Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Το Φοινικοδάσος & η παραλία της Πρέβελης (Ν. Ρεθύμνης) ΑΝΩΘΕΝ

Ευαγγελισμός: Απόλυτη προτεραιότητα στους VIP του Conference League – Πρωτοφανής απόφαση με πρόσχημα τον ποδοσφαιρικό αγώνα

 

Την περίθαλψη κατά «απόλυτη προτεραιότητα» των VIP επισκεπτών στην χώρα για τον τελικό του Conference League, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα ζητά με μία πρωτοφανή και άκρως προκλητική απόφαση ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξηλώνει το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία στενάζουν από τα ράντζα και τις ατελείωτες ελλείψεις.

Αδωνις: Απίστευτος κωλοτούμπας, “δηλωσίας συνειδήσεως και ιδεολογίας”

Τελικά θα λέμε “ουδέν κρυπτό από το Ιντερνέτ”. Και ειδικά όταν αποκαλύπτεται ο τρόπος που πουλούσε την έντυπη σαβούρα του ο τηλεπλασιέ υπουργός και βλέπεις στην συνέχεια τις κωλοτούμπες του, σε κάνει να αναρωτιέσαι τι μυαλό κουβαλάν οι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που τον εμπιστεύονται να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο. Αναφερόμαστε όπως καταλάβατε στον Αδωνι Γεωργιάδη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ιδιοκτήτης του εκπαιδευτικού “μαγαζιού”, “Ελληνική Αγωγή” είναι περίπτωση προς μελέτη, μια προσπάθεια που έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς με το ένθετο που κυκλοφόρησε μαζί με την ΕφΣυν και έχει τίτλο: “Αδωνις Γεωργιάδης: Η ακροδεξιά με το γελαστό πρόσωπο”.