Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


Γκρεμίζουμε τον μύθο του «εθνάρχη»! - Καραμανλής και μυστικές εταιρείες
Επί 60 και πλέον χρόνια (τουλάχιστον από το... 1949!) πλανιέται πάνω από την έρευνα της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ένα ερώτημα-«φάντασμα»: ήταν άραγε μασόνος υψηλού βαθμού ο «ψευτοεθνάρχης» ή όχι; Πάρα πολλά έχουν γραφτεί έκτοτε από εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία, αλλά είναι γεγονός ότι ούτε ο Καραμανλής διέψευσε ποτέ όσο ζούσε αυτή τη φήμη, αλλά ούτε και κανένας από το στενό του περιβάλλον (απ’ τα θλιβερά εκείνα ανθρωπάκια που αναδείχτηκαν στην πολιτική και τη δημοσιογραφία μόνο και μόνο ανεβαίνοντας στους ώμους του «γίγαντα» Καραμανλή...) αρνήθηκε την τεκτονική ιδιότητα του «θεού» του...
Σήμερα λοιπόν εμείς αποκαλύπτουμε πώς, γιατί και πότε ο Καραμανλής υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους μασόνους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: ενδυόταν τα... «αρχιερατικά λιλιά» (!), κατέβαινε στις «στοές», «έκρουε την σφύραν» και έψελνε μαζί με τους υπόλοιπους «αδελφούς» του το «ουζαί, ουζαί, ουζαί», προς δόξα του περίφημου Μ.Α.Τ.Σ., του Μεγάλου Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος!...

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1949, λίγο πριν λήξει ο αιματηρός εμφύλιος πόλεμος (που ο ίδιος ο ΟΗΕ αποκάλεσε τότε «συμμοριτοπόλεμο» και ανταρσία των κομμουνιστών, για να καταλάβουν την εξουσία στην Ελλάδα). Ήταν 23 Ιουλίου του 1949, όταν ο 42χρονος τότε υπουργός κοινωνικής

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Εμείς αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από εκείνους που μας κατηγορούν. Το αποδείξαμε τότε που η λευτεριά, η ανεξαρτησία και η εδαφική ακεραιότητα βρίσκονταν σε κίνδυνο. Παλεύουμε για να ξημερώσουν και για την...
πατρίδα μας καλύτερες μέρες, χωρίς πείνα και πόλεμο. Κι αν χρειαστεί θυσιάζουμε γι’ αυτό και τη ζωή μας.»

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΟΣ ΒΟΜΒΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ1ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩς ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ!ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!

Fitch προς ευρωζώνη: "Να παρακαλάτε να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ, γιατί αλλιώς..."

H έξοδός μας, η κόλασή τους. Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει η ίδια η Fitch: Σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ όλες οι αξιολογήσεις των κρατών της Ευρωζώνης θα λάμβαναν αρνητικές προοπτικές ανακοίνωσε πριν λίγο ο ένας από τα τρία μέλη της "αγίας τριάδας" (μαζί με την S&P και τον Moody's) ο....
οίκος αξιολόγησης Fitch:

Στο πλαίσιο αυτό, οι χώρες που έχουν ήδη αρνητικές προοπτικές αξιολόγησης όπως η Κύπρος, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Σλοβενία και το Βέλγιο, θα κινδύνευαν με άμεση υποβάθμιση, αλλά και οι υπόλοιπες χώρς, όπως η Γερρμανία και η Ολλανδία που έχουν τριπλό "Α" το χάνουν!

Σε έκθεσή του ο οίκος αναφέρει πως οι επιπτώσεις για την Ευρωζώνη από μια ελληνική έξοδο κυμαίνονται από "εξαιρετικά αβέβαιες" μέχρι "δραματικές".

Mέσα σε λίγες ώρες επιβεβαιώνεται λοιπόν το δημοσίευμα του defencenet.gr, ότι τυχόν έξοδός μας από το ευρώ θα σήμαινε την είσοδο της ευρωζώνης - και όχι μόνο - στην ... κόλαση, άρα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι υπαρκτά και μεγάλα.

Όπως αναφέρεται, με ενδεχόμενη ελληνική έξοδο θα διαρραγεί το θεμελιώδες στοιχείο που στηρίζει το ευρώ, ήτοι ότι η ένταξη στην ΟΝΕ είναι αμετάκλητη και τα μέλη στηρίζουν μέχρι τέλους το ένα το άλλο.

Πάντως, η Fitch τονίζει μάλιστα ότι το ιδανικό σενάριο είναι πως η μετάδοση του ιού της αποχώρησης θα περιοριζόταν σε δύο-τρία μέλη και τα υπόλοιπα που θα γλίτωναν θα επιτύγχαναν τη νομισματική και οικονομική ολοκλήρωση!

Ο οίκος υποστηρίζει πως καμία κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον στην Ελλάδα να τηρήσει το Μνημόνιο καθώς απαιτείται η άμεση λήψη μέτρων λιτότητας ύψους 5,5% του ΑΕΠ κάτι που είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί. Τέλος, εκτιμά πως θα δοθεί κάποια παράταση στη χώρα μας για να επιτύχει τους στόχους της και εδώ συνάδει με την εκτίμηση των αντιμνημοναικών ότι χρειάζεται περίοδος χάριτος πριν η Ελλάδα ξεκινήσει να πληρώνει τα χρέη της..

ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΟΙΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΓΟΎΡΟΥΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΆ ΟΙ ΚΌΤΕΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΑ ΚΆΘΕ ΔΙΑΔΉΛΩΣΗ!

Τους είδα την ώρα που ψήφιζα, γιατί ψήφιζα εκεί στα ίδια εκλογικά τμήματα!Είχαν έρθει τα γουρούνια με τις στολές και τα όπλα να ψηφίσουν,βρωμούσαν ιδρωτίλα και είχαν συμπεριφορά σταύλου!Το είχα καταλάβει ότι κάτι τέτοιο θα έβγαζαν οι κάλπες στα εκλογικά κέντρα που ψήφιζαν και είχα φαγωθεί να μάθω τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα εκλογικά τμήματα που ψηφίζαν και ώ του θαύματος επαληθεύτικα!Να τους χαίρεστε,αυτή τη φασιστοαστυνομία έχουμε,εμείς που κατεβαίνουμε στο δρόμο το ξέρουμε ,μάθετε το και εσείς!

ΝΑΖΙΣΤΕΣ!ΟΠΑΔΟΊ ΤΩΝ SS!

Ένας στους δύο αστυνομικούς στην Αθήνα ψήφισε Χρυσή Αυγή

Συναγερμός στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας από το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς βάσει των αναλύσεων προέκυψε πως... σχεδόν ένας στους δύο αστυνομικούς που υπηρετεί στην Αθήνα ψήφισαν τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής.

Με βάση τα αποτελέσματα σε 11 συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα της Α’ Αθηνών όπου ψηφίζουν με βάση τους ειδικούς καταλόγους περισσότεροι από 5.000 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., η Χρυσή Αυγή κατέγραψε ποσοστό από 19 έως 24%.

Από την ανάλυση των ψήφων που έλαβε η Χρυσή Αυγή στα συγκεκριμένα τμήματα της Α’ Αθηνών, όπως αναφέρει το «Βήμα», το ποσοστό είναι εντυπωσιακό.

Σε αυτά ψηφίζουν με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες.

Τα τμήματα αυτά -από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα- ,βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Χρυσή Αυγή σε αυτά έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα).

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ Ε.Ε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Η "Χούντα" το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
 


Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Το "καταραμένο ψωμί" της CIA - Tο απόρρητο πείραμα

Posted by Κωνσταντίνος
Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις!

Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για “τρομαχτικά τέρατα και φλόγες” που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα!

Η “τρέλα” διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

Ένας 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο “τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν την κοιλιά του”!

Δυνάμωσε το Ανοσοποιητικό σου, με Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής

Αναρτήθηκε από

Ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας με συμπληρώματα διατροφής εκτός από την διατροφή με προϊόντα ζωντανά και όχι νεκρά. Για να έχουμε Υψηλό Επίπεδο, Υγείας,  Ευεξίας, πρέπει να το θελήσουμε, να το επιλέξουμε. Αν αποδεσμεύσουμε την Ενέργεια που μας παρέχει η φύση, γίνουμε Δυνατοί, μπορούμε να αποκτήσουμε και να απολαύσουμε Υγεία και  Ευεξία. Γιατί δεν αποκτάμε πλέον από τις τροφές υγεία και ευεξία και χρειαζόμαστε Συμπληρώματα Διατροφής; Είναι επειδή, μετά την χρόνια, συνεχή διατροφή με  συμβατικές τροφές (χημικά λιπάσματα, μονοκαλλιέργειες, κλπ) που είναι αποπλυμένες από ιχνοστοιχεία, μέταλλα, βιταμίνες κλπ,  ο οργανισμός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις της καθημερινής ζωής και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κατεστραμμένο ή πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό. Είναι κι αυτή μια επιθυμία των επικυρίαρχων, γιατί λέτε μας ψεκάζουν; Αλλά κάποιοι έχουν οργανισμό γεμάτο βαρέα μέταλλα και κάποιοι έχουν οργανισμό πεντακάθαρο. !!! Είναι το δυνατό ανοσοποιητικό. (“Μονοκαλλιέργεια” Τα ολέθρια αποτελέσματα από την χρήση της.)
Επιστημονικές έρευνες στον τομέα της διατροφής και της Κλινικής διαιτολογίας, έχουν (ξανά)

Μια συζήτηση για τις εκλογές!ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΠΟΛΛΑ!


Ο Ηλίας Νικολακόπουλος και ο Δημήτρης Χριστόπουλος συζητούν για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο Δημήτρης Χριστόπουλος (μέχρι το 15′ λεπτό περίπου του βίντεο) θέτει κάποια σοβαρά ζητήματα σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή ενώ ο Ηλίας Νικολακόπουλος που ακολουθεί καταθέτει εξαιρετικής σημασίας στοιχεία για τις εκλογές. Δείτε τα βίντεο. Πιστέψτε με θα μάθετε αρκετά ακόμα και αν διαφωνείτε με τους ομιλητές.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η επιτροπή Για την Υπεράσπιση της Κοινωνία και της Δημοκρατίας.
Άγγελος Καλοδούκας
Παρακολουθήστε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση! στο link που παραθετουμε!
http://www.aformi.gr/2012/05/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82/

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ (Στ. Ξαρχάκου Νικ. Γκάτσου).wmv

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ: ΕΛΕΟΣ!!!!!Προτείνουν τον Φ. Κουβέλη ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ κ...: ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ????? ...

Οι πρωθυπουργοί - Μάρκος Βαμβακάρης

ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΜΜΕ: ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ






Οι αδιόρθωτα αχρείοι και πουλημένοι δημοσιογράφοι, αυτοί που υπηρετούν την τραπεζοπιστωτική εξουσία, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σόκ από τα αποτελέσματα των εκλογών, άρχισαν πάλι το προπαγανδιστικό τους έργο, επισείοντας την ακυβερνησία...

 
Οι βετεράνοι της ατιμίας, μιλάνε πάλι για το κόστος της ακυβερνησίας, αναμεταδίδοντας την φωνή των αφεντικών τους εκεί στην Goldman Sachs και γαυγίζουν ότι η χώρα κινδυνεύει να βγεί απ΄την Ευρώπη.

Προτείνουν πάση θυσία να γίνει μια κυβέρνηση από τρία κόμματα ή και περισσότερα  ώστε να μοιραστεί το βάρος της ευθύνης του ναυαγίου της χώρας... 


Τέλος χωρίς να το λένε ευθέως, το διακυρύσσει ο τόνος της φωνής και η σερνόμενη προπαγάνδα τους, ότι φταίμε εμείς που ψηφίσαμε έτσι και δεν βγάλαμε αυτοδύναμα τα σκουλίκια που κατέτρωγαν το σώμα της πατρίδας μας, ώστε ανενόχλητα και με τή δική μας επικύρωση και εντολή να συνεχίσουν το φρικαλέο έργο τους...
Τώρα, είναι σαν να μας λένε, έτσι που τα καταφέρατε,
θα ξαναγίνουν εκλογές διότι η πολυχρονεμένη μας τρόικα, δυσαρεστήθηκε πολύ και θέλει μια άλλη σύνθεση στη βουλή, πιό... εποικοδομητική...πιό...παραγωγική...πιό δανειακή!!!

Λυπούμαστε κύριοι αλλά


εδώ είναι Ελλάδα,

της ζωής η λιακάδα
ο λαός μας βραβεύει τα δίκαια
και στο χώμα πατά τα σκουλίκια...


Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ACTA


Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Neelie Kroes, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ένωσης, προανήγγειλε την απόσυρση της συνθήκης ACTA. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη στον αγώνα για ένα Internet χωρίς ασφυκτικούς κανόνες copyright.
Η συνθήκη ACTA προέβλεπε την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο Internet και όχι μόνο. Ωστόσο, οι πολέμιοι της συνθήκης έκαναν λόγο για περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και παραβίαση του προσωπικού απορρήτου, ζητώντας την άμεση απόσυρσή της.



Η Kroes είπε ότι η βιομηχανία του copyright πρέπει να αλλάξει και να προσαρμοστεί στους ανθρώπους και όχι το αντίθετο. Η Επίτροπος υπογράμμισε τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ACTA στην Ευρώπη: "είναι μια δυνατή πολιτική φωνή και ως τέτοια την καλωσορίζω, αν και δε συμφωνώ με όλα όσα λέγονται στο συγκεκριμένο θέμα", είπε χαρακτηριστικά η Ολλανδή Επίτροπος.


Η ACTA βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αναμένει την ετυμηγορία των Ευρωβουλευτών, ωστόσο μάλλον δε θα χρειαστεί να γίνει καν η ψηφοφορία έπειτα από τις δηλώσεις της Kroes.

Πηγή: The Register
http://e-pcmag.gr/news/telos-kai-episima-i-sunthiki-acta
ΠΡΕΖΑ TV

Καταπληκτικό άρθρο του Μ.Μαζάουερ στους New York Times: “Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη.”

Καταπληκτικό άρθρο του Μ.Μαζάουερ στους New York Times: “Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη.”
Του Μαρκ Μαζάουερ*.


Χθες, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την Ελλάδα καθώς το κοινοβούλιό της ψήφισε ένα διχαστικό πακέτο μέτρων λιτότητας το οποίο θα μπορούσε να έχει κρίσιμες επιπτώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Ισως προκαλεί έκπληξη που αυτή η μικρή άκρη της χερσονήσου των Βαλκανίων συγκεντρώνει τόση προσοχή. Σκεφτόμαστε συνήθως την Ελλάδα ως την πατρίδα του Πλάτωνα και του Περικλή, με την πραγματική της σημασία να βρίσκεται βαθιά στην αρχαιότητα.


Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που για να κατανοήσεις το μέλλον της Ευρώπης χρειάζεται να στραφείς μακριά από τις μεγάλες δυνάμεις στο κέντρο της ηπείρου και να κοιτάξεις προσεκτικά όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Τα τελευταία 200 χρόνια η Ελλάδα ήταν στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της Ευρώπης. Στη δεκαετία του 1820, στη διάρκεια του αγώνα για την ανεξαρτησία από την οθωμανική αυτοκρατορία, η Ελλάδα έγινε ένα πρώιμο σύμβολο δραπέτευσης από.τη φυλακή της αυτοκρατορίας.

Γάλα ή Δηλητήριο;

ΆΛΛΟ ΈΝΑ   ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΌ ΆΡΘΡΟ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΑΛΙΕΎΩ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΑΔΎΚΤΙΟ

Αναρτήθηκε από  

Πίνετε γάλα; Απ ότι φαίνεται σχεδόν όλος ο κόσμος πίνει. Στο κάτω-κάτω, όλοι γνωρίζουν ότι, θα πρέπει να πίνουν γάλα για είναι υγιείς, να παίρνουν ασβέστιο, έτσι δεν είναι; Χμ !  Όχι απαραίτητα…Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι. Αν ακούγεται συγκλονιστικό,είναι επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Στην πραγματικότητα, επικρίνοντας το γάλα, ειδικά στην Αμερική είναι σαν να επιτίθεσαι στη μητρότητα, τη μηλόπιτα, ή το μπέιζμπολ. Με βάση την έρευνα και την ιατρική εμπειρία των, Dr. Peter Dingle,  Dr Mark Hyman και Dr. Kevin Woodford, η Gabriela Segura, τα στοιχεία για τις παρενέργειες στην ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωση γαλακτοκομικών, είναι συγκλονιστικά: (επίσης ψάξε ΕΔΩ)
G
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα – συμπεριλαμβανομένων όλων των παραγώγων γάλακτος, το γάλα, το τυρί, τυρί, το γιαούρτι, το κεφίρ, το παγωτό, κ.λπ. – έχουν σχέση με όλα τα είδη των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, των αυτοάνοσων νοσημάτων, του καρκίνου, των αλλεργιών, του άσθματος, των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, των προβλημάτων του θυρεοειδούς, των νευρολογικών ασθενειών, κλπ. Ο κατάλογος δεν έχει τέλος..
Αυτό φυσικά, έρχεται σε αντίθεση με τις ανανεωμένες συμβουλές του Αμερικάνικου Υπουργείου Γεωργίας (USDA), το οποίο συνιστά να πίνουμε 3 ποτήρια γάλα την ημέρα. Τι το κακό μ’ αυτό; Καταρχήν, πρόκειται για μία σύσταση η οποία δεν βασίζεται αυστηρά στην επιστήμη. Επίσης, κάποιοι από τους «ειδικούς» οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία της διατροφικής πυραμίδας εργάζονται για την βιομηχανία γάλακτος, πράγμα που σημαίνει ότι, δεν είναι και η πιο αμερόληπτη ομάδα ανθρώπων… Ας δούμε τα στοιχεία πιο αναλυτικά. Τα στοιχεία για τις αρνητικές επιπτώσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων στην υγεία του ανθρώπου, εδώ και μερικές δεκαετίες, αυξάνονται σταθερά.
Οι παρενέργειες ξεκινάνε από, απλούς κολικούς του εντέρου και φτάνουν μέχρι και καρκίνο: Το γάλα συνδέεται με πολλές πεπτικές διαταραχές,

Η γνωσιολογία του Χιουμ(θέμα:το είδος του σκεπτικισμού του Χιούμ

Η γνωσιολογία του Χιουμ,αιτιότητα,γνώση,νους,Σκωτσέζικη Φιλοσοφία,ψυχή,Εμπειρισμός,αισθήσεις
Ο Χιουμ στηρίζει τη δυνατότητα της γνώσης μέσω της εμπειρίας και την παρατήρηση. Υποστηρίζει ότι υπάρχει μέσα μας η ψυχή στην οποία εγγράφονται όλα τα γεγονότα και οι εμπειρίες της ζωής μας. Σύμφωνα με τον Χιουμ δεν υπάρχουν γνώσεις που πηγάζουν από τη νόηση αλλά μόνο γνώσεις από την εμπειρία και την παρατήρηση. Δεν υπάρχει η ψυχή ως άυλη υπόσταση, παρά μόνο ως σύνολο εμπειριών. Δεν είναι ουσία, αλλά ένα σύνολο παραστάσεων και συναισθημάτων που συνεχώς μεταβάλλονται. Θεωρεί ότι ο νους συλλαμβάνει τις εντυπώσεις και τις ιδέες. Οι εντυπώσεις σχηματίζονται τη στιγμή που βλέπουμε το αντικείμενο. Οι εντυπώσεις που ανακαλούνται στη συνείδηση παίρνουν τη μορφή της ιδέας. Για να οδηγηθεί λοιπόν ο νους στη δημιουργία των ιδεών χρειάζεται να εισχωρήσει σε αυτόν η παράσταση των εντυπώσεων που στηρίζονται άμεσα στην αίσθηση. Επομένως στο σημείο αυτό φαίνεται ο συνεπής εμπειρισμός του Χιουμ.

Ο Αλέξης που ΔΕΝ κρύβεται πίσω από τις λέξεις…

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Τον Βαγγέλη Βενιζέλο ανέκαθεν τον διέκρινε μια πληθωρική αυταρέσκεια και αλαζονεία, η οποία τον οδηγούσε τις περισσότερες φορές σε μοιραία λάθη, τα οποία οφείλονταν κυρίως στο γεγονός ότι υποτιμούσε τον εκάστοτε αντίπαλο του, είτε αυτός λεγόταν Γιώργος Παπανδρέου στο εσωκομματικό τοπίο, είτε Αντώνης Σαμαράς χτες και Αλέξης Τσίπρας σήμερα…
Εδώ και λίγες ώρες προσπαθεί κουτοπόνηρα να «εκθέσει» - και καλά - τον Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας του........
απλόχερα στήριξη για «αριστερή διακυβέρνηση».
Καταρχήν από πού κι ως που ο Βαγγέλης έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται ως κεντροαριστερός; Οι πράξεις του ίδιου, του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου και του «πατέρα τους» πολιτικά Κώστα Σημίτη, τους τοποθετούν αυτοδικαίως στην φιλελεύθερη πλευρά της ΝΔ. Κατά τη γνώμη μου ο Κώστας Καραμανλής, μπροστά σ’ όλους αυτούς ήταν μάλλον «μαρξιστής»… 
Θέλει ο Βαγγέλης Βενιζέλος να εκθέσει στα μάτια του Ελληνικού λαού, τον Αλέξη Τσίπρα, ως λαϊκιστή και λαοπλάνο, όταν μιλάει για έξοδο από το Μνημόνιο και για κυβέρνηση της Αριστεράς. Θέλει να αποδείξει με τον τρόπο του, ότι ΜΟΝΟ το ΠΑΣΟΚ έχει το χάρισμα της διακυβέρνησης. Παρά την ΦΑΠΑ που έφαγε από τον Ελληνικό λαό, εξακολουθεί να μιλάει με πολιτικούς όρους των 90’s

«Θα απαιτούμε και να εγείρονται και να πέφτουν και για κάμψεις»

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ

«Θα απαιτούμε και να εγείρονται και να πέφτουν και για κάμψεις οι εκπρόσωποι του Τύπου, όπως κάνουμε στο στρατό», αναφέρει σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό, STAR, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και πλέον βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Και συνεχίζει: «Εδώ και δεκαετίες όλα τα κανάλια λασπολογούν και συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή. Ο πολύς κόσμος που το είδε, είπε ότι “ε, καιρός ήταν να τους κάνετε κι εσείς ένα καψώνι”....
Δεν είναι τόσο τραγικό το θέμα. Μια ολόκληρη κυβέρνηση κάνει καψώνι στον ελληνικό λαό. Του κόβει μισθούς, συντάξεις, στέλνει τα ΜΑΤ να τους ραντίζουν με χημικά, όποτε αντιδρά. Το να πούμε σε κάποιους δημοσιογράφους ότι πρέπει να σηκωθούν εις ένδειξη σεβασμού, δεν είναι μείζον θέμα. Πλέον, το εγέρθητι έχει γίνει σλόγκαν παντού».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής...

Παγκόσμιο... ρεκόρ απώλειας ψήφων!ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχασαν 3.282.678 ψηφοφόρους!

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχασαν 3.282.678 ψηφοφόρους!
Ρεκόρ απώλειας ψήφων κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ στις φετινές εκλογές.
Σε σύγκριση με το 2009 το κόμμα έχασε 2.179.013 ψηφοφόρους, οι οποίοι του γύρισαν την πλάτη και στράφηκαν κατά κύριο λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά και κατά δεύτερο λόγο σε ΚΚΕ και Ανεξάρτητους Έλληνες. Το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει το 2009 πάνω από τρία εκατ. ψήφους (για την ακρίβεια 3.012.542 ψήφους)Σοβαρές απώλειες καταγράφηκαν και στο γαλάζιο στρατόπεδο.
Η Ν.Δ. έλαβε 1.103.665 ψήφους λιγότερες από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές (2.295.719 ψήφους). Στον αντίποδα, μεγάλος νικητής ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που πρόσθεσε 745.600 σταυρούς σε όλη την επικράτεια, σε σύγκριση με το 2009.Ο ΛΑΟΣ έχασε 202.739 ψηφοφόρους και έμεινε εκτός Βουλής, ενώ το ΚΚΕ βελτίωσε ελαφρώς τα ποσοστά του, λαμβάνοντας 536.072 ψήφους. Εντυπωσιακή άνοδο κατέγραψε η Χρυσή Αυγή. Από τις 19.634 ψήφους που έλαβε το 2009, στις φετινές εκλογές έλαβε 440.894 σταυρούς. Η Δημοκρατική Αριστερά πήρε 386.166 ψήφους και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου έλαβαν σε πανελλαδικό επίπεδο 670.596 ψήφους.

Για να ξεβρωμίσει ο τόπος;;;

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΘΕΛΕΙ Η Π....ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.

ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΚΟΛΙΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ!

giana3

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, κάτι που όπως φαίνεται ισχύει στην περίπτωση της... ζαμπλούτου Γιάννας Αγγελοπούλου, που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει, ακόμη και στις κηδείες!

Η φωτογραφία μιλά από μόνη της. Με επαγγελματικό μακιγιάζ και αυτό το... ταπεινό κολιέ των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με τα μαργαριτάρια - κοτρώνες, εμφανίστηκε στην νεκρώσιμη ακολουθία της Μαρίκας Μητσοτάκη, προκαλώντας τα σχόλια των παρευρισκόμενων, που την κοιτούσαν σαν UFO...

makeleio.gr

Αιγοπρόβατα βοσκούσαν μέσα σε... χασισόδεντρα


  Αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν ένα κοπάδι αιγοπροβάτων στη Χαλκιδική, καθώς τα χόρτα που βοσκούσαν ήταν… χασισόδεντρα.

Το τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε στον Πολύγυρο, όπου τα «μαστουρωμένα» ζωντανά έχουν γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων.

Οπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές αρχές, στο σημείο απ’ όπου διέρχονταν τα πρόβατα και τα κατσίκια για να βοσκήσουν ένας 53χρονος καλλιεργούσε τη χασισοφυτεία του. Τα ζώα, όμως, έφαγαν την καλλιέργεια και άρχισαν να... παραπατούν. Ωστόσο, ο καλλιεργητής δεν απέφυγε τη σύλληψη, αφού εκτός από τα χασισόδεντρα καλλιεργούσε και παπαρούνες για την παραγωγή οπίου!

ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ


http://polis-agora.blogspot.com/2012/05/blog-post_03.html 

Polis-agora.blogspot.com Ιστολόγιο Μιχάλη Χαραλαμπίδη



ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ
(Μιλώντας στο Καστέλλι – Κισσάμου – Κρήτη)

Χαίρομαι που ζητήσατε να έχουμε σε προεκλογική περίοδο – πολύ εικονική μάλιστα χωρίς τις μάζες όπως έλεγαν – μια συζήτηση ουσίας περιεχομένων πολιτικής παιδείας. Όχι ενταγμένη στο εφήμερο και την νεύρωση της ψήφου. Χρόνια τώρα ψηφίζατε με αυτόν τον τρόπο και η ψήφος σας αποδείχθηκε αυτοκτονική. Όπως έγινε τον Νοέμβριο του 20’. Ψήφισαν τον Γούναρη αντί τον Βενιζέλο.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας απαιτεί μια προσέγγιση που υπερβαίνει τον εκλογικό κύκλο, αφορά τον πολιτικό και πολύ περισσότερο τον νέο ιστορικό κύκλο. Θα είναι αναγεννητικός μόνον αν καλλιεργηθεί μια νέα πολιτική παιδεία που θα επιμορφώσει ένα νέο πολιτικό προσωπικό, μια νέα Διευθύνουσα τάξη της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!ΕΓΕΡΘΕΙΤΙ ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ !ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ!


Άνδρος: Το ρεκόρ της Χρυσής Αυγής - Πρωτιά με 20%!



Σε δύο χωριά της δημοτικής ενότητας Υδρούσας, ο σύνδεσμος του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων...

Πρόκειται για τα χωριά Γαύριο και Μπατσί, όπου η Χρυσή Αυγή βγήκε πρώτη με ποσοστό που αγγίζει το 20%. Συνολικά στη δημοτική ενότητα Υδρούσας η Χρυσή Αυγή βγήκε δεύτερη, πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με ποσοστό 18,06%. Δείτε πως ψήφισαν στην δημοτική ενότητα Υδρούσας...



Συνολικά στην Άνδρο, η Χρυσή Αυγή πήρε 12,80% και ήρθε τέταρτη, πίσω από τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Το άρθρο που ακολουθεί μπορεί να είναι μεγάλο σε έκταση, αλλά οι γνώσεις που προσφέρει στο αναγνώστη είναι τόσες πολλές που αξίζει κάποιος να το διαβάσεις 3 και 4 φορές. Είναι ένα απο τα καλύτερα άρθρα που κατα τη γνώμη μας έχουν γραφτεί μέχρι τώρα, όσον αφορά την εναλλακτική πληροφόρηση και το πως ελέγχει την ανθρωπότητα, δηλαδή όλους εμάς, η Νέα Τάξη Πραγμάτων....

 
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 

 

«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα».
(David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).

O κόσμος θέλει ΣΥΡΙΖΑ! Αλέξη ήρθε η ώρα να κυβερνήσεις

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα των εκλογών, που καθιστούν ρυθμιστή των εξελίξεων το ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο η διάθεση Βενιζέλου - Σαμαρά, να στηρίξουν εν λευκώ σχεδόν το ΣΥΡΙΖΑ, είναι και η δημοσκόπηση του taxalia, που στέλνει ένα σαφές μήνυμα: ακόμη κι αν υπήρχε δεύτερος γύρος, ο κόσμος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες θέλουν να ...
απαλλαγούν από τα μνημόνια, με την έννοια φυσικά, ότι θέλουν να απαλλαγούν από τη λιτότητα που επιβάλλουν αυτά. Το μνημόνιο δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η τεχνική με την οποία θα οδηγηθούμε στην απαραίτητη -εκ των ουκ άνευ- μείωση του ελλείμματος. Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παράγουμε ελλείμματα και άρα να δανειζόμαστε. Δανεικά τέλος. Κάποιοι πίστεψαν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο όσα προβλέπει το μνημόνιο: περιστολή δαπανών, φορολόγηση, λιτότητα.
Κάποιοι λένε ότι δεν μας χρειάζεται το μνημόνιο, δεν χρειάζεται να μπουν νέοι φόροι και ο προϋπολογισμός μπορεί να πετύχει πλεόνασμα, ακόμη κι αν μειώσουμε τη φορολογία, το ΦΠΑ, καταργήσουμε τα χαράτσια, επαναφέρουμε τους μισθούς και τις συντάξεις στα πρότερα επίπεδα κλπ.
Καιρός να τους αφήσουμε να μας δείξουμε τον τρόπο. 
Να δούμε στην πράξη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=1853&Itemid=170
Ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι μπορούμε και χωρίς δανεικά, μπορούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής, μπορούμε "να μη δώσουμε λεφτά στους τοκογλύφους και στους τραπεζίτες," μπορούμε να καταγγείλουμε τα μνημόνια, να διαγράψουμε μονομερώς τα χρέη, θα βρούμε νέα δανεικά από Κίνα και Ρωσία κι αυτό θα έχει θετικές συνέπειες, αφού "αλλάζει το κλίμα στην Ε.Ε.." και οι συντηρητικοί ηγέτες θα αντικατασταθούν από σοσιαλιστές όπως ο Ολάντ, που θα ξαναδίνουν λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Πρέπει λοιπόν να προχωρήσουν γρήγορα όσοι υπεσχέθησαν αυτά στον ελληνικό λαό.
Η ψηφοφορία συνεχίζεται εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_7691.html

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Απέτυχε η ρητορική για τους "λαθρομετανάστες"


Προεκλογικά έβαλαν στην ατζέντα το θέμα των "λαθρομεταναστών", το οποίο "καίει" την Αθήνα. Όμως, στην περιοχή που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, στην Α' Αθηνών, ο λαός ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ κι αναλυτικότερα, έδωσε 64% στις δυνάμεις που είναι -ας πούμε- υπέρ των μεταναστών, έχουν πιό μετριοπαθή πολιτική, ενώ έδωσε μόνο 36% στις δυνάμεις που νόμιζαν ότι θα αλιεύσουν ψήφους επενδύοντας στη ρητορική εναντίον των μεταναστών. Μάθημα 1ο:
ο κόσμος ψηφίζει μόνο με κριτήριο την τσέπη του. Ο Έλληνας δεν δίνει την παραμικρή σημασία στα εθνικά θέματα, στα θέματα γενικότερης πολιτικής, παρά μόνο βλέπει το πορτοφόλι του. Τιμωρεί όσους βάζουν χέρι στο πορτοφόλι του με φόρους, εισφορές και χαράτσια. Είναι το μοναδικό κριτήριο επιλογής. Ψηφίζει αυτούς που του λένε "λεφτά υπάρχουν, υπάρχει τρόπος να μην πληρώνουμε φόρους και να έχουμε μισθούς και συντάξεις"

Και ξαφνικά οι νταβατζήδες και οι υποτακτικοί τους βλέπουν “καταστροφή”. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ, κατόπιν εορτής προφήτες!


“Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.”

Περικλής Γιαννόπουλος.

 

“Από τη μια μεριά το καθήκον να πραγματοποιήσει την εθνική επανάσταση, που επιδιώκει να αποτινάξει το ζυγό του ξένου ιμπεριαλισμού, κι από την άλλη μεριά να πραγματοποιήσει τη δημοκρατική επανάσταση, που τείνει ν’ αποτινάξει το ζυγό των φεουδαρχών γαιοκτημόνων στο εσωτερικό της χώρας. Το κύριο από τα δυο αυτά καθήκοντα είναι η εθνική επανάσταση, που αποσκοπεί στην ανατροπή του ιμπεριαλισμού...” Μάο Τσε Τουνγκ

Έντρομοι οι διαχρονικοί βιαστές της Ελλάδας και των Ελλήνων, στα εκβιαστικά τους πρωτοσέλιδα και στις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, βλέπουν την καταστροφή και τολμούν να εγκαλούν τον Έλληνα που τόλμησε να απογαλακτιστεί από τα κατασταλτικά που τον τάιζαν.

Οι υμνητές της “σοβαρής” Τρόικας, ουρλιάζουν: “Έρχεται ο Τσίπρας! Έρχεται ο Καμμένος!”. Ναι, οι ίδιοι που ακόμα δεν έχουν δώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ BLACKROCK στους διεφθαρμένους τραπεζίτες! Τόσο τεχνοκράτες η “Τρόικα”… Δίνουν 150 δις από το αίμα των Ελλήνων σε ανθρώπους που στην ουσία τίναξαν τις επιχειρήσεις τους στον αέρα και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ! Τόσο αξιόπιστη είναι η Τρόικα.

Όσο αξιόπιστοι είναι και οι αμόρφωτοι παραδημοσιογράφοι του πεντοχίλιαρου που τάιζαν φούμαρα κατά παραγγελίαν των διεφθαρμένων τσιφλικάδων.

Αυτοί που έριξαν την Ελλάδα σε περιδίνηση πολυετούς ύφεσης. Αυτοί που κατέστρεψαν την πραγματική αγορά αλλα έδιναν δισεκατομμύρια για μυλαράκια και φωτοβολταϊκά. Αυτοί που από το 1941 έχουν εγκαταστήσει κληρονομική τυραννία εις βάρος των ΤΙΜΙΩΝ. Αυτοί που πνίγουν το ΑΡΙΣΤΟ για να προβάλλουν το ΑΧΡΗΣΤΟ τώρα σκούζουν.

Πάψτε φαιδροί. Θα σας χρειαστεί η φωνή σε λίγο, όταν οι εξελίξεις επικυρώσουν απόλυτα τον τρόμο σας. Τον δικό σας, προσωπικό τρόμο βέβαια που θα είναι ο θρίαμβος των Ελλήνων.

ΥΓ. Ο μόνος εφιάλτης σε αυτή την χώρα, είστε ΕΣΕΙΣ. Ακόμα και οι εφιάλτες όμως, έχουν πάντα ένα τέλος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ... 2 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.... 

Και οι 2 από τον ίδιο χώρο σε ξεχωριστά κόμματα. Και οι 2 παραχαράκτες της ιστορίας.  Η Ρεπούση γνωστή για τον "συνωστισμό" της Σμύρνης αντί για το σφάξιμο των γυναικόπαιδων που πήρε μέρος. Και ο 2ος (Π.Τατσόπουλος) για τις προσβολές στο πρόσωπο του Θ.Κολοκοτρώνη αλλά και την παραποίηση της ιστορίας της Ελληνικής επανάστασης του 1821. Αιώνια πολέμιος της Εκκλησίας και της Ελλάδας. Πράκτορες το Σόρος και οι 2 με υπογραφή...
Οι ψηφοφόροι της Δημοκρατικής αριστεράς προφανώς δεν γνωρίζουν το ποιόν τους. Δεν εξηγείτε αλλιώς.... Διότι εαν γνώριζαν και παρόλαυτά τους ψήφισαν, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΓΚ!Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΟΤΑ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ 32,06% ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ(ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΟΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!)ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!


Ερντογάν: Οι Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονται σε επιφυλακή να βοηθήσουν τους Αλβανούς για να απελευθερώσουν τη γη τους




Μάιος 6, 2012.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε να διαλύσει  το κράτος των Σκοπίων και τα Δυτικά Βαλκάνια, εάν δεν ληφθούν υπόψη τα δικαιώματα των Αλβανών.


Σε συνέντευξή του  για την επικρατούσα κατάσταση στο κρατικό κανάλι ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει τους Αλβανούς αδελφούς με τα στρατεύματά της, αναφέρει χαρακτηριστικά η ηλεκτρονική πύλη ‘Globisot’.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Μάθαμε ποια είναι τα αφεντικά μας! Ιστορικά Κείμενα για το Αρχείο σας που δίνουν απαντήσεις. Εχθροί μας δεν είναι οι Εξαγορασμένοι Πολιτικοί μας. Είναι τα αφεντικά τους! Ιστορικά κείμενα για το Αρχείο σας.

http://siopilipliopsifia.gr/?p=3016&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=siopilipliopsifia.gr%2BNewsletter&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email&utm_campaign=website#more-3016

Στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα! Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!  Για να κ
αταλάβουμε, όμως που βασίστηκαν τα σχέδιά τους, πρέπει να ονομάσουμε τα «Χρηματοπιστωτικά Εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Αγορές» προκειμένου να Κερδίζουν Δισεκατομμύρια, χωρίς κόπο, χωρίς επένδυση, χωρίς ρίσκο και χωρίς τους τεράστιους πονοκεφάλους της Διοίκησης μιας Επιχείρησης που αποτελεί την πιο δύσκολη και την πιο πολύπλοκη δουλειά στον Κόσμο!
Οι Πολυεθνικές πρώτα, και οι Αγορές στη συνέχεια που ακολούθησαν τα τελευταία 30 χρόνια, έχουν Πετύχει τους Σκοπούς τους,

Από ένα φίλο.

Ένας φίλος, πρώην ψηφοφόρος μεγάλου κόμματος, μου έδωσε αυτό και με παρακάλεσε να το ανεβάσω:
"Φίλοι.
 Ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε τους αχάριστους. Ήρθε η στιγμή να δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι που στέκονται ορθοί και όχι τετράποδα μέλη αγέλης. Έφτασε η ώρα που τρέμουν οι δοσίλογοι. Είναι ο καιρός που εμείς θα αποφασίσουμε το δικό μας μέλλον. Θα πούμε ΟΧΙ σε άλλο πετσόκομμα των μισθών μας. ΟΧΙ στην άδικη αρπαγή της σύνταξης. Θα δώσουμε τέλος στον εφιάλτη της απόλυσης. Τέλος στη συμμορία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Τέλος στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ.
Δεν κλέψαμε τίποτα. Είμαστε έντιμοι και είναι απατεώνες. Είμαστε θύματα και είναι θύτες. Είμαστε εργαζόμενοι και είναι κηφήνες. Είμαστε προδομένοι και είναι προδότες. Μας χρωστάνε τη θέση τους, τα προνομία τους. Καταχράστηκαν την προηγούμενη εμπιστοσύνη μας. Τέρμα, αρκετά!
Θυμηθείτε κάθε φορά που μας εκβίαζαν, που υποχωρούσαμε, τι κάνανε μετά. Μας έγδερναν ζωντανούς. Θυμηθείτε ένα προς ένα, τα προεκλογικά ψέματα και συγκρίνατε τα με τα τωρινά χάλια. Θυμηθείτε την αλαζονεία τους, τις ύβρεις, τις ταπεινώσεις, το ξύλο από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Τώρα στέκονται εκεί και τολμάνε να ζητάνε ξανά ψήφο. Ξέρουν τι κάνανε. Χρεοκόπησαν μια χώρα, εξευτέλισαν ένα λαό σ' όλο τον κόσμο. Μας έκλεψαν, μας απάτησαν, μας χτύπησαν, μας απαγόρεψαν να δούμε ως και τα παιδιά μας στις 25 του Μάρτη. Και εξακολουθούν να μας δουλεύουν! Δεν φταίνε αυτοί λένε. Κάναν ότι μπορούσαν! Πως τολμούν; Ποιοι νομίζουν ότι είναι;
Μας φοβέρισαν και μας τρομοκράτησαν. Σειρά μας τώρα. Θα τους πούμε: Καλά κάνετε και τρέμετε γερμανοτσολιάδες. Σας μάθαμε. Δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε άλλο κακό. Δεν έχετε πια καμία εξουσία πάνω μας. Δε μας αφήσατε τίποτα. Θα πάρουμε από εσάς πίσω, όλα όσα σας δώσαμε. Και δώστε το μήνυμα στα ξένα αφεντικά σας ότι ΝΑΙ μπορούμε και σκεπτόμαστε. 
Καλό βόλι."  
              
Σημείωση mitsos175: Να μην ξεχάσουμε ακόμα, μέσα σε ποιο σύστημα έγιναν αυτά. Και ποιοι είναι οι εκφραστές και δεκανίκια αυτού στου συστήματος.

Εκλογές: Πώς η ΑΝΑΓΚΗ γίνεται ΙΣΤΟΡΙΑ και η νυχτερινή επίσκεψη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη!


Μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σάββατο. Βρισκόμαστε λίγες ώρες από το άνοιγμα της κάλπης. Αδυνατώ να κλείσω μάτι. Σκέπτομαι τα παιδιά μου που κοιμούνται ήσυχα λίγο παραδίπλα. Με τι κριτήριο να ψηφίσει κανείς; Πώς να επιλέξει; Και αίφνης φέρνω στο νου μου το μεγάλο στρατηγό της Εθνικής Παλιγγενεσίας, το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
- “Τι να κάνω στρατηγέ;” συλλογίζομαι…Αν και ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω. Ακούω ένα βηματισμό βαρύ. Και εκεί μέσα στη νύχτα τον βλέπω ολοζώντανο μπροστά μου, λεβέντη να μου λέει με μια ορθή φωνή τα παρακάτω λόγια όπως τα είχα διαβάσει στα απομνημονεύματά του.
του Στρατή Μαζίδη
“Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελλοί, δεν εκάναμε την επανάσταση, διατί ηθέλαμε συλλογισθεί πρώτον δια πολεμοφόδια, καβαλλαρία μας, πυροβολικό μας, πυροτοθήκες μας, τα μαγαζιά μας, ηθέλαμε λογαριάσει τη δύναμη την εδική μας, την τούρκικη δύναμη.
Τώρα όπου ενικήσαμε, όπου ετελειώσαμε με καλό τον πόλεμό μας, μακαριζόμεθα, επαινόμεθα. Αν δεν ευτυχούσαμε, ηθέλαμε τρώγει κατάρες, αναθέματα. Ομοιάζομεν σαν να είναι εις ένα λιμένα πενήντα-εξήντα καράβια φορτωμένα, ένα από αυτά ξεκόβει, κάνει πανιά, πηγαίνει εις την δουλειά του με μεγάλη φορτούνα, με μεγάλο άνεμο, πηγαίνει, πουλεί, κερδίζει, γυρίζει οπίσω σώον. Τότε ακούς όλα

Ζωνιανά Πρωταθλητές 2012 ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!11