Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Κατά Ψαριανού προσφεύγει η ΟΛΜΕ

 

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ    efsyn.gr 
Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει η ΟΛΜΕ, μετά το νέο παραλήρημα Ψαριανού, με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν για δεύτερη μέρα οι εξετάσεις των μαθητών στα σχολεία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις. 

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δε θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. 

Αναρωτιόμαστε αν η Ν.Δ., με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της».

Ενδεικτική είναι και η ανάρτηση της γ.γ. της ΟΛΜΕ Στέλλας Μανουσογιωργάκη

►Να πάρει ξεκάθαρη θέση, να καταδικάσει τις δηλώσεις του υποψηφίου του και να τον διαγράψει από τις λίστες και το κόμμα της Ν.Δ. καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Κουμουνδούρου, διαφορετικά, όπως τονίζει, «θα σημαίνει πως συμφωνεί με τον Ψαριανό».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου 

του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το «υβριστικό παραλήρημα» Ψαριανού

Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η Ν.Δ. κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. 

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει, εδώ και τώρα, τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη Ν.Δ. 

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι».

►Καυστικό το σχόλιο του Μιχάλη Κριθαρίδη, ο οποίος κάνει εύστοχες συγκρίσεις με αφορμή την αντίδραση του πρωθυπουργού όταν μέλη του ΜέΡΑ25 είχαν αρνηθεί να του δώσουν το χέρι τους, στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας του στην Κυψέλη. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης είχε απαντήσει στους αρνητές χειραψίας: «Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό».

Το σχόλιο του Μιχάλη Κριθαρίδη

υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη

Και επειδή αρκετή συζήτηση έγινε με αφορμή την αυτονόητη στάση της συντρόφισσας μας, να μη δώσει το χέρι της στον πρωθυπουργό των υποκλοπών, της καταστολής και των Τεμπών, φανταζόμαστε πως ο κ. Μητσοτάκης θα αισθάνεται πολύ άνετα με τον πολιτικό πολιτισμό και την ευγένεια του κ. Ψαριανού.

1 σχόλιο:

  1. Δίδυμοι

    Οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι άνθρωποι που απολαμβάνουν να μπερδεύουν τους ανθρώπους με την προσωπικότητά τους. Μερικές φορές επιδεικνύουν ασυνεπή συμπεριφορά και εμπλέκονται σε κουτσομπολιά ή χειραγώγηση με κακόβουλη πρόθεση. Αγωνίζονται επίσης με τη δέσμευση. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν δυνητικά να βλάψουν συναισθηματικά τους άλλους.

    πηγή:https://www.enikos.gr/timeout/ta-5-zodia-pou-echoun-toxika-charaktiristika-kai-kataligoun-na-pligonoun-tous-allous/1976237/

    Κάποιον θυμίζει, ε;
    φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή