Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Τέσσερις ημέρες δεμένος έτρωγε ξύλο ο Γεωργιανός «ύποπτος»

Τέσσερις ημέρες δεμένος έτρωγε ξύλο ο Γεωργιανός «ύποπτος»EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ  

Πυρά και από την αλβανική κοινότητα - ότι «για άλλη μία φορά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του “ξένου, μετανάστη εγκληματία”, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία».

Η Ελληνική Αστυνομία και οι συνδικαλιστές της υποστηρίζουν ότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι ο σύζυγος ήταν ο δράστης του φονικού στα Γλυκά Νερά, αυτό διαλαλούν τις τελευταίες ημέρες στα κανάλια, απλώς δεν το αποκάλυπταν και δούλευαν συστηματικά ώστε να «δέσουν» πλήρως την υπόθεση.

Αν όμως το γνώριζαν από την αρχή, γιατί προσπαθούσαν επί τετραήμερο να αποσπάσουν μια ψεύτικη ομολογία από έναν Γεωργιανό που συνέλαβαν στα σύνορα, ζητώντας του να πει ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της Καρολάιν;

Ειδήσεις

Αυτό κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου ο ίδιος ο Γεωργιανός στο δεύτερο δημοφιλέστερο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV). Την επομένη, δηλαδή, της ομολογίας του γυναικοκτόνου από την Αλόννησο. Ο 36χρονος μίλησε στις ειδήσεις του «Imedi TV» μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου