Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

12-1-2022 Στην Ψέριμο ο στρατιωτικός ιατρός που θα στελεχώσει το Ιατρείο του νησιού

Είναι ο ανηψιός του Θωμά Σαμαρά φίλου και συμμαθητή μου!!!

Να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει στην πατρίδα,φυσικά πρέπει να του δίνει και η πατρίδα τα εχέγγυα!!!

ΑΣΟΕΕ: Αυτός είναι ο καθηγητής που έπεσε θύμα επίθεσης- Η τοκογλυφία και η παιδεραστία

ΑΣΟΕΕ: Αυτός είναι ο καθηγητής που έπεσε θύμα επίθεσης- Η τοκογλυφία και η παιδεραστία

Νέα τροπή αποκτά η υπόθεση του ξυλοδαρμού του αναπληρωτή καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Αναστασίου Δράκου, που συνέβη νωρίτερα, όταν δέκα περίπου άτομα εισέβαλαν και τον κτύπησαν την ώρα του μαθήματος σε αμφιθέατρο της σχολής. Μάλιστα κάποιοι φοιτητές προσπάθησαν να τον προστατεύσουν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση και αυτοί.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ν.Δ., ομολογεί την αποτυχία τους

Ρόζα Λούξεμπουργκ, Καρλ Λίμπκνεχτ. Αθάνατοι! (103 χρόνια απ' την δολοφονία τους)

Σήμερα συμπληρώνονται 103 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ, ηγετών του νεοσύστατου Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας και εξεχουσών μορφών του παγκόσμιου επαναστατικού προλεταριακού κινήματος.

Εχοντας συντρίψει την εξέγερση των βερολινέζων εργατών, με τη βοήθεια των αποβρασμάτων των «Φράικορπς», προγόνων των ναζιστικών Ταγμάτων Εφόδου, η γερμανική σοσιαλδημοκρατία, ηγέτιδα της αστικής αντεπανάστασης, έβαψε τα χέρια της στο αίμα των δυο επαναστατών ηγετών, που τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ αποθηριωμένοι στρατιωτικοί.

Ψηφιακή Καταγραφή Προσφύγων 1922 και Ανταλλαχθέντων 1923/24 | Αθανάσιος Σταυρακούδης

Μικρασιατική Καταστροφή - Οι υπεύθυνοι | Mikrasiatis

"ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"! Το πέταξε ο Μητσοτάκης - Μπήκαμε στο ψητό

Από τη Μεγάλη Ελλάδα στην Μικρασιατική Καταστροφή

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Αν πετύχει η κυβέρνηση, τύφλα νά ΄χει το γ@μήσι

Ας ξεκινήσουμε από κάτι βασικό. Το να γαμιέσαι είναι κάτι καλό (με ισότιμη την παθητική φωνή, ως γεγονός συλλογικής απόλαυσης).

Αν πετύχει η κυβέρνηση, τύφλα νά ΄χει το γ@μήσι

Κακό είναι η επανανοηματοδότηση της πράξεως του έρωτος (που θα έλεγε και ο Άδωνις).

Η βίαιη, χουλιγκάνικη εκδοχή που ευδοκίμησε κυρίως στα γήπεδα, όπου «οι από δω γαμούν τους από κεί».

Εχουν δημοσιευτεί απίστευτες καταγγελίες για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis για Χατζηνικολάου και Αλαφούζο, αλλά ποινική δίωξη υπάρχει για τον Κ. Βαξεβάνη


Συμπληρωματικά με περασμένη ανάρτησή μας η οποία σχολίαζε την ποινική δίωξη σε βάρος του Κ. Βαξεβάνη επειδή η δημοσιογραφική του έρευνα αποκάλυψε πτυχές του σκανδάλου της Novartis, να προσθέσουμε και κάτι άλλο.

Σ' αυτό θα μας βοηθήσει ο "θησαυρός" μας, το αρχείο που υπάρχει δηλαδή στον ιστότοπο μας. 

Σε ανύποπτο χρόνο, λοιπόν, γράφαμε για το πώς είχε εξελιχθεί ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ του δημοσιολόγου, στον οποίο αύριο δίνει συνέντευξη ο πρωθυπουργός και στον ιδιοκτήτη ΜΜΕ., Γιάννη Αλαφούζου. Κι όλα αυτά με αντικείμενο ποιος ήταν ο πιο ευνοημένος, με το αζημίωτο φυσικά στην προώθηση των συμφερόντων της φαρμακοβιομηχανίας Novartis.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Με αφορμή τοποθετήσεις του γενίτσαρου υπουργού, μπάτσων και καταστολής, μια αναφορά στους δηλωσίες και στις δηλώσεις μετανοίας.

Του Γ.Γ

Αισθάνθηκα μια αφόρητη αηδία για το πρόσωπο του γενίτσαρου υπουργού διαβάζοντας τώρα την ανάρτηση που έκανε στο f/b για να μας πει ότι  αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφτεί την ομιλούσα γλάστρα του Προεδρικού Μεγάρου και να την ενημερώσει ότι έστειλε την ένστολη αλητεία του να εκτονώσει μια κατάληψη που υπήρχε για 34 ολόκληρα χρόνια στο ΑΠΘ. Κι αυτό το κάθαρμα υπήρξε για ένα φεγγάρι γραμματέας του Κ.Σ της ΚΝΕ.

Σσσσσ!!!Κάντε ησυχία...Η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ κοιμάται!

Του Γιώργου Κ. Καββαδία

Σε μια περίοδο που η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται σε αναβρασμό και το κύμα των καταλήψεων των σχολείων σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας ως αντίδραση στην εγκληματική κυβερνητική πολιτική που απειλεί την υγεία (ψυχική και σωματική) και τη ζωή όλων, οι πλειοψηφίες των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών αδρανούν ή ανέχονται αυτή την πολιτική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο χρόνια τώρα ο κλάδος και η Ομοσπονδία έχουν προτάξει μια σειρά από σωστά και δίκαια αιτήματα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, όμως η πλειοψηφία τη ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ) χωρίς καμία συζήτηση στο ΔΣ αποφασίζει και διατυπώνει θέσεις σαν κι αυτή που

Η ανάρτηση του Διευθυντή της Αυγής για το κλείσιμο της ιστορικής εφημερίδας!!!Αυγή δυστυχώς στα τελευταία της!!!

Λίγο κάτι σαν απολογισμός για την υπόθεση της Αυγής.
Στην Αυγή ανέλαβα ως διευθυντής στα τέλη Απριλίου του 2018.
Πίστευα ότι ανεξάρτητα από την γενικότερη κρίση του τύπου, η κυκλοφορία της εφημερίδας ήταν δραματικά υποτιμημένη. Επομένως αν δείχναμε ενδιαφέρον και φροντίδα για την εικόνα και το περιεχόμενο της, ο κόσμος θα ανταποκρινόταν. Και ο χώρος θα αποκτούσε μια βιώσιμη, παρεμβατική και σοβαρή εφημεριδα όπως του αξίζει.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ???

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΑΣΟΕΕ: Κατηγορούμενος για παιδεραστία και τοκογλυφία ο καθηγητής που ξυλοκοπήθηκε

Κατηγορούμενος για τοκογλυφία και παιδεραστία είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ.
ΑΣΟΕΕ: Κατηγορούμενος για παιδεραστία και τοκογλυφία ο καθηγητής που ξυλοκοπήθηκε

Όπως ανέφερε στο MEGA, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αστυνομικές αρχές συνδέουν τον ξυλοδαρμό με μια εκκρεμή δικαστική έρευνα. 
Πρόκειται για υποθέσεις, τοκογλυφίας και σεξουαλική εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Νεαρός ξεφτιλίζει κυβέρνηση και ΜΜΕ σε ζωντανή μετάδοση

"Δεν αντέχετε τόση απόλαυση"!

 Τι ζούμε ρε παιδιά; Αυτά που παρακολουθούμε μας αφήνουν άναυδους! Την μια κραγμένος ακροδεξιός δημοσιογράφος του Αλαφούζου, να παρουσιάζεται ότι νόσησε από κομμουνιστικό μικρόβιο, την άλλη μια δεξιά δημοσιολόγος που έχει χαρακτηριστεί  "Νεοφιλελές κανίβαλος", παραδίπλα ευρωβουλευτής της Ν.Δ., και καπάκι η έντυπη ναυαρχίδα της συντηρητικής παράταξης, να ρίχνουν σβουριχτές φάπες στην κυβέρνηση και στον Αδωνη, σε κάνουν να λες "δεν αντέχετε τόση απόλαυση" 

πηγη

Garibe Gezer: Δολοφονήθηκε από τους Τούρκους μετά απο βασανιστήρια και βιασμούς μηνών

Αμερικανικό ράπισμα κατά της Τουρκίας.

Ένα άρθρο – κόλαφος του Gatestone institute αποκαλύπτει μια φρικτή υπόθεση, που όμως ταυτίζεται με χιλιάδες παρόμοιες…

Η Garibe Gezer, Κούρδισσα πολιτικός που κρατείτο φυλακισμένη σε απομόνωση στην Τουρκία, πέθανε πρόσφατα στη φυλακή μετά από μήνες βασανιστηρίων και βιασμών.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ;

Τι έχουμε να κερδίσουμε μαθαίνοντας να γράφουμε για τις τραυματικές μας εμπειρίες; Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί μέχρι και να θεραπευτούμε. Μια εξειδικευμένη ψυχολόγος μάς δείχνει τον δρόμο.

Αδυναμία (παράλυση) στα χέρια - Α. Καργάδου, ΝευρολόγοςΤα τραυματικά γεγονότα της ζωής γεννούν χάος και αβεβαιότητα. Ένας από τους πιο συχνούς, αυτόματους μηχανισμούς αντιμετώπισής τους είναι η απόσυρση και το κλείσιμο στον εαυτό μας. Σπανιότερα, η κοινωνική απομόνωση. Θα μπορούσε το γράψιμο να βοηθήσει;

H θεραπευτική δύναμη της γραφής

Η γραφή έχει τη δύναμη να θεραπεύει το σώμα και την ψυχή μας. Γράφοντας, αρρωσταίνουμε λιγότερο, αναρρώνουμε γρηγορότερα, βελτιώνουμε τους δείκτες χρόνιων παθήσεων, μειώνουμε το άγχος, αντιμετωπίζουμε καλύτερα την κατάθλιψη, βελτιώνουμε τη συναισθηματική μας διάθεση και επιτυγχάνουμε να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής.

602-1930-unstaible balance

Στα μέσα, περίπου, της δεκαετίας του ’80, τα δεδομένα των ερευνών ήρθαν για πρώτη φορά να επιβεβαιώσουν επίσημα αυτό που πολλοί συγγραφείς γνώριζαν χρόνια πριν. Ότι, δηλαδή, η γραφή έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία.