Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΌ ΣΑΣ!!!ΝΟΥΜΕΡΑ,ΚΟΤΕΣ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΘΗΚΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!!!

  Δημαράς (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας),ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ!!!: Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Θρηνώ για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους...

ΚΡΆΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΌΤΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ!!!

ΤΟ ΔΕ ΚΚΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και φυσικα αύριο το ΚΚΕ συγκέντρωση μόνο του στην Ομόνοια,τόσα χρόνια τα ´ιδια,εάν ήταν στην κεφαλή της Αριστερας όταν είχε τις ευκαιρίες,ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα συνέβαινε,γιατι εκανε την πάπια Πεκίνου!!!

Στη Μόσχα είναι ο πουτιν τωρα και δεν τους καλοαρεσει,να ρωτήσουν και οι Ρώσοι τον Κουτσουμπα,εχει θεωρια φαρμακο,δια πασαν νόσο!!!

ΑΠΟ ΘΕΩΡΊΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ,ΕΦΑΓΑ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ,ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΩ ΡΑΓΙΑΣ;;;

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΎ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ,Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ME LEASING!ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΥΦΤΑ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ,ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!! 

ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Θρηνώ για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους»
...και τα ψηφίζει!Ε Να πας να γαμη...ς ΧΤΕΣ!!!
Αλήτη,που μας δουλευες όταν ησουν και καλα αριστερος και μαζί μας,στις πλατειες,παλιοκαθηκια,βρωμίσατε την έννοια Αριστερα και τις Αριστερες συνειδησεις!!!
Γαμω το κράτος και τα κομματά σας!!!
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  ΡΕ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  ΠΑΝΤΟΥ!!!
Τώρα ποιος θα φταίει αν τις αρπάξει στο δρόμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου