Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

«Αυτό ήταν το 2020!»

Celine Dion, Whitney Houston, Mariah Carey : Christmas Songs

Wham! - Last Christmas (Official Video) ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

«Πανεπιστημιακή» Αστυνομία; Αντίφασις εν τοις όροις! (contradictio in adjecto)

Φοιτητές και καθηγητές αντιδρούν ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία με  ψήφισμα! - Neopolis

          Δεν είναι η πρώτη φορά που η κρατική εξουσία δημιουργεί ειδικές, διακεκριμμένες αστυνομικές υπηρεσίες με αντικείμενο και αποστολή άκρως εξειδικευμένα. Προπολεμικά είχε δημιουργηθεί, κατά το 1925-1926, η «Ειδική Ασφάλεια» με αποκλειστική ενασχόληση την «καταπολέμηση του κομμουνισμού». Αυτή η εξειδικευμένη αστυνομική υπηρεσία απέκτησε πολύ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΟΣΟ ΖΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖώ...

Απόσυρση της διάταξης που εξισώνει τα πτυχία των κολλεγίων με αυτά των Πανεπιστημίων.

Απόσυρση της διάταξης που εξισώνει τα πτυχία των κολλεγίων με αυτά των Πανεπιστημίων.Harry P.started this petition to Ελληνική Βουλή, ΣτΕ
      Την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη στην Ολομέλεια της Βουλής ολοκληρώθηκε η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης.

    Με αιφνιδιαστική τροπολογία της τελευταίας στιγμής που κατέθεσε η Υπουργός Παιδείας, κα Κεραμέως, αναγνωρίζονται τα επαγγελματικά προσόντα και εξισώνονται τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχίων των Κολλεγίων με

 Εικόνα

Ειδίκευση – αποειδίκευση και πάλι από την αρχη

Μισθωτή εργασία και κοινωνικός αποκλεισμός – Praxis Review 

     Η Κυβέρνηση εν μέσω δεύτερου κύματος πανδημίας και lock-down προσπαθεί για ακόμη μία φορά να νομοθετήσει αθέατη και χωρίς αντιδράσεις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, αυτή τη φορά σχετικά με την  επαγγελματική εκπαίδευση. Είναι χαρακτηριστική η προχειρότητα με την οποία επιχειρούνται αλλαγές , όπως η (επαν)ίδρυση ενδιάμεσης βαθμίδας επαγγελματικής εκπαίδευσης μετά το γυμνάσιο, χωρίς την απαραίτητη τεκμηρίωση και μελέτη για τις συνέπειες, χωρίς μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Το έμβλημα της Γαλλικής Δημοκρατίας «δακρύζει» απέναντι στην κρατική και αστυνομική βία

      Με παρέμβαση ανώνυμης ομάδας καλλιτεχνών, η 10 μέτρων τοιχογραφία της «Μαριάν», του εθνικου συμβόλου της Γαλλικής Δημοκρατίας, που βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα, εμφανίζεται πλέον με κόκκινα δάκρυα ως απάντηση στην κυβερνητική πολιτική και την αστυνομική βία. 
«Η Μαριάν κλαίει», ενώ οι τρεις λέξεις του γαλλικού ρητού «ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα» έχουν σβηστεί με λευκό χρώμα.
   Μία τοιχογραφία συνολικού ύψους 10 μέτρων, η οποία απεικονίζει τη «Μαριάν», το εθνικό σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας και δημιουργήθηκε στο Παρίσι το 2016 από τον Shepard «Obey» Fairey, εμφανίζεται πλέον δακρυσμένη μετά από παρέμβαση ανώνυμης ομάδας καλλιτεχνών ως απάντηση στην κυβερνητική και αστυνομική βιαιότητα στη χώρα.

 Εικόνα

Απίστευτο: Δείτε τι ζήτησε ο ιδιοκτήτης των Jumbo!!! Ψωνιστε απο εκεί ζώα!!!Ούτε ένας να μην ψωνίζει από τα κωλοκαταστήματα του!!!Αίσχος ο αλήτης που εχασε το παιδί του και συνεχίζει ανάλγητος!!!Ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ!!!

JumboJumbo: Σε μια πρόταση που θα συζητηθεί, προχώρησε ο ιδιοκτήτης των Jumbo, Απόστολος Βακάκης, προκαλώντας σοκ στην αγορά και στους εργαζομένους!
Η Jumbo μπορεί να βγήκε «νοκ άουτ» απ’ την αδυναμία των logistics της να ανταποκριθούν όχι μόνο στις ηλεκτρονικές παραγγελίες αλλά ακόμα και στο click away, όμως ο μεγαλομέτοχος της Απόστολος Βακάκης βρήκε τη λύση:να δουλεύουν οι εργαζόμενοι επτά μέρες την εβδομάδα και 12ωρα -με τη σύμφωνη πάντα γνώμη τους- προκειμένου να υποστηριχθεί όπως λέει το λιανεμπόριο…

Cafe De Anatolia - Lounge Chillout Music | Buddha's Inner Peace | Best Ethnic House Ambient 音楽Τηλεκπαίδευση τέλος!!!Τώρα μουσικάρες!!!Δώσε!!!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Σημαντικές αλλαγές στις Πανελλαδικές από φέτος

Eurokinissi/EUROKINISSI
Του Στράτου Στρατηγάκη   Μαθηματικού - Ερευνητή

     Πολύ μεγάλες αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας με δελτίου τύπου. Οι αλλαγές είναι δύο: η καθιέρωση ελάχιστου ορίου μορίων για να μπορεί να δηλώσει μία σχολή ένας υποψήφιος και η συμπλήρωση του μηχανογραφικού σε δύο φάσεις.

    Το ελάχιστο όριο εισαγωγής σε κάθε τμήμα εξαρτάται από δύο παράγοντες: το μέσο όρο των επιδόσεων του συνόλου των υποψηφίων του κάθε

Κάποιοι απο τους αλήτες που μας κυβερνουν!!!Ελεος!!!

 

Πλεύρης και Μπογδάνος με την υπουργό Παιδείας . Η συνάντηση έγινε λέει για να συζητήσουν τρόπους και μέτρα φύλαξης των ΑΕΙ ειδικά στο κέντρο της Αθήνας . Ξέρουμε που θα καταλήξει αυτό . Έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση
Εικόνα

Εικόνα