Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΩΡΑ 01¨30 ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1373389
Εκκενώθηκε άγρια κατάληψη αστέγων


Εκκενώθηκε η κατάληψη των αστέγων στο Παλιό Καφενείο του Δήμου Αθηναίων, κοντά στη Νομική,  έπειτα απο μήνυση που υπέβαλλε, ο συνήγορος του ΠΑΣΟΚ, Καμίνης. Σήμερα την πιο κρύα μέρα της τελευταίας δεκαετίας!!!

Συνέλαβαν όσους ήταν μέσα στο καφενείο (αστέγους και αλληλέγγυους) και τους οδήγησαν στο ΑΤ στην Καλλιδρομίου. Άμεσα 100 αλληλέγγυοι πολίτες συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία μαζί με δικηγόρους, μέχρι το τοπικό υποκατάστημα της μεγαλύτερης ένοπλης συμμορίας που λυμαίνεται την χώρα

Και ενώ μετά από λίγη ώρα η μήνυση αποσύρεται, η εισαγγελία ασκεί αυτεπάγγελτη δίωξη για διακεκριμένη φθορά!
Τελικά οι συλληφθέντες, με κατηγορίες διακεκριμένη φθορά & κλοπή ρεύματος (!!!),  μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ ώστε αύριο να οδηγηθούν στο αυτόφωρο! Τελικά τα ξημερώματα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αυτή είναι άλλη μια στιγμή από το τοπίο του σύγχρονου καθεστώτος εξαίρεσης, όπου κάθε σπιθαμή αντίστασης πρέπει να εξαλείφεται.
Αλλά είναι και μια εικόνα της σύγκρουσης-που-έρχεται, η οποία θα καταλαμβάνει κάθε στιγμή του κοινωνικού χωρο-χρόνου. Μιας σύγκρουσης που το επίδικο της θα είναι από τον αγώνα για επιβίωση να δημιουργήσει νέες μορφές ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου