Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Σαν σήμερα η οργάνωση "Ιούνης '78" εκτελεί τον αρχιβασανιστή της χούντας Πέτρο Μπάμπαλη


Του Γ. Γ.

 «Οι δίκες των βασανιστών της Χούντας διεξήχθησαν έναν χρόνο μετά την πτώση της χούντας, σε Αθήνα, Πάτρα και Χαλκίδα, με τους περισσότερους κατηγορουμένους να πέφτουν "στα μαλακά" και μερικούς να αθωώνονται. Μεταξύ των αθωωθέντων και οι -γνωστοί από πολλές καταγγελίες βασανισθέντων- αστυνόμοι Ευάγγελος Μάλλιος και Πέτρος Μπάμπαλης, που έπεσαν νεκροί λίγο αργότερα -

Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!Γαλλία: Μπάτσοι VS Πυροσβέστες

Τρόφιμα χωρίς Γλουτένη: Ανάγκη ή διατροφικό μάρκετινγκ;

Της Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη*
Τα τρόφιμα χωρίς γλουτένη λανσάρονται τελευταία ως θαυματουργά τρόφιμα που συντελούν στη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων και στην αναστολή της βιολογικής γήρανσης. Έχουν ωστόσο επιστημονική βάση οι ισχυρισμοί αυτοί; Είναι μια συχνή απορία των ασθενών με διαταραχή

"Χάλασε" η νεολαία και στο Κολωνάκι - Καρπάζωσαν τον Πρετεντέρη και του πήραν το πούρο

Θα ήταν ψέματα να ισχυριστούμε ότι δεν μειδιάσαμε διαβάζοντας τον σκωπτικό τρόπο με τον οποίο μας γνωστοποιεί την ειδησούλα, αρθρογράφος -ο Φέλιξ- από την ιστοσελίδα "Κουτί της Πανδώρας".
Αυτή αναφέρεται σε μια απρόσμενη συνάντηση που είχε ο καλαμαράς -που ανάμεσα στους άλλους τίτλους του απέκτησε και αυτόν του "συντονιστή την κοπής βασιλόπιτας"- Πρετεντεράκος, με νεολαίους στο Κολωνάκι.

Κρίμα όμως που δεν υπάρχει σχετικό βίντεο. Θα ήταν απόλαυση να παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις του Πρετεντέρη, σε όλο αυτό το σκηνικό.

Τριών Ιεραρχών: Ρατσιστικές, ομοφοβικές κατηχήσεις και αποβολή «άθεης» μαθήτριας

Ο πρώτος εορτασμός των Τριών Ιεραρχών, με τον τρόπο της νέας κυβέρνησης και της υπουργού Νίκης Κεραμέως, συνοδεύτηκε με διαμαρτυρίες και καταγγελίες από γονείς στα social media και τον Τύπο. «Η γιορτή βρίσκει φέτος τα σχολεία μας ανοιχτά» δήλωσε η κυρία Κεραμέως. «Και τα παιδιά μας δηλητηριασμένα» θα μπορούσε να συμπληρώσει, όποιος διάβασε τις

Η γνώση είναι “επικίνδυνη”.

Γράφει ο mitsos175

Από τα πανάρχαια χρόνια οι τύραννοι φοβόταν τη Γνώση. Έτρεμαν μήπως ο κόσμος μάθει την αλήθεια. Οι τραγωδίες δείχνουν αυτό το φόβο. “Αν θέλεις να πω το χρησμό μπροστά στο λαό, πες μου, είμαι πρόθυμος. Αλλιώς ας πάμε μέσα...” Λέει ο Κρέοντας στον Οιδίποδα.

Όσοι ξέρουν την αλήθεια, όσοι γνωρίζουν, δεν χρειάζονται τίποτε άλλο, ούτε καν να βλέπουν! Ο Τειρεσίας είναι ο τυφλός, που όμως ξέρει καλά, έτσι από τα χείλη του κρέμεται η πόλη. Ο Οιδίποδας μόλις μαθαίνει την τραγική αλήθεια, τυφλώνεται!

Η γνώση είναι “επικίνδυνη”. Στο αριστούργημα “ Το όνομα του Ρόδου”, όποιος διαβάζει το απαγορευμένο βιβλίο δηλητηριάζεται από το αρσενικό στις σελίδες του.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΠΑΦΙΛΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

H πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τσιμισκή (3)

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΗΠΑ: Άνδρας αγόρασε διαφημιστικό χρόνο 6 εκατ. για να ευχαριστήσει τους κτηνιάτρους που έσωσαν τον σκύλο του!!!








«Θέλει αρετήν και τόλμην …(και) η Παιδεία»Ελευθέριος Ανευλαβής
 
Παιδεία, «προς την διάνοιαν και προς το της ψυχής ήθος» (Αριστοτέλης).
Η παρούσα κατάσταση της Παιδείας δεν είναι μια ατυχής δυσλειτουργία της κοινωνίας. Είναι στοχευμένη επίθεση κατά του ανθρωπιστικού ιδεώδους, η οποία προβάλλεται και επιβάλλεται ως αναγκαία συνθήκη για την ύπαρξη μιας σύγχρονης (μοντέρνας) νεοφιλελεύθερης κοινωνίας.

Φοβόμαστε τον κοροναϊό;

Κλεάνθης Γρίβας
Φοβόμαστε τον κοροναϊό;
Το παρακάτω άρθρο προέρχεται από αναφορά της EileenKurlander
Κάποιος δημοσίευσε το εξής:
«Ο CORONAVIRUS δεν είναι νέος ιός, υπάρχει επί τουλάχιστον δύο δεκαετίες και μεταδίδεται από ζώα σε ανθρώπους και, στη συνέχεια, από ανθρώπους σε ανθρώπους, λέγεται ότι προέρχεται από την κατανάλωση γάτων, νυχιών και καμήλων (ανάλογα με το στέλεχος). Το 2019-nCoV είναι ένα υποθετικά νέο στέλεχος του κοροναϊού, το οποίο εμφανίστηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2019 σε μια αγορά θαλασσινών στην Κίνα».
Τώρα, ας δούμε μαζί:
• Το 2004,τα αμερικανικά «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων»

Το Video της ημέρας - 30/01/20

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Θρύλε γερά... ξαναπάρ' το στα χαρτιά!ΔΩΣΕΕΕΕ!!!

   Δεν είναι πρώτος. Από το απόγευμα της Δευτέρας βλέπει στην βαθμολογία

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετά τον Κοσκωτά για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός τον υποβιβασμό λόγω χρεών ψηφίστηκε σε ένα βράδυ νόμος φωτογραφικός, 
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Η ΠΡΑΣΙΝΗ
       Για όσους… ξεχνάνε να θυμίσω. Μετά τον Κοσκωτά για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός τον υποβιβασμό λόγω χρεών ψηφίστηκε σε ένα βράδυ νόμος φωτογραφικός, για να γίνει ρύθμιση των χρεών και να πάρει την ομάδα ο

Η φωτογραφία των 9 gigapixel και των 84 εκατ. αστεριών

galaxias.png 
    Το 2012 ο Milky Way χρησιμοποίησε το τηλεσκόπιο VISTA –που βρίσκεται στη Χιλή- Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος και έβγαλε μία φωτογραφία η οποία ακόμα και σήμερα προκαλεί δέος.
Σε αυτή ο Way κατάφερε να «χωρέσει» 84 εκατ. αστέρια στην ασύλληπτη ανάλυση 108.500x81.500 ή αλλιώς... 9 gigapixels. Το μέγεθος της φωτογραφίας είναι 24,6 gigabyte!

Διαβάστε την ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα ,με την μεταχείρηση που έτυχαν απο τον ακατόναμαστο ΣΚΑΙ!!!



Radio Arvila
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ     Δυστυχώς, ο σταθμός αυτός πετυχαίνει να μας παρασύρει σε ένα αρκετά χαμηλό επίπεδο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Κίνα: Οι πολύχρωμοι λόφοι που βγήκαν από τα παραμύθια


 Στη Βηρυτό μαίνονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Οι δυνάμεις της τάξης χρησιμοποίησαν νερό, χημικά και πλαστικές σφαίρες στις συγκρούσεις τους με τους διαδηλωτές, το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
ASSOCIATED PRESS

 Η ηφαιστειακή τέφρα έχει καλύψει τα πάντα μετά το... ξύπνημα του ηφαιστείου Τααλ, στις Φιλιππίνες.
 ASSOCIATED PRESS
Αστυνομικός ρίχνει χημικά κατά των αντικυβερνητικών διαδηλωτών, στην πλατεία του Κοινοβουλίου, στη Βηρυτό. Τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου ήταν τα πιο βίαια, από την ημέρα που ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες στον Λίβανο, πριν από τρεις μήνες. 
ASSOCIATED PRESS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ!!!

«Εφιαλτικό» το μέλλον της Ελλάδας - Επιστήμονας προειδοποιεί...


«Εφιαλτικό» το μέλλον της Ελλάδας - Επιστήμονας προειδοποιεί...
     Εφιαλτικό είναι το σενάριο για το μέλλον...
«Σε ερημοποίηση θα οδηγηθεί το 40% της χώρας μέχρι το τέλος του αιώνα, σε περίπτωση μη προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή», ανέφερε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός σε ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Κοροναϊός: Ανατριχιαστικές εικόνες από την παράνομη αγορά ζώων, όπου ξεκίνησε ο ιός


Κοροναϊός: Ανατριχιαστικές εικόνες από την παράνομη αγορά ζώων, όπου ξεκίνησε ο ιός
Ο κοροναϊός της πόλης Ουχάν ή ο νέος κοροναϊός του 2019, όπως ονομάστηκε έχει προσβάλει μέχρι στιγμής 2.000 ανθρώπους από την Κίνα μέχρι και την Ευρώπη και έχει οδηγήσει στο θάνατο 56.
    Ο ιός εντοπίστηκε σε μία αγορά όπου πωλούνταν θαλασσινά, πουλερικά,

Η Τουρκία στη λάθος πλευρά της Ιστορίας


    Αποτέλεσμα εικόνας για Η Τουρκία στη λάθος πλευρά της Ιστορίας

   Η Άγκυρα ερμηνεύει αυθαίρετα τις διεθνείς συμβάσεις και με τη μορφή μανιφέστου «γκριζάρει» νησιά, αμφισβητεί θαλάσσιες ζώνες και οριοθετεί την υφαλοκρηπίδα
Με τον τρόπο που η Άγκυρα πολλαπλασιάζει καθημερινά τις προκλήσεις ήταν

Μιλά ελληνικά ο Ιβάν Σαββίδης;

     Η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να μιλά στα ρωσικά και να χρησιμοποιεί μεταφραστή έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια
Μεγάλος χαμός γίνεται στο διαδίκτυο και όχι μόνο με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι «Ρώσος»… Υπονοώντας ότι εθνικά είναι Ρώσος -ήτοι μη Έλληνας- και όχι ότι

Σοκ: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χαστουκίζει ανήλικο Ρομά!

        Αδιανόητες εικόνες, αδιανόητη η απόπειρα συγκάλυψης ενός απαράδεκτου και καταδικαστέου περιστατικού που οι επικεφαλής αξιωματικοί προσπάθησαν να κουκουλώσουν ... εξαφανίζοντας τους δράστες αστυνομικούς.