Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Σκατιάς

Γράφει ο mitsos175

Ένας είναι ο Σάκης ο Σκατιάς. Χειρότερος κι από το Μπάμπη το Σουγιά. Από πού να αρχίσω να περιγράφω και που να τελειώσω;

Το μούτρο αυτό είναι μεγάλο λαμόγιο. «Καθαρίζει» 200 ευρώ το δευτερόλεπτο, δικά μας λεφτά. Φροντίζει να μας κλέβει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, μη σου πω το γλεντάμε κιόλας!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Sideris Left@LeftSideris
Δηλαδή η Κεραμέως κόβει τις υποτροφίες στους οικονομικά ευάλωτους φοιτητές ενώ προωθεί την αντιεπιστημονικη 'ελληνική αγωγή' του Άδωνη. 
Μας κυβερνούν εχθροί της μόρφωσης, εχθροί των οικονομικά ασθενέστερων, και προωθούν μπίζνες ακόμα και στο χώρο της παιδείας

 

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Παγκοσμιο σοκ: Επίθεση του Guardian στην Pfizer και προσωπικά στον Μπουρλά για τα εμβόλια!

Παγκοσμιο σοκ εχει προκαλέσει ένα άρθρο του Guardian με τίτλο: Το να αφήσουμε την διάθεση των εμβολίων στα χέρια μεγάλων φαρμακευτικών, αποδείχτηκε τεράστιο σφάλμα.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Με 116 θανάτους και 121 νέες διασωληνώσεις, υπάρχει «αποκλιμάκωση»;

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Το περασμένο Σάββατο γράφαμε ότι δεν πιστεύουμε πως υπήρχαν μόνο 72 νεκροί. Υποψιαζόμασταν «μαϊμουδιά», για να μην περάσουν εκείνη τη μέρα οι θάνατοι από την έναρξη της πανδημίας τους 24.000, Και στηρίζαμε την υποψία μας ότι κατά την εβδομάδα που είχε προηγηθεί έκρυβαν πεντέξι θανάτους κάθε μέρα, αποδίδοντάς τους σε… καθυστερημένη εγγραφή τους στο Μητρώο. Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η τρέχουσα εβδομάδα και άρχισε το ίδιο έργο της «μαϊμουδιάς». Επτά νεκρούς έκρυψαν ήδη σήμερα και αναμένεται συνέχεια. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 109 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο, ενώ από τα ψιλά γράμματα του δελτίου του, με μια απλή αφαίρεση, βλέπουμε ότι οι νεκροί του 24ωρου είναι 116.

Πως λέγεται εκείνος που δίνει χρήματα και παίρνεις ζωές; Νεοδημοκράτης!

Γράφει ο mitsos175

Στην Αρχαία Σπάρτη τιμωρούσαν τους κλέφτες. Όχι επειδή έκλεβαν αλλά επειδή τους έπιασαν! Το ίδιο έγινε και στη σύγχρονη Ελλάδα.

2 Φλεβάρη ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας είχε συνάντηση με τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό, για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό. Στο video που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones εμφανίζεται ο δήμαρχος να υπερηφανεύεται για το πώς πήραν τότε τις εκλογές.

Πέντε χρόνια χωρίς τον Λ. Κηλαηδόνη - Ενα βίντεο ντοκουμέντο

Συμπληρώνονται σήμερα πέντε χρόνια από την ημέρα που σίγησε η μοναδική φωνή του Λουκιανού Κηλαηδόνη.
Δεν θα κάνουμε αναλυτική αναφορά στο καλλιτεχνικό έργο του τραγουδοποιού ο οποίος φεύγοντας στα 73 του χρόνια, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας, άφησε πίσω του υπέροχα τραγούδια.

Εμείς θα θυμίσουμε μόνο δυο πράγματα. Το εξώδικο που έστειλε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ

ΤΑ ΡΟΖ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Ποιος πέταξε τα έργα των γελοιογράφων από την ΕΣΗΕΑ;...


Στα παλιατζίδικα κατέληξαν τα έργα των γελοιογράφων που είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ και οι  οποίοι μάταια περίμεναν από την τέως πρόεδρο Μ Αντωνιάδου, να απαντήσει στη τελευταία επιστολή τους για εξεύρεση κατάλληλου χώρου στο κτίριο της Ένωσης.

Ενας φαιδρός κυβερνητικός θίασος, που ισοπεδώνει τις ζωές μας.

 

Απλόχερα χαρίζουν γέλιο οι απαντήσεις που δέχτηκε η τελευταία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας από τους χρήστες του διαδικτύου. 

Εξυπακούεται ότι στα σοβαρά δεν μπορεί να την σχολιάσει κάποιος, τα όσα διαβάζουμε στο διπλανό κειμενάκι της Ν.Δ., εκτός απ' το να θεωρήσει το κυβερνητικό κόμμα "χορηγό" του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

 Image