Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΛΑΩΝ!

Στο σπίτι του Πούτιν ο Εφραίμ! - Δείτε το βίντεο

Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού

και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ
.

Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι "αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων".

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, "που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του" και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι "η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε".

Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι "το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος" της Ρωσίας.





Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τον αρμόδιο επικεφαλής του συνοδικού Τμήματος Σχέσεων Εκκλησίας και Κοινωνίας Βσέβολοντ Τσάπλιν, που επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ, το προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης από περισσότερα από 3 εκατομμύρια πιστούς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας και τη μεγαλύτερη προσέλευση ανθρώπων σε ένα σημείο, ξεπερνώντας κατά πολύ την κηδεία του Στάλιν, την Οκτωβριανή Επανάσταση στις αρχές του 20ού αιώνα και τις πολιτικές συγκεντρώσεις στο τέλος του.

7 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!ΟΥΑΤ ΥΜΙΝ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ!

    Κατα Ματθαιον Ευαγγελιον

    (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 23)

    13. Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κατεσθίετε τας οικίας των χηρών και προφάσει μακρά προσευχόμενοι· δια τούτο λήψεσθε περισσότερον κρίμα.
    14. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων· υμείς γαρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν.
    15. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι περιάγετε την θάλασσαν και την ξηράν ποιήσαι ένα προσήλυτον, και όταν γένηται, ποιείτε αυτόν υιόν γεέννης διπλότερον υμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ!
    23 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι ἀποδεκατοῦτε τὸ ἡδύοσμον καὶ τὸ ἄνηθον καὶ τὸ κύμινον, καὶ ἀφήκατε τὰ βαρύτερα τοῦ νόμου, τὴν κρίσιν καὶ τὸν ἔλεον καὶ τὴν πίστιν· ταῦτα δὲ ἔδει ποιῆσαι κἀκεῖνα μὴ ἀφιέναι. 24 ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες! 25 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας. 26 Φαρισαῖε τυφλέ, καθάρισον πρῶτον τὸ ἐντὸς τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἵνα γένηται καὶ τὸ ἐκτὸς αὐτῶν καθαρόν. 27 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας. 28 οὕτω καὶ ὑμεῖς ἔξωθεν μὲν φαίνεσθε τοῖς ἀνθρώποις δίκαιοι, ἔσωθεν δὲ μεστοί ἐστε ὑποκρίσεως καὶ ἀνομίας. 29 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι οἰκοδομεῖτε τοὺς τάφους τῶν προφητῶν καὶ κοσμεῖτε τὰ μνημεῖα τῶν δικαίων, 30 καὶ λέγετε· εἰ ἦμεν ἐν ταῖς ἡμέραις τῶν πατέρων ἡμῶν, οὐκ ἂν ἦμεν κοινωνοὶ αὐτῶν ἐν τῷ αἵματι τῶν προφητῶν. 31 ὥστε μαρτυρεῖτε ἑαυτοῖς ὅτι υἱοί ἐστε τῶν φονευσάντων τοὺς προφήτας. 32 καὶ ὑμεῖς πληρώσατε τὸ μέτρον τῶν πατέρων ὑμῶν. 33 ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν! πῶς φύγητε ἀπὸ τῆς κρίσεως τῆς γεέννης; 34 διὰ τοῦτο ἰδοὺ ἐγὼ ἀποστέλλω πρὸς ὑμᾶς προφήτας καὶ σοφοὺς καὶ γραμματεῖς, καὶ ἐξ αὐτῶν ἀποκτενεῖτε καὶ σταυρώσετε, καὶ ἐξ αὐτῶν μαστιγώσετε ἐν ταῖς συναγωγαῖς ὑμῶν καὶ διώξετε ἀπὸ πόλεως εἰς πόλιν, 35 ὅπως ἔλθῃ ἐφ᾿ ὑμᾶς πᾶν αἷμα δίκαιον ἐκχυνόμενον ἐπὶ τῆς γῆς ἀπὸ τοῦ αἵματος ῎Αβελ τοῦ δικαίου ἕως τοῦ αἵματος Ζαχαρίου υἱοῦ Βαραχίου, ὃν ἐφονεύσατε μεταξὺ τοῦ ναοῦ καὶ τοῦ θυσιαστηρίου. 36 ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ἥξει ταῦτα πάντα ἐπὶ τὴν γενεὰν ταύτην.
    ΚΑΙ ΜΕΤΦΡΑΣΗ
    23 Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί αποδεκατίζετε το δυόσμο και τον άνηθο και το κύμινο και αφήσατε τα σπουδαιότερα του νόμου: τη δίκαιη κρίση και το έλεος και την πίστη. Αυτά λοιπόν έπρεπε να κάνετε, κι εκείνα να μην αφήνετε. 24 Οδηγοί τυφλοί, που διυλίζετε το κουνούπι, αλλά καταπίνετε την καμήλα. 25 Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί καθαρίζετε το απέξω του ποτηριού και του πιάτου, ενώ από μέσα είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια. 26 Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισε πρώτα το εντός του ποτηριού, για να γίνει και το έξω του καθαρό. 27 Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απέξω βέβαια φαίνονται ωραίοι, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από οστά νεκρών και από κάθε ακαθαρσία. 28 Έτσι κι εσείς απέξω βέβαια φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, αλλά από μέσα είστε γεμάτοι υποκρισία και ανομία. 29 Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί οικοδομείτε τους τάφους των προφητών και κοσμείτε τα μνήματα των δικαίων, 30 και λέτε: “Αν ήμασταν στις ημέρες των πατέρων μας, δε θα ήμασταν με αυτούς συμμέτοχοι στο αίμα των προφητών που έχυσαν”. 31 Ώστε μαρτυρείτε για τους εαυτούς σας ότι είστε γιοι εκείνων που φόνευσαν τους προφήτες. 32 Και εσείς συμπληρώστε το μέτρο της ανομίας των πατέρων σας. 33 Φίδια, γεννήματα εχιδνών, πώς θα αποφύγετε την κρίση της γέεννας; 34 Γι’ αυτό, ιδού, εγώ αποστέλλω προς εσάς προφήτες και σοφούς και γραμματείς. Από αυτούς άλλους θα σκοτώσετε και θα σταυρώσετε, και από αυτούς άλλους θα μαστιγώσετε στις συναγωγές σας και θα καταδιώξετε από πόλη σε πόλη. 35 για να έρθει πάνω σας κάθε αίμα δίκαιο που χύνεται πάνω στη γη, από το αίμα του Άβελ του δίκαιου ως το αίμα του Ζαχαρία, του γιου του Βαραχία, που φονεύσατε μεταξύ του ναού και του θυσιαστηρίου. 36 Αλήθεια σας λέω, θα έρθουν όλα αυτά πάνω στη γενιά αυτή»
    http://kainidiathiki.agiooros.org/index.php?id=1&bt=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%9C%CE%B1%CF%84%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BD&ch=23&ancnew=AM
    ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΑΡΙΣΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑΞΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΠΛΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ, Η ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ, Η ΑΠΛΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή