Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Ποιος πέταξε τα έργα των γελοιογράφων από την ΕΣΗΕΑ;...


Στα παλιατζίδικα κατέληξαν τα έργα των γελοιογράφων που είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ και οι  οποίοι μάταια περίμεναν από την τέως πρόεδρο Μ Αντωνιάδου, να απαντήσει στη τελευταία επιστολή τους για εξεύρεση κατάλληλου χώρου στο κτίριο της Ένωσης.

Τα έργα της λέσχης γελοιογράφων από τις...εκθέσεις και την διεθνή παρουσία τους, τα οποία φυλάσσονταν στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, εντοπίστηκαν από τρίτο πρόσωπο, το οποίο και  ειδοποίησε τους συναδέλφους, ότι βρέθηκαν στοιβαγμένα στο παζάρι του Ελαιώνα, όπου κάθε  Κυριακή   απλώνουν την πραμάτεια τους παλαιοπώλες και ρακοσυλλέκτες.

Πρόκειται για έργα από εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και τα όποια οι συνάδελφοι για να τα σώσουν προσπαθούν τώρα να τα εντοπίσουν και να τα αγοράσουν με δικά τους έξοδα.

Στην αρχή το εκθεσιακό υλικό ήταν σ ένα γραφείο του Μορφωτικού Ιδρύματος, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε διπλανό γραφείο , από εκεί έγινε μετακόμιση στο τέταρτο όροφο και από κει μεταφέρθηκε πάλι στο τρίτο όροφο.

Το ζήτημα αποσιωπήθηκε από την διοίκηση, όπως και άλλα λόγω των εκλογών αλλά το ερώτημα είναι τι συμβαίνει στην ΕΣΗΕΑ με τους γελοιογράφους;...

Κίνηση επαγγελματιών Δημοσιογράφων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου