Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Eμείς, οι χρήσιμοι ηλίθιοι...

Ισοπεδώνουν τα πάντα οι πιστοί εφαρμοστές των εντολών που δίνουν τα αφεντικά τους από Ευρώπη και ΗΠΑ και πλέον το παιχνίδι αποκαλύπτεται με απροκάλυπτο τρόπο. Αφού μάντρωσαν το λαό με τις γνωστές γελοιότητες περί της ευρωπαϊκής μας κατοχύρωσης και πως θα καταστραφούμε σε περίπτωση «λάθους», πέταξαν τους φερετζέδες και τώρα μας δείχνουν ξεδιάντροπα τα πραγματικά τους πρόσωπα.
Ο Α. Σαμαράς, ως νέος Φάουστ, έχει πουλήσει την ψυχή του σε ταξιαρχίες διαβόλων προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός ώστε να εξυπηρετήσει τη διεθνή κλεπτοκρατία και δεν διστάζει να το διαλαλεί προς κάθε κατεύθυνση.
Ο Ε. Βενιζέλος, έχοντας εξασφαλίσει υπεσχημένα οφίτσια από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, καταργεί κάθε εναπομείναν κύτταρο του ΠΑΣΟΚ και προσχωρεί στη ΝΔ ως... συνιστώσα της γαλάζιας παράταξης.
Ο Φ. Κουβέλης επινόησε τα «επτά σημεία» (επτά σε παίρνει αριστερά μην το ζορίζεις!) για να ολοκληρώσει τη δική του αυτοϊκανοποίηση που διαρκεί από την εποχή της παλιάς συγκυβέρνησης.
Στο ελληνικό πολιτικό λυκόφως  περιφέρονται τα τραγικά πρόσωπα των κλόουν και των σαλτιμπάγκων τεχνικών της διαλεκτικής της εξουσίας και στροβιλίζονται στην ηχώ των συμφερόντων, της υποτέλειας και του ενδοτισμού.
Όλοι εμείς, οι χρήσιμοι ηλίθιοι που κάναμε το εκλογικό μας καθήκον, συνεχίζουμε την πορεία στη ρότα των κολασμένων της γης, φορτωμένοι στη γαλέρα του χαμού και της συμφοράς που αρμενίζει «τριάντα οργιές κάτω από την επιφάνεια του Αγαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου