Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Δημοσθένης Σαρηγιάννης Ακρίτας Καϊδατζής Μαρία Μποτονάκη: Προνόμια εμβολιασμένων

Άλλοι 182 ανώνυμοι τάφοι σε οικοτροφείο για αυτόχθονες στον Καναδά

 

Άλλοι 182 ανώνυμοι τάφοι σε οικοτροφείο για αυτόχθονες στον Καναδά   Αγρυπνία στο Μαριεβάλ, όπου πρόσφατα ανακαλύφθηκαν 751 ανώνυμοι τάφοι, το Σάββατο 26 Ιουνίου

Δεν έχουν τέλος οι μακάβριες ανακαλύψεις ομαδικών τάφων παιδιών αυτοχθόνων στον Καναδά.

Σήμερα, μια κοινότητα αυτοχθόνων στην περιοχή Λόουερ Κοτέναι, κοντά στην πόλη Κράνμπρουκ της Βρετανικής Κολομβίας, ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν τα λείψανα σχεδόν 200 ανθρώπων κάτω από ένα πρώην οικοτροφείο.

Έπεσε μόνος του...

Το τουίτ για το επίδομα Χριστουγέννων του Τσίπρα που θέλει να ξεχάσει ο Μητσοτάκης

      Ήταν το όχι και πολύ μακρινό 2017, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε επίδομα 400 ευρώ στους ανέργους νέους, αναγκάζοντας τότε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαπολύσει επίθεση χαρακτηρίζοντας την κίνηση «φιλοδώρημα και λαϊκισμό».Το τουίτ για το επίδομα Χριστουγέννων του Τσίπρα που θέλει να ξεχάσει ο  Μητσοτάκης

5 Τροφές Που ΣΑΣ Γερνούν [ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ]

Ξυλοδαρμός πολίτη από την ΕΛ.ΑΣ στη Νέα Σμύρνη στις 7 Μαρτίου 2021

     Λίγες ώρες αφού έφτασε στη δημοσιότητα το περιστατικό ξυλοδαρμού πολίτη από άνδρες της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη, στις 7 Μαρτίου 2021, σε επίσημη ανακοίνωση τους οι αρχές έκαναν λόγο για «απρόκλητη επίθεση από ομάδα (30) περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών». 

   Το ανακοινωθέν έσπευσε να αναπαράγει η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι πλήθος οπτικοακουστικού υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδείκνυε ότι δεν πρόκειται για επίθεση κατά αστυνομικών. 

 Βασιζόμενοι σε αδημοσίευτο και δημοσιευμένο οπτικοακουστικό υλικό που συλλέξαμε, αναλύουμε τον τρόπο που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, τη συνάφεια που αυτά τυχόν έχουν με τις καταθέσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο, τις κινήσεις πολιτών και αστυνομικών, αλλά και τα μέσα που χρησιμοποίησε η ΕΛ.ΑΣ για την καταστολή του πλήθους.

ΕΛ.ΑΣ. ACADEMY: Αστυνομικός Τσακάλι κατάφερε να του πέσει ο Picasso | Lu...

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Το ''τέταρτο Ράιχ'' . 30/6/2021

ΤΣΙΜΠΑ 150...

1 Βιταμίνη Για Νευρικό Σύστημα, Βλάβες Των Νεύρων & Νευροπάθεια!

Στα πατώματα ο Πικάσο - Σκηνές από Mr Bean

 Εικόνα

Μ. Κυπραίος στο tvxs.gr: Με άφησαν ανάπηρο, μου αφαιρούν την αποζημίωση

       Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, είναι θύμα αστυνομικής βίας. Έχασε την ακοή του όταν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης έσκασε σε κοντινή απόσταση από το πρόσωπό του, στις διαδηλώσεις του 2011 κατά τη διάρκεια των οποίων ξυλοκοπήθηκε άγρια, ενώ είχε δείξει την δημοσιογραφική του ταυτότητα. Έχει τοποθετηθεί κοχλιακό εμφύτευμα στο κεφάλι του, έκανε έξι χρόνια να περπατήσει κανονικά και είναι πιστοποιημένα κατά 90% ανάπηρος.

Εικόνα

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Εικόνα λόκαλ ρέμπελ @proletarioswest

29 Ιούνη 2011, Σύνταγμα. 99 διαδηλωτές στο νοσοκομείο.

 Χημικά μέσα στο μετρό, χτυπήματα με ανάποδα γκλοπ, δακρυγόνα ευθείας βολής, πέταγμα μαρμάρων μέσα στο πλήθος.
 18 ΜΑΤατζήδες πήγαν σε δίκη για προξένηση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και αθωώθηκαν όλοι τους.

 

ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

ΜΜΜΜ

      Με αφορμή την διαχείριση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον άντρα της, η ελβετική Neue Zürcher Zeitung (NZZ) το Σαββατοκύριακο άσκησε κριτική στα ελληνικά ΜΜΕ που ανήκουν σε οικονομικούς παράγοντες.

   Έγραψε μάλιστα ότι όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για την ποιοτική δημοσιογραφία, αλλά η μόνη τους αγωνία είναι πως θα λιβανίσουν την κυβέρνηση, για να πάρουν περισσότερη κρατική διαφήμιση!

   Γράφει χαρακτηριστικά η ελβετική εφημερίδα: «Τα ελληνικά ΜΜΕ-

Γιάνης Βαρουφάκης για Fraport: «Είστε θεραπαινίδες ξεδιάντροπων αποικιοκρατών»

New York Times για Ελλάδα: Εσωσε 31 ανθρώπους, καταδικάστηκε σε 142 χρόνια φυλακή

Αναλυτικό ρεπορτάζ στους σημερινούς New York Times, για την αντιμετώπιση των προσφύγων και μεταναστών από τις ελληνικές αρχές και τις βαριές καταδίκες σε βάρος τους, που φτάνουν μέχρι και 142 χρόνια φυλάκιση. Ακολουθεί εκτεταμένο απόσπασμα από το, επικριτικό για τις ελληνικές αρχές, άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας:

Όταν ο Χανάντ Αμπντι Μοχάμαντ άρπαξε το πηδάλιο ενός βυθιζόμενου σκάφους στα ανοικτά της Λέσβου τον περασμένο Δεκέμβριο, φοβόταν, αλλά ήταν αποφασισμένος να σώσει τον εαυτό του και τους άλλους 33 ανθρώπους στο πλεούμενο. Έξι μήνες αργότερα, ο Μοχάμαντ, 28 ετών, από τη Σομαλία, βρίσκεται σε φυλακή της Χίου, αφού καταδικάστηκε σε ποινή 142 ετών για λαθρεμπόριο ανθρώπων.

Με εντολή Κούλη! Επιχείρηση τρόμος Μπέρδεψαν τα μπούτια τους με τα νούμε...

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

     Σαν σημερα πριν 6 χρόνια, αυτός ο μαλάκας έκλαιγε γιατί έκλεισαν οι τράπεζες . Μετά τις έσωσε αφου τσόνταρε απο τη συνταξη του να ανακεφαλαιοποιηθούν καμμία δεκαριά φορές. 
 Ο μαλακας παιρνει 700 € συνταξη το μήνα
 Τα γκόλντεν μπόϊς 20000 € το μήνα 
Γειά σου μαλάκα καπιτάλα !!!Εικόνα

 

Διοργάνωση φεστιβάλ ενάντια στα βασανιστήρια για τον Βασίλη Μάγγο | ROSA.GR     

 Διοργάνωση φεστιβάλ ενάντια στα βασανιστήρια για τον Βασίλη Μάγγο
Το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι ένα μήνυμα ενάντια στους βασανιστές και ήρθε για να μείνει ώστε να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη των διαχρονικών εγκλημάτων
   Φεστιβάλ, ενάντια στα κρατικά βασανιστήρια από αστυνομικούς, συνδιοργανώνουν στις 23 και 24 Ιουλίου η αναρχική συλλογικότητα «Μασόβκα», η οικογένεια του Βασίλη Μάγγου και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

«Το Festival θα φιλοξενηθεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 23 Ιουλίου (Παρασκευή) και 24 Ιουλίου (Σάββατο) επ’ αφορμής δύο

Αρνήθηκαν δωρεάν είσοδο σε προσφυγόπουλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο -φοιτούν σε ελληνικό σχολείο Πηγή: www.rosa.gr

  Κοροναϊός: Οι μεταλλάξεις γύρισαν πιο νωρίς την «κλεψύδρα» με τα προνόμια –  Πού θα έχουν «ελεύθερη είσοδο» οι εμβολιασμένοι | in.gr   Τα προσφυγόπουλα φοιτούν στο γυμνάσιο και αυτή την περίοδο συνεχίζουν τα θερινά γλωσσικά μαθήματα για τα παιδιά που δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα
   Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε συνοδός εκπαιδευτικός υπεύθυνοι του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου ζητούσαν οι μαθητές πρόσφυγες να πληρώσουν εισιτήριο γιατί δεν είναι από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

    Η καταγγελία έγινε γνωστή μέσω του Facebook. Παρότι τα παιδιά είχαν το απαραίτητο έγγραφο του σχολείου με τη σφραγίδα και την υπογραφή του διευθυντή, οι υπεύθυνοι του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου επέμειναν ότι τα παιδιά θα πρέπει να πληρώσουν γιατί δεν προέρχονται από χώρα της ΕΕ.
   Τα προσφυγόπουλα φοιτούν στο γυμνάσιο και αυτή την περίοδο συνεχίζουν τα θερινά γλωσσικά μαθήματα για τα παιδιά που δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα.

Αναλυτικά η καταγγελία: Πηγή: www.rosa.gr

Αόρατη Πόλη S01E05: «Δημοσιογραφία σε κρίση»

Πορεία 5ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride

Δολοφονία 20χρονης Καρολαιν: Δεν ηθελε να πληρώσει ούτε για την κηδεια της ο φονιάς σύζυγος της

Βόμβα από το δικηγόρο Χαρμανη που βρισκεται στην Αλόννησο
«Το φέρετρο της #Καρολαιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και εκείνη το πλήρωσε»
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους‼️
Η οποιαδήποτε κουβέντα για το ανθρωπόμορφο τέρας σταματά εδω‼️
Ανατρίχιασα Κυριακάτικα🤬🤬


 


 

Σκότωσε την Καρολάιν και υπέδειξε Γεωργιανό κρατούμενο ως βασικό ύποπτο!...

Κρυφό ημερολόγιο - φωτιά της Καρολάιν αποκαλύπτει Βρετανικό ΜΜΕ | Το ψεύτικο προφίλ του πιλότου

Πτήση με θερμική κάμερα πάνω από την Αθήνα εν μέσω καύσωνα -

Μοναστηράκι / Διαμαρτυρία για την ενεργειακή λαίλαπα και τη λεηλασία της φύσης

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
avgi.gr

Με κεντρικό σύνθημα «Βάζουμε φρένο στην ενεργειακή λαίλαπα και στην εμπορευματοποίηση της ενέργειας - Λέμε όχι στον μύθο της πράσινης

Νέες πυρκαγιές σε καθολικές εκκλησίες σε εδάφη αυτοχθόνων στον Καναδά

Νέες πυρκαγιές σε καθολικές εκκλησίες σε εδάφη αυτοχθόνων στον Καναδά   Cagkan Sayin | Dreamstime.com

      Δύο ακόμη καθολικές εκκλησίες πυρπολήθηκαν χθες, Σάββατο, στα εδάφη των αυτοχθόνων του δυτικού Καναδά αυξάνοντας σε τέσσερις τον αριθμό των εκκλησιών που έχουν καεί μετά την ανακάλυψη χιλίων ανώνυμων τάφων κοντά σε πρώην οικοτροφεία για παιδιά αυτοχθόνων που διαχειριζόταν η Καθολική Εκκλησία στη Βρετανική Κολομβία.