Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Πως λέγεται εκείνος που δίνει χρήματα και παίρνεις ζωές; Νεοδημοκράτης!

Γράφει ο mitsos175

Στην Αρχαία Σπάρτη τιμωρούσαν τους κλέφτες. Όχι επειδή έκλεβαν αλλά επειδή τους έπιασαν! Το ίδιο έγινε και στη σύγχρονη Ελλάδα.

2 Φλεβάρη ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας είχε συνάντηση με τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό, για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό. Στο video που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones εμφανίζεται ο δήμαρχος να υπερηφανεύεται για το πώς πήραν τότε τις εκλογές.

«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε… Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι»!

«Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανό και να λέει «αυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ότι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιία»

Γέλασαν όλοι μαζί χαρούμενοι που είχαν πεθάνει τόσοι άνθρωποι! 3.000 η ζωή, τόσο μας είχαν κοστολογήσει τότε, αν θυμάμαι καλά! Τους λέμε ανθρωποφάγους και μας επιβεβαίωσαν. Μάλιστα ανθρωποφάγοι από ιδεολογία, που γουστάρουν το ανθρώπινο κρέας, το λιγουρεύονται, το ζαχαρώνουν.

«Εποποιία!» Το να καούν δεκάδες άνθρωποι και να κερδίσει τις εκλογές το κόμμα που τους έκαψε είναι «εποποιία». 24.000 νεκροί; Επί 3.000, 72 εκατομμύρια, τρίχες. Από τις συντάξεις μόνο έχει καθαρίσει τα τριπλάσια! Δεν μπορεί να υπολογιστεί η αξία της ανθρώπινης ζωής; Η ΝΔ διαφωνεί.

Φυσικά διέγραψε τον υπουργό. Επειδή είπε αυτό ακριβώς που έκαναν: Σκότωσαν και πλήρωσαν. Στην πανδημία σκοτώνουν και δεν πληρώνουν. Η Λινού είπε δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Διαφωνώ, ξέρουν πολύ καλά.

Ισχύει για όλες τις περιπτώσεις; Να δώσει ο Ιβάν πχ ένα τριχίλιαρο για τον Άλκη; Δε ρωτάω καθόλου ήρεμα. Έχω χάσει ανθρώπους από την απαξίωση του ΕΣΥ. Περιμένω με τη σούβλα να έρθουν με τις τσάντες. Να μπουν στον πισινό τους φράγκα και σούβλα.

Το χειρότερο από όλα είναι η γνώμη που έχουν για μας. Το έχω ξαναπεί. Μας θεωρούν κάτι σα χαρτί υγείας! Μπορούν να κάνουν ό,τι βρωμιά θέλουν και να μας πετάξουν. Εμπόρευμα, αυτό είμαστε γι αυτούς. Κι ακόμα χειρότερα, η γνωστή λέξη από μ.

Αν ανέχονται άλλοι τέτοια προσβολή δεν το ξέρω. Πιστεύω πως οι περισσότεροι δεν ανέχονται αυτά τα αίσχη. Ο υπουργός, ο δήμαρχος, έχουν την ίδια ιδεολογία με το Μητσοτάκη. Αν δεν έβγαινε το video, παραέξω θα ήταν στη θέση τους και θα συνέχιζαν να γελάνε με τους νεκρούς μας.

Θέλετε να τους κάνουμε να κλάψουν; Να τους στερήσουμε την εξουσία. Με 49 νεκρούς είχαν χάσει 15 μονάδες. Με 24.000 σαρώνουν, έτσι παραμυθάδες των γκάλοπ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου