Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πληρώνουμε εισφορές στους μασόνους;


Το 1925 για πρώτη φορά μέ τήν ὑπ’ ἀριθμόν 5415/07.11.1925 Ἀπόφαση τοῦ Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν, αναγνωρίζεται τό Σωματείο μέ την επωνυμία ” Τεκτονική Ένωσις ” μέ σκοπούς φιλανθρωπικούς, πνευματικούς καί κοινωνικούς.


Τό Δικαστήριον τῶν ἐν Ἀθήναις Πρωτοδικῶν, συγκείμενον κ.λπ. Συνεδρίασαν δημοσία ἐν τῷ ἀκροατηρίῳ του τήν 7ην Νοεμβρίου 1925. Ἀκοῦσαν τοῦ Εἰσαγγελέως. Ἰδόν τά ὑποβληθέντα ἔγγραφα. Σκεφθέν κατά τόν Νόμον. Ἐπειδή ἐτηρήθησαν αἱ κατά τήν προδικασίαν ἀπαιτούμεναι διατυπώσεις, συντρέχουσι δέ, κατά τήν κρίσιν τοῦ Δικαστηρίου, ἅπασαι αἱ ύπό τοῦ Νόμου προβλεπόμεναι προϋποθέσεις πρός ἀναγνώρισιν τοῦ περί οὗ πρόκειται Σ ωματείου, ὡς τοῦτο ἐξάγεται ἐκ τῶνἐγγράφων ἅτινα ὑπεβλήθησαν ὑπό τοῦ Σωματείου. Διά ταῦτα Διατάσσει τήν ἐπιμέλεια τοῦ Γραμματέως τοῦ Δικαστηρίου τούτου τοιχοκόλλησιν τοῦ Καταστατικοῦ τοῦ Σωματείου ὑπό τήν ἐπωνυμίαν ” ΤεκτονικήἝνωσις ” ἐπί δεκαήμερον ἐν τῷ ἀκροατηρίῳ τοῦ Δικαστηρίου τούτου καί τήν μετά ταῦτα καταχώρησιν τοῦ ἀνωτέρω Σωματείου εἰς τό βιβλίον τῶν «Ἀνεγνωρισμένων Σωματείων καί ἐν ἰδίᾳ αὐτοῦ σελίδι. Μετά τήν ἐκτέλεσιν τῶν ἀνωτέρω. Ἀναγνωρίζει τό εἰρημένον Σωματεῖον ὡς φιλανθρωπικόν, πνευματικόν καί κοινωνικόν.

Ἐκρίθη καί ἀπεφασίσθη, έν Ἀθήναις τῇ 19ῃ Νοεμβρίου 1925, έδημοσιεύθη δέ αὐτόθι τήν 21ην

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ!!!


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Οι δραχμοφονιάδες

thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να καταρρέει στις δημοσκοπήσεις. Ο Παπανδρέου είναι τουρίστας. Οι δελφίνοι του ψυχαγωγούν τον σαλταρισμένο κόσμο λέγοντας βλακείες. Η συγκυβέρνηση δείχνει εικόνα χάους. Τα κόμματα που τη στηρίζουν μοιάζουν με διαλυμένη διαδήλωση. Ο Σαμαράς ξαναβάφει ροζ τις κόκκινες γραμμές. Ο ΛΑΟΣ κάνει μόκο για τις φωτογραφίες με τους εκβιαστές. Ο Παπαδήμος απειλεί με παραίτηση. Και το PSI προχωρεί, με τη Μέρκελ και τη Λαγκάρντ να απειλούν με χρεοκοπία. Όλα ανθηρά...

Φυσικά όλος αυτός ο αχταρμάς είναι το καλύτερο έδαφος για να στρωθεί πάνω του το «κούρεμα». Ο Παπαδήμος ανησυχεί, λέει, μήπως το πολύ σκληρό οικονομικό και κοινωνικό πακέτο που θα συνοδεύσει ως προϋπόθεση το PSI και το νέο δάνειο τρομάξει τους βουλευτές της συγκυβέρνησης και τους σπρώξει να το καταψηφίσουν.

Πλάκα κάνει η πρωθυπουργάρα; Δεν το κόβουν καλύτερα από τη ρίζα το βρωμόχερο τα καμάρια μας, παρά να χρεωθούν την πτώχευση και τη «δραχμή»; Και ποιος τους σώζει ύστερα από την οργή των τηλεδιαύλων;

Ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι παλικαράδες που θα καταψηφίσουν;

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ..ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ!

Gotan Project - Milonga De Mi Amor


Ντῖνος Χριστιανόπουλος - "Εναντίον"Καλημέρα και όλα να πηγαίνουν καυλύτερα


«Γεια σας, γεια σας και όλα καυλά!»

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της η Πόπη Τσαπανίδου που συνομίλησε σήμερα στην εκπομπή της με τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο. Γνωστός για την αντισυμβατική στάση του, σε μία από τις αραιές εμφανίσεις του, ο άνθρωπος που δεν αποδέχθηκε το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων που του απένειμε το υπουργείο Πολιτισμού μίλησε για τα βραβεία αλλά και για πολλά ακόμα.
Είπε για τους δημοσιογράφους που «τον έχουν πρήξει» μετά την άρνηση του βραβείου, κάτι όμως που δεν κάνει για πρώτη φορά, είπε πως δεν παρακολουθεί καθόλου επικαιρότητα και χαρακτηριστικά ανέφερε πως μόλις πρόσφατα έμαθε ποιος είναι πρωθυπουργός.
«Είστε άλλος κόσμος», είπε στην Πόπη Τσαπανίδου, «ό,τι και να πείτε δεν καταλάβατε ακόμα πως έχουμε ένα χάος ανάμεσά μας». «Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε», είπε σε άλλο σημείο στη δημοσιογράφο, «καλή είστε, τρώγεστε», «με τα ωραία σας λόγια και τα ωραία σας χαμόγελα».

Δείτε το βίντεο...


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη στα ...νύχια του ανιστόρητου και προκλητικού Μπουτάρη.!

Σε νέα πρόκληση προς τον λαό και την ιστορία της Θεσσαλονίκης προχώρησε χθες ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στην Παλαιά Βουλή σε εκδήλωση που διοργάνωσε ομάδα πανεπιστημιακών και άλλων παραγόντων είπε ότι δήθεν η...
Θεσσαλονίκη δεν έχει κανέναν λόγο να γιορτάσει εφέτος τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της. «Ποια 100 χρόνια από την απελευθέρωση της... Θεσσαλονίκης;» υποστήριξε και -θυμίζοντας τη... Μαρία Ρεπούση που χαρακτήρισε «συνωστισμό» τη σφαγή της Σμύρνης το 1922- συνέχισε στον ίδιο προκλητικό τόνο: «Η πόλη παραδόθηκε, δεν ελευθερώθηκε. Δεν έγινε καμία μάχη». Υπό τη δημαρχία του κ. Μπουτάρη, λοιπόν, η πόλη δεν θα γιορτάσει με τη λαμπρότητα και την επισημότητα

Εμπλοκή Π. Ψωμιάδη στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης


O πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έστελνε στα τοκογλυφικά κυκλώματα της Θεσσαλονίκης πελάτες και υποψήφια θύματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος της Κυριακής Ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη με έναν από τους αρχηγούς μιας από τις εγκληματικές οργανώσεις, τον Δημήτρη Λαμπάκη.
 Αν και είχε τεθεί σε αργία από τις 5 Ιουνίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τηλεφωνεί από το γραφείο του στην Περιφέρεια σε έναν από τους αρχηγούς μιας από τις εγκληματικές οργανώσεις, τον Δημήτρη Λαμπάκη, στις 20 Ιουλίου, ώστε να... εξυπηρετήσει κάποια καλά παιδιά.
Από τον διάλογο μάλιστα προκύπτει ότι υπάρχει οικειότητα ανάμεσα στους δύο άνδρες. Εκτός όμως από τον Π. Ψωμιάδη και κάποιοι άνθρωποί του τηλεφωνούν για λογαριασμό του για «εξυπηρετήσεις» φίλων. Να σημειωθεί ότι ο Π. Ψωμιάδης διατηρεί επίσης στενότατες σχέσεις και με τον Μ. Καραμπέρη.
Στις 20/7/2011 (αρ. συνομιλίας 3685) ο Π. Ψωμιάδης επικοινωνεί με τον Δ. Λαμπάκη και του ζητά να διευκολύνει φίλους του. Η μεταξύ τους οικειότητα είναι εμφανής από τη συνομιλία.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ: Ναι;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!


ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!


Διαβάστε το κείμενο της παραίτησης μιας δασκάλας και είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από σας θα συμφωνήστε και θα της δώστε συγχαρητήρια για το κουράγιο της, αν μη τι άλλο, να τα βροντήξει και να φύγει καταγγέλοντας την Κυβέρνηση και το σύστημα. Φεύγει, όπως λέει, για να μπορεί ελεύθερα να τους βρίζει, να αγωνίζεται για να τους ανατρέψει.
Το κείμενο της παραίτησης είναι:

ΠΡΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
……23-01-2012……
Λαμβάνω την τιμή να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση μου ως δασκάλας, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.
Οι λόγοι που μ’ έκαναν να επιλέξω αυτή την οδό είναι οι εξής:
- Ως δασκάλα πίστευα πάντα πως η στάση μου είναι παράδειγμα κι ό,τι νιώθω περνάει σαν αέρας στις ψυχές των παιδιών. Όχι κούφια λόγια και μπούρδες. Συναισθήματα και πράξεις, στάση ζωής. Δεν μπορώ ν’ αντικρίζω τα μάτια των παιδιών μου, χωρίς να ντρέπομαι να υπηρετώ μία παιδεία που δεν υφίσταται. Δεν έχω το δικαίωμα, δεν μου επιτρέπεται. Αρνούμαι να συμμετέχω στο συστηματάκι σας: «Πρώτα ο μαθητής», «Δωρεάν δημόσια παιδεία», «Ίσες ευκαιρίες για όλους»;

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

A .Λομβερδος-Η Επιβραβευση της Τρομοκρατιας!!!


Ανδρεα Λομβερδο.!!!


Με θυμασαι?Ειμαι Ο Αριστειδης Δεσλης .Ζω μονιμα στις ΗΠΑ και η αιτια εσαι εσυ!!!!Εξ αιτιας σου εχω  μπει τα τελευταια 30 χρονια  σε ενα λαβυρινθο Νοσηλειας λογω των Σοβαρων  Περιπλοκων Υγειας που με προξενησες με την εις Βαρος μου Τρομοκρατικην Ενεργειαν εις την Πολιν της Θεσσαλονικης στις 8 Οκτωβριου 1974.Ημουν ο πρωτος Φοιτητης -Θυμα  της Μεταπολιτευτικης Τρομοκρατιας την οποια εσυ και οι Ομοιοι σου εγκαθιδρυσατε εις την Πατριδα μου.Εσυ ησουν ο Αρχηγος Χιλαδες αλλοι τιμιοι Αγωνισται -Πατριωτες και Εθνικισται -Εντιμοι Αξιωματικοι των Ενοπλων Δυναμεων και της Αστυνομιας κατεστραφησαν η δολοφονηθηκαν απο ομαδες Τρομοκρατων  που εσυ και οι ομοιοι σου εκπαιδευσατε  και κατευθυνατε!!!!!.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!