Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Σκατιάς

Γράφει ο mitsos175

Ένας είναι ο Σάκης ο Σκατιάς. Χειρότερος κι από το Μπάμπη το Σουγιά. Από πού να αρχίσω να περιγράφω και που να τελειώσω;

Το μούτρο αυτό είναι μεγάλο λαμόγιο. «Καθαρίζει» 200 ευρώ το δευτερόλεπτο, δικά μας λεφτά. Φροντίζει να μας κλέβει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, μη σου πω το γλεντάμε κιόλας!

Πως τα καταφέρνει; Έχει τον τρόπο του. Και το βύσμα του. Τα βύσματα του δηλαδή, τις πλάτες αθλίων διεφθαρμένων κηφήνων.

Είναι το «παιδί» για όλες τις βρομοδουλειές. Σαν το Μένιο, αλλά πιο χλιδάτος και χυδαίος. Παρόλο που είναι Σκατιάς, είναι το μεγαλύτερο πλυντήριο. Πλένει από Μνημόνια μέχρι παιδεραστές.

Είναι πάντα με τον πλούσιο. Δε πα να βιάζει παιδάκια, ο Σκατιάς θα πλύνει το αίμα και το σπέρμα με τη γλώσσα του! Μεγάλο καθίκι. Αλλά βρίσκει ηλίθιους και τα κάνει.

Ό,τι σιχαίνεται ο πολύς κόσμος, του Σκατιά του αρέσει. Γι αυτό τον λέμε Σκατιά. «Ναι» στο Δημοψήφισμα και στον Παιδεραστή. Στον πλούσιο παιδεραστή - μην ξεχνιόμαστε.

Όπως με τον Εθνικό Ρουφιάνο, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, έτσι και με το Σκατιά δε θα πως αλλιώς τον λένε. Το ξέρουμε όλοι ποιος είναι. Ένα πλούσιο κωλόπαιδο που κοιτάει μόνο τον εαυτό του, που βολεύτηκε, αφού τον έσπρωχναν άλλοι.

Κι αυτοί οι άλλοι τον βάζουν τώρα (μάλλον με το αζημίωτο) να ξεπλένει βιαστές μικρών παιδιών.

Ο παιδεραστής σύμφωνα με το Σκατιά βρίσκεται σε κόλαση! Τα παιδάκια που βιάστηκαν, που βρέθηκαν; Δεν είναι κόλαση ο βιασμός; Δεν είναι έγκλημα;

Αν υπήρχε Κόλαση, ο Παιδεραστής θα ήταν στο πιο καυτό λάκκο με πίσσα, γιατί ο Ιησούς είπε να πάει να δέσει πέτρα στο λαιμό του και να πέσει να πνιγεί όποιος κάνει κακό σε παιδιά.

Ο Σκατιάς ξεπέρασε και τον Εθνικό Ρουφιάνο που έλεγε πως η μάνα του φονιά ήταν ράκος.

Έκανε και το άλλο. Σύγκρινε τον παιδεραστή με το ναρκομανή! Το βιασμό παιδιών με τον εθισμό! Διπλή πρόκληση κι αηδία. Γιατί εξισώνοντας τον ναρκομανή, που δεν πειράζει κανένα άλλο, μ’ έναν τέτοιο εγκληματία, μόνο αγκαλιές δεν κάνει.

Κι όπως όλα τα μεγάλα καθίκια, ο Σκατιάς έχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

Ποιους; Αυτούς θα καταδικάσουν το πρεζάκι ενώ θα κάνουν τεμενάδες στον έμπορο ναρκωτικών. Οι αγκαλίτσες που λέγαμε.

Αυτούς που θα ξεπλύνουν το βιαστή και θα βιάσουν ξανά το θύμα!

Αυτούς που το κόψιμο των συντάξεων των άλλων είναι νόμιμο, ενώ το δικό τους αντισυνταγματικό.

Γιατί ασχολούμαστε με τον Σκατιά; Γιατί μας τον πέταξαν στα μούτρα. Γι αυτό κλείνω πάντα το βόθρο της TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου