Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Απόδοση δικαιοσύνης: Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis, καταδικάστηκε μέλος του Ρουβίκωνα για παρέμβαση σε γιατρό φανελάκια

Για μια ακόμα φορά σήμερα οι λειτουργοί της Θέμιδας στάθηκαν στο ύψος της αποστολής τους και … απέδωσαν δικαιοσύνη, όμως ακριβώς έκαναν και χτες που αθώωσαν όλους όσους είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο Novartis. Σήμερα όμως δεν είχαν κατηγορουμένους μέλη της υψηλής κοινωνίας, φερόμενα ότι πραγματοποίησαν τεράστιες αρπαχτές δημοσίου χρήματος με όχημα την δημόσια υγεία για να τους δείξουν κατανόηση και να τους αποδώσουν πεντακαθαρίδηδες στην ελληνική κοινωνία.

Σήμερα έπρεπε να λογοδοτήσει απέναντι στην δικαιοσύνη ένα μέλος του “Ρουβίκωνα” που μαζί με ομοϊδεάτες του έκαναν απρόσκλητη “επίσκεψη” σε έναν φακελάκια γιατρό. Σε έναν εκβιαστή ο οποίος απαιτούσε από καρκινοπαθείς παχυλά φακελάκια προκειμένου να τους χειρουργήσει ώστε να αποκτήσουν ελπίδες για να επιβιώσεις οι ασθενείς.

Οπως, λοιπόν μας πληροφορεί με ανάρτησή τoυ στο f/b το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης οι αξιότιμοι δικαστές “απέδωσαν … δικαιοσύνη” καταδικάζοντας 4 μήνες φυλάκιση μέλος του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση στο γραφείο του γιατρού που έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθή. Περιγράφοντας ο ίδιος ένα μέρος της ακροαματικής διαδικασίας αναφέρει ότι η γυναίκα του γιατρού που ήταν και συνήγορος πολιτικής αγωγής, στην αγόρευση της ζήτησε από το δικαστήριο να καταδικάσει την τρομοκρατική οργάνωση του Ρουβίκωνα και να σταλεί με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία! Όπερ και εγένετο. Σύμφωνα με τον ίδιο το μήνυμα που στάλθηκε μεταφράζεται ότι αν δεν έχεις την δυνατότητα να δώσεις για φακελάκι στους εμπόρους υγείας θα πεθάνεις σαν το σκυλί στο αμπέλι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου