Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ!!!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!Η αλητεια όλη μπροστα σας!!!

Μαρινόπουλος: Τα 20 μεγαλύτερα 'φέσια' που έριξε στην αγορά

Ποιοι είναι οι προμηθευτές που κατέγραψαν τις μεγαλύτερες ζημιές από την κατάρρευση της Μαρινόπουλος 
Διαβαστε το άρθρο του :
 
 
πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί,το ιδιαίτερο ενδιαφέρον είνβαι στα σχόλια των αναγνωστών,αυτα να διαβάσετε περισσότερο!!!
 

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Kόμικ,η καλύτερη απάντηση στον φασισμό!

O John Antóno  (Γιάννης Αντωνόπουλος) είναι σκιτσογράφος και με τα έργα του σχολιάζει σε καθημερινή βάση τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας και της κοινωνίας μας.
Το σημερινό του κόμικ καταπιάνεται με τη ρατσιστική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον δασκάλων στο δημοτικό του Περάματος, οι οποίοι δέχθηκαν προσφυγόπουλα για να φοιτήσουν στις τάξεις του σχολείου.
Οι πολλές περιγραφές είναι περιττές. Η καλύτερη απάντηση στο "τι είναι φασισμός", παρακάτω.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταγγέλλει προς τιμή του την παρουσία χρυσαυγίτων με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό, στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ικονίου, αλλά και σε όσους τον κάλεσαν, καθώς, όπως αναφέρει, με τη στάση τους φέρουν την ευθύνη για τα γεγονότα

Αυτά είναι τα 10 καρκινογόνα αντικείμενα και σημεία του σπιτιού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 8 Οκτώβριος, 2016 - 07:41 | Στην Κατηγορία:



Τις περισσότερες φορές ένα τακτοποιημένο και καθαρό σπίτι σας δίνει την εντύπωση πως ζείτε σε ένα υγιεινό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Δυστυχώς, όμως, ο κίνδυνος δεν είναι πάντα εμφανής με αποτέλεσμα να συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε αντικείμενα και προϊόντα που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας.
Δείτε προσεκτικά τα σημεία του σπιτιού και τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που σύμφωνα με δημοσίευμα του spirossoulis.com είναι επιβλαβή και

"Τρώμε...καρκίνο"! Ποιά τρόφιμα να αποφεύγετε», από τον π. Πρόεδρο του ΕΦΕΤ Dr. Νίκο Κατσαρό





Νίκος Κατσαρός
Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές:

30% οφείλεται στο κάπνισμα, 33% στα τρόφιμα, 5% στην κληρονομικότητα και το υπόλοιπο 32% στις ακτινοβολίες, τους ιούς και τις ορμόνες. Στα τρόφιμα οφείλεται το 1/3 των καρκίνων του πεπτικού συστήματος. Μερικές απο τις