Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

    ΤΟ 13033 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!

 

Εικόνα

"Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ινδό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το φυσικό σημείο εισόδου για τις ινδικές επιχειρήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ανέφερε ο πρωθυπουργός"

Εικόνα

ΚΑΤ : Μονάδα λοιμώξεων σήμερα. 13 ασθενείς που κάνουν για 23 .Κατακοιτοι,θέλουν γύρισμα,ξεσκατισμα κοκ . ...
Πρωινή βραδυά, μια νοσοκόμα και μια μαθητευόμενη.
 Μητσοτάκη,Κικιλια,αυτό που κάνω με τα χέρια μου δεν ειναι χειροκρότημα...

 

Κομισιόν / Πετάει το μπαλάκι στην Ελλάδα για τη μονοπωλιακή παροχή τραπεζικών υπηρεσιών

ΑΤΜ τράπεζας
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Το μπαλάκι στις ελληνικές αρχές πετά η Κομισιόν με απάντηση που έδωσε δια της αρμόδιας Επιτρόπου για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την ένωση κεφαλαιαγορών Μαρέιντ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Ξεπλυμα Λιγναδη,Μπαμπη,
ελευθερος χωρις ορους ο Λαιμος,βιασμοι,δολοφονιες,
βαλτε τη μασκα ,μα γιατι φορατε μασκα ,πεθερες στη θεση  Δενδια,
παρασημοφορηση σωματων για το Ματι,
 ψηφο κατα των εκτρωσεων 

 

Η Βρετανία απαγορεύει τη διαφήμιση junk food από τηλεόραση και διαδίκτυο

Η Βρετανία απαγορεύει τη διαφήμιση junk food από τηλεόραση και διαδίκτυοefsyn.gr

Η Βρετανία θα απαγορεύσει τη μετάδοση κατά τη διάρκεια της ημέρας τηλεοπτικών και διαδικτυακών διαφημίσεων που προωθούν ανθυγιεινά τρόφιμα στο πλαίσιο της εκστρατείας της κατά της παχυσαρκίας και υπέρ της υγιεινής διατροφής.

Ρεύμα με... σπασμένα τα φρένα

Ρεύμα με... σπασμένα τα φρέναEUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 
Άρης Χατζηγεωργίου
      Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση για το ξέφρενο ράλι ● Στον καύσωνα και στην υψηλή ζήτηση αποδίδουν την εξέλιξη οι παίκτες της αγοράς, ουδείς όμως δεσμεύεται ότι οι αυξήσεις δεν θα περάσουν στα τιμολόγια των νοικοκυριών μέσα από τις ρήτρες αναπροσαρμογής ● Ερώτηση 54 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τον γρίφο των επιβαρύνσεων στους λογαριασμούς.

   Kαλπάζει εντελώς ανεξέλεγκτα η χονδρική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος που βρέθηκε μέσα σε μία μέρα να αυξάνεται κατά 30%, φτάνοντας σήμερα στα 128,15 ευρώ ανά μεγαβατώρα, ενώ χθες ήταν στα 99,86 και τον περασμένο Φεβρουάριο κυμαινόταν στα 50 ευρώ.

Αγρίνιο: Και για βιασμό δύο ανηλίκων κοριτσιών η σύλληψη του ιερέα

Αγρίνιο: Και για βιασμό δύο ανηλίκων κοριτσιών η σύλληψη του ιερέα
     Ήδη κατηγορούνταν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

   Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον ιερέα ο οποίος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στο Αγρίνιο.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lawandorder.gr, στις κατηγορίες προστέθηκε και αυτή του βιασμού ανηλίκου.

   Συγκεκριμένα, δύο κοπέλες, οι οποίες πλέον είναι ενήλικες, κατήγγειλαν πως όταν ακόμα ήταν ανήλικες βιάστηκαν από τον συγκεκριμένο ιερέα. Οι ηλικίες τους τότε ήταν 14 και 17 ετών αντίστοιχα.

Iερέας παιδόφιλος στο Αγρίνιο, πρεζέμπορας με #βιτριολι στην Αθήνα! 
Αυτή η κοινωνική ομάδα έχει ποσοστά εγκληματικότητας περίπου σαν των κατατρεγμένων "μουσαφιραίων"!

 

Καναδάς / Εντοπίστηκαν και νέοι εκατοντάδες ανώνυμοι τάφοι παιδιών ιθαγενών ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙA ΑΛΗΤΕΙΑ ,ΤΙ ΖΩΗ ΕΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

ΚΑΝΑΔΑΣ ΤΑΦΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ
screenshot youtube

    Εκατοντάδες ανώνυμοι τάφοι ανακαλύφθηκαν την Τετάρτη κοντά σε χώρο όπου παλαιότερα υπήρχε ένα καθολικό οικοτροφείο για παιδιά ιθαγενών στον δυτικό Καναδά.

Νέα Δημοκρατία / Στη φρουρά του κόμματος υπηρετούσε ο αστυνομικός που συνελήφθη για 11 ληστείες

Τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο Χρήστος Σπίρτζης αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός που συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε 11 ληστείες σε βενζινάδικα από τις 9 έως τις 19 Απριλίου, υπηρετούσε στη φρουρά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ευρωβουλευτές ΝΔ / Τάχθηκαν κατά του δικαιώματος στην άμβλωση παρέα με τους Πολωνούς υπερσυντηρητικούς

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ
photo eurokinissi

L&O: Πιερία - Σε ένα ξωκλήσι έκρυβε την κλεμμένη πιστωτική κάρτα της ηλικιωμένης η οικιακή βοηθός ,από που ήταν η οικιακή βοηθός,από διπλανο χωριό,Ελληνίδα!!!

L&O: Πιερία - Σε ένα ξωκλήσι έκρυβε την κλεμμένη πιστωτική κάρτα της ηλικιωμένης η οικιακή βοηθός (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Η κλοπή και η απάτη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης που αντιλήφθηκε ότι έλειπαν 51.000 ευρώ από τον προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό

Αποκλειστικό βίντεο L&O: Αστυνομικός ληστής εν δράσει(να χαιρόμαστε τους ειδικούς φρουρούς της Αστυνομίας,ακροδεξιά σκουπίδια!!!)

 

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο ΑΤ Μοσχάτου, και εκτελούσε υπηρεσία στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!!!

Κλέων Γρηγοριάδης - Είστε ο "αυτοφωράκιας" της «Μητσοτάκης Α.Ε» κ. Χατζηδάκη 14/06/2021

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ !!!

Νίκος Ρωμανός / Παραδέχθηκε ότι είναι τρολ του διαδικτύου - Γιατί τον καλύπτει ο Μητσοτάκης

ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ο «πολυάσχολος» διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, παραδέχθηκε ότι λειτουργεί ως τρολ του διαδικτύου αφού δεν είχε τον χρόνο να τσεκάρει τα fake news που διακίνησε.

Κώστας Μπακογιάννης / Επιχείρηση κουκουλώματος – Προσπαθεί να προστατεύσει τον υπεύθυνο υπεξαίρεσης

Μπακογιάννης
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εκτεθειμένος εμφανίζεται απέναντι στους δημότες της Αθήνας ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης αφού υπολείπεται από το ταμείο του Δήμου το ποσό των 70.000 ευρώ.

Κυριάκος Μητσοτάκης / Με εντολή Μαξίμου τα fake news για το νόμο Παρασκευόπουλου

Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

   Τελικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάλυψε απλώς τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, που έγινε ρεζίλι με τα νέα ψέματα και τον ισχυρισμό ότι δεν είχε χρόνο να τσεκάρει την είδηση για τον νόμο Παρασκευόπουλου. Αντίθετα, απέδειξε ότι τα fake news παραμένουν κεντρική γραμμή του Μαξίμου και ότι ο ίδιος βρίσκεται στην πραγματικότητα πίσω από τη γαλάζια προπαγάνδα.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Προπαγάνδα

ΠροπαγάνδαEUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 
      Ο Θάνος Τζήμερος εκτός από ακροδεξιός είναι και άσχετος. Με αφορμή τον βιασμό στα Πετράλωνα σε ανάρτησή του υποστήριξε πως ο δράστης βουλγαρικής καταγωγής «κάθισε μερικά φεγγάρια στη φυλακή και μετά ελεύθερος για να κάνει τα ίδια. Για απέλαση ούτε κουβέντα». Αγνοεί, εκτός των άλλων προφανώς, πως η Βουλγαρία είναι μέλος της Ε.Ε.

Τέσσερις ημέρες δεμένος έτρωγε ξύλο ο Γεωργιανός «ύποπτος»

Τέσσερις ημέρες δεμένος έτρωγε ξύλο ο Γεωργιανός «ύποπτος»EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ  

Πυρά και από την αλβανική κοινότητα - ότι «για άλλη μία φορά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του “ξένου, μετανάστη εγκληματία”, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία».

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ BRYAN!!!Συγκινήθηκα με τα τραγούδια του!!!Πόσο μου άρεσε!!!Bryan Adams Greatest Hits Full Album - Best Love Song Of Bryan Adams 2021

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Bryan Adams - Everything I Do (Live At Wembley 1996)

Sting, Shirazee - Englishman / African In New York

Οργανώσεις γυναικών αποκαλύπτουν τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή για το νομοσχέδιο – έκτρωμα

«Ο Πρωθυπουργός, στην ομιλία του στη Βουλή, ανέφερε ότι οι γυναικείες οργανώσεις συμφώνησαν με το εργασιακό νομοσχέδιο. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει από την αλήθεια περισσότερο από αυτό!» 

      Τα «ψέματα» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής (που σύμφωνα με τον Μπογδάνο πρέπει να πληρώσει και 100 ευρώ που τα ξεστόμισε) αποκαλύπτουν με ανακοίνωσή τους  19 οργανώσεις γυναικών.

L’Echo: Ο νέος καταυλισμός της Λέσβου είναι η ντροπή της Ευρώπης

L’Echo: Ο νέος καταυλισμός της Λέσβου είναι η ντροπή της ΕυρώπηςΦωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

      Ρεπορτάζ από τον καταυλισμό μεταναστών στο Μαυροβούνι της Λέσβου δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα L' Echo, το οποίο υπογράφει ο Βενσεν Γκεορί. «Το hotspot υπό κατασκευή που θυμίζει φυλακή, συμβολίζει την αποτυχία της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής».

Η ξεχωριστή συγγνώμη του Γιαννίκογλου προς Κάρολαϊν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα

 a-sports.gr :: Η ξεχωριστή συγγνώμη του Γιαννίκογλου προς Κάρολαϊν,  Γιακουμάκη, Τοπαλούδη       Ο τερματοφύλακας της Σούντουβα, Μάκης Γιαννίκογλου, έστειλε το δικό του μήνυμα και τη συγγνώμη του για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων, όπως η Κάρολαϊν, η Δήμητρα της Λέσβου, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και η Ελένη Τοπαλούδη.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Η ταυτότητα μιας φιλελεύθερης και ανεκτικής γενιάς -Έρευνα της Κάπα Research

Η ταυτότητα μιας φιλελεύθερης και ανεκτικής γενιάς -Έρευνα της Κάπα  Research - Ανοιχτό Παράθυρο 

     Σε μια περίοδο που ο κόσμος απομακρύνεται από το εθνικό, βιομηχανικό και τηλεοπτικό του παρελθόν και οδεύει προς ένα περισσότερο παγκόσμιο, ψηφιακό και διαδικτυωμένο μέλλον, μια γενιά νέων ανθρώπων 17-39 ετών διεκδικεί τον δικό της βηματισμό. Η γενιά αυτή στριμώχτηκε στον παλιό, μεταπολιτευτικό όρο «νεολαία» και αντιμετωπίστηκε έκτοτε με ένα κράμα εξιδανίκευσης, έλλειψης κατανόησης, οίκτου και πιο πρόσφατα, με την πανδημία, με πλήρη απαξίωση και καχυποψία. Η σύγχυση αυτή μαρτυρά άγνοια απέναντι σε εκείνους που σήμερα δεν ετοιμάζονται ούτε να βγουν παγανιά, ούτε να πάρουν τον δρόμο της μετανάστευσης όπως 10 χρόνια πριν· ετοιμάζονται να πάρουν τα ηνία της χώρας.

Η διατροφή που χαλάει την διάθεση – Η κίνηση που τη βελτιώνει

     Η ψυχική υγεία μιας γυναίκας επηρεάζεται περισσότερο από διατροφικούς παράγοντες σε σύγκριση με αυτή ενός άνδρα, σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Binghamton που δημοσιεύθηκε στο Journal of Personalized Medicine.

   Η Lina Begdache, επίκουρη καθηγήτρια υγείας και ευεξίας, έχει δημοσιεύσει έρευνα η οποία υποδείκνυε ότι η καλύτερης ποιότητας διατροφή βελτιώνει την

Μαφία

ΜαφίαΠαύλος Μεθενίτης          Επιμέλεια: Διονύσης Λιβέρης
      Το Χόλιγουντ φρόντισε να εξιδανικεύσει τη Μαφία γενικά. Μεγάλοι σκηνοθέτες ασχολήθηκαν με τους μαφιόζους (όπως ο Κόπολα με τον συγκλονιστικό «Νονό»), τονίζοντας τη ανθρώπινη πλευρά.

   «Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και φιλόξενη χώρα. Η κατάσταση στην Αθήνα