Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αντί να τους σπάσουμε τα κεφάλια, κατεβάσαμε τα παντελόνια


Αντί να μπουκάρουμε στη βουλή, να τους σπάσουμε τα κεφάλια,
κατεβάσαμε τα παντελόνια και τους είπαμε περάστε…
Γ. Καρατζαφέρης: «Οι δανειστές μας ουδέποτε ζήτησαν να κοπεί ο κατώτατος μισθός ή οι συντάξεις»

Μ. Δαμανάκη: «Οι δανειστές μας δεν απαιτούν την κατάργηση του κατώτατου μισθού»

Λ. Παπαδήμος: «Αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε τα πιο σημαντικά κεκτημένα της χώρας, τότε πρέπει να δεχθούμε μείωση εισοδημάτων, στο βαθμό που είναι αναγκαίο για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας»


Από την πλευρά της η τρόικα ζητά περικοπές στο μισθολογικό κόστος του ιδιωτικού τομέα, ενώ ζητά και την συμφωνία των εταίρων σε θέματα όπως η μείωση του κατώτατου μισθού, του 13ου και 14ου μισθού, των ωριμάνσεων και των κανονισμών στις ΔΕΚΟ.

Τελικά, ποιος πούστης λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;
Η μόνη, πάντως, αλήθεια σε όλο αυτό το απίστευτο κωλομπαριλίκι είναι ότι όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια, μας δουλεύουν και μας συμπεριφέρονται ως δουλοπάροικους!

Καίσαρας ο λογιστάκος του κώλου, ξεκάθαρος, όπως όλοι οι ψυχροί οι επαγγελματίες εκτελεστές που εκτελούν συμβόλαιο θανάτου:
«Ακούω από διάφορες πλευρές για "κόκκινες γραμμές". Για μένα κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας και η διασφάλιση ενός ασφαλούς μέλλοντος για τους πολίτες της»

Ξύλο, κλωτσιές και ροχάλες και σ’ αυτούς. τους νταβατζήδες μας, αλλά και σε μας το λαό μπουγέλο, που αντί να μπουκάρουμε στη βουλή και να τους σπάσουμε τα κεφάλια, κατεβάσαμε τα παντελόνια και τους είπαμε περάστε

Χάρρυ Κλυνν

Πηγή: Αντί να τους σπάσουμε τα κεφάλια, κατεβάσαμε τα παντελόνια - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου