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην αριστερά, το να αναπαράγει τα ιδεολογήματα και τη μεθοδολογία των κομμάτων της αστικής τάξης.
Είναι τουλάχιστον χυδαίο το ότι εδώ και εβδομάδες αναπαράγεται από τις δυνάμεις του Σύριζα η λογική της «χαμένης ψήφου», κάτι που μέχρι τα χτες, αποτελούσε βασικό επιχείρημα κομμάτων της αστικής τάξης, αλλά και του ΚΚΕ όταν επιχειρηματολογούσε ενάντια στην ψήφο σε άλλα μικρά αριστερά κόμματα.

Κυρίως όμως είναι αποκαλυπτικό για τις αυταπάτες που τρέφει αυτό το ρεύμα για τη φύση του καπιταλιστικού συστήματος, το κοινοβούλιο και τους άλλους θεσμούς του. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να εκληφθεί το ότι ο Σύριζα επιχειρηματολογεί υπέρ της «χρήσιμης ψήφου», με τα μυθεύματα περί μιας αριστερής διακυβέρνησης, η οποία μάλιστα θα προκύψει από ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα, το οποίο θα διαχειριστεί τον καπιταλισμό σε συνθήκες κρίσης και θα τον κάνει «ανθρώπινο», αν όχι «σοσιαλιστικό»;

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!


Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Δημήτρης Αραπάκης - Ω άνθρωπε μη με αδικείς 1931

1η Μαϊου, για όσους Έλληνες δέν ξεχνούν



Σαν σήμερα, 1η Μαϊου 1944 οι Γερμανοί εκτελούν 200 Έλληνες πατριώτες στην Καισαριανή ως αντίποινα γιά το θάνατο του Στρατηγού Κρεχ και τριών συνοδών του στους Μολάους Λακωνίας απο τους αντάρτες (27/4/2012). Η ζωή ενός Γερμανού = 200 Έλληνες.

Οι 200 κρατούμενοι μεταφέρονται με 10 φορτηγά απο το στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαιδαρίου όπου κρατούνταν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Ο δρόμος για τον τόπο της θυσίας γέμισε με σημειώματα σαν κι αυτό:

Εκτελούνταν κατά ομάδες των 20 κρατουμένων, και το έργο των Ναζί κράτησε από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μετά το μεσημέρι. Πλήθος κόσμου έτρεξε να δει αν βρισκόταν κάποιος δικός τους στα φορτηγά που επέστρεφαν γεμάτα πτώματα. Την ημέρα εκείνη γράφτηκε μία από τις πλέον αιματοβαμμένες σελίδες της αντίστασης κατά του κατακτητή στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το παρόν σημείωμα είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στους νοσταλγούς του.. μεγάλου Ηγέτου (1,2)

Ο φυρερίσκος και τα πρωτοπαλίκαρά του

 Νίκος Χασαπόπουλος
Ο φυρερίσκος και τα πρωτοπαλίκαρά του
Οι ξυλοδαρμοί των διαφωνούντων, οι διασπάσεις και η «εκπαίδευση» των μελών\


Ο Ν. Μιχαλολιάκος αρέσκεται να εμφανίζεται συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος που θυμίζουν σωματοφύλακες. «Οταν προχωρώ, θα προχωράτε. Οταν πολεμώ, θα πολεμάτε στο πλάι μου» φέρεται να έλεγε παλαιότερα
   

Ο φύρερ (αρχηγός), το υπέρτατο ον. Στην προκειμένη περίπτωση «αρχηγός», ισόβιος αρχηγός του πιο ακραίου κομματικού σχηματισμού, της Χρυσής Αυγής, φέρεται να είναι ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος. Η εντολή του προς τους Χρυσαυγίτες ήταν μία και μοναδική: «Οταν προχωρώ, θα προχωράτε. Οταν πολεμώ, θα πολεμάτε στο πλάι μου». Αυτά λέει ο κ. Χ. Κουσουμβρής, ένας από τους υπαρχηγούς
Eκλογές 2012: Μαύρο δαγκωτό στους άχρηστους & ανίκανους! Φούμο! Ποτέ ξανά κοροϊδία στο λαό! Οι κλέφτες & οι πονηροί να πάνε στα σπίτια τους!
από ΒlackΜediterraneanPirate

Επιτέλους ΣΕΒΑΣΜΟ στο λαό!

Ζητάμε πισω τη χαμένη μας αξιοπρέπεια & τα χαμένα μας στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα!

Όποιος δε γουστάρει & δεν μάθει να σέβεται, να πάει στο σπίτι του!

Ο λαός γνωρίζει καλά κι έχει καταλάβει τί παίζεται & ποιός αξίζει.

Πια δεν μας ξεγελάνε, ούτε με τα στημένα κολπάκια τους, ούτε με τις ψεύτικες υποσχέσεις._


Τα πρόβατα μας τελείωσαν…


 

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ,Η ΝΤΟΡΑ Η ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ!


Τρίτη 1 Μαΐου 2012

«Αφοπλίστε με την ψήφο σας τους γκάνγκστερς»!...



Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου.

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς την κάλπη, ας δοκιμάσουμε κάτι που δεν θα άρεσε ίσως στον Καζαντζάκη και σε σύγχρονους Γερμανούς και Γάλλους στοχαστές, που γενικά θα μπορούσε κανείς να κατατάξει στο φάσμα στρουκτουραλισμού-«μετα-στρουκτουραλισμού», εντός του οποίου κινούμαι, αλλά μάλλον θα γούσταρε ο Noam Chomsky και μερικοί ακόμη αγγλόφωνοι και Ιταλοί αριστεροί. Θα προσπαθήσω να αρθρώσω το «θετικό μήνυμα» αυτών των εκλογών με το σλόγκαν: Κάτω οι γκάνγκστερ!

«Θετικό» είναι το μήνυμα που καλλιεργεί την προσδοκία στον αποδέκτη, ότι υπάρχει πράξη, κίνηση που θα του προσδώσει ισχύ για την βελτίωση της θέσης του στη κοινωνία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του συμφέροντός του, για την υπέρβαση κάποιας προβληματικής.....

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Ένα αμείλικτο «Κατηγορώ» Αμερικανού εργάτη

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
Στις 11 Νοεμβρίου 1887, ο August Spies, ο Albert Parsons, ο Adolph Fischer και ο George Engel, απαγχονίστηκαν δημόσια. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι, καθώς περπατούσαν προς τα ικριώματα, τραγουδούσαν τη Μασσαλιώτιδα, που τότε ήταν ο ύμνος του διεθνούς επαναστατικού κινήματος.

Ο Αύγουστος Σπις συνελήφθη στα γεγονότα της αιματηρής πρωτομαγιάς του 1886, στο Σικάγο (θα γράψουμε στη συνέχεια για την ιστορία των εργατικών πρωτομαγιών).

Παραθέτουμε ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από την απολογία του Σπις:

«Κύριοι δικαστές,

Αν σκέπτεστε σοβαρά ότι με τις κρεμάλες μπορείτε να σταματήσετε το κίνημα, που εξωθεί εκατομμύρια γονατισμένων από την καταπίεση εργατών προς την εξέγερση, είστε, μα την αλήθεια, «πτωχοί τω πνεύματι».

Σε παρόμοια περίπτωση θα μας κρεμάσετε με το δίκιο σας.

Έπειτα, αυτό είναι το καλύτερο που έχετε να κάμετε.

Ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος το 1973 να εξορύξει τα...: Πολλοί λοιδόρησαν τον Παπαδόπουλο...Πιο πολύ από όλους,...όλοι όσοι δηλώνουν "δημοκρατικοί"!!! Όλοι αυτοί οι βιαστές της Δημοκρατίας που...

ΧΩΣΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟ, ΧΩΣΤΑ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΞΕΠΑΤΩΜΑ" ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ξέσπασε ο γνωστός σε όλους Νίκος Καλογερόπουλος στην σημερινή εκπομπή Χωρίς Μάσκες μιλώντας στον Παναγιώτη Χριστοδούλου και τον Νίκο Τριάντο.

Δεν άφησε εκτός "ρεπερτορίου" τους πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση στολίζοντάς τους με "κοσμητικά" επίθετα, αλλά καλύτερα να ακούσετε τον ίδιο στο παρακάτω ακουστικό απόσπασμα που ετοιμάσαμε για εσάς... το τι τους έσουρε!

από: Ο Νίκος Καλογερόπουλος τα χώνει στους πολιτικούς! (Video) | FILIATRA-NET

30 Απριλίου 1834 : Αρχίζει η δίκη του Κολοκοτρώνη

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ! ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ;!ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ!

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου στην Ελλάδα και η Αργεντινή...: Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης.  Εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε εξέλιξη η αποδυνάμωση των εθνικών κρατών, κυρίως μέσω της αλλοτρίωσης των εθν...
To Αμερικανάκι επιτέθηκε στον Πούτιν...: Αναίτια επίθεση Δ.Αβραμόπουλου σε Ρωσία: “Να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά μας”! Σε πρωτοφανή επίθεση κατά της Ρωσία την οποία κατηγόρησε εμ...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ποσό εύκολα Έλληνα ξεχνάς αυτούς που σου έσφαξαν τον πάππου σου την γιαγιά σου και σου στέρησαν τα πάντα με ένα πόλεμο .

 Πατρίδα μου είναι η Αλήθεια: Ο Ελληνισμός αντιστέκεται στους αιώνες με ασπίδα την αλήθεια… “γνῶθι σαὐτόν” Αυτό ήταν ένα από τα δύο παραγγέλματα στον πρόναο του Ναού...

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Την 23/4/2012 διακομίσθηκε  εκτάκτως στο Νοσοκομείο μας ο Γ.Κ. , κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού , οπότε και υπέπεσαν στην αντίληψή μας τα εξής: Ο ασθενής μεταφερόταν δέσμιος πισθάγκωνα , παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην 20 η μέρα απεργίας πείνας . Η συνοδεία του αποτελούνταν από 10 και πλέον αστυνομικούς , οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαύρες κουκούλες και κρατούσαν επιδεικτικά βαρύ οπλισμό - αυτόματα πολυβόλα- ενώ  οι εφημερεύοντες  συνάδελφοι εξέτασαν τον ασθενή υπό τη στενή παρακολούθηση αυτών των ατόμων.



Επειδή το ίδιο ακριβώς φαινόμενο έχει παρατηρηθεί επανειλημμένα  στο παρελθόν στο Νοσοκομείο μας και μάλιστα  2μέρες αργότερα  στις 25/4 ,  ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην εφημερία του «Αττικού» , όταν διακομίσθηκε ο επίσης απεργός πείνας  Κ.Σ. , καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο δεν  είναι τυχαίο, και μάλιστα αφού τυχαίνει όλοι  οι  αναφερόμενοι ασθενείς να κατηγορούνται για παράβαση του Ν.187, του περίφημου «τρομονόμου» , ο οποίος ουσιαστικά  ποινικοποιεί    τις πολιτικές απόψεις , ώστε να μιλάμε ουσιαστικά για πολιτικούς κρατούμενους.


Την ίδια ώρα που όλοι μας παρακολουθούμε  έκπληκτοι  στην  τηλεόραση , άτομα υγιή , που εγκλημάτησαν  απέναντι του ελληνικού λαού , διασπαθίζοντας  ανερυθρίαστα το δημόσιο πλούτο, να μεταφέρονται στη φυλακή από την αστυνομία με ιδανικές συνθήκες , με διακριτική παρουσία των αστυνομικών ή και χωρίς χειροπέδες, μια τέτοια συμπεριφορά   και μεταχείριση ασθενών  , σε ένα δημόσιο Νοσοκομείο , προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση.


Εμείς οι Γιατροί  του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας , καταγγέλλουμε τέτοια φαινόμενα και πρακτικές που προσβάλλουν την προσωπικότητα τόσο των ασθενών μας , όσον και ημών των ίδιων που υποχρεωνόμαστε να εκτελούμε το λειτούργημά μας  κάτω από τέτοιες απαράδεκτες συνθήκες και δηλώνουμε δεν θα επιτρέψουμε στο εξής να μετατραπεί το Νοσοκομείο μας,  σε  θέατρο επίδειξης κρατικής αυθαιρεσίας και βαρβαρότητας .





ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30/4/2012
ΠΡΕΖΑ TV

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1941


Π Α Π Α Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
Μια διαδρομή από το 1941 μέχρι τις μέρες μας
Ο τότε πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στην Πτολεμαΐδα το 1958, την εποχή που η ΔΕΗ εξαγόρασε το εκεί εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που είχε αποκτήσει η οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1941.







Ο τότε υπουργός Συντονισμού της κυβέρνησης Παπάγου Παναγής Παπαληγούρας επισκέπτεται το 1954 την Πτολεμαΐδα. Μετά το ταξίδι αυτό, οργανώθηκε στη δυτικομακεδονική αυτή πόλη επίσκεψη γερμανικής αποστολής υπό τον περίφημο υπουργό Έρχαρτ.







Ο Γερμανός φρούραρχος Πτολεμαΐδας φον Λάνγκε, αξιωματικός των Ες Ες.
















Το εργοστάσιο της ΔΕΗ σήμερα. Το προηγούμενο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας της Πτολεμαΐδας ανήκε στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το προνόμιο που είχε παραχωρήσει τον Οκτώβριο 1941 ο Τσολάκογλου.






Η Ελληνική γλώσσα από την εποχή του Ομήρου έως σήμερα

Η Ελληνική γλώσσα από την εποχή του Ομήρου έως σήμερα Ποια Ελληνική λέξη είναι αρχαία και ποια νέα;
Γιατί μια Ομηρική λέξη μας φαίνεται δύσκολη...
και ακαταλαβίστικη;
Οι Έλληνες σήμερα ασχέτως μορφώσεως μιλάμε ομηρικά, αλλά δεν το ξέρομε επειδή αγνοούμε την έννοια των λέξεων που χρησιμοποιούμε.

Για του λόγου το αληθές θα αναφέρομε μερικά παραδείγματα για να δούμε ότι η Ομηρική γλώσσα όχι μόνο δεν είναι νεκρή, αλλά είναι ολοζώντανη.

Αυδή είναι η φωνή. Σήμερα χρησιμοποιούμε το επίθετο άναυδος.
ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΔΥΟ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Υβρίζουν και τρομοκρ...

Όχι στους Ρώσους Παρατηρητές από την κυβέρνηση των εντολοδόχων.

Η κυβέρνηση των εντολοδόχων, απάντησε αρνητικά στο αίτημα διαπίστευσης Ρώσων Παρατηρητών, στις εκλογές της Κυριακής.

Με την απόφασή τους αυτή, (την εκ διαμέτρου αντίθετη με την διεθνή αρχή της αμοιβαιότητας, δεδομένου ότι, Έλληνες Παρατηρητές με επικεφαλής τον «σοσιαλιστή» Πέτρο Ευθυμίου, παρακολούθησαν αλλά και κατήγγειλαν τις εκλογές για τη Ρωσική Δούμα, τον Δεκέμβριο του 2011), οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων-νεοταξίτες, «ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της κόλασης». Γράφοντας για μια ακόμη φορά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ακόμη και τα προσχήματα της «δημοκρατίας-μπανανίας», την οποία ελέω ΔΝΤ και Τρόϊκας, κυβερνούν.

Αυτό που απομένει πια, για να ολοκληρωθεί το δράμα που βιώνει ο Λαός και η Πατρίδα μας, είναι η ανακοίνωση των στημένων ποσοστών που θα λάβουν οι πρωταγωνιστές αλλά και οι κομπάρσοι της φαρσοκωμωδίας των εκλογών.

Η ιστορία όμως, επαναλαμβάνεται ως δράμα ή ως φάρσα. Είθε να αποδειχθεί μόνο φάρσα.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΩΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ!ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΛΑΤΕΙΑ!ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!ΨΗΦΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΠΟΝ!ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!

Ξεσηκώθηκαν οι Μαδριλένοι

Δεκάδες χιλιάδες Ισπανοί διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους της Μαδρίτης κατά των νέων μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να εξοικονομήσει 10 δισ. ευρώ από περικοπές στην παιδεία και την υγεία...

«Οι περικοπές στην υγεία και την παιδεία είναι το τελευταίο που μπορούμε να αντέξουμε εμείς η τάξη των εργαζομένων. Τι μας απομένει; Δεν έχουμε ούτε δουλειά», δήλωσε ένας 60χρονος εργαζόμενους του δημόσιου τομέα.

Σε μια προσπάθεια μα περικόψει το έλλειμμα, η κυβέρνηση ενέκρινε στις 20 Απριλίου πρόγραμμα λιτότητας που θίγει τους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας. Με τον τρόπο αυτό ελπίζει να εξοικονομεί 10 δισ. ευρώ ετησίως, 7 δισ. από την υγεία και 3 δισ. από την παιδεία.

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στη Βαρκελώνη με τη συμμετοχή 4.000 ατόμων σύμφωνα με τους οργανωτές.

Reuters: "Έθνος σε κατάσταση σοκ - Οι Έλληνες αυτοκτονούν κατά συρροή"!


     «Τη Δευτέρα, ένας 38χρονος λέκτορας Γεωλογίας κρεμάστηκε στην Αθήνα και την ίδια μέρα, ένας 35χρονος ιερέας πήδηξε από το μπλκόνι του στη Βόρεια Ελλάδα. Την Τετάρτη, ένας 23χρονος φοιτητής αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι» αναφέρει το Reuters.

Σε μια χώρα που είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών παγκοσμίως, η αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που επιχειρούν να δώσουν τέλος στη ζωή τους, λόγω της κρίσης προκαλεί σοκ και συγκλονίζει, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά στην αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χρίστουλα, που αυτοπυροβολήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, ένας άνθρωπος που με το τέλος του και το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε «έχει γίνει ένα εθνικό σύμβολο της λιτότητας που προκαλεί πόνο και πιέζει εκατομμύρια πολίτες».

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αόρατος Πόλεμος: Τέσσερις ώρες αγωνίας, πριν την υποταγή ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Αλήθεια σαν Επιστημονική Φαντασία



Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Το τι θα νοιώσει η ανθρωπότητα είναι άμεση συνέπεια αυτού που ζούμε. Η απόφαση είναι δική μας: Εφιάλτης ή Παράδεισος. 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥ
από
ΝΑΝΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το Μέλλον Είναι Ήδη Εδώ*
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/04/blog-post_2555.html?spref=bl

Chris Yiannas
Proton Aerospace Corporation
Jupiter, Fl USA

Ώρα 03:30 το πρωί. Ο φρουρός κοίταξε στον ουρανό τα αστέρια. H Μεγάλη Άρκτος στην θέση της. Χαμογέλασε. Ένα απαλό αεράκι σηκώθηκε, σαν κάτι να τον χάιδεψε. Μια σχεδόν ανεπαίσθητη αίσθηση στο δεξί του αυτί. Τριάντα δευτερόλεπτα πέρασαν. Άρχισε να αισθάνεται παράξενα. Υγρό

Το μνημονιακό καθεστώς σχεδιάζει νοθεία! - Παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην Ελλάδα

H χθεσινή φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου σε ομιλία του ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή" έχει δημιουργήσει σάλο, αφού με δεδομένο ότι ένα κόμμα της τάξης του 4-6%, όπως καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι εισέρχεται στην Βουλή, εκτός...

Μ.Χαραλαμπίδης, Κόρινθος 18-3-2012

Απάντηση Παπαδήμου στα δημοσιεύματα για τις αποδοχές του

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού επισημαίνεται:

Είναι απολύτως ανακριβές ότι είναι αφορολόγητες οι αποδοχές και οι λοιπές αμοιβές που απέκτησε ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος κατά την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Όλες οι αμοιβές φορολογήθηκαν κανονικά. Ο φόρος που αναλογεί ωστόσο καταβάλλεται υποχρεωτικά απευθείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ορίζουν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και γι’ αυτό δεν εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό.

Αν και οι σχετικές αμοιβές δεν υπόκεινται σε πρόσθετη εθνική φορολογία, ο πρωθυπουργός έχει καταβάλει και όλες τις έκτακτες εισφορές της τελευταίας τριετίας.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός δεν λαμβάνει σύνταξη από την Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι γνωστό επίσης ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, παραιτήθηκε και δεν λαμβάνει την πρωθυπουργική αποζημίωση
ΔΕΝ θα καταργήσετε την Προσευχή από το σχολείο των παιδιών μου.: ..ΟΧΙ ρε μεταμοντέρνες προοδευτικάρες!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ. Και δυστυχώς για εσάς, το εννοώ… Γράφει η Χριστιάνα. Ξέρω….το θέμα ε...

Προς πατριωτικό μέτωπο Δεξιάς & Αριστεράς κατά του Μνημονίου


Το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο που απορρίπτει τις ταμπέλες "δεξιά" και "αριστερά", προ του κινδύνου η κατοχή στη χώρα να γίνει μόνιμη, ένα μέτωπο που μπορεί να σχηματιστεί με την γεφύρωση πολιτικών διαφορών φαίνεται ότι μπορεί να γίνει πράξη, αν η εθνική ανάγκη το επιτάσσει: Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας....
προανήγγειλε ότι θα κάνει αποδεκτούς τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π.Καμμένου σε περίπτωση που πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση που να κάνει πράξη την ρήξη από τα δεσμά του Μνημονίου! Παρά τις υπαρκτές διαφορές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο με τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» του κ. Π. Καμμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αλ. Τσίπρας, μιλώντας στο TVXS, «εάν εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ: Ιδού ο... τίμιος Παπαδήμος

Όλες οι δηλώσεις του στην εφορία, στο planet-greece
http://planet-greece.blogspot.com/2012/04/blog-post_6882.html 

Με παχυλά εισοδήματα αφορολόγητα, και απαιτεί "θυσίες!!!.

 Με παχυλά εισοδήματα αφορολόγητα, και απαιτεί "θυσίες"!Ο καριόλης!!!
Σοκαριστική όσο και άκρως εξοργιστική είναι η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα (έως καθόλου) για τα παχυλά εισοδήματά του. Και μάλιστα στη χειρότερη δυνατή συγκυρία για τη χώρα, κατά την οποία ο ίδιος και το επιτελείο του με καθοδηγητή την τρόικα επιβάλλουν απανωτά χαράτσια στους Έλληνες πολίτες απαιτώντας από αυτούς να σηκώσουν το βάρος μιας απάνθρωπης και αδιέξοδης πολιτικής.   

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Το Παρόν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέΗ μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους 38-116 μ.Χ.!

Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους 38-116 μ.Χ.
Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη. Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.

Ο ΙΩΣΗΦ Άκερμαν, ο ΓΑΠ, ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και το έγκαιρο … ξελάφρωμα της D.B. από τα «τοξικά» ομόλογα - ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ????

Απογοήτευσαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Deutsche Bank υποχωρώντας στα 1,9 δισ. ευρώ (προ φόρων) όταν οι αναλυτές προέβλεπαν (σε δημοσκόπηση του Reuters) 2,4 δις. ευρώ.

Ο απερχόμενος ισχυρός άνδρας του μεγαλύτερου χρηματοπιστωτικού ομίλου της Γερμανίας και «σημαίας» του παραδοσιακού κατεστημένου της Φρανκφούρτης Ιωσήφ Άκερμαν προβλέπει «δύσκολους καιρούς» για τις χώρες του «ευρωπαϊκού νότου» και τις τράπεζες της περιφέρειας. Όμως για την Αθήνα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία, που αφορούν στην τρέχουσα έκθεση της Deutsche Bank σε ελληνικά ομόλογα-χρέος της χώρας μας. Για λόγους ευνόητους αλλά και για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Άκερμαν την ζοφερή περίοδο διαχείρισης του ελληνικού χρέους από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου του οποίου ο κεντρικός τραπεζίτης αποτέλεσε προσωπική επιλογή.

Ασύρματη μεταφορά ενέργειας: Το Όνειρο του Τέσλα για έναν Κόσμο με Ελεύθερη Ενέργεια

“Το σχέδιο μου καθυστέρησε από τους νόμους της Φύσης. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, αλλά οι ίδιοι νόμοι θα επικρατήσουν στο τέλος και θα το κάνουν να επιτύχει θριαμβευτικά'' (Νίκολα Τέσλα, Οι Εφευρέσεις μου)


Γράφει ο Γιώργος Στάμκος
(stamkos@post.com)

Στις 14 Αυγούστου του 2003, στο βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ και του Καναδά, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη συσκότιση (Blackout) στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Η συσκότιση αυτή έπληξε πόλεις στον ανατολικό Καναδά, καθώς και οκτώ πολιτείες των ΗΠΑ. Συνολικά 50 εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και το χάος που προκλήθηκε κράτησε αρκετές ώρες.
ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑ ΕΔΏ!:
http://logioshermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_5786.html#.T5zkPL_Knrk.blogger

ΜΑΖΙ\\\ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ!

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΑΚΟΜΑΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!ΩΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΩΣ ΤΟΤΕ!ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ!ΦΤΑΣΑΜΕ!ΟΣΗ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!