Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Αδωνις: Μην γκρινιάζετε ρε καταστρέφετε την Ελλαδάρα μας

Κάποια στιγμή το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπαίνει στα σπίτια μας μόνο η εικονική πραγματικότητα που προσπαθούν να μας εμφανίσουν οι τηλεοπτική δέκτες, αλλά έρχονται και οι λογαριασμοί, ρεύματος, φυσικού αερίου, κλπ. Και φυσικά αναγκαστικά πηγαίνουμε στα σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές αγορές κλπ για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα.

Το ότι δηλαδή το κόστος ζωής έχει εκτοξευτεί στα ύψη και τα λαϊκά στρώματα στενάζουν για να τα φέρνουν βόλτα είναι σε τέτοιο βαθμό εμφανές που αναγκάζονται να το ομολογήσουν και δεξιές ντουντούκες

Προκαλεί δε οργή να παρακολουθείς τον μπλεγμένο σε μια σειρά λογιτούρες, από την αρπαχτή του ΚΕΕΛΠΝΟ

μέχρι το σκάνδαλο της Novartis, Αδωνη Γεωργιάδη να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες και τσιρίζοντας να μας λέει πόσο περίφημα τα πηγαίνουμε και να μην γκρινιάζουμε γιατί καταστρέφουμε την Ελλαδάρα μας!

Τι διάολο συμβαίνει με τον αντιπρόεδρο του κυβερνητικού κόμματος; Μήπως θεωρεί τους τηλεθεατές χαϊβάνια, σαν κι αυτά που έχει πελάτες στο "εκπαιδευτικό" του μαγαζί και πληρώνουν για να αγοράζουν τις ομοφοβικές, ραταιστικές και εθνικιστικές απόψεις του;

Και για να μην θεωρηθεί ότι υπερβάλουμε στις παραπάνω διαπιστώσεις μας, παραθέτουμε το σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο χρήστης του twitter Ιερώνυμος boss.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου