Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι όταν συμμετέχεις σε ένα κοινό νόμισμα, μία οικονομική ένωση τότε παραχωρείς το σπουδαιότερο ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Όταν δεν έχεις στα χέρια σου το εργαλείο που λέγεται ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ότι αυτή μπορεί να διορθώσει σε μια παραπαίουσα οικονομία τότε είσαι έρμαιο αυτών που την χειρίζονται για εσένα χωρίς εσένα.
Και εξηγούμαι ποιος αλήθεια χειρίζεται την νομισματική πολιτική της ΟΝΕ??? φυσικά θα μου πείτε ο κεντρικός τραπεζίτης ο κος Ντράγκι αλήθεια ποιανού εντολές ακολουθεί ο τύποις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ κεντρικός κυβερνήτης??? ποιανού κράτους μέλους τα συμφέροντα εξυπηρετεί????? μαντέψτε, δεν θα έπρεπε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα ολόκληρης της ΟΝΕ???? πως όμως???? είναι τόσο δημοσιονομικά και οικονομικά ανομοιογενής η ΟΝΕ που δεν γίνεται.
Όμως αντί με την πολιτική να διορθώνει τις διαφορές και να βοηθάει στην ΣΥΓΚΛΙΣΗ, (αλήθεια τι ωραία λέξη ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΠΟΙΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΟ 2001 ποιος πρωθυπουργός της ελιάς) ο Ντράγκι σπρώχνει στην ΑΠΟΚΛΙΣΗ βοηθώντας τις ισχυρές χώρες της Β.Ευρώπης.
Ναι κύριοι όταν οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι ήθελαν ισχυρό Ευρώ μόλις ξέσπασε η κρίση η Ευρώπη είχε το ισχυρότερο νόμισμα του κόσμου. 1 ευρώ =1.60 αμερκ δολλάρια. Αυτό βοήθησε τους Αμερικάνους να αυξήσουν τις εξαγωγές στην Ευρώπη δεν στοίχισε καθόλου στους Γερμανούς γιατί είχαν δεδομένη την ισχυρή αυτοκινητο βιομηχανία τους της οποίας οι εξαγωγές κατευθύνονταν στη Ν Ευρώπη (δημιουργώντας της ελλείματα) παράλληλα η εισαγόμενη ενέργεια τους κόστιζε .φθηνά.
Δείτε τώρα αλληλεγγύη τα φιλαράκια Αμερικανοί και Γερμανοί οι καιροί άλλαξαν και η Αμερικάνικη οικονομία ανέκαμψε και οι Γερμανικές εξαγωγές στον Νότο της Ευρώπης μειώθηκαν (ελέω κρίσης) και τώρα οι Γερμανοί ήθελαν ένα νόμισμα φθηνό να λοιπόν το Ευρώ στο 1,10 με το δολλάριο.
Όταν λοιπόν η Ελλάδα και ο Ευρωπαϊκός Νότος χρειάζοταν φθηνό νόμισμα για να απαγορεύσουν τις εισαγωγές τους και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους το ευρώ ήταν στο 1,6 γιατί έτσι πρέσβευε το συμφέρον της Γερμανίας και της φίλης της συμμάχου της και συνεταίρου της ΗΠΑ.
Όσο λοιπόν εσύ βρίσκεσαι σε αυτή την οικονομική ένωση θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης για να το πω ποιο λαϊκά είναι σαν την συμμετοχή μας και τις βαθμολογίες της Εurovision τι δεν καταλαβαίνετε λοιπόν.
Αυτοί θα έχουν το καρπούζι αυτοί θα έχουν και το μαχαίρι (αν εμείς τους το δώσουμε).
Ελπίζω να σας διαφώτισα κάπως κλείνοντας θα σας πω ότι το ΙΣΧΥΡΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ 24% σε ένα χρόνο 1,40 Απρ 2014 1.10 σήμερα.
Αυτό κύριοι δεν το ακούσατε ποτέ στις ειδήσεις των αξιότιμων καναλιών θέλετε να δείτε πόσο σας στοίχισε???

Απλά αναλογισθείτε πόσο πιο φθηνή θα ήταν η βενζίνη, το πετρέλαιο και όλα τα προϊόντα που επηρεάζονται από την τιμή των καυσίμων.
Καλησπέρα και σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών των παιδιών σας πριν ψηφίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου