Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Σ’ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ STAGE Η Ν∆; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Ν∆!»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Μετάφραση: Σου δώσαµε ένα κοκαλάκι να γλύψεις σκύλε; Τώρα βγες και γάβγιζε υπέρ του αφεντικού σου γιατί µας το χρωστάς
Αυτή είναι η νοοτροπία τους. Της αναξιοκρατίας, του «ημέτερου», του δικού μου ψηφοφόρου. Αυτή που κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτή που έχουν ακόμη και σήμερα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει μέσα στο κεφάλι τους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα. Το εκλογικό αποτέλεσμα. Να βγουν να κυβερνήσουν. Και για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να «πιέσουν» ή να «υπενθυμίσουν φωναχτά» σ’ όσους βρήκαν δουλειά επί ΝΔ, ότι θα πρέπει να αγωνιστούν τώρα για το κόμμα. Οχι μόνο να ψηφίσουν αυτοί. Να φέρουν και τους γονείς τους. Εφόσον έχουν ακόμη αυτά τα μυαλά, φανταστείτε τι θα κάνουν από εδώ και πέρα...


Παραλήρημα παλαιοκομματισμού
Στις 29 Μαΐου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Κιλκίς, τα γαλάζια στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από το δήμο και την περιφέρεια. Ολοι οι νεοδημοκράτες της ευρύτερης περιοχής, λοιπόν, ήταν εκεί και άκουσαν τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Γεωργαντά να βγάζει ένα λόγο, που μόνο κείμενο επιθεώρησης θα μπορούσε να είναι στις μέρες μας. Δυστυχώς, όμως, αντικατοπτρίζει την παλαιοκομματική νοοτροπία τους. 
Ο κ. Γεωργαντάς, ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε στους γαλάζιους συναγωνιστές του ότι σ’ αυτή την κρίσιμη μάχη θα πρέπει να συνδράμουν όλοι. Ειδικά οι αιρετοί καλούνται να διαδραματίσουν έναν πολύ κρίσιμο ρόλο. Αυτοί ξέρουν τους απογοητευμένους δεξιούς πολίτες, που έφυγαν από το μαντρί στις προηγούμενες εκλογές, και άρα είναι αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να τους φέρουν πίσω. Πώς; Πιέζοντάς τους ή υπενθυμίζοντας σ’ αυτούς τους ανθρώπους... ότι ωφελήθηκαν από τη ΝΔ. Οχι προσπαθώντας να τους πείσουν για το πρόγραμμα του κόμματος. Ούτε μιλώντας τους για τη σωτηρία της χώρας. Αυτά είναι προφανώς για τα κανάλια. Μικρά και άσχετα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη χώρα και όχι με το κόμμα. Και τώρα το σημαντικό είναι το κόμμα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ….
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου