Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Απόδοση δικαιοσύνης: Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis, καταδικάστηκε μέλος του Ρουβίκωνα για παρέμβαση σε γιατρό φανελάκια

Για μια ακόμα φορά σήμερα οι λειτουργοί της Θέμιδας στάθηκαν στο ύψος της αποστολής τους και … απέδωσαν δικαιοσύνη, όμως ακριβώς έκαναν και χτες που αθώωσαν όλους όσους είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο Novartis. Σήμερα όμως δεν είχαν κατηγορουμένους μέλη της υψηλής κοινωνίας, φερόμενα ότι πραγματοποίησαν τεράστιες αρπαχτές δημοσίου χρήματος με όχημα την δημόσια υγεία για να τους δείξουν κατανόηση και να τους αποδώσουν πεντακαθαρίδηδες στην ελληνική κοινωνία.

Σαν σήμερα, το 1945, μπαίνουν τα θεμέλια του “Κράτους προδοτών και δοσίλογων”, μετά από μια δίκη-κοροϊδία

Του Γ.Γ

Εκφρασμένη άποψη μας είναι ότι και απ’ αυτό το μετερίζι, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα προσπαθούμε να διατηρούμε άσβεστη την ιστορική μνήμη, μια επιλογή μας για την οποία έχουμε κατηγορηθεί στο παρελθόν για “αναμόχλευση πολιτικών παθών”. 

Ο οχετός και η «ασημένια σφαίρα»

Πηγή: Ντίνα Δασκαλοπούλου – “ΕφΣυν”

  Αναρωτιούνται πολλοί -και όχι μόνο στον χώρο της Αριστεράς ή της σοασιαλδημοκρατίας, αλλά και «γαλάζιοι» ψηφοφόροι- γιατί ο «πρόεδρος Κυριάκος» (όπως τον προσφωνούν οι φίλοι) ή ο «Κούλης» δεν διώχνει από το κόμμα του τον Γρηγόρη Ψαριανό, μετά τον οχετό που εκτόξευσε κατά των καθηγητών. Παρά το γεγονός ότι η ΟΛΜΕ δικαίως αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του υποψήφιου βουλευτή και παρά το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ζητούσε την αποπομπή του από τις λίστες της Νέας Δημοκρατίας, η Πειραιώς διεμήνυε διά του κ. Σκέρτσου ότι ο υβριστής «έδωσε εξηγήσεις και το θέμα θεωρείται λήξαν» – εν τω μεταξύ όμως η δουλειά στο επικοινωνιακό επίπεδο έχει γίνει.

Βουλιάζοντας τις Κυκλάδες

Πόσον κόσμο αντέχουν οι Κυκλάδες με βάση τις υποδομές και τους πόρους τους; Για κάποια νησιά, όπως η Μύκονος, πολύ λιγότερο από αυτόν που ήδη δέχονται. Και τα πράγματα χειροτερεύουν κάθε μέρα που περνάει.

Πολιτικοί και ΜΜΕ κοιτάζουν αυτόν τον καιρό στη Μύκονο, σε παραλίες και μπαρ που έχουν καταληφθεί νόμιμα η παράνομα. Αλλά το πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στις υποδομές (σκουπίδια, νερό, δρόμοι κ.ά.), που

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Ανακριτικό ΜΜ


Σχεδόν όλα τα κανάλια της τηλεόρασης έχουν μετατραπεί σε ειδικά ανακριτικά τμήματα προς όσους εκπροσώπους κομμάτων τολμήσουν να πουν κάτι για τη φορολόγηση υπερκερδών και μερισμάτων, για μείωση του ΦΠΑ, για ελάφρυνση κάποιων στρωμάτων ή φορολόγηση των πλουσίων. Αμέσως πέφτουν βροχή οι ερωτήσεις: Ποιους ακριβώς εννοείτε; Ποιες επιχειρήσεις θέλετε να φορολογήσετε; Έχετε κοστολογήσει τις προτάσεις που κάνετε;

 Επανήλθε στα πολιτικά: Το σκίτσο του Αρκά για τις εκλογές τσακίζει κόκκαλα (Pic)

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Πέντε κόλπα των εταιρειών για πρόσθετες χρεώσεις στο ρεύμα και πώς να τα αποφύγετε


Συμβουλές από τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων προς τους καταναλωτές, με βάση παράπονα που έχουν υποβληθεί.

Συμβουλές προς τους καταναλωτές για την αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, δίνει η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων με βάση όπως αναφέρει τις αναφορές των καταναλωτών που υποβάλλονται στην Αρχή τηλεφωνικά ή μέσω της πλατφόρμας υποβολής παραπόνων MYRAE.

Κατά Ψαριανού προσφεύγει η ΟΛΜΕ

 

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ    efsyn.gr 
Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει η ΟΛΜΕ, μετά το νέο παραλήρημα Ψαριανού, με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν για δεύτερη μέρα οι εξετάσεις των μαθητών στα σχολεία.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!!

 Grigoris Psarianos

Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή "χάκερς" - πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι...

 Εικόνα


Ποιοι χάκερς, ρε κακόμοιροι

Γελούν και οι πέτρες με τις ανακοινώσεις για το φιάσκο που συμβαίνει δύο ημέρες τώρα με την Τράπεζα Θεμάτων. Όσοι ξέρουν από πληροφορική θεωρούν αστείες ανακοινώσεις του τύπου «η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων δέχθηκε 165 εκατομμύρια χτυπήματα από 114 χώρες. Είναι η πιο σημαντική επίθεση που έγινε ποτέ σε ελληνικό δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό».

Ακόμα και αυτό να συνέβη, αν συνέβη, αποτελεί υπόθεση μισής ή μίας ώρας για να επανέλθει η κατάσταση (και ο server). Είναι προφανές πως το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων ήταν (είναι) της πλάκας και γι' αυτό ζούμε όλες ετούτες τις κωμικοτραγικές καταστάσεις (κωμικές για εμάς, τραγικές για τα παιδιά στα σχολεία).  

Φιάσκο μεγατόνων με την τράπεζα θεμάτων στην Ελλάδα – Γελάνε και οι πέτρες με το κυβερνητικό αφήγημα

Γελούν και οι πέτρες με τις ανακοινώσεις για το φιάσκο που συμβαίνει δύο ημέρες τώρα με την Τράπεζα Θεμάτων. Όσοι ξέρουν από πληροφορική θεωρούν αστείες ανακοινώσεις του τύπου «η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων δέχθηκε 165 εκατομμύρια χτυπήματα από 114 χώρες. Είναι η πιο σημαντική επίθεση που έγινε ποτέ σε ελληνικό δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό».