Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Αδωνις: Απίστευτος κωλοτούμπας, “δηλωσίας συνειδήσεως και ιδεολογίας”

Τελικά θα λέμε “ουδέν κρυπτό από το Ιντερνέτ”. Και ειδικά όταν αποκαλύπτεται ο τρόπος που πουλούσε την έντυπη σαβούρα του ο τηλεπλασιέ υπουργός και βλέπεις στην συνέχεια τις κωλοτούμπες του, σε κάνει να αναρωτιέσαι τι μυαλό κουβαλάν οι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που τον εμπιστεύονται να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο. Αναφερόμαστε όπως καταλάβατε στον Αδωνι Γεωργιάδη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ιδιοκτήτης του εκπαιδευτικού “μαγαζιού”, “Ελληνική Αγωγή” είναι περίπτωση προς μελέτη, μια προσπάθεια που έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς με το ένθετο που κυκλοφόρησε μαζί με την ΕφΣυν και έχει τίτλο: “Αδωνις Γεωργιάδης: Η ακροδεξιά με το γελαστό πρόσωπο”.

Αυτό που του προσάπτει ο πρώην αρχηγός του Καρατζαφέρης ότι “έγινε δηλωσίας συνειδήσεως και ιδεολογίας”, ισχύει απόλυτα. Αρκεί να θυμηθούμε ότι “Ο προδότης Γεωργιάδης που τον πήρε απ’ την αφάνεια και τον έκανε βουλευτή“, όπως λέει ο πρώην επικεφαλής του ΛΑΟΣ, μέχρι πριν λίγο καιρό διαφήμιζε και πρόβαλε με θέρμη το βιβλίο “Ολη η αλήθεια για τους Εβραίους”, το οποίο έχει γράψει ο ιδρυτής του κόμματος της 4ης Αυγούστου και πολιτικός του μέντορας Κώστας Πλεύρης και στην συνέχεια αποκήρυξε τον εαυτό του.

Τίποτα το εντυπωσιακό. Ας φέρουμε στην μνήμη μας ότι ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ μας έλεγε ότι ο Α. Σαμαράς διαθέτει “πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού”, ο Κ. Καραμανλής είναι “ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς” και ο Κ. Μητσοτάκης “λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος”.

Ερέθισμα γι’ αυτή την ανάρτηση ένα ποστ που συναντήσαμε στην πλατφόρμα ¨Χ”, από ένα Συριζαίικο λογαριασμό και μας θυμίζει την αρχαιοπληξία του Γεωργιάδη και τον θρησκευτικό του παροξυσμό.

Πουλάει, λοιπόν το ογκώδες βιβλίο “Ο Αντίχριστος ήλθεν του «Πατρός Μαξίμου»”, και εκφράζει τη συμπαράστασή του σε όσες παραδοξότητες γράφει: «Ο Πατέρας Μάξιμος μας έφερε σήμερα μια σειρά πραγμάτων, τα οποία αποφασίσαμε και για λόγους ενισχύσεως της προσπάθειας να τα δώσουμε σε μία πολύ χαμηλή τιμή. Μια ειδική προσφορά της εκπομπής μας με την αγάπη μας για τον Πατέρα Μάξιμο και την υποστήριξή μας σ’ αυτά τα οποία κάνει».

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω κοσμοκαλόγερος στο βιβλίο του αυτό προφήτευε ότι ο Αντίχριστος επρόκειτο να εμφανιστεί το 2013, ενώ προσδιόριζε τη Δευτέρα Παρουσία στις 7 προς 8 Απριλίου 2018, Αυτά και για την ευλάβεια του κ. Γεωργιάδη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου